Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косьо странно съвпадение

Инсайдер след дълго мълчание избълва две новини.

1. Рц укродрон удря САУ за 1.6 милиона долара.

2.Герба на Украйна е на щита на статуята.

Къде е снимката на статуята питам ?

ПП

В Киев обсъждат факта че Зельо трябва да избере между два варианта на поведение.

FT обсъжда руския корпус прехвърлен при Купянск и какво би станало ако тръгне на пробив.

Освен това в Джеда нямало да се обсъжда плана на Зеленски 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 часа, andiay написа:

Мда, с гадаенето хич не те бива....

Факт е нещо доказуемо, а не плода на гладката ти всестранно главица....

Дотук фактите потвърждават написаното от мен и опровергават написаното от теб....

При положение, че си почтинищонечел, а малкото, което си прочел, не си разбрал, да претендираш, че можеш да различиш вярно от невярно е особено забавно самоизтъкване....

Но... пък е нормално поведение за пустиняк...

На истинска барикада съм бил, когато е било нужно, за разлика от теб, не ми е по вкуса, но се е налагало....

Виртуалното е твоят ареал, на мен ми е безразлично...

Е, дори и във виртуала си личи, че си пустиняк, а поне тук ти се иска да не е така и да те възприемат като нещо друго...

Пустиняка си е пустиняк навсякъде Шуши и му личи...

Природа, ко да прайш....

Важното е, че си абсолютно нищонеказващ миризлив ватнишки трол. Единствената цел и ефект от участието в темата на който, е безкрайното размиване на същността и. Нещо чела, но останала нискочела дагейска мурзилка.

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косьо странно съвпадение

Инсайдер след дълго мълчание избълва две новини.

1. Рц укродрон удря САУ за 1.6 милиона долара.

2.Герба на Украйна е на щита на статуята.

Къде е снимката на статуята питам ?

ПП

В Киев обсъждат факта че Зельо трябва да избере между два варианта на поведение.

Винаги за дрона:

преди 17 часа, Banesc написа:

янукович ?

да така е 

последния демократично избран президент

сега ще  видим  французите  за Нигер  какво ще разправят за демокрация 

щото се получава огледално на УКрайна 

Янукович, предателя на народа си. Ех вие любители на "руските " казаци и богатири https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05HS3gpukGpWiLdQkKRAyr6gXhGc3Qu4cLdNpTH3TGR2XWu9o4RPAokhfWBvJ8CdWl&id=100001193995783 няма ли поне едно нещо в съзнанието ви което не е изначално грешно и сбъркано?

преди 17 часа, Coco1 написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'дружба навеки'

И отзад е?

Алооо Земя вика Ванката и Вълчев - има телеграма

Украинците гризнаха дървото официално. 

Сега имат 2 варианта.

1. Да се издървят за последно

2. Да почнат да преговарят и да си въбразяват че могат да протакат като в Минск

Има и 3-ти вариант ама той е комиксов

3. Да спрат огъня и да паднат на колене молейки се (Медведев)

ПП

Съветвам да забравите думи като ватенки, орки, рашисти и т.н. 

преди 7 часа, attj написа:

Според украинския Генщаб към 5 август общите загуби на Руската федерация от началото на пълномащабното нахлуване вече възлизат на около 249 000 души, 4200 танка, 8200 БМП и 4900 артилерийски единици.  Тъжно и смешно е - това е защото запорожските и донските казаци не желаят да бъдат бандеризирани.   Само идиоти не броят своите загуби.   И пак никой не им вярва.

Защото Кокончо Кокич е Прасчо.

Как беше, казаците произлизат от руZките богатири? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05HS3gpukGpWiLdQkKRAyr6gXhGc3Qu4cLdNpTH3TGR2XWu9o4RPAokhfWBvJ8CdWl&id=100001193995783 бате да те питам лоботомизираха ли те или си така по рождение?

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Алооо Земя вика Ванката и Вълчев - има телеграма

Украинците гризнаха дървото официално. 

Сега имат 2 варианта.

1. Да се издървят за последно

2. Да почнат да преговарят и да си въбразяват че могат да протакат като в Минск

има и 3-ти вариант ама той е комиксов

3. Да спрат огъня и да паднат на колене молейки се (Медведев)

Алооо , Кирчо изживяващ се като Земята, нещо доказателство за написаното? Щото така е пълна безсмислица. Не че има друга опция за твоите твърдения в темата.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Важното е, че си абсолютно нищонеказващ миризлив ватнишки трол. Единствената цел и ефект от участието в темата на който, е безкрайното размиване на същността и. Нещо чела, но останала нискочела дагейска мурзилка.

Тцъ, важното и напълно доказано е, че си необразован, елементарен пустиняк, който в глупостта си смята, че може да се престори на нещо друго, а дори не разбира, какво чете...

Но... роден пустиняк, цял живот пустиняк...

Природа...

Но... мен не ме бърка...

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Как беше, казаците произлизат от руZките богатири? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05HS3gpukGpWiLdQkKRAyr6gXhGc3Qu4cLdNpTH3TGR2XWu9o4RPAokhfWBvJ8CdWl&id=100001193995783 бате да те питам лоботомизираха ли те или си така по рождение?

От този линк научаваме, че княгиня Олга от Киевска Рус е дъщеря на цар Симеон Велики.    Миро все ме бърка с Маруся от Донецк, за което си има причини.   Аз съм българин от БГ Черноморието и гледам със съжаление на драмата в Украйна.  Бандеровците и техния Майдан са причина за раздора с казаците.  Украйна ще се разделя и официално.  От НАТО нищо не зависи.

преди 8 часа, bigiadri написа:

Най-близко за отделяне от РФ стой Татаристан

Волжка България.

България е правилното име.

Е, трябва малко да се различава, щото патента е наш.

Ленин навремето им скочил с фасона, че не може да има две Българии.

Най вероятно заради унижението от капитулацията.

Ся ще видим може ли, не може ли.

преди 23 минути, andiay написа:

Тцъ, важното и напълно доказано е, че си необразован, елементарен пустиняк, който в глупостта си смята, че може да се престори на нещо друго, а дори не разбира, какво чете...

Но... роден пустиняк, цял живот пустиняк...

Природа...

Но... мен не ме бърка...

Както казваше Къньо Дилков "сбъркан човек, нищо не може да го сбърка". Та ти вярвам жалък трол 🐭. Иначе, да се пресрамиш да напишеш нещо по темата? Уникална хлъзгава гнус.

преди 11 минути, attj написа:

От този линк научаваме, че княгиня Олга от Киевска Рус е дъщеря на цар Симеон Велики.    Миро все ме бърка с Маруся от Донецк, за което си има причини.   Аз съм българин от БГ Черноморието и гледам със съжаление на драмата в Украйна.  Бандеровците и техния Майдан са причина за раздора с казаците.  Украйна ще се разделя и официално.  От НАТО нищо не зависи.

Е аз си те асоциирам с Атидже. Но иначе да успя да разбереш, че богатирите са от киевска Рус , още преди москалите да имат държава? Или да оставя надежда, да открия при теб мозъчна дейност?

Невиждани кадри  от най-успешната РуZка атака от преди няколко дни:

F22Cn5HWcAA3vcF?format=jpg&name=large

Ало Земята вика тиквите в темата

Песков е казал направо какво искат

"Россия хочет контролировать все территории Украины, которые записаны в Конституции страны как российские, — Песков

Ако видите пушек - значи е безаналогова техника:

Отбор "Червено знаме" - нещо е станало и се пропуснали едно летище. Не стига това ами и няколко VIP-а се размотават там като на изложба, че и снимки си правят чак:

F22VdEiXsAA2eGS?format=jpg&name=large

F22VdEoXkAAAcZ4?format=jpg&name=large

Сигурно е предрусал и не знае че всичкото авиация на Украйна е свалена, а летищата по 3 пъти за по-сигурно са изравнени с земята. Само за ваше сведение - това на 2-рата снимка са макети (това на заден план) че и ПВО-то по няколко пъти го избомбиха.Този от ляво там е двойник - да не стават недоразумения: )

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Заради името. 

Асоциирате, ама кога ще достигнете Кокончо Кокич?  За Прасчо да не говорим.

Ох , ситуацията е още по-зле. Не стига че всичките летища са леш и вече няма от къде да излитат самолетите дето носят ракетите,  ами се оказва че някак са са ударили 2 моста с тях.

F22cLMLXUAMEiwA?format=jpg&name=900x900

F22U8dyWoAEIX3J?format=png&name=small

Объркан съм - нали вече всичките летища са 3-но "подсигурени" ...

Днес е втория ден от консултациите за мирно уреждане на конфликта в Украйна, които се водят в Джеда. В срещата участват представители на повече от 30 държави, сред които Бразилия, Великобритания, Индия, Китай, САЩ, Турция, Южна Африка и страните от ЕС. Русия не получи покана, отбелязва ТАСС.  Участието във форума на страни членки на БРИКС може да бъде полезно "за внасянето на здрав разум в западните покровители на Киев" -  според официални руски оценки. 

преди 40 минути, Киро Н. написа:

Ало Земята вика тиквите в темата

Песков е казал направо какво искат

"Россия хочет контролировать все территории Украины, которые записаны в Конституции страны как российские, — Песков

Ало, кирчото със специалните образователни потребности, какво следва от нещо изречено от Песков или който и да е ватник с пост? Това каква глупост е, колко страшни са руснаците, го разбраха дори хората с лека олигофрения отдавна, останаха да го вярват само безнадеждните случаи.

преди 5 минути, attj написа:

Днес е втория ден от консултациите за мирно уреждане на конфликта в Украйна, които се водят в Джеда. В срещата участват представители на повече от 30 държави, сред които Бразилия, Великобритания, Индия, Китай, САЩ, Турция, Южна Африка и страните от ЕС. Русия не получи покана, отбелязва ТАСС.  Участието във форума на страни членки на БРИКС може да бъде полезно "за внасянето на здрав разум в западните покровители на Киев" -  според официални руски оценки. 

Тоест, цитираш мнението на непоканените ватници, а не резултатите от срещата. Което в случая е пристрастно и без значение. Големи мозъци сте Ватата, вярно нефункционални но големи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.