Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Овца , ти не беше ли от нашите ?

Кога стана "копейка" ?

А, разберете съ :)

Тя вече е по модата и си е сменила пола :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, инж. Велев написа:

А, разберете съ :)

Овцата трака със токчетата ту пред ваща врата , ту пред наща!

Нали знаеш , че едно куче когато лае пред две врати накрая гладно остава ! :cool:

току-що, Звяра!!! написа:

Нали знаеш , че едно куче когато лае пред две врати накрая гладно остава ! :cool:

Ама тя е оФца. Не е куче. И само блее :)

току-що, bioid написа:

Минало свършено, Звяр, минало свършено...

Сега започващо ! :cool:

Видяха им всичко на руснаците !

И ракетите какво могат и провериха ПВО "Пейтриат" как се справя със руските ракети , две системи ПВО им разказаха играта !

Изядоха всички руски ракети които бяха в обсега им. Тактиките им разкриха , изчерпаха им военния потенциал !

Сега си представи да се вдигнат срещу всички държави от алианса какво ще стане ? А Украйна дори не е към НАТО ! :giggle1:

Да продължавам ли ? :cool:

преди 14 минути, Звяра!!! написа:

Овца , ти не беше ли от нашите ?

Кога стана "копейка" ?

никакъв не съм станал - просто знам че не е вярно

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

И ракетите какво могат и провериха ПВО "Пейтриат" как се справя със руските ракети , две системи ПВО им разказаха играта !

Система? Е така се получава като и грам нямаш на идея какво пишеш (обобщено го казаха с една дума - космонавт). Видя се за какво става дума. Последната атака е преко сили с 40% свалени цели.

Изядоха всички руски ракети които бяха в обсега им. Тактиките им разкриха , изчерпаха им военния потенциал !

Сега си представи да се вдигнат срещу всички държави от алианса какво ще стане ? А Украйна дори не е към НАТО ! :giggle1:

Продължавай, кой ти пречи....

Щом смяташ, че притежаваш достатъчно фантазия...

Но... дотук мяза на "фентъзи", а лично аз винаги съм харесвал повече "science fiction"...

Но... ако се постараеш повечко...

Е, стига да не те заболи глава...

Не се преуморявай...

току-що, bioid написа:

Няма нужда. Някой ден ще разбереш...

И ти ще разбереш , дори ще си позволя да ти подскажа малко !

Приеми го като БОНУС ! :cool:

Утрепаха ги със санкции , кой печели от тези санкции ? Европа и САЩ !

Утрепаха ги със петрола и газта , кой печели ? Европа и САЩ !

Утрепаха ги и със зърното , Русия е пред фалит а дори не са във война със Русия и я унищожиха ! :D

Аре спирам , че много ще ви заболи ако продължа , от опит знам , че истината боли ! :cool:

преди 8 минути, Звяра!!! написа:

Утрепаха ги и със зърното , Русия е пред фалит а дори не са във война със Русия и я унищожиха ! :D

Аре спирам , че много ще ви заболи ако продължа , от опит знам , че истината боли ! :cool:

Това няма как да не си го запазя... :) След години и ти ще се смееш какви си ги дрънкал... :) 

Еее, бонуса ти е вече в стил евтино фентъзи, вървящо към списание на привърженици на НЛО....

Иначе истината боли само когато си мислел друго за истина...

И без опит го знам...

Но... за теб си е нормално да те боли от истината...

Още ще има да те боли, свиквай...

преди 15 минути, maxthon написа:

Система? Е така се получава като и грам нямаш на идея какво пишеш (обобщено го казаха с една дума - космонавт). Видя се за какво става дума. Последната атака е преко сили с 40% свалени цели.

Те руснаците нали на 100% унищожават всичко и складовете от жегата се палят, корабите от ръжда потъват.

преди 1 минута, bioid написа:

Това няма как да не си го запазя... :)

Мхм, редко се се пишат толкова глупости, на толкова малко редове...

Но... има добри "учители"....

преди 4 минути, BANKATA написа:

Те руснаците нали на 100% унищожават всичко

Обърка се.... Да ти напомня ли кой започна с глупавите твърдения как са свалили повече цели от колкото е имало? Е същият е, който се снима и с фалшивия кинжал.

преди 2 часа, maxthon написа:

В точно определен период от време да. Няма нито един. Иначе щеше да ти е много лесно да го покажеш.

Показвал съм ти . И линк и цитат от линка, съдържащ всички разследвания  от всякакви източници за присъствие на рашистки кадрови военни формирования и подразделения плюс последни модели въоръжение, танкове, оборудване ... виждам че няма файда :) 

И после малоумници като фейкомета тошеффффф ти приглася и  още се чуди ... с кой аджеба воюва ВСУ че толкова години не може да превземе някакви си  шахтьори с техните кирки от мините  ... и как така Игор стрелков не може да намери шепа доброволци от 4.5 млннаселение, пък дава отпор на ВСУ ?? че им правихте и иловайловски дебальцевски котели .... Брей какви шахтьори срещу  ВСУ ! Рамбовци в геометрична прогреисия ! Кралимарковци  !!! :) 

Много странни сложни впроси нали ? С много простички отговори обаче :)

И вие знаете отговора.

- От самото начало 2014 г ВСУ воюва с нахлулите  кадрови рашистки военни подраделения , с рашистки наемници и всякаква сволочь, дошла да избива православни украинци заради путинския дежихад.

:hush:

преди 30 минути, Звяра!!! написа:

Така е.

Затова спряха със скъпоструващите ракети по Киев, и пращат тамсамо дрончета...  :)

преди 13 минути, Звяра!!! написа:

В първото изречение има една грешка. Не Европа и САЩ, а само САЩ.

При второто изречение е пак така. Само САЩ.

Що се отнася до зърното. Гледал ли си официалните доклади кой колко зърно е изнесъл? Ами погледни.

Иначе, разбира се Европа и САЩ са във война с Русия. Но дали са я унищожили? :middle finger:

преди 1 час, БаалБек написа:
преди 1 час, инж. Велев написа:

Путин сега само се лигави и си играе като котка с мишка. Дано по-скоро да му омръзне.

Това да не ти е компютърна игра. Тук умират хора. Руските майки как приемат "играта" на путин?

Ти как се чувстваше, когато почина майка ти? Кого обвиняваше?

Ако синът ти или дъщеря ти отидат на фронта и загинат, защото на путин му се играе и лигави ти пак ли така ще пишеш?

Не знам за геевете дали е болест, но ти си много болен...

Последно бях цитирал как на руските майки военните генерали подаряват мултикукър за загиналия син....

Сигурно са много горди .

И отделно пак бях цитирал , че по доход за загинал  на войната, рашистите дават повече , отколкото мъж може  да изработи от 35 годишна възраст до псенионирането си .

Някои там май смята това за изгодно .....

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Последно бях цитирал как на руските майки военните генерали подаряват мултикукър за загиналия син....

Не плачи на чужди гробища... Ще има още милиони убити украинци. Там плачи...

преди 9 минути, miro20 написа:

и как така Игор стрелков не може да намери шепа доброволци от 4.5 млннаселение,

Това са си твои фантазии. Реалността е че към онзи момент е имало поне 40 000 местни доброволци :)

преди 2 часа, ivottoshev написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

А какво очаквате да бъде договорено ?

Аз ти казах за какво е тази среща. Наркоман се надяваше на разрешение да преговаря за мир с Русия, но Кравария му даде да разбере, че има още укропско пушечно месо за острелване и преговорите с Русия (пардон - капитулацията пред Русия), ще трябва да се отложат поне за есента! Това е.

бегай бе кух :) :) :)  40 държави дискутират и изглаждат позиция срещу този който не искат да е сред тях, ти ми плямпаш за кравари ,бла бла бла :getout:

Толкова си плитък че плитка чиния изглежда марианска падина сравнение с теб.

преди 2 часа, attj написа:
преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Кой нападна Украйна ?

Доларите на САЩ.   Бандеровците слушат цар долар и ще си понесат последствията. 

Къдя са тия долари бре ? Едвам изсмукахте от пръстите си някаквъ фейк за Нюланд, ама и той не върви ... :)   Ах да.. и сникърси ...

Нямате ли някакви по нови опорки ??? :) 

преди 5 минути, ivottoshev написа:
преди 16 минути, miro20 написа:

и как така Игор стрелков не може да намери шепа доброволци от 4.5 млннаселение,

Това са си твои фантазии. Реалността е че към онзи момент е имало поне 40 000 местни доброволци :)

Опашата нагла лъжа :)

За мен е удоволствие отново да ви го навра  :

преди 9 минути, bioid написа:
преди 11 минути, miro20 написа:

Не плачи на чужди гробища... Ще има още милиони убити украинци. Там плачи...

Те знаят за какво загиват. За семействата си , за оцеляването си като държава .

И са герои .

Рашистките орки военопрестъпници за какво гинат в украинските земи ?

преди 31 минути, Звяра!!! написа:

Ти на Лоботомир20 нали му вярваш? Според неговият линк:

на 21.07.2023 г. в 21:17, miro20 написа:

... Руските доставки на въглеводороди за външните пазари възлизат на 383,7 милиарда долара (43% повече от 2021 г.)"

Значи руснаците имат с 43% повече приходи, ама Европа и Карвария ги били утрепали. Моля се някак си и нас да ни се падне такова "утрепване"  :help:

току-що, bioid написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Рашистките орки военопрестъпници за какво гинат в украинските земи ?

За същото.

За новонацистките теории на малоумния им недофюрер Путлю .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.