Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, miro20 написа:

За новонацистките теории на малоумния им недофюрер Путлю .

И 1 милиард пъти да го повториш, няма да стане истина.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Ти на Лоботомир20 нали му вярваш? Според неговият линк:

... Руските доставки на въглеводороди за външните пазари възлизат на 383,7 милиарда долара (43% повече от 2021 г.)"

Значи руснаците имат с 43% повече приходи, ама Европа и Карвария ги били утрепали. Моля се някак си и нас да ни се падне такова "утрепване"  :help:

хехе :) Нали през няколко дена спореше че не било вярно че в Рашистан през последните 30 години имат приходи от 500 млн $ до над 1 млрд $ , сега не спориш , а съм твой аргумент вече .

Браво браво , имаш напредък .

Усещам как  в скоро време ще почнеш да цитираш и Игор Стрелков  че не може да намери доброволци в измислените от него ЛДНР, и как обяснява че от няколкото десетки все пак доброволци които са дошли, после бягали .

:)

И че дори е обявил набиране на жени поради липса на мъже доброволци :)

Браво браво ,тошеффффф ... както си знаех, спориш за спорта, но иначе знаеш че съм винаги прав :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, ivottoshev написа:

Ми той за какви гвардейци говори бре Самозатапчо :wub:

Не знам за какви гвардейци си измисляш ? Гледаш друго видео ли ?

:) :) :)

преди 3 минути, bioid написа:
преди 5 минути, miro20 написа:

За новонацистките теории на малоумния им недофюрер Путлю .

И 1 милиард пъти да го повториш, няма да стане истина.

То си е факт.

току-що, miro20 написа:

Браво браво ,тошеффффф ... както си знаех, спориш за спорта, но иначе знаеш че съм винаги прав :) 

Хм, честно казано, съмнявам се, че си прав дори когато ходиш по малка нужда...

Но... според теб си прав...

Единствено според теб....

току-що, miro20 написа:

То си е факт.

И пак само според теб...

Не забравяй да го пишеш...

Така ще има някакъв смисъл...

преди 1 минута, miro20 написа:

Нали прз няколко дена спореше че небило вярно че в Рашистан през последните 30 години имат приходи от 500 млн $ до над 1 млрд $ , сега не спориш , а съм твой аргумент вече .

Браво браво , имаш напрдък .

А при теб само назадък след назадък :lol6:

Никога не съм спорил за "приходи", а те наврях в под на кучето опашката, щото ти искаше да изкараш тези приходи като "чиста печалба". Нещо си сменил плочата и си започнал и ти за "приходи" да пееш. Браво, успял съм да ти налея поне малко акъл в кухата кратуна :)

току-що, ivottoshev написа:

Браво, успял съм да ти налея поне малко акъл в кухата кратуна :)

"Блажени са вярващите..."...

Поредните рашистки удари по "западни ,полски наемници и бандеронацисти "

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А при теб само назадък след назадък :lol6:

Никога не съм спорил за "приходи", а те наврях в под на кучето опашката, щото ти искаше да изкараш тези приходи като "чиста печалба". Нещо си сменил плочата и си започнал и ти за "приходи" да пееш. Браво, успял съм да ти налея поне малко акъл в кухата кратуна :)

Напротив, :)  знаеш че е точно обратното , и за радост, успях аз да ти навра малко разум  в празната лъжлива тиква :)  

Вече спокойно можеш да ме цитираш където искаш колко са милиардите от суровинни доходи в Рашистан.

Забрави малката подробност, която всеки път ти припомнямно все изпускаш ...

Представи си ако тези потоци пари стигащи до НАД 1 МЛРД $ НА ДЕН , бяха заделяни за понеседмица за всяко едно руско село, градче ?

Колко руски села и градчета можеха да позлатят за 30 години ??

Давай вади калкулатора :) 

И защо до сега не сапозлатени , а живеят в мизерия , ходят по нужда в кофи и си ги хвърлят на улицата ? ?

Още добри новини

Цитат

Соединенные Штаты официально одобрили отправку первой партии танков Abrams в Украину. Об этом пишет CNN со ссылкой на начальника отдела снабжения американской армии Дуга Буша.

Ожидается, что она прибудет в страну осенью.

«Теперь танки должны попасть в Европу, а затем в Украину, вместе со всем тем, что к ним прилагается. Боеприпасы, запасные части, топливное оборудование, ремонтные мощности. То есть речь идет не только о танках, но и обо всем, что к ним прилагается. Это все еще в планах», — заявили в армии США.

В мае США начали обучать украинских военных на этих танках в Германии. В течение нескольких месяцев танки, предназначающиеся для Киева, находились на ремонте и проходили подготовку к отправке.

В начале этого года Пентагон принял решение передать старые модели танков Abrams M1A1 вместо более современных М1A2, чтобы резко ускорить сроки поставки.

Ранее Politico со ссылкой на источники сообщало, что США рассчитывают, что первые танки Abrams прибудут в Украину в сентябре, чтобы их применяли в ходе боевых действий. Ранее планировалось, что танки отправят в Украину только к концу года.

преди 22 минути, andiay написа:

"Блажени са вярващите..."...

Поне по този повод го принудих  да спре да разпространява лъжите си. Вече не смее да плямпа за "един милиард на ден чиста печалба" :)

Най-смешното е, че за да защити тази си опорка, сам даде линк, който разбива на пух и прах основната му опорка за това колко зле била Русия заради санкциите :D

Никой не каза колко струва рублата ?

Да ви помогна ли със отговора ?

Нищо не струва , няма цена , никой не я иска , обезценява се всеки ден ! 

преди 3 минути, miro20 написа:

Представи си ако тези потоци пари стигащи до НАД 1 МЛРД $ НА ДЕН , бяха заделяни за понеседмица за всяко едно руско село, градче ?

Колко руски села и градчета можеха да позлатят за 30 години ??

Давай вади калкулатора :) 

И защо до сега не сапозлатени , а живеят в мизерия , ходят по нужда в кофи и си ги хвърлят на улицата ? ?

"Пусть всегда будет солнце..."...

"Imagine all the people..."...

Това са песнички Миме, къде по-добри, къде по-слаби...

Това, което ги обединява е лъхащата от текста им наивност...

Също като от твоите "текстове"....

Разликата с твоите е, че в песните умишлено е търсен този творчески похват...

Докато при теб наивността идва от степента на умствено развитие...

Сега остава и да обясниш, колко села "позлати" твоят кумир за 12 години във властта до сега...

Е, нямаше по милиард на ден, но и България не е Русия...

Остава и да обясниш, защо при пъти по голям доход "пер капита" в САЩ, там също има бая мизерия, която лично съм виждал с очите си, за разлика от теб...

Детските приказки с "Представи си..." си ги повтаряй като мантра за сън, а не ги ползвай за "аргумент"...

И пак ще ти задам един въпрос, чийто отговор още не си дал...

По времето на Елцин по-висок ли е бил стандарта на живот в Русия и има ли разлика с днешния?

Покрай "образоването" на пустинячето преди месеци, попаднах на много интересни статистически данни...

Признавам, че бях доста изненадан...

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Поне по този повод го принудих  да спре да разпространява лъжите си. Вече не смее да плямпа за "един милиард на ден чиста печалба" :D

Най-смешното е, че за да защити тази си опорка, сам даде линк, който разбива на пух и прах основната му опорка за това колко зле била Русия заради санкциите :)

В пробита кратуна и вода нимой налейш, акъл пък е невъзможно...

Както казва неговия вожд - "Да бе нещо друго - да му го набийш, мъ то акъл, бре"...

преди 3 часа, инж. Велев написа:

Така де. А сега украинците ги отдалечават демократите-глобалисти от САЩ, които са бетер комунисти.

П.П. Да не зададеш пак глупавия въпрос "кой нападна Украйна" и пак да се излагаш

Не. Навсякъде за мерзостите в нашия край на света виновници са кремълските москали.

преди 3 часа, andiay написа:

Нещо се превъзбуди, пустиняче...

Забавно е да даваш оценки за умствени способности, при условие, че доказано нямаш такива....

Гадаене и интуиция нямат нищо общо, пустиняче, само невежи като теб бъркат двете...

Но... както казвам природа....

И липса на образование и необходимите за него ментални качества...

Пустиняк роден, пустиняк цял живот...

Що се отнася до облога, съгласен съм с условието ти, но променям моето...

Каквото ме караш да направя аз, това ще трябва да направиш и ти...

Имам на разположение и точния човек, комуто да извъртиш една безръчна, макар да знам, че всъщност това е тайната ти мечта...

Естествено, условието с клипа остава с непроменен текст, само накрая доволно ще се похвалиш, че току що си извъртял една безръчна за първи път...

Дори и да не ти е за първи, няма да издребнявам...

Последното ти изречение е вече тотално неясно...

Навит?

Охоо, имаш човек гомньо. Тоест плашиш с мутри мръшляк . Я да видим чия е тайната мечта? Втори пост към мен в началото , въпрос "мъж или какво"? Явно някакъв ваш си код да се откривате. После нови и нови намеци, сега няколко пъти пишеш евнух, започна да питаш за размера на "шушулката" ми. Жалко плевенско траверсче. Та последно идваш но с "хора", тъй ли помиярче? Идвай жалкар.

преди 16 минути, bioid написа:

Като не струва нищо, защо не ми дадеш 1 милион рубли? :)

Аз ще ти дам един милион рубли , ти ще ми дадеш един милион долара за тях , става ли ? :D

В Новоданиловския район на Запорожка област руснаците са изстреляли два артилерийски залпа с боеприпаси, съдържащи химическо вещество, предполагаемо хлорпикрин.

Източник: съобщение на командващия оперативно-стратегическата група войски "Таврия" Александър Тарнавски в Telegram

Пряка реч: „Врагът, в нарушение на всички конвенции, продължава да използва химически боеприпаси.

Уууууууууууууууууууууууууууу ! :getout:

преди 3 часа, инж. Велев написа:

Ти знаеш ли какво е нахлуване?

Путин сега само се лигави и си играе като котка с мишка. Дано по-скоро да му омръзне. Ама като гледам какви нови песни пеят украинските управляващи, ще ги остави още малко да се насерат. Да ги види целия украински народ кой и какви ги управляват. Предатели и хАмерикански подлоги. Също като у нас.

Да бе, всичко е по план. Според дебилната част от света, но все пак по план.

Разбира се , че има ! :rolleyes:

Не бих го публикувал ако не беше истина !

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

Е, като има - дай го. Стига да не е украински или от техните съюзници. Те не са достоверни.

преди 1 минута, bioid написа:

Е, като има - дай го. Стига да не е украински или от техните съюзници. Те не са достоверни.

Срещу един милион долара ! :handshake:

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Навсякъде за мерзостите в нашия край на света виновници са кремълските москали.

Охоо, имаш човек гомньо. Тоест плашиш с мутри мръшляк . Я да видим чия е тайната мечта? Втори пост към мен в началото , въпрос "мъж или какво"? Явно някакъв ваш си код да се откривате. После нови и нови намеци, сега няколко пъти пишеш евнух, започна да питаш за размера на "шушулката" ми. Жалко плевенско траверсче. Та последно идваш но с "хора", тъй ли помиярче? 

Сега пак ли даваш на задна, а пустиняче?

Никаква мутра не е, а наш общ работник от ромски произход...

Не му пука дали мъж или жена ще му извърти безръчна....

Па и за твой късмет твърдят, че бил надарен...

За "пич или каквото и да си", отдавна ти обясних - не е код, а стандартен тест...

Реакцията ти на него посочи две неща - измислената ти толерантност и скритото подтиснато влечение към силния пол...

Затова и сега не ме учуди условието ти...

Намеци, може да се каже, че си правил ти - даване на телефон, провокиране за среща и т.н....

Шушулка - кол са метафори, бре пустиняче...

Евнух е алегория на умственото ти развитие...

Дали си с шушулка или кол, въобще не ме интересува...

Ментално си евнух с безполезна шушулка между краката...

Няма за какво да идвам при теб, пустиняко, ти ще посетиш човека на когото ще извъртиш безръчната...

На мен все още има кой да ми прави, а и да нямаше, не бих се прежалил да ми прави мъж, па дори и Мъжъ като теб...

Последно повикване - приемаш ли облога?

Да не кажеш после, че пак аз съм се отметнал...

Ти си на ход Мъжъ пустиняшки...

преди 13 минути, Звяра!!! написа:

Пий обезболяващи превантивно...

От личен опит знаеш - от истината ще те заболи...

преди 15 минути, bioid написа:

Сигурно има и достоверен източник?

Също толкова достоверен, като онзи, който каза, че Ирак имат химическо оръжие...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.