Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Слава Украине !!!

половината територия за полша а дргугата за русия 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, maxthon написа:

Виждам, че отлично разбираш нещата. По-далекобойните варианти използват същата платформа, но вече е съвсем друг тип оръжие - тактическа ракета.  Там нещата стават по-грозни. Защото трябва да ги сравниш с тактическа ракета от другия край. А там се сещам за Искандер-М, Искандер-К.

Дай един такъв.

И примери за руски успехи с тези супер оръжия? Фантазьор.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

И примери за руски успехи с тези супер оръжия? Фантазьор.

+ доказан лъжец. Сам си го доказа дори - без да го бутна :)

преди 4 минути, Мърдокс написа:

Само хвалебствия за тях в Уикипедията. Малко беззъба критика в рускоезичната страница.

И нито едно споменаване на Маск и на безславния им край след идването му...

Тея соросоидчета, заедно с тукашните, са толкова жалки!...

Слава на Украйна. Ватенките при руZкия кораб.

току-що, Митко Вълчев написа:

И примери за руски успехи с тези супер оръжия?

Херсонска, Запорожка, Донецка, Луганска области. Поне засега са тези области. Ако пожелае Украйна да се раздели с други и това може би ще им се уреди.

преди 5 минути, maxthon написа:

Празни думи без нито едно обективно доказателство, че са го направили. И разбира се съсипват труда на Сащ и Япония да разработят противодействие на хиперзвукови ракети, което тепърва ще дава плод.

Това означава , че и твоите думи са празни , ти също не даваш доказателства за всичко което казваш ! :popcorn2:

преди 4 минути, kosyo написа:

Не искам да ми кажеш защо лъжеш като бота ама ти не си лъжец.

Ахааа, значи сменяш темата. Нещо да кажеш за Искандер имаш ли? Ако нямаш отивай си пак у лево.

току-що, maxthon написа:

Херсонска, Запорожка, Донецка, Луганска области. Поне засега са тези области. Ако пожелае Украйна да се раздели с други и това може би ще им се уреди.

Роботино/Бахмут :) лъжец/бот. Тази игра ми харесва.Ще споделиш ли как стават тия работи, Хайде де - гледай по колко много теми се изказвап "компетентно" ама тая ти куца нещо. Сигурно има нещо тука,а? А нямаш полезен ход в капана дето сам се вкара.. Браво

току-що, maxthon написа:

Болната фантазия явно не подлежи на лечение. Подготовката от десетилетия, да се победи съвкупното НАТО, не стигна дори за една Украйна. Що ги ручаха и ще ги ручат жабите рашките?

току-що, Митко Вълчев написа:

Болната фантазия явно не подлежи на лечение.

Нямам претенции да си стоиш болен.

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Следователно щом дори руските пропагандони признават, че Украйна е освободила Роботино, то Украйна действително е освободила Роботино, а Макстън е лъжец като Тошев.

Кажете му да си признае и да не се излага повече, че става смешен като Тошев и Дагея.

Хе-хе, още една елементарщина...

Рускоезичните източници са пълни със соросоидчета-предатели (като некои тука също...), по всякакъв начин поддържани от залязващия ви Запад.

Вие може да избирате тях щот така ви е изгодно на нечестността и лъжите.

Но аз и @Flashback , например, пускаме необорими и стриктно проверени източници и информация, независимо от коя страна идват.

Приеми това за официална декларация от мен и ме следи за лъжа, неточност или немарливост, моля!

Защото ни интересува само истината и нейното разпространение.

преди 1 минута, Звяра!!! написа:

С лодките? Че те 80% поне от тях няма да стигнат до брега. Десант? Чак ми става смешно с тези няколко лодки. Това си беше чиста самоубийствена мисия с пропагандна цел. Също както имаше такава преди време и на Змейския о-в.

току-що, maxthon написа:

Ахааа, значи сменяш темата. Нещо да кажеш за Искандер имаш ли? Ако нямаш отивай си пак у лево.

Не темата от няколко дена е как така след като бота излъгал за Роботино, ти казваш че е Роботино (щото няма как да е Бахмут - твои думи) ама бота лъже. Пък ти ходи обяснявай да питам бота за товите думи да ми обясняваш за всичко друго само не и за това... Защото нямаш как да се го отречеш нали. Хайде докажи че има начин 2-ма хора да твърдят едно и също ама само единия да лъже. Слушан и както виждап съм силно заинтересован да ми обясниш СВОИТЕ думи и съждения

преди 1 минута, maxthon написа:

Нямам претенции да си стоиш болен.

Има - можеш да лъжеш безочливо - като тебе

току-що, maxthon написа:

С лодките? Че те 80% поне от тях няма да стигнат до брега.

Може - отново като излъжеш. Точно както ти правиш

преди 10 минути, Мърдокс написа:

Само хвалебствия за тях в Уикипедията. Малко беззъба критика в рускоезичната страница.

И нито едно споменаване на Маск и на безславния им край след идването му...

Тея соросоидчета, заедно с тукашните, са толкова жалки!...

Имаше спекулации в Туитър, че NAFO се финансира от ЦРУ.

Иначе на нафоидите им потънаха гемиите през последно време заради неуспешния контранаступ. 

Даже продаваха билети на балъците за "плажно парти в Крим" през това лято. Толкова бяха сигурни в мантрата "8 дни до Азовско море".

Тази анкета с близо 830 000 гласували в Туитър я бях пуснал и преди в темата, горките се мъчиха да класират Зеля на първо място, но не успяха да изпреварят Путин: 🤣🤣🤣

преди 56 минути, maxthon написа:

Какво трябва да прочета за SR-71? Какви са му възможностите или защо САЩ вече не го ползват активно? Може би причината за това е същата, поради която вече не се използва и U-2?

Щом казваш.

Сега с твоите камъни по твоята глава.

Къде видя ти самолет на клипа?

преди 9 минути, kosyo написа:

Слушан и както виждап съм силно заинтересован да ми обясниш СВОИТЕ думи и съждения

Аз вече съм обяснил каквото трябва. И както ти обясних няма как да чуеш нещото, което желаеш. Тогава ще чуеш лъжата. Скачай, рипай, викай, това е положението.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Сега с твоите камъни по твоята глава.

Къде видя ти самолет на клипа?

Може би на същото място, където виждаме и платформата с която е изстреляна ракетата уцелила S300 в Крим?

Филипов 

Махни тая помия

Великия десант на къмпинга бе отблъснат от руснак по плувки с ловна карабина в ръка :)

Скъсват ги от ташак в момента :)

За Брикс ей това лети по каналите.

FB_IMG_1692887173360.jpg

преди 4 минути, kirko12 написа:

Великия десант на къмпинга бе отблъснат от руснак по плувки с ловна карабина в ръка

Навсякъде така гърмят - някакъв възмутен летовник не им позволявал на десанта дълго време да дебаркират, но накрая се смилил, че доста се разплакали. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.