Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Може да бъде изображение с на открито и текст, който гласи 'KYIV 996 DESIATYNNA CHURCH KYIV 1011 ST. SOPHIA'S CATHEDRAL KYIV 1070 VYDUBYCHI MONASTERY KYIV 1108 ST.MICHAEL'S GOLDEN-DOMED GOLD MONASTERY MOSCOW 996 MOSCOW 1011 MOSCOW 1070 MOSCOW 1108'

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Anneliese написа:

Не ми се ослушвайте като мишки у брашнян чувал, ами ми кажете имената на предателите!

Полина на 37 години от Берковица. Зодия риби.  Живее на центъра в града Берковица.

Винаги се намират предатели за пари да изменят на родината и да дрънкат глупости!:getout:

преди 17 минути, Anneliese написа:

Винаги се намират предатели за пари да изменят на родината и да дрънкат глупости!:getout:

Що, твоята родина Русия ли е?

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/po-moreto-edni-ukrainci-protestirat-drugi-pochistvat

Ето украинците вече участват в живота на българите. Чистят, протестират. 

https://bnr.bg/plovdiv/post/101625548/ukrainci-chistat-belodrobna-bolnica

Украинци и пловдивчани разчистват Белодробнa болница, която от запустяла и изпорутена сграда, трябва да се превърне в Център за бежанци. По предварителни разчети за целта са нужни 10 млн. лв. 

Какво се оплаквате?

От това, че драскат по паметниците ни, изискват смяната на имена на улиците ни, техните деца подаряват на нашите деца нацистки символи, както и че искат пренаписване на историята ни. За лукса в който живеят и парите наготово, които получават, пък да не говорим.

А моите съграждани, и те се оказаха с промити мозъци. Радват се на присъствието на нацистите.

Ако, като бях дете, имаше такава организация и да ни карат задължително да ги правим тия неща и да ни учат на омраза към Русия, щях да напусна училище.

Благодарна съм много, че по мое време нямаше гнусни уроци по антисемитизъм в училище. Да, беше ме яд, че ги няма такива организации като "Чавдарче" и "Пионер", но те не са били военизирани, а по - скоро идеалистични организации.

преди 1 минута, Anneliese написа:

От това, че драскат по паметниците ни,

Кои паметници - тези руските окупатори ли?

преди 2 минути, Anneliese написа:

изискват смяната на имена на улиците ни,

Не изискават - предлагат! Прочети Законите, свързани с местната власт

преди 3 минути, Anneliese написа:

За лукса в който живеят и парите наготово, които получават, пък да не говори.

Живеят в лукс, защото винаги са имали пари. Какви паеи получвата украинците тук? Нещо бъркаш - никакви пари не получават

преди 4 минути, Anneliese написа:

Ако, като бях дете, имаше такава организация и да ни карат задължително да ги правим тия неща и да ни учат на омраза към Русия, щях да напусна училище.

Не си личи да си ходил на училище! А какво точно е Батальон "Азов" = ще рабереш скоро

преди 1 минута, attj написа:

Те са напълно невалидни!

Кое е невалидно? Така или иначе путлер и бита карта - рано или късно ще му се случи, това, което стана с фамилия чаусеско - без съд и други подробности

Газпром спира доставките на газ за Европа по критичен тръбопровод!
След като европейските нации внесоха най-много газ от руски източници вчера от месеци, опитвайки се да се запасят с доставки, тъй като крайният срок на руския президент Владимир Путин да плати газа в рубли (или да бъде прекъснат) дойде и си отиде, руският газов гигант Газпром официално спря всички доставки за Европа по газопровода Ямал-Европа, критична артерия за европейските енергийни доставки.

Вместо да текат към Германия и ЕС, доставките на газ в петък и събота започнаха да текат в обратна посока!
Но не само германците трябва да се дължат без руски газови доставки.

Британският енергиен гигант Shell е прекъснат от руските доставки в отговор на икономическите санкции на Обединеното кралство срещу Русия, заяви Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

Какво се случва от утре?Газов Армагедон?Ние сме в процес на умишлено унищожение.ЕС има ли план Б?
Армагедон ще дойде, когато най-накрая разберат, че един политик може да направи точно това, което е казал. Знам, че това звучи напълно лудо за западните уши.

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Путин отива в затвора.

Хага го очаква.

Той натам е тръгнал. Да не мислиш, че ще спре на полската граница :)

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Кое е невалидно? Така или иначе путлер и бита карта - рано или късно ще му се случи, това, което стана с фамилия чаусеско - без съд и други подробности

Хага е невалидна за Русия.  Руснаците скоро ще си избират друг президент.  Хага пак ще е невалидна там.

преди 13 минути, Anneliese написа:

От това, че драскат по паметниците ни, изискват смяната на имена на улиците ни, техните деца подаряват на нашите деца нацистки символи, както и че искат пренаписване на историята ни. За лукса в който живеят и парите наготово, които получават, пък да не говорим.

А моите съграждани, и те се оказаха с промити мозъци. Радват се на присъствието на нацистите.

Благодарна съм много, че по мое време нямаше гнусни уроци по антисемитизъм в училище. Да, беше ме яд, че ги няма такива организации като "Чавдарче" и "Пионер", но те не са били военизирани, а по - скоро идеалистични организации.

Screenshot 2022-04-02 at 19-19-41 277567706_5183432025035407_6010012287025364573_n.jpg (Изображение JPEG 544 × 599 пиксела).png

И си мислиш, че ме засягаш? Изобщо не си ми на нивото! Не си оригинален, а тъп!

преди 3 минути, glen написа:

Вместо да текат към Германия и ЕС, доставките на газ в петък и събота започнаха да текат в обратна посока!

Личи си че не си ходил на училище :) А и какво те засяга дали ще ползваш руски или КАтарски газ>

преди 3 минути, attj написа:

Хага е невалидна за Русия.  Руснаците скоро ще си избират друг президент.  Хага пак ще е невалидна там.

Ами ще стане валидна - не е толкова трудно. Но няма смисъл - варианта чаушеско е по добър и по евтин

току-що, Anneliese написа:

И си мислиш, че ме засягаш? Изобщо не си ми на нивото! Не си оригинален, а тъп!

Важното е, че се разпозна.

Ти щото си ходил много.................Аз поне не съм си взела дипломата за средно - специално образование с мързел, а със учене!

Поне знам повече от теб.

Ти сигурно вярваш в Атлантида и извънземните................ Искрено те съжалявам.

smile3560.gif

преди 1 минута, teo-glavata написа:

А и какво те засяга дали ще ползваш руски или КАтарски газ>

Руския е по-чист. Катарския ще ти запуши жигльорите :)

преди 8 минути, glen написа:

Газпром спира доставките на газ за Европа по критичен тръбопровод!
След като европейските нации внесоха най-много газ от руски източници вчера от месеци, опитвайки се да се запасят с доставки, тъй като крайният срок на руския президент Владимир Путин да плати газа в рубли (или да бъде прекъснат) дойде и си отиде, руският газов гигант Газпром официално спря всички доставки за Европа по газопровода Ямал-Европа, критична артерия за европейските енергийни доставки.

Но не само германците трябва да се дължат без руски газови доставки.

Британският енергиен гигант Shell е прекъснат от руските доставки в отговор на икономическите санкции на Обединеното кралство срещу Русия, заяви Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент Владимир Путин.

Какво се случва от утре?Газов Армагедон?Ние сме в процес на умишлено унищожение.ЕС има ли план Б?
Армагедон ще дойде, когато най-накрая разберат, че един политик може да направи точно това, което е казал. Знам, че това звучи напълно лудо за западните уши.

Пак с гугъл транслейт май превеждаш рашистките си източници :) :)

А иначе.. Първата в Европа :

Цитат

Литва отказалась импортировать российский газ. Об этом сообщает министерство энергетики страны. Это первая страна ЕС, которая официально заявила о таком решении.

"Стремясь к полной энергетической независимости от российского газа, в ответ на энергетический шантаж России в Европе и войну в Украине Литва полностью отказалась от российского газа: с начала этого месяца литовская газотранспортная система работает без импорта российского газа", – сказано в релизе.

преди 7 минути, vpvelev написа:

Той натам е тръгнал. Да не мислиш, че ще спре на полската граница :)

Спряха че и даже се изтеглят.

Както каза разочарован пропагандиста Кедми  - та ние /руснаците/ не можем да се справим с някаква си Украина, с някакъв си Зеленски, къде сме тръгнали с НАТО и др

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Личи си че не си ходил на училище :) А и какво те засяга дали ще ползваш руски или КАтарски газ>

Глен се радва, че Европа щяла да страда, защото той самия е от Марс.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Ами ще стане валидна - не е толкова трудно. Но няма смисъл - варианта чаушеско е по добър и по евтин

Не бъди наивен -подобен вариант е по-възможен за Зеленски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.