Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кадировци са обосраха

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Нека друговерците да се трепят.

И докато се трепят, да избиват цивилното население?! 

Гледайте филма „Второто освобождение“ от 1 до 7 април 2022 г. в Евро-български културен център, на бул. „Александър Стамболийски“ в София.

Какви факти разкрива лентата? На първо място, че през периода 1944-1947 г. около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време, и те са изцяло на издръжка на нашата държава.

Окупацията струва на България 133 милиарда лева, близо 3 пъти повече от бюджета от 48 милиарда лева и приходите от 43 милиарда лева за 1945 г. и почти колкото целия национален доход на България през 1945 г. – 141.8 милиарда лева. Освен че натоварва непосилно хазната, издръжката на съветските окупационни войски значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. Тя възлиза на между 600 милиона лева и 1 милиард лева месечно.

Документирани са също редица случаи на грабежи, тормоз и дори убийства на български граждани от руските войници. Стига се дотам, че самият Георги Димитров пише на Сталин, с молба да спре издевателствата.

И още за руZZНАЦИте!!!

Цитат

Четете руски медии, господа. Такова нещо не е било поне от 1979 година насам. Всичко върви в една-единствена тоналност: безкрайна злоба и псувни.

Тези хора мразят всички. И се заканват на всички. Омразата е единствената им движеща сила. Най-вероятно се мразят и помежду си, но това ще се види след края на войната, когато започнат да се топят взаимно.

И така, омразата от днес:

Украинците са "нацисти". Такива са и поляците. Украинските преговарящи - "циреи". Българите са, разбира се, предатели. Западът е "лъжец", който разбира, че се намира пред разпад и затова отново е нахлузил "мухлясалите доспехи на рицари на Студената война".

Доларът умира. Еврото - още повече. ЕС се разпада. САЩ - също. Бъдещето на света са рублите и индийските рупии (тия дни китайският юан нещо изчезна от пропагандата). Русия е най-великата във всичко, най-вече - в "научно-техническия капацитет".

Най-богатата е. Буквално тия дни ще задмине Запада във всичко и Западът ще се моли за подаяния. Но тогава пък Русия ще има към Запада "сурови изисквания", за да му даде подаяния. Очакват се бунтове във всички европейски страни заради украинските бежанци.

Отсега да ви кажа: няма никакъв смисъл да се говори с тези хора, преди да са минали онази процедура по денацификация, която германците проведоха върху себе си след 1945 година. Отне им има-няма 30 години, преди да бъдат допуснати обратно в средите на приличните хора.  Ако обаче в Русия няма денацификация - във фризера, завинаги.

Евгени Дайнов

преди 9 минути, absurt написа:

Що, бе? Да не са казали руснаците, че войната е за "правата вяра", пък никой да не е разбрал? Или е нормално разните му доброволци- друговерци от цял свят, да се бият срещу руснаците, но и не за тяхната кауза? 

Твоя герой е Ахмед Доган нали?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Гледайте филма „Второто освобождение“ от 1 до 7 април 2022 г. в Евро-български културен център, на бул. „Александър Стамболийски“ в София.

Какви факти разкрива лентата? На първо място, че през периода 1944-1947 г. около 600 000 съветски войници и офицери пребивават на българска земя за различен период от време, и те са изцяло на издръжка на нашата държава.

Окупацията струва на България 133 милиарда лева, близо 3 пъти повече от бюджета от 48 милиарда лева и приходите от 43 милиарда лева за 1945 г. и почти колкото целия национален доход на България през 1945 г. – 141.8 милиарда лева. Освен че натоварва непосилно хазната, издръжката на съветските окупационни войски значително надхвърля наложените на България следвоенни репарации. Тя възлиза на между 600 милиона лева и 1 милиард лева месечно.

Документирани са също редица случаи на грабежи, тормоз и дори убийства на български граждани от руските войници. Стига се дотам, че самият Георги Димитров пише на Сталин, с молба да спре издевателствата.

И още за руZZНАЦИте!!!

То, ти мразиш като комунист, а си тръгнала да съдиш другите. 

Що се отнася до тия милиарди, дето сме ги плащали, откъде ли сме ги взели- разорени от войната, разрушени от бомбардировките на американци и англичани? 

преди 4 минути, absurt написа:

Сърди се на путьо. В украинската армия ням чеченци.

преди 6 минути, absurt написа:

По време на война няма такова нещо, като цивилно население. Всички трябва да се бият

преди 2 минути, BANKATA написа:

В украинската армия ням чеченци.

Има.

В украинската армия са истинските чеченци.

В руската армия са чакалите на Кадиров

преди 5 минути, teo-glavata написа:

По време на война няма такова нещо, като цивилно население. Всички трябва да се бият

Моля ти се, не сме '44.

преди 20 минути, Тhе Monstеr написа:

Твоя герой е Ахмед Доган нали?

Защо ли не съм изненадана, че на всичкото отгоре си и наци? 

преди 32 минути, absurt написа:

Или е нормално разните му доброволци- друговерци от цял свят, да се бият срещу руснаците, но и не за тяхната кауза?

Да, правоверните мюсюлмани се бият срещу рашистите.

Касапите на Кадиров са чакали и бесни кучета, долни предатели

преди 18 минути, BANKATA написа:

Сърди се на путьо. В украинската армия ням чеченци.

Как ми се иска, да ви уредят една среща с него, та да си излеете омразата очи в очи! да видим, кои са путьовците, че тук само яхниени герои тракат по клавиатурите.

Ти, персонално, отново си готов да се направиш на глупав- неразбрал написаното. Само че за втори път го правиш. Третият ще е доказателството, че наистина си такъв.

преди 4 минути, absurt написа:

Как ми се иска, да ви уредят една среща с него, та да си излеете омразата очи в очи! да видим, кои са путьовците, че тук само яхниени герои тракат по клавиатурите.

Ти, персонално, отново си готов да се направиш на глупав- неразбрал написаното. Само че за втори път го правиш. Третият ще е доказателството, че наистина си такъв.

Ирония мойто момиче му се казва това.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапите на Кадиров са чакали и бесни кучета, долни предатели

Не знам, Кадиров твърди точно обратното.

преди 18 минути, absurt написа:

Защо ли не съм изненадана, че на всичкото отгоре си и наци? 

Изглежда съм всичко което мразиш, което ме кара да се гордея със себе си, но темата не е за мен.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Изглежда съм всичко което мразиш, което ме кара да се гордея със себе си, но темата не е за мен.

Разбира се, че не е за теб. А, що се отнася до мразенето, не си го причинявам към никого. Затова се впечатлявам от способността ти да мразиш разни непознати по идеологически, верски и подобни причини. Пък ти се гордей, какво друго ти остава?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.