Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ncl написа:
преди 15 минути, miro20 написа:

Дори не знаете нито едно име от останалите 21 републики и кой как управлява.

Лично аз ги знам. А ти знаеш ли всички щати на САЩ?!

Да бе... знаел... Те руснаците не си ги знаят кой урпавлява съседната им област, той бил знаел...

За щатите - може и да ги знам, не съм се  напъвал да ги наизустявам и едва ли ще ги изброя. А и не ме интересува.

Въпроса и акцента тук бе съвсем друг - че всички знаят кой е Кадиров нали ? Защо всички знаят кой е той, а не знаят кой управлява останалите 21 републики в която никой не може да си позволи произвола и арогантността на чеченците - пиявици ??

Защото принципа е друг. И го обясних доста подробно. :hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, kashchey написа:

Mного глупави съждения. В сегашната действителност няма значение дали искаш или не искаш да преговаряш с Русия. Тя все едно не спазва договорките. Това прави преговорите безсмислени. Ако някой си мисли, че Европа блъфира с намерението си да ограничи с 2/3 всичко руско, значи не е наясно как стоят нещата нито икономически, нито военно. За социално няма смисъл да се говори даже. До сега имаше много проруски влияния и настроения- виждате ли, дявола не е чак толкова черен. С тази война Путин ги довърши. Вече никой не се съмнява, че няма смисъл да се занимава с руснаци- вредите многократно превишават ползите! Това е ясно дори на явни Руски сателити, като България. Честито на Китай за евтиния газ и да внимават с доверието. Няма доверие, което Русия да не е предала, заради имперските си комплекси.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

не е наясно как стоят нещата нито икономически, нито военно. За социално няма смисъл да се говори даже. 

За какво са им такива глупости. Те си имат 

преди 2 часа, ncl написа:

Ако някой е погледнал линка с предаването са Соловев. Ет болницата в Белгород са разменили 50 пленника. Украинците здрави и излекувани. Насреща им дават такава бройка с отрязани пръсти на ръцете и кастрирани.

Съответно много бесен се пита или ли смисъл да им се пазят градовете на тези садисти - нацисти и цялата шайка на смешника и тези до него.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

За какво са им такива глупости. Те си имат 

Глупака има нужда от прости решения на сложни въпроси. За компенсация си създава сложни казуси от елементарни и незначителни ситуации. Това му помага да се изживява, като неразбран гений. И задължително е суеверен.

преди 2 минути, Филипов написа:

Ако някой е погледнал линка с предаването са Соловев. Ет болницата в Белгород са разменили 50 пленника. Украинците здрави и излекувани. Насреща им дават такава бройка с отрязани пръсти на ръцете и кастрирани.

Съответно много бесен се пита или ли смисъл да им се пазят градовете на тези садисти - нацисти и цялата шайка на смешника и тези до него.

Зарежи тая проповед. Видяхме убитите по улиците с вързани ръце... Бляблящината ти вече става наистина отвращаваща.

преди 13 минути, badr написа:

Това разбира се не е така.

Тва от позицията на правоверен или рашист?

преди 10 минути, Филипов написа:

фейкомет :hush:

преди 11 минути, Филипов написа:

Филипов, ти си хем фейкомет, хем нацист, напомпн с промита рашистка пропаганда и лъжи .

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Тва от позицията на правоверен или рашист?

От позицията на човек, който познава тази материя по добре от теб и целият ти род до десето коляно взети заедно.

преди 5 часа, A.com написа:

То да им е за сефте на руските военнослужещи:

https://2.bp.blogspot.com/_R1zWi_kekRU/SKuwJI0MyxI/AAAAAAAAAp0/k-twpn3rxhk/s400/002dyz16.jpg

ще перат долари за рубли затова са цел камион .

Литва е първата страна от ЕС, която се отказа от руския газ

https://bntnews.bg/news/litva-e-parvata-strana-ot-es-koyato-se-otkaza-ot-ruskiya-gaz-1190509news.html?fbclid=IwAR3zuEIvXYiC_Q1GtahQwq2quR5HAT0PUm2v_2Y-6ZqvuT1IWEnzP26YQIo

Това е само началото. И е въпрос на време, и най твърдите чугуни да разберат, колко незначителен е газа за икономиките на Европа. Просто един енергоносител. Нищо жизненоважно. У нас има прекалено много руски роби във висшето общество, които ще се окажат излишни без руския газ и всяват всевъзможна паника, че видите ли без газа ние ще умрем. Нищо няма да ни стане на нас. Те ще умрат. Путин ще ги убие, щото не му свършиха работа. Все повече ще лъсва, че спирането на газа е само едно дребно неудобство за Европа.

преди 36 минути, absurt написа:

Пишлегарски, аз живея в настоящето, ама в реала, не като теб да правя колажчета на ишлиме за жълти стотинки. И не, не ми трябват такива като теб в настоящето ми. Хич не си прави илюзии че бих те взела с мен дори до кофата, докато хвърлям боклука.

Яхниената па-па, пак не си взе поука да си общуваш само с наборите от блока. Явно до кофата за боклук е единственото разнообразие. Даже и в Расия не те искат.

преди 6 минути, badr написа:

От позицията на човек, който познава тази материя по добре от теб и целият ти род до десето коляно взети заедно.

Претенциите не са познание. Личи си и от нерегламентираната ти позиция- даваш си възможност да отричаш. Елементарно като в детската градина.

преди 7 минути, miro20 написа:

Филипов, ти си хем фейкомет, хем нацист, напомпн с промита рашистка пропаганда и лъжи .

Смотан трол - фейкомет лъжец си ти. Всички ти го казаха. Аз съм дал източник, ти пляскаш само някакви нацистки пропаганди от анонимни скрийншотове. Тролска му работа.

преди 33 минути, Тhе Monstеr написа:

Mного глупави съждения. В сегашната действителност няма значение дали искаш или не искаш да преговаряш с Русия. Тя все едно не спазва договорките. Това прави преговорите безсмислени. Ако някой си мисли, че Европа блъфира с намерението си да ограничи с 2/3 всичко руско, значи не е наясно как стоят нещата нито икономически, нито военно. За социално няма смисъл да се говори даже. До сега имаше много проруски влияния и настроения- виждате ли, дявола не е чак толкова черен. С тази война Путин ги довърши. Вече никой не се съмнява, че няма смисъл да се занимава с руснаци- вредите многократно превишават ползите! Това е ясно дори на явни Руски сателити, като България. Честито на Китай за евтиния газ и да внимават с доверието. Няма доверие, което Русия да не е предала, заради имперските си комплекси.

Там където си написал Русия замени със САЩ и коментарът ще добие смисъл.

преди 1 минута, Филипов написа:

Смотан трол - фейкомет лъжец си ти. Всички ти го казаха. Аз съм дал източник, ти пляскаш само някакви нацистки пропаганди от анонимни скрийншотове. Тролска му работа.

Филипс комунистическите русоробски тролове не сте всички. 

преди 3 минути, Филипов написа:

Е, щом БНТ стана анонимен скрийншот...

преди 10 минути, badr написа:

Ти може да познаваш исляма, но темата за войната в Украйна ти е чужда.

Чеченците се бият на страната на Украйна.

Чакалите на Кадиров са бесни кучета и предатели и позор за чеченския народ. Хрантутници на Путлер.

преди 2 минути, kashchey написа:

Там където си написал Русия замени със САЩ и коментарът ще добие смисъл.

Няма. Всички обвързани със САЩ живеят добре. Живеят...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти може да познаваш исляма, но темата за войната в Украйна ти е чужда.

Чеченците се бият на страната на Украйна.

Чакалите на Кадиров са бесни кучета и предатели и позор за чеченския народ. Хрантутници на Путлер.

Познаването на исляма, не значи че познаваш хората, които го изповядват. Кадиров уж е мюсюлманин, а дефакто е прост главорез, без никаква вяра!

преди 30 минути, miro20 написа:

фейкомет :hush:

ето ти майдан и революция

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.