Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 24 минути, Гражданин написа:

Не знам, цялата ми интуиция е в друга посока за теб. Например, твърде много си приличате.

Грешна ти е интуицията!

И в крайна сметка не разбрах с кого друг си приличам освен с Грухан. 

преди 22 минути, andiay написа:

От колко години си там?

За последно бях в Малмьо 2011-а...

Но за много кратко и не ми е направило впечатление да е претъпкано с МЕНА....

А в Стокхолм не съм стъпвал от 2008-а....

Тази зима мислим да отскочим към Норвегия или Финландия, ма засега само мислим, че не зависи само от нас...

Требе да се съобразим и с други...

Дойдох в Швеция през 2006 година, България още не беше в ЕС. 

Пред очите ми мина цялата подмяна на шведското население.

Малмьо стана първият град в Швеция, в който новите шведи са мнозинство в сравнение с етническите шведи.

В Стокхолм доколкото знам новите шведи са към 30-35% към днешна дата.

Нагоре към Северна Швеция е по-етническо, щото новите шведи искат да живеят в големите градове на юг.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, Гражданин написа:

Не знам, цялата ми интуиция е в друга посока за теб.

Интуицията не ти е от силните страни.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ко стана с Киев за три дняяя ?

Е, как какво стана? Един наш колега-съфорумец за смях стана ,щото до толкова повярва на тази партенка, че чак в подписа си я сложи :D

преди 2 часа, Sargon III написа:

Сериозно, случайни бастуни от улицата сигурно щяха да бъдат по-способни командващи...

Ей, чшшшш, укрите са гениални тактици! Струпаха почти цялата си войска да пази Киев от една единствена руска танкова колона, а руснаците през това време превзеха оставени без защита територии, които вече година и половина са си руски и няма изгледи скоро да бъдат върнати. 

Наркоман Еленски влезе в учебниците по риболов на гола кука с този си ход!

преди 15 минути, Flashback написа:

. Дойдох в Швеция през 2006 година, България още не беше в ЕС. 

Пред очите ми мина цялата подмяна на шведското население.

Малмьо стана първият град в Швеция, в който новите шведи са мнозинство в сравнение с етническите шведи.

В Стокхолм доколкото знам новите шведи са към 30-35% към днешна дата.

Нагоре към Северна Швеция е по-етническо, щото новите шведи искат да живеят в големите градове на юг.

Баси, а какво готино местенце бе Швеция....

Малмьо преди 12 години много ми хареса, но както казах, бех там за съвсем кратко...

Впечатленията ми са чисто туристически...

Явно е по-добре вече да не ходя, поне да запазя приятни спомени....

И тук на Седемте Рилски не ми се ходи вече по сходни причини....

преди 47 минути, andiay написа:

Малмьо преди 12 години много ми хареса, но както казах, бех там за съвсем кратко...

Впечатленията ми са чисто туристически...

Явно е по-добре вече да не ходя, поне да запазя приятни спомени....

И тук на Седемте Рилски не ми се ходи вече по сходни причини....

:yanim:

Направи му четки , сега какво следва ще го сваляш ли или направо ще си поискаш ? :giggle1:

Няма да ти откаже щом и ти обичаш Хутин ! :topsecret:

преди 1 час, Flashback написа:

И в крайна сметка не разбрах с кого друг си приличам освен с Грухан. 

С ватенките

преди 1 час, andiay написа:

Развалиха я нали...

А Расссия се поправя под Путлер

Има ли будни ?

Добро утро, червеноармейци!

Нова болест се разпростира масово по самолетите в самая могучая- гумишарка и викат. Някаква масова епидемия ще да е:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/russia-really-is-using-tires-to-protect-its-bombers-from-attack

Пазете се!

А този Град не знам какво го е сполетяло но си е трагедия отвсякъде:

https://twitter.com/KrzysztofJano15/status/1698915336966357359?s=20

Руския доброволчески корпусна направил кратък ловен набег пак и застрелял 2 глигана. Слагам го заради надписа:

Че горите трябва да се пазят.

Ако ще се каните да посетите този земен рай- Москва , отложете пътуването ако сте със самолет. Летищата са затворени пак-летят дронове.

В Киев съобщават за началото на мобилизацията на мъже над 50 години:
https://blitz.bg/svyat/v-kiev-sobshchavat-za-nachaloto-na-mobilizatsiyata-na-mzhe-nad-50-godini_news973292.html

Изродът е решил да направи драстична редукция на мъжкото население на Украйна.
Предусещам как украинците вече ще стискат палци на Тръмп да стане президент - това им остана единствената надежда да оцелеят.

преди 15 часа, _sirena_ написа:

Нали всичките профили беше изтрил ??? 

Всичките ти профили едни и същи гифчета и простотии постват .

Ама иначе си бил изтрил профилите !!!

преди 15 часа, Flashback написа:

Дзвера ли е това? Какъв лъжльо!

А иначе мен постоянно ме обвинява, че съм стар потребител с нова регистрация, а той какви п@дерастки номера върти!

Най кефи как сам се лайква от другия си профил.

:wub:

преди 5 часа, Звяра!!! написа:

:yanim:

Направи му четки , сега какво следва ще го сваляш ли или направо ще си поискаш ? :giggle1:

Няма да ти откаже щом и ти обичаш Хутин ! :topsecret:

Дзверче, не съди за другите по себе си и не прехвърляй собствените си фантазии на другите....

Но... разбираемо е де, самотните денонощия в кабинката нема ка да не се отразят, мхм...

И както многократно съм ти казвал, притежаваш редкия талант, с толкова малко думи, да кажеш толкова много глупости....

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Развалиха я нали...

А Расссия се поправя под Путлер

Ми явно са я развалили....

Що се отнася до Русия, ако верваш на статистиките, то отговора е да, както с изненада установих преди време...

Но... аз на статистики не вярвам особено, лични впечатления неам, а и не смятам да ги придобивам...

Иначе казано - Русия ми е безразлична...

Ей го на, аз казах ли ви а ?

Забранената дума "Московия" бе казана по централната руска телевизия.

Аз хем ви казах още отначалото, че Ерефия се разпада.

Возьмем Киев за три дняяя !!!

Бу ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаааааааааааааааааааааааааааа

Това доказателство за нерушимата Дружба с братски Китай пуска ли го някой?   https://faktor.bg/bg/articles/kitay-utvardi-novi-karti-s-prisvoeni-ruski-i-indiyski-teritorii то само някакъв си остров, има ли смисъл да издребняваме. 

преди 7 минути, andiay написа:

Иначе казано - Русия ми е безразлична...

Отиди на екскурзия, може да ти хареса.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Това доказателство за нерушимата Дружба с братски Китай пуска ли го някой?   https://faktor.bg/bg/articles/kitay-utvardi-novi-karti-s-prisvoeni-ruski-i-indiyski-teritorii

Няма значение. На който тиквата му е от чугун, и сто пъти да му го пуснат, нема се пробие.

току-що, M.Николов написа:

Най кефи как сам се лайква от другия си профил.

:wub:

Нали...

Ба и теб живота ти да минава в кабинка и ти ша почнеш да забравяш кой точно си....

Мхм, ша почнеш и сам себе си да сваляш...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Това доказателство за нерушимата Дружба с братски Китай пуска ли го някой?   https://faktor.bg/bg/articles/kitay-utvardi-novi-karti-s-prisvoeni-ruski-i-indiyski-teritorii

Доналд Тръмп е с обвинения в САЩ,  а  републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами каза:

Ако спечеля изборите, ще отида в Москва, за да установя мир в Украйна при единствените условия, които трябва да имат значение за нас. За тази цел признавам руския контрол над окупираните територии на Украйна и обещавам да блокирам кандидатурата на Украйна за НАТО в замяна на оттеглянето на Русия от нейния военен съюз с Китай.   Ще премахна санкциите и ще върна Русия на световния пазар.   Докато Тръмп е с намерения дори да реформира или разформирова алианса НАТО, защото ЕС плащали твърде малко досега.   Русия и Китай са съюзници - заради глупостите на НАТО.

преди 4 минути, attj написа:

Доналд Тръмп е с обвинения в САЩ,  а  републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами каза:

Ако спечеля изборите, ще отида в Москва, за да установя мир в Украйна при единствените условия, които трябва да имат значение за нас. За тази цел признавам руския контрол над окупираните територии на Украйна и обещавам да блокирам кандидатурата на Украйна за НАТО в замяна на оттеглянето на Русия от нейния военен съюз с Китай.   Ще премахна санкциите и ще върна Русия на световния пазар.   Докато Тръмп е с намерения дори да реформира или разформирова алианса НАТО, защото ЕС плащали твърде малко досега.   Русия и Китай са съюзници - заради глупостите на НАТО.

Е аз какво казвам ма Атидже, дори съм пуснал как заздравяват съюза си. Иначе усещате ли как голямата панда, ще изчука изнемощялата проскубана мечка. 

Ся, като преместят МОЧА в музея на Чугуна Ватата и Петолъчката, трябва за съседен експонат да турят комунистите, дето го охраняват, и да им дават прозрачна супа, по един път на ден, да я сърбат със сърп и чук.

Понеже всичко с Укрия е топ се захванахте с традиционните тролски ключови думи.

Комунизъм, сръп, чук

За вата, перемога, слава Украине - нема кинти а ?

ПП

Само Косьо горкия щот е по убеждения цикли ли цикли на тия дрони.

Косе дай мост, нещо в Москва - Ко стана нали беха с изкуствен интелект ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.