Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Новия камуфлаж не е помогнал много. Но пък няма нужда от нова боя:

https://twitter.com/UKikaski/status/1702963756047700104

Командир Третьей штурмовой бригады Андрей Билецкий сообщил, что российское командование отдало приказ нанести артиллерийский удар по своим солдатам, сдававшимся в плен в Андреевке. На видео заснят один из таких прилетов, русские убили одного из своих, украинские бойцы, к счастью, уцелели.

@yigal_levin

За желаещите -видеото е в канала-детално, но не ми е достатъчно кърваво. Аз предпочитам шрапнел през бузата на руZнак- доста по-детайлно е.

Интересна позиция за джавелина:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

А запри се малко Косьо

Че се разлетяха Искандери

ПП

И не само. Укрите ще имат приятен уикенд по скривалищата

IMG_20230916_123521_636.jpg

IMG_20230916_123514_173.jpg

Пазете гората от пожар:

Последните 2 седмици са дали добър добив за тия момци:

И така доста освежаващо докладче за тикви като Вълчев

Този полковник от Укрия говори за 90% загуби - иначе -Слава слава

IMG_20230916_124754_015.jpg

Избора на папа продължава :

Имаме "Пробив":

Владимир Путин
2000 - 2022
---------------------------
🔹️"Никога не съм променял и няма да променя конституцията, още по-малко да я модифицирам за себе си."
🔹️ "Докато аз съм президент, няма да има увеличение на възрастта за пенсиониране."
🔹️"Ние нямаме териториални разногласия с Украйна. Крим не се явява спорна територия. Русия отдавна е признала границите на днешна Украйна." 
🔹️"Аз демократ ли съм? Разбира се, аз съм абсолютен, чиста проба демократ."
🔹️"Русия не е била и никога няма да бъде полицейска държава."
🔹️"Неуместно е да ме сравнявате със Сталин, тъй като съвременното руско общество няма да търпи подобна злоупотреба с власт."
🔹️"Никаква война с Украйна няма да има." 
🔹️"Постоянното споменаване на чужди държави като източник на всичките ни проблеми, е погрешно. По своята същност е погрешно. Няма нужда да търсим някакви специални пътища за Русия, всичко вече е намерено." 
🔹️"Не трябва да се доверявате на никого, трябва да вярвате само на мен."
🔹️"Ако повече от 7 години си бил президент, може да полудееш."

😂🤡🤣
Нещо да е излъгал!?

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Защо никой не тръгва да живее където солта е 15 стотинки, а над милион отидоха на Запад дето е още по скъпо?

това е западна пропаганда

ако си спомняш като разрешиха българите да  пътуват  до англия

англичаните ги беше страх и чакаха на летището да видят колко човека ще дойдат и

от самолета слязоха двама човека един румънец и   българин, бил на екскурзия 

Banesc

Обожавам западното демократично общество - един идеал за простия Вълчев

ПП

Двулични лицемери с гигантско самочуствие

най- накрая   лек сън за психодесните

американците са  много напред не можем да ги стигнем

преди 1 час, Banesc написа:

това е западна пропаганда

ако си спомняш като разрешиха българите да  пътуват  до англия

англичаните ги беше страх и чакаха на летището да видят колко човека ще дойдат и

от самолета слязоха двама човека един румънец и   българин, бил на екскурзия 

Бате, много над милион се изнизаха в посока Запад, но за промит ватнишки мозък било пропаганда. В пропаганден облак живеете само и единствено русофилите и то защото съзнателно сте избрали да се правите на луди и да не приемате реалностите.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Banesc

Обожавам западното демократично общество - един идеал за простия Вълчев

ПП

Двулични лицемери с гигантско самочуствие

Сигурно съм прост, щом си губя времето с русоробски отрепки. Иначе за пореден път, пост без смисъл. Освен да ме обидиш, какво доказваш и показваш? Голословни твърдения, които подкрепят кремълския наратив само с епитети, без факти и логика .

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Бате, много над милион се изнизаха в посока Запад, но за промит ватнишки мозък било пропаганда. В пропаганден облак живеете само и единствено русофилите и то защото съзнателно сте избрали да се правите на луди и да не приемате реалностите.

измрели са от наркотици

а другите събират за билет за връщане 

преди 1 минута, Banesc написа:

измрели са от наркотици

а другите събират за билет за връщане 

Кукувец, комуноидна отрепко. Не е ли твърде рано, да незнаеш на кои хора си? Хероиновите наркомани са най много в Русия. Събират българи и руснаци, за еднопосочен билет за Запада. Руснаците да се махнат от путин, нашите щото такива утайки като тебе решават съдбините им все още.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Хероиновите наркомани са най много в Русия.

А защо делиш наркоманите на "хероинови", "кокаинови", "фентанилови" или незнамсикаквиси? Не са ли еднакви пропадняци, независимо какво друсат? Я кажи според тая твоя статистика къде са най -много наркоманите като цяло. Ама май не ти изнася да споделиш това инфо с нас, нали отрепко соросоидна?

Знаеш ли че в любимата ти Кравария за 2021г, пукналите от свръхдоза са над 107 000, което значи че на всеки пет минути умира по един? Знаеш, ма и това не ти изнася да го напишеш тук, нали спекулантино?

САЩ: всеки пет минути някой умира от свръхдоза

Цитат

Броят на хората, починали от злоупотреба с наркотици в САЩ миналата година е надхвърлил 107 000 - т.е. смъртоносна свръхдоза на всеки пет минути. Увеличението на смъртните случаи е с 15 процента в сравнение с предходната година.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А защо делиш наркоманите на "хероинови", "кокаинови", "фентанилови" или незнамсикаквиси?

А защо повярва на празните думи на този парцал от групата Бандера-Козяк?

Щатите отдавна водят пред целия свят по консумация на всички наркотици и на всеки наркотик отделно.

току-що, rado_svet написа:

А защо повярва на празните думи на този парцал от групата Бандера-Козяк?

Щатите отдавна водят пред целия свят по консумация на всички наркотици и на всеки наркотик отделно.

За да се видят черно на бяло какви фейкомети са, а не да ми претендират че те са бетер майка Тереза, а фейковете и пропагандата ги бил разпространявал някой друг.

преди 23 часа, ivottoshev написа:

Напротив. Точно четенето с разбиране ти куца. Я покажи къде казвам че според мен краварите не са лоши.

Според теб, руснаците лоши ли са ? :giggle1:

на 15.09.2023 г. в 7:08, ivottoshev написа:

Гхз е защото след като в действията на краварите няма нищо лошо,

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Според теб, руснаците лоши ли са ? :giggle1:

Руснаците не знам, но ясно съм написал че Путин е гхз. Не може да чака осем години. Ако ще си вълк - прави като вълците а не се оставяй да те баламосват с "Минск II" и подобни празни обещания.

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:

Начи Вата, той те праща в рая на земята, Раша. Ти го пращаш да мре. Е вярно няма такива дебили като путиноидите. Логично, ти да му пожелаеш да иде да се мъчи в Стокхолм, докато ти защитаваш путин в Украйна с мосинка.

Толкова прости, че една елементарна аналогия не могат да прокарат. Сякаш някой седнал тук да възхвалява колко хубав бил живота в Украйна. Само, че след 10-15 години, ще станат по-европейци от тукашните ганьовци от 30 години в ЕС. Е, те няма да са тук де. Пак ще са в гадния Запад. И пак ще разправят колко хубаво е у Майка си. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Руснаците не знам, но ясно съм написал че Путин е гхз. Не може да чака осем години. Ако ще си вълк - прави като вълците а не се оставяй да те баламосват с "Минск II" и подобни празни обещания.

Е щом прави "АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!!" значи и краварите са гхзове, защото са чакали цели осем години, нали? Или пак не те разбрах? 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Е щом прави "АБСОЛЮТНО СЪЩОТО!!!" значи и краварите са гхзове, защото са чакали цели осем години, нали? Или пак не те разбрах? 

В главата ти е пълна каша. За какви осем години при кравите говориш?

ПП: Отивам на тренировка по BEERPONG. Довечера като се прибера, ако имам силички ще ти обръщам внимание.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В главата ти е пълна каша. За какви осем години при кравите говориш?

ПП: Отивам на тренировка по BEERPONG. Довечера като се прибера, ако имам силички ще ти обръщам внимание.

Ми не знам бе бате, нали ТИ твърдиш, че Донбас е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО, като Косово? :laughing5:

Ся ме караш аз да ти разшифровам и обяснявам мозъчните диарии, които постоянно твърдя, че си противоречат, а ти ме питаш къде е противоречието.

преди 7 часа, rado_svet написа:

Тази Андреевка, която отдавна е равно поле и няма тактическа стойност, камо ли стратегическа, укровоините като я "завземат", руснаците ги унищожават наполовина с артилерията и те се отдръпват като пребито куче.

И така няколко пъти.

Въпрос: защо укрогенералите избиват така своите войници под руския огън?
Отговор: за да може при "завземането" Зеля всеки път да обявява победа и да иска още мобилизирани и още оръжие.

Зеля е в цугцванг най-малко от половин година. Контранахрюкът както тръгна от кривата круша, така и си е там.
Цугцвангът най-често води до мат.

Нищо от гореказаното не може да бъде отречено, защото е очевидно и "не го виждат" само зелепропагандните рупори и дружинката Бандера-Козяк тук.

Ето ви малко тунели да гледате :) 

С някой багер са ги изкопали предполагам? Не, чакай да позная, тия предаващите са актьори за пред дрона.

Поне като трепят своите, руснаците опровергаха една лъжа, наистина извъшрват денацификация в Украйна. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Ми не знам бе бате, нали ТИ твърдиш, че Донбас е АБСОЛЮТНО СЪЩОТО, като Косово? :laughing5:

Ся ме караш аз да ти разшифровам и обяснявам мозъчните диарии, които постоянно твърдя, че си противоречат, а ти ме питаш къде е противоречието.

А ти би ли ни обяснил каква работа има Чичо Сам в Косово и Украйна, които се намират на хиляди километри от неговите граници и на един океан разстояние?!

С какво Косово или Украйна заплашват американската сигурност?!

За Русия е ясно - още през 2008 година Путин каза, че Украйна и Грузия няма да бъдат превърнати в бастиони на НАТО по нейните граници.

преди 7 минути, Flashback написа:

А ти би ли ни обяснил каква работа има Чичо Сам в Косово и Украйна, които се намират на хиляди километри от неговите граници и на един океан разстояние?!

С какво Косово или Украйна заплашват американската сигурност?!

За Русия е ясно - още през 2008 година Путин каза, че Украйна и Грузия няма да бъдат превърнати в бастиони на НАТО по нейните граници.

А ти ще обясниш ли каква работа има Бай Путьо в Африка? 

А ще обясниш ли каква работа има Китай в чужди води?

А ще обясни ли...

Не, няма да ти обясня. Направете си една тема за Косово и си говорете там :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

А ти ще обясниш ли каква работа има Бай Путьо в Африка? 

А ще обясниш ли каква работа има Китай в чужди води?

А ще обясни ли...

Не, няма да ти обясня. Направете си една тема за Косово и си говорете там :) 

Разбира се, че няма как да обясниш и да признаеш лицемерието на войнолюбеца Чичо Сам.

Китай и Русия помпат ли оръжия и мътят ли водите около границите на САЩ?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.