Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, attj написа:

Че какво им е на казаците?  Нещо не искат американска демокрация, ЕС и НАТО.

Не искат само в объркания ти нефункциониращ мозък. И в този на подобните ти. Иначе го искат всички, даже руснаците в Раша го искат. Но роби, трудно стават свободни хора. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ами заминавай тогава. Какво ме питаш? Не че вие ме интересувате!

Че ти кой си, че да те питам, за каквоти да е, или да ми казваш кво да правя?

преди 6 минути, Hristo52 написа:

За САЩ нищо. Украйна си отива...все пак са живи хора и не са виновни за идиотските идеи на САЩ и Русия. Земя се обезлюдява и остава неизползваема... А както казва с това жито радиоактивно и ние ще го закачим...Какво повече...

Това ли ще е новото двайсе: САЩ и руZия в тандем от десетилетия се чудят как да затрият Украйна, че все не успяват. :questions:

https://www.actualno.com/europe/shizofrenija-oligofrenija-i-gluhota-ne-sa-prechka-za-rusnacite-da-otidat-na-fronta-news_2055661.html не се отчайвайте ватенки. Може да не ставате за нищо друго, но в руZката армия ще ви се зарадват.

преди 1 час, M.Николов написа:

От ПСВ едва ли.

Е строго погледнато е така но имах предвид че и през ПСВ  са се мъчели да нарушават комуникациите на противника чрез рязане на кабели дим и др та затова го казах :)

Кокич оставиха те днеска

Аз ще те уважа - плувай еуглено

ПП

Косьо - грешка е.

Сега чакам самолетоносач да прехвърчи в Черно Море

euglenaviridis.jpg.d0309d208b5bc7c3a2498a5620b1b214.jpg

преди 27 минути, Митко Вълчев написа:

Не искат само в объркания ти нефункциониращ мозък. И в този на подобните ти. Иначе го искат всички, даже руснаците в Раша го искат. Но роби, трудно стават свободни хора. 

Преповтаряш коментирани днес въпроси.  Да не би в Бяла Слатина средните Ви месечни заплати вече да са 1200-1300  USD???  Толкова са  в РФ. Сравни с Хохлия - да се сетиш сам  защо казаците не искат там.  Да не ти казвам какви са цените в РФ. Всичко им е по-евтино.   Не четеш дори тази тема тук от мързел.  И си кълнящ всезнайко, който нищо не знае.  Все си излъган.

преди 1 час, Flashback написа:

полезни идиоти

Лъжепрасе, каза ти се, че полезни идиоти се наричат малоумниците, които викат за Русия.

преди 4 минути, attj написа:

Преповтаряш коментирани днес въпроси.  Да не би в Бяла Слатина средните Ви месечни заплати вече да са 1200-1300  USD???  Толкова са  в РФ. Сравни с Хохлия - да се сетиш сам  защо казаците не искат там.  Да не ти казвам какви са цените в РФ. Всичко им е по-евтино.   Не четеш дори тази тема тук от мързел.  И си кълнящ всезнайко, който нищо не знае.  Все си излъган.

Това го обясни на бурятите, ама не лице в лице че ще те натупат.

ПП: Почти колкото в България.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Лъжепрасе, каза ти се, че полезни идиоти се наричат малоумниците, които викат за Русия.

Броите баби с Кокич и викате за Хохлия???

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Кокич оставиха те днеска

Аз ще те уважа - плувай еуглено

ПП

Косьо - грешка е.

Сега чакам самолетоносач да прехвърчи в Черно Море

euglenaviridis.jpg.d0309d208b5bc7c3a2498a5620b1b214.jpg

Абе и една бензиностанция лети към него. Сигурно е по-евтин бензина в тоя район :)

току-що, BANKATA написа:

Това го обясни на бурятите, ама не лице в лице че ще те натупат.

Провери в нета дали пак си излъган.

Корабчето още пуши:

Или са запалили печка на дърва или гумите - да не вижда от сателита.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Полезни идиоти се наричат малоумниците, които измират и ще измират за интересите на Чичо Сам. 

И в България ги има, според онзи изтекъл разговор на Пепета-та сте 5%, но за сметка на това сте ужасно кресливи и създавате впечатление, че сте много повече.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Малоумници са тези, които ги лъжат от дори и най-високото възможно ниво, а те гледат със светнали очички и искат още от същото. Вчера имахте годишнина от както най-официално сте "шаранчета кълвящи на голи кукички" :laughing4:

преди 11 минути, attj написа:

Провери в нета дали пак си излъган.

Колко пък да съм излъган

https://gogov.ru/average-salary/brt

https://gorodrabot.ru/salary?l=республика+бурятия

най-честата заплата 25 000 рубли.

преди 29 минути, attj написа:

Да де. Писах за необратимо объркания ти мозък. Заплатите в Бяла Слатина се вдигнаха след влизането в ЕС. Хората от Бяла Слатина, Враца, България и цяла източна Европа си оправят живота трудейки се в старите от ЕС, не и в най богатата страна на света. Доказано, десет пъти по зле управлявана от средното за света. 

преди 17 минути, Flashback написа:

Полезни идиоти се наричат малоумниците, които измират и ще измират за интересите на Чичо Сам. 

И в България ги има, според онзи изтекъл разговор на Пепета-та сте 5%, но за сметка на това сте ужасно кресливи и създавате впечатление, че сте много повече.

Полезни идиоти, чудесно се вписват в профила на човек живеещ на Запад. Не можещ да каже нито ЕДНО предимство на Русия пред него, но викащ за нея и плюещ Запада. Ей това , ако не е полезно идиотска шизофрения, кое ?

преди 1 час, teo-glavata написа:

Че, какво лошо има за САЩ, в този сценарий?

Тоя въпрос май ти ми го зададе и ме цитира? Без да съм те питал нищо. А кой съм си е моя работа. 

Аз като ме питат нещо културно, отговарям. А ако си от ония от групичката отворковци за заяждане, нямам работа с тебе.

Ето едно видео от столицата на Бурятия - град Улан-Уде. Република Бурятия е с население 975 000 души, като в столицата живеят близо 450 000 души.

Градът изглежда много прилично, нашите провинциални български градове изглеждат доста по-мизерни и неподдържани от най-бедната република в Руската федерация. И отново чистота по улиците.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Тоя въпрос май ти ми го зададе и ме цитира? Без да съм те питал нищо. А кой съм си е моя работа. 

Аз като ме питат нещо културно, отговарям. А ако си от ония от групичката отворковци за заяждане, нямам работа с тебе.

Ами...продължавай "да е твоя работа"! И като ЕТ-то е на твое име, а синчето "управлява" кафенето....може да станат лоши неща...

преди 8 минути, teo-glavata написа:

Ами...продължавай "да е твоя работа"! И като ЕТ-то е на твое име, а синчето "управлява" кафенето....може да станат лоши неща...

Така ли бе? Е защо не се опиташ а? Дришльо! Хайде и ти у лево! Гледай аз да те не намера с колегите!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.