Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Hristo52 написа:

Така ли бе? Е защо не се опиташ а? Дришльо!

Идват избори. Има си (даже съм си плтил очти 80% от таксата) и друфи неша търся и се занимавам! Имам още да вземам

Тебе ще те приключа, когато реша!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, Flashback написа:

Ето едно видео от столицата на Бурятия - град Улан-Уде. Република Бурятия е с население 975 000 души, като в столицата живеят близо 450 000 души.

Градът изглежда много прилично, нашите провинциални български градове изглеждат доста по-мизерни и неподдържани от най-бедната република в Руската федерация. И отново чистота по улиците.

Имат евтина работна ръка и има кой да им чисти.

преди 43 минути, Flashback написа:

Полезни идиоти се наричат малоумниците, които измират и ще измират за интересите на Чичо Сам.

Па за интересите на чичо Сам измират орките - против няма, въздържали се също, така че се приема единодушно. 😉

преди 4 минути, BANKATA написа:

А в България щото сите сте с космически заплати, е мизерия навсякъде! 🤣🤣🤣

Страхотна логика! 🤡

https://gur.gov.ua/content/u-polon-potr ... iusov.html

Според ГУР десетки руснаци се предават в плен на ден, а позвъняванията на горещата линия "Искам да живея" са се увеличили от средно 70-100 дневно до над 170. В момента се обработвали 1000 апликации на руски военни, желаещи да дезертират.

преди 49 минути, BANKATA написа:

Колко пък да съм излъган

най-честата заплата 25 000 рубли.

Средняя заработная плата в Бурятии — 60 956 рублей.  Копирах го от там. 

преди 11 минути, BANKATA написа:

преди 27 минути, Flashback написа:

Ето едно видео от столицата на Бурятия - град Улан-Уде. Република Бурятия е с население 975 000 души, като в столицата живеят близо 450 000 души.

Градът изглежда много прилично, нашите провинциални български градове изглеждат доста по-мизерни и неподдържани от най-бедната република в Руската федерация. И отново чистота по улиците.

Мда... не сте чували вие там у Швецията за Варламов нали... И за неговата разходка в този град. Странно че в края точно с едни сгради в Швеция ги сравнява...  А да и има човека много хубави видеа от Скандинавия-та пак се чуди как може на 30-40 едно от друго нещата да изглеждат по толкова различен начин.

И ще помоля да не ме отклонявате от мойта кървава мисия с фотошопа.

преди 41 минути, Митко Вълчев написа:

Заплатите в Бяла Слатина се вдигнаха след влизането в ЕС. 

В Сърбия са по-високи - без да са влизали в ЕС.  Провери.

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Тебе ще те приключа, когато реша!

Я, форумната нинджа отново се е развихрила  :scared3: 

Беж, краченца, да бягаме :lol6:

преди 20 минути, teo-glavata написа:

Идват избори. Има си (даже съм си плтил очти 80% от таксата) и друфи неша търся и се занимавам! Имам още да вземам

Тая седмица реши да дадеш седмичната си печалба за да си платиш нет-а за да можеш да ни се хвалиш колко си велик?

Понеже съм пич ще те офертирам - за да не гладуваш поне в началото на другата седмица, утре вечерта можеш да ме върнеш от Студентски до кв. Лозенец и с бакшиша който ще ти оставя, ще изкараш една двайсетунка :cool:

Пиши ми ЛС

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Я, форумната нинджа отново се е развихрила

То и тоя профил ще му го блокират!

преди 22 минути, insec написа:

Па за интересите на чичо Сам измират орките - против няма, въздържали се също, така че се приема единодушно. 😉

А за украинците грам не ти пука!

Да ти напомня ли коя държава и население в момента се унищожават на поредния прокси полигон за американските интереси? 

И с тези широко затворени очи и промит мозък утре с радост и от глупост ще прегърнеш идеята България да е следващата прокси площадка.

преди 4 минути, Flashback написа:

Да ти напомня ли коя държава и население в момента се унищожават на поредния прокси полигон за американските интереси? 

И с тези широко затворени очи и промит мозък утре с радост и от глупост ще прегърнеш идеята България да е следващата прокси площадка.

Швеция с тия бандити?

преди 15 минути, attj написа:

В Сърбия са по-високи - без да са влизали в ЕС.  Провери.

Но тук се вдигнаха, след влизането в ЕС. Провери. България през огромната част от прехода е управлявана или от конунисти или от конунисти агенти на ДС. Дали е БКП 1, БКП 2 или 3, все тая. Как да се оправим?

преди 7 минути, Flashback написа:

Да ти напомня ли, кой нападна тази държава и население, още 2008, 2014 и накрая 2022. А ти от Стокхолм, ще стискаш палци да полегнем на хуманоидите от североизток докато стоиш на топло. Нал тъй шизо.

Иначе в самая болшая всичко е спокойно в изключение на разни Z пичове дето в Казан мятат разни светлинно-шумови гранати по детски площадки. А и да карат децата да дърпат шплента - ама то така се става войник я:

преди 32 минути, Flashback написа:

А в България щото сите сте с космически заплати, е мизерия навсякъде! 🤣🤣🤣

Страхотна логика! 🤡

В момента пишем за Бурятия. Не ти изнасят цифрите и "Ама в България е мизерия"

преди 28 минути, attj написа:

Средняя заработная плата в Бурятии — 60 956 рублей.  Копирах го от там. 

Така де. И колко "гущера" прави това?

1200-300 ?!

Май не.

току-що, Митко Вълчев написа:

Но тук се вдигнаха, след влизането в ЕС.

Кой пак те е излъгал.  Имал съм заплати колкото 7-8 минимални преди 2007 година.   Сега ми е около 3 минимални работни заплати.     Кога съм бил по-добре?   Сега след Кирчо нещата Кокорчо ги води към уравниловка.   По комунистически.    Има да чакаш Лудото Кики и хората му да те оправят.     Той събираше дарения за Украйна по сметка в Нигерия.    Едва ли някой някога ще го надмине.   Недостижим е само Зеленски. 

преди 15 минути, Flashback написа:

Няма нужда, то всекидневно има информация - унищожават се орките и руZия.

преди 6 часа, insec написа:

започна да използва дупето ти, след като сам си го предложил срещу копейки.

Това, което говориш, не е вярно. Никой никакви копейки не ми дава. Не разбирам защо мислиш, че всеки, който не е последовател на Западната пропаганда и неолибералния капиталистически строй, му "дават копейки". Какво общо имат копейките? Това, че имам собствено мнение и знам кое е вярно и кое не, кое е правилно и кое не, не означава, че съм "платен трол".

преди 4 минути, attj написа:

Имал съм заплати колкото 7-8 минимални преди 2007 година.  

Когато комунделите все още си вършееха съвсем необезпокоявано. Ай, ай, горките комундели, как се излъгаха да влезем в ЕС. :laughing5:

преди 4 минути, BANKATA написа:

В момента пишем за Бурятия. Не ти изнасят цифрите и "Ама в България е мизерия"

Така де. И колко "гущера" прави това?

Нали решиха да изоставят гущерите?   РФ са я наводнили с евтини стоки от Китай, Индия, Корея, Турция, Арабските страни...   Добре, че съм си купил изгодно качествен компютър от Тайван...  САЩ и това уж ще променят???

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Това, че имам собствено мнение ...

Дупетата нямат мнение - пъхаш им една копейка в отвора и почват да разпространяват руZка пропаганда.

преди 1 минута, LittleGoldenPiggyBanks101 написа:

Това, което говориш, не е вярно. Никой никакви копейки не ми дава. Не разбирам защо мислиш, че всеки, който не е последовател на Западната пропаганда и неолибералния капиталистически строй, му "дават копейки". Какво общо имат копейките? Това, че имам собствено мнение и знам кое е вярно и кое не, кое е правилно и кое не, не означава, че съм "платен трол".

"Копейка" е нарицателно. Имаче си прибира доларчета, евро левове. Да не е луд да иска евтини руски хартийки.

току-що, attj написа:

Нали решиха да изоставят гущерите?   РФ са я наводнили с евтини стоки от Китай, Индия, Корея, Турция, Арабските страни...   Добре, че съм си купил изгодно качествен компютър от Тайван...  САЩ и това уж ще променят???

Не бягай от темата. 

Къде са средните заплати от 1200-300 долара в Бурятия. Нали съм бил лъган?

Ей така си плямпате да не заспите и като ви се стоварят фактите се чудите как да бягате по тъча.

Освен да правите евтини заяждания за друго не ставате.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.