Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Аз ще ти я покажа, ама първо покажи някакви доказателства че Зеленски е наркоман.

Ах да... макстонката гледала много ТВ и разни клипове.. ама така и не показа кои :) :) :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Е знаем де. И закон има и всичко. В момента когато официално има резултат от преговори ще усетиш и колко струва думата на Еленски.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, AAUUXX написа:

Ше се бият за победа :eek:

За оцеляването си .

Единственото което искат е да си спасят живота , семействата и държавата си от рашисткия окупатор.

току-що, maxthon написа:

Е знаем де. И закон има и всичко. В момента когато официално има резултат от преговори ще усетиш и колко струва думата на Еленски.

До сега не съм видял разлика в позициите и отричанията които е имал преди Зеленски , и негови последващи действия .

Такива партенки за преговори с Рашистан и отстъпки , или  как Запада се отказвал от помощта, слушаме постоянно . С какво е различно и сегашните ви партенки ?

току-що, miro20 написа:

За оцеляването си .

Оцеляването си като умират на фронта - странна логика имаш :eek:

преди 1 минута, miro20 написа:

Единственото което искат е да си спасят живота , семействата и държавата си от рашисткия окупатор.

Това ше стане когато след прговори спре войната ,докато има война няма как да се случи.

преди 4 минути, maxthon написа:

Или казвай нещо за картата или си мълчи....

Е не аз първи клас не съм изкарал,  ти се експерта по прокситата - ти кажи. Е имаше и други ама нещо не се мяркат напоследък да ги питам и тях. BTW така и так се престрашаваш да ми пишеш - бе какво стана край Антоновския мост -беше им обещал нещо пък то ... греда.

Аз ще ти я покажа, ама първо покажи някакви доказателства че Зеленски е наркоман.
Питай човек, който е твърдял, че е наркоман. Аз казах, че има признаци на такъв, а това вече е съвсем различно. И те пратих да ги гледаш като наблюдаваш него. Ако пак си решил, че можеш да си интерпретираш чужди думи както ти е изгодно... Гоу .... йорселф.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ше се бият за победа :eek:

Напомня ми за двама...години наред САЩ им пълни гушата, и когато трябваше да направят нещо, не пожелаха...и ги няма вече. Моамар Кадафи  Саддам Хюсеин. Когато си васалче не може да си правиш каквото си искаш!

преди 1 минута, maxthon написа:

Питай човек, който е твърдял, че е наркоман. Аз казах, че има признаци на такъв, а това вече е съвсем различно. И те пратих да ги гледаш като наблюдаваш него. Ако пак си решил, че можеш да си интерпретираш чужди думи както ти е изгодно... Гоу .... йорселф.

Бе то и ти имаш признаци на експерт по всичко ама ... нямаш доказателства. То и артилерист беше ама не знаеш къде е секретна секция за картите... Странна работа

преди 1 минута, AAUUXX написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

За оцеляването си .

Оцеляването си като умират на фронта - странна логика имаш :eek:

На фронта какво се прави ? хора ли се играят ?

Срещу враг който е нахлул с всички възможни военни подразделения, и който срива и изпепелява всичко по пътя си , с какво трябва да се реагира ?

С цветя и хляб и сол ?

Що за тъпня от твоя страна ?

преди 2 минути, AAUUXX написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

Това ше стане когато след прговори спре войната ,докато има война няма как да се случи.

Как се преговаря с окупатор чиято цел е цепене на територии, физическо избиване на населението, инфраструктурата, физическо сриване до основи на градовете до които е стъпил рашисткия ботуш ?

Преговори , съм казвал, разбира се ще има.

И това ще е след изтегляне на окупатора и възстановяване на границата, и темата ще е размера и годините за които Рашистан ще изплаща милиардни репарации на Украйна.

:hush:

преди 3 минути, maxthon написа:

Не. Твърдиш го като го наричаш наркоман.

преди 7 минути, miro20 написа:

Цък , мък ... дадох ти украинска медия Шустърчо ... ;) Зеленски няма думата. Байдън каквото рече това ще да е. 

преди 4 минути, maxthon написа:

ко каза ко ?

Една баба казала... :)  не ти , а друг да ходи да търси "доказателства" за тъпотиите илъжите които бълваш ??

Позната тактика :) :) :)

За посрешане на ракети от ляво - МИРНО!

Безаналогово ми е..

Срещу враг който е нахлул с всички възможни военни подразделения, и който срива и изпепелява всичко по пътя си , с какво трябва да се реагира ?

С цветя и хляб и сол ?

Че фронта го имаше преди да Русия да влезе бре.

преди 2 минути, miro20 написа:

Преговори , съм казвал, разбира се ще има.

И това ще е след изтегляне на окупатора и възстановяване на границата, и темата ще е размера и годините за които Рашистан ще изплаща милиардни репарации на Украйна.

:hush:

Имаш чувство за хумор :rolleyes:

преди 1 минута, nikssi написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Цък , мък ... дадох ти украинска медия Шустърчо ... ;) Зеленски няма думата. Байдън каквото рече това ще да е. 

А аз какво ти дадох , мурзилка ? Линка е от интерфакс-Украйна. :

Украина не собирается обсуждать возможность завершения войны на условиях отказа от захваченных Россией территорий, заявил президент страны Владимир Зеленский. «Чтобы мы сейчас сели с Россией, разговаривали и что-то ей отдавали — не будет такого», — подчеркнул он (цитата по «Интерфакс-Украина»).

Зеленский также отрицает, что западные партеры Украины пытаются склонить его к диалогу с президентом РФ Владимиром Путиным. «Все знают мое отношение, которое совпадает с отношением украинского общества. Никто не давит на меня сегодня. Все это было в начале войны и до войны. На сегодня никто не давит из лидеров ЕС, США», — отметил он.

Не. Твърдиш го като го наричаш наркоман.
Никъде не съм казал такова нещо. Казвам, че показва признаци на такъв. Отивай да го гледаш.

току-що, AAUUXX написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

С цветя и хляб и сол ?

Че фронта го имаше преди да Русия да влезе бре.

Така ли ?

Покажи ми къде е бил фронта  или  къде е имало фронт в Крим или Донбас, преди Рашистан да нахлуе февруари-март 2014 г именно  в Крим, а после и в Донбас ????

Чакам :)

Щом пушека се стели ниско - няма смисъл да бързате:

ко каза ко ?
Една баба казала... [emoji4]  не ти , а друг да ходи да търси "доказателства" за тъпотиите илъжите които бълваш ??
Позната тактика [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Пратих го да гледа самия Еленски. Искаш да станете двама ли, които не можете да видите признаци? Хванете се в такъв случай под ръчичка и при очния доктор.

Така ли ?

Покажи ми къде е бил фронта  или  къде е имало фронт в Крим или Донбас, преди Рашистан да нахлуе февруари-март 2014 г именно  в Крим, а после и в Донбас ????

Чакам :)

Таз пиеса вече я играхме ,забравил ли си :speak:

преди 28 минути, nikssi написа:

Мулти акаунтите явно не са разрешени. ;)  

Какво става в Украйна? Вече и слепите ли прогледнаха?

слепите станаха повече

току-що, miro20 написа:

А аз какво ти дадох , мурзилка ? Линка е от интерфакс-Украйна. :

Този сайт не го ли обсъдихме какъв е? Собственост и прочие? Това е някаква пропагандна електронна медия , а това което ти дадох си е украински сайт бре Шустърчо ... ся да не питаш и що си Шустърчо :topsecret:  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.