Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Радвам се че установихме най накрая че Зеленски не е наркоман .

Но продължава да показва признаци на такъв.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Но продължава да показва признаци на такъв.

Които обаче само ти виждаш. 

Трети признак на шизофрения.

преди 11 минути, maxthon написа:

Спокойно да ти е. В една партия сте. Четем, но няма нужда се разбира. Важното е да се прочете както ви изнася.

И аз това казвам. Че твърдение за признаци на наркоман не означава твърдение за наркоман. Само, че прочитане с разбиране както му изнася на четящия си е доста често срещано явление тук.

Да твърдиш, че някой показва ВСИЧКИ признаци на наркоман, но да обясняваш как не твърдиш ЧЕ Е наркоман е признак или за класическа олигофрения или за платена продажна тролска измет. В твоят случай валидността на второто, не изключва първото. Горе долу на всички безродни ватенки ви остава само тактиката да се правите на луди(клинично). Като лигавия клоун тошев, дето 12 години живот се равняват на живот в държава в която гей хората не могат да се афишират. Всъщност и като цялата останала русоробска пасмина.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Бъдииии! С такива евтини заяждания ме върна в 7 клас.

Ти беше с твърденията, че казвам нещо, което не е вярно и сега се оказва, че аз се заяждам? Що за нахалник си?

преди 9 минути, miro20 написа:

Радвам се че установихме най накрая че Зеленски не е наркоман . :) 

много ме кефи макстонката когато сама се закопае :) 

Всъщност, установих и че са няколко трола с различен пол зад този ник :)

Или да го кажа по модерно - има всички признаци на такова разтроение . :) 

Много са, атиджето досега призна, че са три жени зад ника с който пишат.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Да твърдиш, че някой показва ВСИЧКИ признаци на наркоман, но да обясняваш как не твърдиш ЧЕ Е наркоман е признак или за класическа олигофрения или за платена продажна тролска измет.

Ама едното няма нищо общо с другото. Признаци се виждат с наблюдение. Наркоман се доказва с признание от лицето, кръвен тест (няколко поред).

В твоят случай валидността на второто, не изключва първото.

Но и валидността на първото не означава задължително валидност и на второто.

в държава в която гей хората не могат да се афишират

Абсолютна лъжа. Никой не им забранява да се разкриват като такива. Забраната е нещо съвсем друго. Един пример. Какво би направил с учебно помагало за детска градина, където се пропагандират такива "ценности"?

преди 6 минути, maxthon написа:

Ти беше с твърденията, че казвам нещо, което не е вярно и сега се оказва, че аз се заяждам? Що за нахалник си?

Аз продължавам да го твърдя. Или вече не го твърдиш?

преди 4 минути, maxthon написа:

Ама едното няма нищо общо с другото. Признаци се виждат с наблюдение. Наркоман се доказва с признание от лицето, кръвен тест (няколко поред).

Отново доказахме, за втори път сега и пак  с твоята помощ, че Зеленски не е наркоман .  :yanim:

Освен ако .... "тест в студииююю "  :) 

преди 38 минути, miro20 написа:

620 ден от тридневната специална операция в Украйна....

а ти спомняш ли си тридневното еднодневно народно събрание  на веждичката рашидов гербажията за да могат да направят сглобка ?

не е прецедент !

и я кажи сега сглобката добра ли е

боко каза че е гадна

преди 6 минути, miro20 написа:

Зеленски не е наркоман . 

много ясно всеки евроатлантик е наркоман

преди 7 минути, BANKATA написа:

Аз продължавам да го твърдя. Или вече не го твърдиш?

Значи продължаваш да твърдиш нещо, което не е вярно. Освен ако успееш да покажеш как признаци на наркоман означава, че задължително е такъв.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Зеленски имал признаци на наркоман (всички признаци), но това не е твърдение, че е наркоман.

виж па се ти 

зеленски ще си вземе куфарате  с парите  и ще избяга  в сащ

а ти какво ще правиш 

Ти в множество постове пишеш как Зеленски имал признаци на наркоман (всички признаци), но това не е твърдение, че е наркоман.

Е хайде отивай да се разбереш с тези, който твърдят обратното. Някой продължава да твърди, че някъде съм нарекъл Еленски наркоман. И се опитвам да обясня точно това, което цитирам в момента, но насреща четенето с разбиране трайно липсва за съжаление.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, единственото обобщение което може да се направи по идеологически признак е, че всеки путиноид и убеден русофил е умствено ощетен и с някакви психически дефицити.

психодесните не сте ощетени

имате психически излишъци 

преди 13 минути, maxthon написа:

Значи продължаваш да твърдиш нещо, което не е вярно. Освен ако успееш да покажеш как признаци на наркоман означава, че задължително е такъв.

Ти твърдиш че еди кой си имал някакви признаци, пък ме пращаш аз да ги търся. За пореден път.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ти твърдиш че еди кой си имал някакви признаци, пък ме пращаш аз да ги търся.

Не те пращам да ги търсиш. Конкретно ти казах какво да гледаш. А това, че не можеш да ги видиш, не значи, че не са там. Предостатъчно публични прояви има за да се видят.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не те пращам да ги търсиш. Конкретно ти казах какво да гледаш. А това, че не можеш да ги видиш, не значи, че не са там.

Бъди толкова си зле че се чудя как си успял изобщо да се регистрираш във форума.

Аз като твърдя че някой е идиот му показвам, първи, втори, трети признак, а не го пращам да си ги търси сам. Щото иначе са безпочвени обвинения които са против правилата на сайта, и законодателството на държавата. 

От три дни най-учтиво те моля да ми ги покажеш, понеже това не в моята сфера и нямам идея как трябва да изглежда и да се държи един наркоман, а ти се бъзикаш с мен. И после пак ще казаваш че никой не иска да води сериозна дискусия.

преди 6 часа, BANKATA написа:

Аз като твърдя че някой е идиот му показвам, първи, втори, трети признак, а не го пращам да си ги търси сам.

Е какво чакаш още и не си застанал пред огледалото и да започнеш да показваш?

преди 6 часа, BANKATA написа:

От три дни най-учтиво те моля да ми ги покажеш, понеже това не в моята сфера и нямам идея как трябва да изглежда и да се държи един наркоман, а ти се бъзикаш с мен.

И на третия ден бързо забрави (най-сетне стопли), че той се държи като такъв, а не е такъв. Продължително приемане на наркотици през определено място предизвиква реакция и развитие на определена мимика на лицето, която именно се наблюдава при Еленски. Ако това не можеш да видиш?

Добро утро, севернокорейци и "спецове" по наркомании(и не само).

Да поздравим славното единствено в света ешалонирано ПВО за поредната му победа:

Това че е себствения дрон, няма значение, важното в че е свален! ГОЙДА-А-А-А!

Ако се чудите защо не съм споменал още безаналоговия РЕБ-не бързайте да се радвате. РЕБ-а иска малко тиксо че е имал неприятна среща :

преди 2 часа, maxthon написа:

че той се държи като такъв, а не е такъв.

Отново установихме че не е наркоман.

Относно поведението. Не знам защо, но такова виждат само и единствено рашистките тролове и путинисти и творят разни фейк клипчета и колажи. Никой друг по света не вижда такова.

:)

Защо ли ?

И защо ти се държиш като рашистка петербургска тролка  ? Нали знаеш че когато нещо прилича на л''но, мирише на л''но, на вкус е л''но, то най вероятно е л''но.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.