Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Комар срещу Камаз - на кой залагате?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, maxthon написа:

А ти помниш ли, че като говориш за карта следва ли да я покажеш?

А ти помниш ли, че съм я показвала? Не не помниш. Паметта те напуска, опитва се да възкреси онова, което си е отишло.

Превръщаш се в онзи персонаж, когото са водили на терапия за лечение на паметта. 

Цитат

Един старец, когото водеха често, обичаше да се крие зад пердето. Стоеше там като остаряло момче, което играеше на криеница, но играта се е проточила, другите деца са се отказали, отишли са си по къщите, остарели са.

И никой не идва да го търси. А той стои там зад пердето и наднича плахо да види защо се бавят. 

Най-страшното на тази криеница беше да разбереш, че никой вече не те тъси.

Хайде, бъди здрав и си тренирай паметта. :cool:

Хайде, бъди здрав и си тренирай паметта. default_cool.gif
И Туркийе е показвала предостатъчно карти от такъв тип. При това с доста по-големи територии "откраднати" от съседите си.Полза от показването им никаква. Ползата в случая е да има възпаление сред определена група от хора. Лекувай си възпалението докато е време.
П.С. Сетих се и за Полша също.
Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 18 минути, maxthon написа:

Никъде не съм казал такова нещо. Казвам, че показва признаци на такъв. Отивай да го гледаш.

Супер. Значи мога да ти казвам че си шизофре*ик и ид*т понеже виждам в теб такива признаци, пък ти си знай че са само предположения.

преди 9 минути, maxthon написа:

И Туркийе е показвала предостатъчно карти от такъв тип. При това с доста по-големи територии "откраднати" от съседите си.Полза от показването им никаква. Ползата в случая е да има възпаление сред определена група от хора. Лекувай си възпалението докато е време.
П.С. Сетих се и за Полша също.

Слабо представяне правиш днес...

МТЛБ-то денацифицира мината:

https://x.com/bigSAC10/status/1721227334953402502?s=20

преди 1 час, kosyo написа:

Язък за дрона - беше последния:

Украйна се подготвя за зимата и ще води  яка   дронна война , закупила е 200 000 дрона. пуска и завод за байрактари ,няма лабаво. Руската пропаганда може да бие колкото си иска тъпана ,но резултатите ще се различават от техните викове . Да не говорим за това в каква изолация от Запада се намира рассия ,какъв например ще е техния културен обмен, с кои ? със С корея.Иран, Китай,песни ли ще си пеят ,фестивали ли ще правят, концерти ли ще си изнасят /сМех/, ама спорта? ,къде ще се състезават , никъде в Европа и САЩ  ,те за това техните спортисти отиват да се състезават с името на  други страни. Санкциите се увеличават и каквото ида си приказва путлер  ДЕЙСТВАТ, оръжията от Украйна били отишли при талибаните/сМех/ ,кой вярва ? може би само заблудени чугуни. Каквото и да стане на бойното поле ,рассия със своя дадена му пълна власт  ТЪПАК, вече е загубила  за десетилетия своето присъствие  на запад. Тя губи и страните от ОНД ,Молдова напуска, Казахстан, Узбекистан, Армения,която предадоха, и останалите "СТАНИ" вече НЕ са толкова зависими от рассия и НЕ случайно Макрон ходи в Казахстан и Узбекистан . Китай сключи 27 - годишен договор за газ с Катар  ,а защо не сключи такъв за тръбите  с рассия ?С Израел е на контра и рано или късно ще им се връща в Сирия ,то и сега бомбандираха израелците  база в сирия ,без да уведомят тъпаците ,както преди и т.н. Това ще се случва и нищо добро няма да за любимата на някои български ватенки рассия.

Межу другото другати това викат че е Енергодар... Мисля че е време за хапчетата :)

Супер. Значи мога да ти казвам че си шизофре*ик и ид*т понеже виждам в теб такива признаци, пък ти си знай че са само предположения.
Можеш само когато покажеш кога съм казал, че Еленски е наркоман. И по този начин спреш да показваш лично признаците, които спомена, но пък рязко се оказа, че аз ги показвам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Можеш само когато покажеш кога съм казал, че Еленски е наркоман. И по този начин спреш да показваш лично признаците, които спомена, но пък рязко се оказа, че аз ги показвам.

А така прати го да ти търси доказателствата - мамин сладък експерт

преди 33 минути, miro20 написа:

За оцеляването си .

Единственото което искат е да си спасят живота , семействата и държавата си 

Няма я вече предишната Украйна.  Роузи от Лондон е смаяна.   Казаците почти всички са избягали в Русия.   Обясни какво и от кого бандеровците ще спасяват???  Защо тези в Киев водят абсурдна  война за рускоезични области?   

преди 4 минути, maxthon написа:

От няколко дни си чакам признаците на наркомания в Зеленски. 

И други обяснения.чакам от теб, ама едно по-едно че щв ти гръмне бушона и пак ще забегнеш.

Пускам сълза.

А онова не било Енергодар ама пак Седово. Пийте само алкохол

И други обяснения.чакам от теб, ама едно по-едно че щв ти гръмне бушона и пак ще забегнеш.
Казах ти къде да ги получиш. Гледаш му всичките произведения на бял фон, зелен фон и ще ви получиш признаците.

Казах ти къде да ги получиш. Гледаш му всичките произведения на бял фон, зелен фон и ще ви получиш признаците.

Само да попитам - сега и експерт по наркотици ли стана? Или само по признаците. Приличаш ми вече на един палестинец дето го разнасят по мойте канали, ако имаш нещо общо - искам автограф от него , не от тебе

Това ще да е било голямо складче, само не разбирам защо се смеят:

преди 8 минути, maxthon написа:

Гледам, гледам ама ги пропускам постоянно. Вде пак не съм карал тролската академия. И затова все питам за да знам. Утре детето ми може да прояви тези симптоми и да го пропусна.

Хайде да ги видя тези симптоми, пък после аз ще ти посоча твоите.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Утре детето ми 

Покажи на детето това -то е вечно   

преди 12 минути, BANKATA написа:

Гледам, гледам ама ги пропускам постоянно. Вде пак не съм карал тролската академия. И затова все питам за да знам. Утре детето ми може да прояви тези симптоми и да го пропусна.

Хайде да ги видя тези симптоми, пък после аз ще ти посоча твоите.

Много си груб с човека, значи - да го караш да ти дава някакво инфо... Сигурен съм че ако си достатъчно настойчив след около 1-2 седмици ще каже че е негово вътрешно усещане..Ама много настойчив трябва да си

преди 12 минути, BANKATA написа:

E след многократни призиви да гледаш най-сетне разбра какво трябва да правиш. Ако и гледането е като четенето, значи всичко е нормално и пропуска е напълно резонен. Иначе нали знаеш за крушата. Бъди сигурен, че симптомите ще ги прояви, но и тях ще пропуснеш.

E след многократни призиви да гледаш най-сетне разбра какво трябва да правиш. Ако и гледането е като четенето, значи всичко е нормално и пропуска е напълно резонен. Иначе нали знаеш за крушата. Бъди сигурен, че симптомите ще ги прояви, но и тях ще пропуснеш.

Да изкара "експертна школа" за тролене ли викаш? Имаш ли връзки там?

А онова дето гръмна било природен феномен. е верно че имат днес северно сияние ама много шумно това и то точно на мястото на ремонтните цехове - яка случайност

Ако Украйна склони на преговори с Русия за спиране на войната НАТО ще предложи като стимул някой гаранции за сигурност.

Цитат

Медията припомня проблемите на Киев с набирането на военен персонал и протестите, с които обществото прие последните планове за мобилизация. Украйна вероятно има време само до края на годината, преди дискусиите за мирните преговори да станат по-спешни, казват официални лица.

Те изразяват мнение, че НАТО може да предложи на Киев някои гаранции за сигурност, без Украйна официално да се присъедини към алианса, като стимул за преговори.

Русия многократно е изразявала готовност за преговори, но властите в Киев въведоха забрана за тях на законодателно ниво.

https://blitz.bg/voinite/ide-li-krayat-sashch-i-es-mdryat-kakvo-zelenski-da-dade-na-rusiya-v-zamyana-na-mir_news984563.html

преди 3 минути, kosyo написа:

Да изкара "експертна школа" за тролене ли викаш? Имаш ли връзки там?

Както ги гледам какви са иди*ти ще ме вземат от раз, че и шеф ще им стана. Там хората с акъл

преди 50 минути, BANKATA написа:

Няма да дочакаш.

Виждаш осрания фейкомет тошефффф какви са му "аргументите" . Кокото снимките му с курабийките :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Няма 

Точно теб кой те пита      

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.