Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Спорите дали Наркоман е наркоман?!?

Ми фактът че за него е организирана такава кампания говори много:

:D

Говори...че сте иди*ти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, miro20 написа:

Виждаш осрания фейкомет тошефффф какви са му "аргументите"

Истината боли ли :laughing4:

Значи сигурно и от това ще те заболи:

image.thumb.png.b0c074426106c42ded70eafa300c8867.png

Язък значи - такова готино "природно явление",а толкова малко ракети:

IMG_20231105_210834_087.jpg.0e2e31342b6fbe5463da079977b5e223.jpg

преди 1 час, attj написа:

Поискай съдействие от модератор -да ти покаже с коя точно  си в разговор.      Че не си наясно с нищо.    Като типична шматка.      

атке шматке убийствено скучна си, като изхабена прокъсната ватенка

преди 12 минути, attj написа:

Точно теб кой те пита      

чак не се усещате каква нелепица е тази песничка  :)

Аз съм Роузи в Лондон и такива като Миро ме убеждават  -  милиони украински казаци насила са отвлечени с децата си в Русия.     Как защо  - за да не се допусне да станат бандеровци.      Трябва да си адски тъп -за да не разбираш, че това е абсурдно.     Путин бил крадял украински деца.   Според съда в ХАГА.     И кои вярват на такива плоски лъжи?   

преди 5 минути, инж. Велев написа:

3 според Кирето, ама пък носят 17 ли бяха ракети ( по съдо-ремонтния завод ).. Не знам как го правят ама явно успяват някак си. Сигурно е на нов физичен принцип окачването.

преди 1 минута, attj написа:

Аз съм Роузи в Лондон и такива като Миро ме убеждават  -  милиони украински казаци насила са отвлечени с децата си в Русия.     Как защо  - за да не се допусне да станат бандеровци.      Трябва да си адски тъп -за да не разбираш, че това е абсурдно.     Путин бил крадял украински деца.   Според съда в ХАГА.     И кои вярват на такива плоски лъжи?   

Ами ти си адски тъп, ясно е на всички. Това, че се правиш на шизофреник, само в твоите очи е много хитро и тарикатски.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ами ти си адски тъп, ясно е на всички. Това, че се правиш на шизофреник, само в твоите очи е много хитро и тарикатски.

Когато говориш с мен - ще мълчиш.  Докато не си си изяснил с кой точно репликираш.  Стига прави весело не само на Маруся. 

преди 8 минути, attj написа:

Когато говориш с мен - ще мълчиш.  Докато не си си изяснил с кой точно репликираш.  Стига прави весело не само на Маруся. 

Куку руку, вата чудна

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

"Има 1001 признака" написа, гнусно платено нищожество, след кой признак става твърдение, че е наркоман? измет

Кога съм казал такова нещо г-н Не измет?

преди 26 минути, NewRedDragon написа:
преди 29 минути, Banesc написа:

става страшно!

https://www.youtube.com/watch?v=VtbGudBJZV4

С подобни екземпляри, като тоя от клипа и тебе - наистина е страшно :) 

Само залавието наклипа е достатъчно :

Обратното броене за Зеля започна‼️Успехите на Русия разтресоха Украйна‼️Ден 620 от СВО‼️05.11.23‼️

620 ден от тридневната специална операция в Украйна.... е видиш ли , голям успех, а Зеленски пак и пак все  "започва обратно броене"  .... :)

Тотални малоумници ....

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Не ли?

Кое от въпроса ми не разбра? Че трябва да покажеш къде някой изобщо е употребил "1001 признака"?

преди 3 минути, maxthon написа:

Кое от въпроса ми не разбра? Че трябва да покажеш къде някой изобщо е употребил "1001 признака"?

Втори признак.

на 3.11.2023 г. в 22:50, maxthon написа:

Гледай го внимателно и ще ти покаже всички признаци, че е такъв. Търси доказателствата, че е наркоман от някой, който твърди това. Ако ти смяташ, че да кажеш Някой показва признаци на наркоман означава, че той е наркоман е едно и също, съжалявам, но не е.

Ако някой показва всички признаци на гнусен платен трол, то той със сигурност е гнусен платен трол. Измета и утайката, дъното на отрепките. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Втори признак.

Спокойно да ти е. В една партия сте. Четем, но няма нужда се разбира. Важното е да се прочете както ви изнася.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Но това не прави за хлъзгав плужек като тебе, твърдение че той е наркоман.

И аз това казвам. Че твърдение за признаци на наркоман не означава твърдение за наркоман. Само, че прочитане с разбиране както му изнася на четящия си е доста често срещано явление тук.

преди 5 минути, maxthon написа:

Спокойно да ти е. В една партия сте. Четем, но няма нужда се разбира. Важното е да се прочете както ви изнася.

И аз това казвам. Че твърдение за признаци на наркоман не означава твърдение за наркоман. Само, че прочитане с разбиране както му изнася на четящия си е доста често срещано явление тук.

Бъдииии! С такива евтини заяждания ме върна в 7 клас. Наистина ми е мило да общувам с теб.

Е ти какви очакваш от човек който нарича друг лъжец , но в същото време е на същото мнение като "лъжеца". Но в същото време той не е лъжец.. Аз викам на такъв - бъди.. Усещаш ли логиката?

преди 7 минути, maxthon написа:
преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Но това не прави за хлъзгав плужек като тебе, твърдение че той е наркоман.

И аз това казвам. Че твърдение за признаци на наркоман не означава твърдение за наркоман.

Радвам се че установихме най накрая че Зеленски не е наркоман . :) 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бъдииии! С такива евтини заяждания ме върна в 7 клас. Наистина ми е мило да общувам с теб.

много ме кефи макстонката когато сама се закопае :) 

Всъщност, установих и че са няколко трола с различен пол зад този ник :)

Или да го кажа по модерно - има всички признаци на такова разтроение . :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.