Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Блестящ анализ на Гари Каспаров

некой нов шах ход ли е намерил 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Ама недей ги издава така, те толкова се борят да лъжат, че са пробългарски :lol6:

Бил съм фен на Атака и на Воля.    Как да са проамерикански като САЩ си позволяват да предупреждават Китай и Индия -  смешно си е  https://trud.bg/сащ-предупредиха-индия-и-китай-да-не-влизат-в-твърде-близко-партньорство-с-русия/

преди 4 минути, Coco1 написа:

Докажете ни го, като заминете цялата партия за Расия

а аз искам всички, които са на страната на украйна да им се даде оръжие и да ходят в украинските окопи 

преди 1 минута, Banesc написа:

а аз искам всички, които са на страната на украйна да им се даде оръжие и да ходят в украинските окопи 

Степан Бандера бил в Перник и питал за Сергеев

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Степан Бандера бил в Перник и питал за Сергеев

всички питат за сергеев

но

очертавасе батальона азов да остане без излаз на азовско море 

или от там им идва името

последните там ще се набълбукат с вода 

преди 7 минути, Banesc написа:

Сергеев го каза отдавна че джуджетата трябва да се занимават само с овощарство. 

преди 2 минути, Coco1 написа:

джуджетата не могат да се занимават с овощарство защото са ниски и не могат да стигат да режат клоните

само аз мога защото съм по- висок от теб 

разбра ли джуджак ?

Папа Франциск по време на седмичната си аудиенция в сряда осъди това, което той нарече "клането в Буча" и целуна украинско знаме, което му беше дадено, в най-твърдите изявления, които е направил досега във войната - което е ясно осъждане на руските действия.

„Последните новини от войната в Украйна, вместо да донесат облекчение и надежда, донесоха нови зверства, като клането в Буча“, каза Франциск пред голяма публика във Ватикана, докато приветства украинските бежанци на сцената.

коментари под темата  
-Ако това отвратително същество е излязло в подкрепа на разказа „Русия го направи“, тогава съм по-убеден от всякога, че не са го направили.
-Точно така, ако трябваше да замесят марксистката антипапа, можете да разберете, че това е фалшив флаг.
-Гръмогласно „осъждат“ недоказани твърдения/престъпления, след което дори не се извиняват за тяхната умишлена „грешка“, след като е доказано, че първоначалните твърдения/престъпления са напълно фалшифицирани.
-Е, ако Франсис е за това, тогава знаете кой е врагът...
-Всички необходими доказателства, че папата е демон.

https://www.axios.com/pope-francis-bucha-ukraine-flag-russia-invasion-01c95b6c-c06f-44a1-9416-523960d1ab0b.html

преди 1 минута, Coco1 написа:

И с уроци по пеене. Да учи "Батько наш Бандера"

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И с уроци по пеене. Да учи "Батько наш Бандера"

тия фашисти дали са още живи 

преди 1 минута, Banesc написа:

джуджетата не могат да се занимават с овощарство защото са ниски и не могат да стигат да режат клоните

само аз мога защото съм по- висок от теб 

разбра ли джуджак ?

Сергеев затова им е дал Бонзай 

току-що, Banesc написа:

тия фашисти дали са още живи 

Щом търсят джуджета из Перник. Сергеев им е казал

Тук има отговори на всички въпроси:

https://informnapalm.org/en/

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

В главата му чугун

Какво е общото между чугуна и рашките?

преди 10 минути, ivanivanov3 написа:

Какво е общото между чугуна и рашките?

Предполагам че искат да кажат че са комунисти ама не от дъртите чугунени тикви, а просто обикновени!Някой беше казал-лош материал!

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Надо начи надо. Ей туй е чугун.

Реджепу нужно стать чавун. Или ненадо став бандерівцем!?   

Лавров отхвърли новото предложение за мир в Украйна като "неприемливо", каза, че САЩ се стремят да подкопаят преговорите!
 Той твърди, че Вашингтон настоява Зеленски да продължи борбата.
-----------
 Правителството на Зеленски получава все повече и повече „военни подаръци“ от Запада, забравяйки, че ще трябва да плаща за всяка ракета Javelin, всяка кутия с патрони и всеки снаряд на гаубица.
Въпреки това все пак някой ще трябва да плаща за денонощната работа на българските оръжейни заводи, които са единствените способни да доставят на Украйна оръжия по съветски образец!
Можем ли да очакваме да се случи „авария“ в тази българска фабрика, която да спре тези оръжейни продажби?
Много по-вероятно е тези  фирми да се окажат на подсъдимите скамейки на военния трибунал за въоръжаване и подкрепа на актове на геноцид и военни престъпления от страна на Украйна.

преди 13 минути, glen написа:

Правителството на Зеленски получава все повече и повече „военни подаръци“ от Запада, забравяйки, че ще трябва да плаща за всяка ракета Javelin, всяка кутия с патрони и всеки снаряд на гаубица.
Въпреки това все пак някой ще трябва да плаща за денонощната работа на българските оръжейни заводи, които са единствените способни да доставят на Украйна оръжия по съветски образец!
Можем ли да очакваме да се случи „авария“ в тази българска фабрика, която да спре тези оръжейни продажби?
Много по-вероятно е тези  фирми да се окажат на подсъдимите скамейки на военния трибунал за въоръжаване и подкрепа на актове на геноцид и военни престъпления от страна на Украйна.

Радвайте се. Съветският съюз като ги превземе САЩ няма да получат и цент, нали така?

В българските оръжейни заводи вече правиха саботаж няма да се учудя ако пак направят някой.

Чехия изпраща танкове на Украйна

Това може да прерасне в световна война!

Само краварите имат интерес от продължителен конфликт.

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

преди 18 минути, glen написа:

Подсети ме за един виц на Шкумбата:

"Обява за работа: Завод за утилизация на боеприпаси отново набира персонал..."

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.