Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, miro20 написа:

Не, нямам впредвид "контранаступа" .

Този контранаступ на някой друг фронт ли се е случил? Та резултата от изострянето за Украйна е минус. Продължаващ дори и в момента.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Flashback написа:

Брей, да имаше как инакомислещите да ги заточиш в Белене.

Навремето хора аргументиращи се по аналогичен начин и със същия комсомолски плам бяха на първа линия в Партията.

Назначаваха ги като партийни или комсомолски секретари. :)

Всъщност, новите "комисари" и "тричленки" са такива като вас - комунделите рашисти.

Точно вие под шапката и закрилата на "демократичните права" ревете за най много репресии :)

Пробвай като онази бабушка на 75 години да пееш "алтернативни мнения" или да репостнеш или  лайкнеш нечие мнение, различно от възхвала на Путлю

- Очаква те 5.5 години затвор. Както осъдиха бабулята.

Това вашето е някакъв когнитивен дисонанс.

преди 3 минути, maxthon написа:
преди 9 минути, miro20 написа:

Този контранаступ на някой друг фронт ли се е случил? Та резултата от изострянето за Украйна е минус. Продължаващ дори и в момента.

Доцитирай ме и ще видиш какво имам впредвид :

Цитат

Не, нямам впредвид "контранаступа" . А как се активирахте такива като теб :)

преди 5 минути, Flashback написа:

Брей, да имаше как инакомислещите да ги заточиш в Белене.

Навремето хора аргументиращи се по аналогичен начин и със същия комсомолски плам бяха на първа линия в Партията.

Назначаваха ги като партийни или комсомолски секретари. :)

То сега се чудят как да го направят същото. Нищо, че го наричат демокрация.... Но пък призивите са силни. Закон за дезинформация и т.н.

току-що, maxthon написа:

То сега се чудят как да го направят същото. Нищо, че го наричат демокрация....

Пак не четеш отговорите :

Всъщност, новите "комисари" и "тричленки" са такива като вас - комунделите рашисти.

Точно вие под шапката и закрилата на "демократичните права" ревете за най много репресии :)

Пробвай като онази бабушка на 75 години да пееш "алтернативни мнения" или да репостнеш или  лайкнеш нечие мнение, различно от възхвала на Путлю

Това вашето е някакъв когнитивен дисонанс.

току-що, miro20 написа:

Комисарите и тричленките са били част от управляващата върхушка.

преди 1 минута, miro20 написа:

Миро, пак проектираш!

Аз проблем с твоето мнение нямам, ти си този, който постоянно циври как тези, които не пеят в хора "Слава Украине!" трябва да бъдат замълчани, че чак призоваваш Калин да вземе мерки по въпроса! 🤡🤡🤡

преди 2 минути, miro20 написа:

Точно вие под шапката и закрилата на "демократичните права" ревете за най много репресии

Значи ще е добре да ги премахнем тези права за да може по-лесно да си проличи кой е комунделски рашист.

преди 1 час, maxthon написа:

Темите вървят поред според това коя е започната по-рано, а не както на теб ти се желае..... Довършваме самолетите и продължаваме с корабчето.

Самолетите си ги дискотирай с Реджеп.

току-що, BANKATA написа:

Това и правя. Като гледам той се отказа. Ти ще го заместиш ли или просто си решил да се заяждаш? Ако ще го заместваш правилата са същите. Поред на номерата....

преди 2 минути, Flashback написа:

Миро, пак проектираш!

Аз проблем с твоето мнение нямам, ти си този, който постоянно циври как тези, които не пеят в хора "Слава Украине!" трябва да бъдат замълчани, че чак призоваваш Калин да вземе мерки по въпроса! 🤡🤡🤡

Я ме цитирай кога съм бил против нечие мнение ?

Аз съм против фейковете , дезинформацията и организираната масирана рашистка тролска пропаганда.

Които винаги съм разобличавал и доказвал

:hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

Аз съм против фейковете , дезинформацията и организираната масирана рашистка тролска пропаганда.

Миро, ако беше против всичко това нямаше да влачиш в темата най-долнопробните фейкове на бандеровската пропаганда, които отгоре на всичкото отдавна са развенчани!

преди 3 минути, maxthon написа:
преди 5 минути, BANKATA написа:

Това и правя. Като гледам той се отказа. Ти ще го заместиш ли или просто си решил да се заяждаш? Ако ще го заместваш правилата са същите. Поред на номерата....

Не следих кои самолети сте дискутирали, но самите рашисти никога не са спорили за сваления Ил 76.

Разликата е във версиите. ил свален с Пейтриът. Ами ОК. Радвам се :)  Въпреки че се говореше че нямат такъв обсег .

Наличието на украински военопленници за сега е пълна и тотална недоказана измишльотина с която рашистите се опитват да драматизират случая.

https://www.svoboda.org/a/sledstvennyy-komitet-zayavil-chto-vsu-sbili-il-76-iz-kompleksa-petriot-/32801119.html

току-що, Flashback написа:

Миро, ако беше против всичко това нямаше да влачиш в темата най-долнопробните фейкове на бандеровската пропаганда, които отгоре на всичкото отдавна са развенчани!

Точно обратното . Виждам как такива като теб плямапат абсолютни фейкове, отдавна разобличени още от 2014 г до сега.

преди 2 минути, Flashback написа:

Бъди ти не ми отговаря, кажи поне за мойте фейкове нещо. Кога къде, щото то само с приказки не става...Пък на мен ми харесва в Белене:)

преди 2 минути, miro20 написа:

Не следих кои самолети сте дискутирали,

Вчерашната атака към Крим. Няколко ракети паднали на открито около летището като дори има и координати на падането им. Но пък някои хора са пределно въодушевени, че нещо се е случило. И разбира се обективност липсва и се леят само празни приказки.

преди 4 минути, miro20 написа:

Въпреки че се говореше че нямат такъв обсег .

ПАК2 е до 150км.

преди 5 минути, miro20 написа:

Наличието на украински военопленници за сега е пълна и тотална недоказана измишльотина с която рашистите се опитват да драматизират случая.

Особено и след приказката как в следващата размяна нямало нито един от тези, които е трябвало да бъдат разменени преди това. Тоест тези в самолета.

преди 3 минути, miro20 написа:

отдавна разобличени още от 2014 г до сега.

Да де - не е имало въобще Антимайдан  и гражданска война.    Досега в Мосейково ли те бяха приютили?   Избягал ли си от там?   Къде е и  Кокич???

Спокоен съм . Екипажа на кораба е жив :)

Обаче РЕБ- нямало.

https://t.me/fighter_bomber/15583

А кой тука говореше за РЕБ дето гаси всичко на километри?Сигурно и той мълчи в момента като засрамения @maxthoni @Flashback дето чете само западна преса.

преди 2 минути, maxthon написа:

Вчерашната атака към Крим. Няколко ракети паднали на открито около летището като дори има и координати на падането им. Но пък някои хора са пределно въодушевени, че нещо се е случило. И разбира се обективност липсва и се леят само празни приказки.

"да хоть камни с небо"  :giggle1:

Май забравихте този помпозен лаф. На ви сега. Свиквайте.

Независимо колко и какви самолети, Крим няма никога да бъде оставен на спокойствие, докато е под рашистка окупация.

Така че... докато  дъвчете на дребно колко и какви поражения има, аз гледам по глобалната картинка.

:)

преди 2 минути, attj написа:

Да де - не е имало въобще Антимайдан  и гражданска война.    Досега в Мосейково ли те бяха приютили?   Избягал ли си от там?   Къде е и  Кокич???

Протести и антипротести има във всички държави . Това не еповод чужда държава да нахлува и цепи територии.

"гражданска война" никога не е имало . Имаше нагло агресивно военно нахлуване на чужда държава и превзсемане на територии с изцяло военни средства.

Нищо не казваш за видеото от 1992 г :

Предполагам е огромен шок за теб :) 

Миро е като луд с картечница...къде ли се беше изгубил?!

Миро, да не те държаха до днес в усмирителна риза?! 🙃

преди 8 минути, miro20 написа:

Свиквайте.

Че с украинските лъжи сме свикнали още от Буча насам.

преди 1 час, Flashback написа:

И престани да крещиш като изоглавен...

Не може. Това си му навик от реала, където ако не викне, никой не го бръсне за слива. 

Внесен е законопрокет който признава като действителен брак със загинали или изчезнали в СВО. Сега за тия малко случай - ясно ама хората повдигат въпроса за многоженството :

https://www.ng.ru/politics/2024-01-30/1_8935_widows.html

Е тук вече съм объркан - такива ценители на християнството пък до там да стигнат...

преди 43 минути, miro20 написа:

Амааааа, той почна ли най-накрая :wub:

преди 34 минути, miro20 написа:

Линк от достоверен източник? Няма ли?

И това ли ще го впишем в графата "пет години в колония" и "минимум десетилетие затвор" :laughing5:

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Като гледам 2-та редовни амбразурчика цяла вечер на смяна да спамят темата с празни приказки

...каза баш тролът с розовия аватар, който няма нито едно информативно и свързано със заглавието мнение по темата! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.