Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е номиниран за Нобелова награда за мир.

Столтенберг, който каза, че "Оръжията са пътят към мира" е номиниран от заместник-председателя на Норвежката либерална партия и бивш норвежки министър на културата.

"Войната е мир" - Джордж Оруел

Наистина се подиграват с целия свят. С особен цинизъм.

преди 1 час, maxthon написа:

Това и правя. Като гледам той се отказа. Ти ще го заместиш ли или просто си решил да се заяждаш? Ако ще го заместваш правилата са същите. Поред на номерата....

Ок. 

Отговори на въпросите на Косьо от преди месец.

преди 4 минути, miro20 написа:

Айде сега... отричаш рашистките медии ли ???

https://iz.ru/1643406/2024-02-01/zakharova-ukazala-na-souchastie-amerikantcev-v-krushenii-il-76-iz-za-baidena

:) :) :)

И тук къде пише за 70 километра обсег? То е ясно, че е използван Пейтриът, но ракетите съвсем са в обсег да свалят самолета както е и станало.

Миро, къде се беше изгубил? Починал си и сега кипиш от енергия май, май...Не мога да ти смогна да скролвам с тела...Хаха 

преди 6 минути, miro20 написа:

Айде сега... отричаш рашистките медии ли ???

https://iz.ru/1643406/2024-02-01/zakharova-ukazala-na-souchastie-amerikantcev-v-krushenii-il-76-iz-za-baidena

:) :) :)

Само когато не е в негов интерес.

Като свалените ракети мад Белгород.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Отговори на въпросите на Косьо от преди месец.

Ония Белгородските? Че аз съм отговорил отдавна. Косьо, че се прави на приятно разсеян не ме интересува. Ако толкова му се иска може пак да прочете, че ПВо се слага до обекта, който се охранява и при двустепенни системи като Панцир е нормално за бустера да падне на случайно място в района на действие. И докато на едно място правят дупки по сградите, из Киев Пво сваля цели фасади и етажи от сгради.

преди 7 минути, Flashback написа:

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг е номиниран за Нобелова награда за мир.

Столтенберг, който каза, че "Оръжията са пътят към мира" е номиниран от заместник-председателя на Норвежката либерална партия и бивш норвежки министър на културата.

Трябваше да номинират Путлер, който спря един геноцид като уби 100 пъти повече хора :) 

преди 2 минути, maxthon написа:

Ония Белгородските? Че аз съм отговорил отдавна. Косьо, че се прави на приятно разсеян не ме интересува. Ако толкова му се иска може пак да прочете, че ПВо се слага до обекта, който се охранява и при двустепенни системи като Панцир е нормално за бустера да падне на случайно място в района на действие. И докато на едно място правят дупки по сградите, из Киев Пво сваля цели фасади и етажи от сгради.

Отговорил си таратанци.

Нито на Косьо нито на мен ми отговори от преди месец.

Не е хубаво да забравяш!

преди 12 минути, Flashback написа:

а да плюеш Запада,, а да му се натискаш - какво е

преди 14 минути, Flashback написа:

цинизъм.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Отговорил си таратанци.

Нито на Косьо нито на мен ми отговори от преди месец.

Не е хубаво да забравяш!

Ето чети и сега. Може да намериш и назад, че съм ви писал същите неща. Само. че отговора когато не ви харесва и се започва с таратанците нали?

преди 23 минути, maxthon написа:

Да бе ти още търсиш видеото  - колко седмици минаха оттогава ,а? А преди 2 седмици каза че си забравил за какво говорим.. Помня аз - искаш ли да те цитирам

преди 19 минути, maxthon написа:

Ето чети и сега. Може да намериш и назад, че съм ви писал същите неща. Само. че отговора когато не ви харесва и се започва с таратанците нали?

Златната рибка в теб се обади :)

преди 55 минути, miro20 написа:

В январе стало известно, что 71-летнюю Майбороду оштрафовали на 40 тысяч рублей по административной статье о дискредитации армии (ч. 1 ст. 20.3.3 КоАП). Из постановления суда следует, что поводом стали публикации с критикой войны на личной странице во «ВКонтакте».

:lol6:Ха-ха-ха, "40 тысяч рублей по административной статье о дискредитации армии"

Един път вече твърдеше  че "пет години в колония не ти мърдат" ... и за доказателство даде линк с глобени хора

Ся пак твърдиш за някакви си пет години и половина... и пак глобени хора.

До кога бре, Лоботомиркоооо, докога ще ставаш за смях бре? То лошо нема, ама как не ти омръзна :laughing5:

Сорос дава ли пенсия? Извинявам се за офтопика. Чудя се, дали не почна да работя, че нещо скучно. Ако почна може да е трол към посолството. Стига да има достатъчно бонуси.

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Трябваше да номинират Путлер, който спря един геноцид като уби 100 пъти повече хора :) 

Особенно когато геноцид като причина за нахлуването на рашистите, всъщност, никога не е имало . :)

Ватенките винаги блокират на въпроса да ми покажат поне ЕДНА жертва от "украинския бандеровски режим"  ПРЕДИ февруари-март 2014 г когато нахлуха рашистките подразделения спецназ  и армии в Крим и Донбас.

преди 6 часа, ivottoshev написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

В январе стало известно, что 71-летнюю Майбороду оштрафовали на 40 тысяч рублей по административной статье о дискредитации армии (ч. 1 ст. 20.3.3 КоАП). Из постановления суда следует, что поводом стали публикации с критикой войны на личной странице во «ВКонтакте».

:lol6:Ха-ха-ха, "40 тысяч рублей по административной статье о дискредитации армии"

Един път вече твърдеше  че "пет години в колония не ти мърдат" ... и за доказателство даде линк с глобени хора

Ся пак твърдиш за някакви си пет години и половина... и пак глобени хора.

До кога бре, Лоботомиркоооо, докога ще ставаш за смях бре? То лошо нема, ама как не ти омръзна :laughing5:

Това е статията от ПРЕДИШНИТЕ дела към пенсионерката бре кух.

Виж датата на статията : 07.03.2023, 10:42

Ето ти още подробности :

https://www.currenttime.tv/a/pensionerka-prigovor/32796279.html

Всъщност, докато ровиш, предполагам си видял и още подобно случаи.

Ето и за един 63 годишен пенсионер дето му искат 7.5 години затвор :

https://ovd.info/express-news/2023/03/29/pensioneru-iz-moskvy-obvinyaemomu-v-voennykh-feykakh-iz-za-kommentariev

На пенсионерката са искали 6 години, дали са 5.5.

Радвам се че много ти харесва възобновяването на рубриката " в рашистан репресии няма"

:)

преди 15 минути, miro20 написа:

Особенно когато геноцид като причина за нахлуването на рашистите, всъщност, никога не е имало . :)

Провери в Гугъл какво точно означава "геноцид". Избиването на рускоезичното население в Донбас си е геноцид от най-чист вид. 

преди 19 минути, miro20 написа:

Това е статията от ПРЕДИШНИТЕ дела към пенсионерката бре кух.

Виж датата на статията : 07.03.2023, 10:42

Ахааааа, значи тя вече е била осъждана и пак е извършила същото нарушение на същият закон?

Ти какво наказание предлагаш да има за рецидивистите?  И на оная патица с плаката по телевизията първо я "наградиха" с глоба, а по-тежкото наказание ѝ беше наложено едва след повторното нарушение.

Не е истина как сам си се*реш у устата секи път :giggle1:

преди 6 минути, ivottoshev написа:
преди 32 минути, miro20 написа:

Провери в Гугъл какво точно означава "геноцид". Избиването на рускоезичното население в Донбас си е геноцид от най-чист вид. 

Пак не ме доцитираш . Защото блокираш на :

Ватенките винаги блокират на въпроса да ми покажат поне ЕДНА жертва от "украинския бандеровски режим"  ПРЕДИ февруари-март 2014 г когато нахлуха рашистките подразделения спецназ  и армии в Крим и Донбас.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ахааааа, значи тя вече е била осъждана и пак е извършила същото нарушение на същият закон?

Ти какво наказание предлагаш да има за рецидивистите?  И на оная патица с плаката по телевизията първо я "наградиха" с глоба, а по-тежкото наказание ѝ беше наложено едва след повторното нарушение.

Ау каква рецидивистка. Била е против войната и недоволства че брат и е убит от рашистките ракетни удари.

преди 11 часа, Flashback написа:

престани да крещиш като изоглавен, тук не е лудницата, от която си избягал

Пиша с ГОЛЕМИ БУКВА за да го видите по-добре вие  ,лъжлив  шведски троле.Същото като твоето  чернило .

преди 5 минути, miro20 написа:

Ау каква рецидивистка.

Всеки, който наруши повторно един и същи закон е рецидивист и наказанието му е по-тежко от това за първото му нарушение

преди 5 минути, miro20 написа:

Ватенките винаги блокират на въпроса да ми покажат...

Колкото до въпроса, на който и сам си си отговорил - казах ти вече да си татуираш собствените думи на челото та като ти хрумне пак да питаш същото, просто да се погледнеш в огледалото :)

преди 11 часа, maxthon написа:

Довършваме самолетите и продължаваме с корабчето.

Ми защо ,троле, НЕ четеш какво пишат вашите военни кореспонденти ? То не може само с НЕ ,понякога трябва да си замълчиш ЗАСРАМЕН .

Screenshot 2024-02-02 065256.png

преди 3 минути, bigiadri написа:

Пиша с ГОЛЕМИ БУКВА за да го видите по-добре вие

Що мислиш че другите потребители не пишем с ГОЛЕМИ БУКВИ?

Ще ти кажа. Защото ние не страдаме от липса на внимание в реала. Нашата дума се чува и без да е необходимо да викаме и нямаме такъв навик :)

преди 2 минути, ivottoshev написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

Ватенките винаги блокират на въпроса да ми покажат...

Колкото до въпроса, на който и сам си си отговорил - казах ти вече да си татуираш собствените думи на челото та като ти хрумне пак да питаш същото, просто да се погледнеш в огледалото :)

Пак не ме доцитираш . Защото блокираш на :

Блокаж :) 

НЯмаш отговор .

А дето цитираш изрязаните ми думи, винаги съм ти отговарял с целия ми цитат.

До кога ще се осираш с евтините си спекулации и лъжи ? :)

току-що, ivottoshev написа:

Що мислиш че другите потребители не пишем с ГОЛЕМИ БУКВИ?

Ще ти кажа. Защото ние не страдаме от липса на внимание в реала. Нашата дума се чува и без да е необходимо да викаме и нямаме такъв навик :)

Страдаш страдаш... като ти гледам евтините спекулации и как си се филмирал да ми изкривяваш думите и да сереш след всеки неудобен пост за "матушката" ти , ясно показва психическото ти състояние :)

Не крия че гърчовете на ватенките винаги ми е доставяло удоволствие :) 

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Татуирай си го на челото

Това се казва голямо КРЕЩЕНЕ ,надувачо на спукани гуми! Оригиналът на твоето писане е с чернило.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.