Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Амааааа, той почна ли най-накрая :wub:

Щом са на минус 250 кв. км.  ще да е започнал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Не може. Това си му навик от реала, където ако не викне, никой не го бръсне за слива. 

Той и като крещи никой не го бръсне за слива! 🥴

току-що, Flashback написа:

...каза баш тролът с розовия аватар, който няма нито едно информативно и свързано със заглавието мнение по темата! :)

А тъй Матросов, аватарът ми е от особена важност, напиши поне 2-3 страници сега за него, че да не се виждат коментарите за корабчето :giggle1:

преди 24 минути, miro20 написа:

Протести и антипротести има във всички държави . Това не еповод чужда държава да нахлува и цепи територии.

То и сърбите така мислеха, ама..

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 5 минути, maxthon написа:

Щом са на минус 250 кв. км.  ще да е започнал.

Според цял свят - да

Според Лоботомиро20 - все още не е!!!

преди 3 минути, ivottoshev написа:
преди 25 минути, miro20 написа:

Протести и антипротести има във всички държави . Това не еповод чужда държава да нахлува и цепи територии.

Геноцида на Милошевич ли имаш впредвид ?

Кога в Украйна е имало подобна ситуация ?

Колко пъти да ви питам рашистите - посочете ми поне една рускоезична жертва в Крим или Донбас, ПРЕДИ февруари-март 2014 г , което действие или репресия да оправдаем рашисткото нахлуване в Крим и Донбас ?

Поне една жерттва ми посочете .

:)

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Е, ти не разбра ли, че според Миро само Чичо Сам е в пълното си "международно" право да организира в чужди държави: цветни революции, да сменя и реди правителства, да осъществява преврати, да извършва политически убийства, да създава измислени държави като Косово и да изсипва ''демократични" бомби. Това е т.н. "ред, базиран на правила". 🤡

преди 4 минути, Flashback написа:

Само намекнах че той така си мисли, не съм казвал че е умен :wub:

преди 14 минути, ivottoshev написа:
преди 48 минути, miro20 написа:

- Очаква те 5.5 години затвор. Както осъдиха бабулята.

Линк от достоверен източник? Няма ли?

И това ли ще го впишем в графата "пет години в колония" и "минимум десетилетие затвор" :laughing5:

ама верно ли не си чул за този пореден фрапиращ случай ?

https://ovd.info/express-news/2024/01/29/72-letnyuyu-zhitelnicu-shakht-prigovorili-k-pyati-s-polovinoy-godam-kolonii

https://ovd.info/express-news/2023/03/07/protiv-71-letney-zhitelnicy-rostovskoy-oblasti-vozbudili-delo-o-feykakh-pro

В статиите има конкретни препратки към съдилищата и делата.

мъка мъка... какво нещо е човешкото незнание.... хили се като луд и се подиграва  , пък не се усеща колко е кух и как се излага

преди 23 минути, maxthon написа:
преди 32 минути, miro20 написа:

Свиквайте.

Че с украинските лъжи сме свикнали още от Буча насам.

Отричането до дупка на рашистките престъпления си е ваша запазена марка. 

За ваше съжаление, отдавна са събрани стотици хиляди доказателства за военните престъпления на вашите рашистки изроди .

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Като гледам 2-та редовни амбразурчика цяла вечер на смяна да спамят темата с празни приказки, ценен ще бил кораба :) 

Така е. Особенно сега когато пак почнах да ги жиля по болните места  :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Има ги де. Но не са всичките. Намираш и другите дела, четеш и пак се връщаш да видим дали ще си на същото мнение. И без излишни коментари от типа скалъпени обвинения и т.н.

преди 2 минути, maxthon написа:
преди 10 минути, miro20 написа:

Има ги де.

Благодаря че се съгласи с мен.

Посочи ги на вечно незнаещия неук , изненадан, хилещ се  фейкомет тошеффффф :) 

преди 1 час, Филипов написа:

айде почнахме :D шок и ужас, бомба

преди 12 минути, miro20 написа:

Геноцида на Милошевич ли имаш впредвид ?

Геноцид? Само защото в джобовете на убитите в щаб-квартирата на терористите от АОК нямало патрони? Ми че то цял свят се смя на този доклад :wub:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 12 минути, miro20 написа:

Колко пъти да ви питам рашистите - посочете ми поне една рускоезична жертва в Крим или Донбас, ПРЕДИ февруари-март 2014 г , което действие или репресия да оправдаем рашисткото нахлуване в Крим и Донбас ?

Както казва един наш общ познат, всичко започна с Майданът. Преди това проблеми в Крим и Донбас нямаше:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

Татуирай си го на челото  :goahead:

преди 4 минути, miro20 написа:

Благодаря че се съгласи с мен.

Е има ги. Но има и още няколко дела срещу нея. И там много добре си пише за какво е осъдена.

преди 56 минути, Flashback написа:

Миро, ако беше против всичко това нямаше да влачиш в темата най-долнопробните фейкове на бандеровската пропаганда, които отгоре на всичкото отдавна са развенчани!

то и ти ако бе против запада - нямаше да бягаш към него, та чак пушек се вдига:D

преди 31 минути, Flashback написа:

...каза баш тролът с розовия аватар, който няма нито едно информативно и свързано със заглавието мнение по темата! :)

а ти не си трол - само показваш среден пръст на Русия с действията си:D

преди 18 минути, miro20 написа:

Сайт - фейкомет

На 29 септември 2021 г. Министерството на правосъдието включи ОВД-Инфо в „регистъра на нерегистрираните обществени сдружения, изпълняващи функциите на чужд агент“

Мисля че казах "достоверен източник" :hit:

преди 31 минути, Flashback написа:

а теб кой те бръсне за слива:D

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Сайт - фейкомет

Всъщност много лесно в случая се разкриват фейкометите. Когато видиш новината за осъждането и, а там пише само за част от делата, които са водени. Останалите са маловажни. Особено това, че е показала нацистки символи.....

преди 7 минути, maxthon написа:

Всъщност много лесно в случая се разкриват фейкометите. Когато видиш новината за осъждането и, а там пише само за част от делата, които са водени. Останалите са маловажни. Особено това, че е показала нацистки символи.....

Днес гледам си особено активен. Всичко по ПЛАНА ли е?

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Въпреки че се говореше че нямат такъв обсег .

ПАК2 е до 150км.

Цитирам :

MIM-104A „Стандард“. Предназначена най-вече за борба с летящи цели от типа на самолети, тя има обсег от 70 километра

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Сайт - фейкомет

На 29 септември 2021 г. Министерството на правосъдието включи ОВД-Инфо в „регистъра на нерегистрираните обществени сдружения, изпълняващи функциите на чужд агент“

Мисля че казах "достоверен източник" :hit:

Първо - това че приемаш всички рашистки фейкове и пропагандистки медии за чиста монета, и кое те определят за "чужд агент" ,  не е аргумент.

Второ - Както казах , цитират се  в статията препратки към конкретните рашистки съдилища . И те ли са за теб "недостоверни" ? аууу.. анатема.. да не те чуе рашисткия съд че ще те ощрафоса :) 

Против жительницы города Шахты Евгении Майбороды возбудили уголовное дело по статье о распространении «фейков» про армию по мотиву политической ненависти (п. «д» ч. 2 ст. 207.3 УК). Соответствующая информация доступна в судебной картотеке Шахтинского городского и Ростовского областного судов.

Как сообщили ОВД-Инфо в пресс-службе Шахтинского городского суда, 14 февраля женщине избрали меру пресечения в виде запрета определенных действий: ей нельзя пользоваться интернетом. 1 марта это решение утвердил областной суд.

В январе стало известно, что 71-летнюю Майбороду оштрафовали на 40 тысяч рублей по административной статье о дискредитации армии (ч. 1 ст. 20.3.3 КоАП). Из постановления суда следует, что поводом стали публикации с критикой войны на личной странице во «ВКонтакте».

• С 24 февраля 2022 года — первого дня полномасштабного вторжения в Украину — жители российских городов ежедневно выходят на антивоенные акции и говорят о трагедии в сети. Антивоенные выступления и высказывания становятся поводом для уголовного преследования. На данный момент фигурантами уголовных дел, возбужденных из-за протеста против войны с Украиной, стали более 460 человек. Подробнее об этом — в нашем гиде.
  • Статью 207.3 (Публичное распространение заведомо ложной информации об использовании вооруженных сил Российской Федерации) включили в Уголовный кодекс в марте 2022 года — таким образом власти отреагировали на антивоенные выступления и высказывания, а также распространение информации о войне, не исходящей из официальных российских источников. Максимальное наказание по статье — 15 лет лишения свободы.

:hush:

преди 24 минути, ivottoshev написа:
преди 44 минути, miro20 написа:

Както казва един наш общ познат, всичко започна с Майданът. Преди това проблеми в Крим и Донбас нямаше:

Татуирай си го на челото  :goahead:

Пак зацикли другарю фейкомет.

Колко пъти ще ти напомням да не ме цитираш с извадени от смисъл и контекст думи ?

Целия ми цитат е :

ПРоблема и войната започна СЛЕД като рашистите започнаха операцията си с разстрела от беркутовците 20 февруари, а после превзеха Крим и нахлуха в Донбас.

И аз се радвам че се съгласи .

И което е по важно  - въпроса ми беше :

Поне една жерттва ми посочете .

:)

Защо ВИНАГИ го прескачате този въпрос ?

А ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, miro20 написа:

Цитирам :

MIM-104A „Стандард“. Предназначена най-вече за борба с летящи цели от типа на самолети, тя има обсег от 70 километра

В Украйна има PAC2 и PAC 3 доставени. PAC 2 е дори до 160км., а PAC 3 работи на директен контакт и има по-къс обсег до 80км.

току-що, maxthon написа:

В Украйна има PAC2 и PAC 3 доставени. PAC 2 е дори до 160км., а PAC 3 работи на директен контакт и има по-къс обсег до 80км.

Може да имат и ракета за Луната. Цитирам  вашите рашисти от "следствения им комитет"  каква ракета смятат че е използвана.

преди 7 минути, miro20 написа:

Може да имат и ракета за Луната. Цитирам  вашите рашисти от "следствения им комитет"  каква ракета смятат че е използвана.

След като цитираш ще можеш да дадеш и от къде си го прочел това.

преди 19 минути, miro20 написа:

Както казах , цитират се  в статията препратки към конкретните рашистки съдилища

И като има препратки към съдебни решения къде е това с присъдата от 5.5 години колония? Интересно какво друго трябва да се случи когато показваш и нацистка символика. Да му кажеш евала на човека, че го прави?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.