Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Няма и илитерат както и много други...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Гражданин написа:

На български такава дума няма все пак.

Щот решават кръстословици и си мислят, че са умни.

Щом викат за Русия, ясно е колко им е акъла

преди 20 минути, Гражданин написа:

На български такава дума няма все пак.

"Илот" е особено явление, смисъла на което се обяснява с много думи на български или руски или английски и т.н.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Илот

Още повече, че в която и да е българска държава не е имало роби – голямо изключение в света – и тъкмо обратното е било... та можем да минем с чужда дума, щото нямаме своя поради липса на съответния опит.

преди 9 минути, rado_svet написа:

"Илот" е особено явление, смисъла на което се обяснява с много думи на български или руски или английски и т.н.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Илот

Още повече, че в която и да е българска държава не е имало роби – голямо изключение в света – и тъкмо обратното е било... та можем да минем с чужда дума, щото нямаме своя поради липса на съответния опит.

Виж, знам че Инан просто искаше да ме обиди, че съм селянин (не съм). Просто ми стана смешна, че ползва тази дума, за да се прави на интелигентна. И така де, все пак такава дума на български няма.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Пак ли руснаците са избивали "майки и деца", които после се оказва че са с военни униформи?

https://t.me/astrapress/47929     Ходи да четеш директивите  на партията ,духачо на скапани гуми.

Ето къде било 2-ното дилдо за безаналогова техника

Ето къде било 2-ното дилдо за безаналогова техника

Значи да очакваме скоро деблокиране на града? Ако няма деблокиране значи подобните случаи от другата страна с малко в повече. С нюанса, че другата страна явно не изпитва остра нужда да си покаже техния вариант на перемога.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, maxthon написа:

Значи да очакваме скоро деблокиране на града?

Значи че е време да те питам за зелените ракети и едни други въпросчета? Намери ли видеото експерте по цената на яйцата от село Дончево?

преди 3 часа, Гражданин написа:

И на мен ми е забавно с вас. :)

Обикновено играещите на тъпан като тебе не престават да се забавляват, защото са зверски тъпи.

Значи че е време да те питам за зелените ракети и едни други въпросчета? Намери ли видеото експерте по цената на яйцата от село Дончево?
Ако съм ти отговорил вече значи не е време. А аз съм ти отговорил.

Необичайните нощни експлозии нямат край просто.

току-що, todor5787 написа:

Обикновено играещите на тъпан като тебе не престават да се забавляват, защото са зверски тъпи.

Интересно е как всички копейки ми наскачахте. Явно имате стройна организация. Това е координирано нападение, което само ме ласкае. Виж се, току-що си се регистрирал и веднага ми скачаш. Някой те подучава. Егати забавния човек си.

току-що, maxthon написа:

Ако съм ти отговорил вече значи не е време. А аз съм ти отговорил.

Пак си оставаш най-слабия - нали знаеш. Само ме прати да ти търся отговора, а знаеш то са няколко въпроса на които фейлваш грандиозно всеки път. За зелените ракети, за ФАБ-овете, за радиацията на езерото в Италия. Сега е момента да покажеш колко си слаб и да кажеш - аз не помня такива работи - няма да ти е за сефте. Само за цената на яйцата не мога да ти стъпя на малкия пръст - там си си експерт. За всичко друго - не струваш копейка

преди 1 минута, Гражданин написа:

Интересно е как всички копейки ми наскачахте. Явно имате стройна организация. Това е координирано нападение, което само ме ласкае. Виж се, току-що си се регистрирал и веднага ми скачаш. Някой те подучава. Егати забавния човек си.

Ти се отличаваш от останалите тъпанари, затова ти скачам.

Сините комсомолци винаги са забавни :)

Пак си оставаш най-слабия - нали знаеш. Само ме прати да ти търся отговора, а знаеш то са няколко въпроса на които фейлваш грандиозно всеки път. За зелените ракети, за ФАБ-овете, за радиацията на езерото в Италия. Сега е момента да покажеш колко си слаб и да кажеш - аз не помня такива работи - няма да ти е за сефте. Само за цената на яйцата не мога да ти стъпя на малкия пръст - там си си експерт. За всичко друго - не струваш копейка
Слаб, не слаб отговорил съм ти. Приятна вечер...

Нощно време е яко фън

току-що, maxthon написа:

Слаб, не слаб отговорил съм ти. Приятна вечер...

Не ти изнася, отговора а,? Ще се питаме пак - нали знаеш - колкото и да не ти е приятно. Пак си оставаш най- слабия пропагандатор.

Овошките от началото на войната са прокарали:)

Нощно време е яко фън

Не ти изнася, отговора а,? Ще се питаме пак - нали знаеш - колкото и да не ти е приятно. Пак си оставаш най- слабия пропагандатор.

На какъв език си мислиш, че ти пиша? Отговорил съм ти.
преди 1 минута, maxthon написа:

Объркал си се нещо бъди - не се излагай повече че знаеш. Много обичам да ти показвам колко не струваш. И се научи да ги слагаш тия линкове - компютърен форум е това. Е да де някой още се учат ама то

Подгряване на руZката техника

И енергетиците

Объркал си се нещо бъди - не се излагай повече че знаеш. Много обичам да ти показвам колко не струваш. И се научи да ги слагаш тия линкове - компютърен форум е това. Е да де някой още се учат ама то
Отговорено ти е. Както ти казах приятна ти вечер. Продължавай със следващата доза перемога. Вече ти обясних ако няма деблокиране на Авдеевка какво означава това за цялата перемога, която показваш там. Един печели на бойното поле, друг в социалните мрежи.

И да продължим със загрявката за Five Finger Death Punch

преди 8 минути, maxthon написа:

Отговорено ти е. Както ти казах приятна ти вечер. Продължавай със следващата доза перемога. Вече ти обясних ако няма деблокиране на Авдеевка какво означава това за цялата перемога, която показваш там. Един печели на бойното поле, друг в социалните мрежи.

Не позна, бъди. Нищо не е отговорено колкото и да го твърдиш. Ти знаеш си ми любимата тука - най ама най-слабата глашатайка тук. След толкова много глупости които каза си мислиш че ще забравя.

Под секрет - тази с нямането на зелени ракети и бомби ми беше любимата. Ти си пей колкото си искаш, но аз всеки пък ше ти казвам колко ги разбираш нещата. Щото си викам на езерото в Италия много радиация - повече от онзи склад с обеднен уран - ти не ми каза защо е така и ми провали отпуската. Че гледай как теглиш. А и за не забравя че беше решил че ще пишеш под всеки един мой пост. Гледай колко хубаво се получава сега,а? Лека  и не гледай да не забравиш че имам още въпроси към тебе. Както и че още не струваш в нищо , освен в цената на яйцата от онова село.

Злите езици говорят, че ген. Сирски (бъдещият герой на РФ на "тихия фронт"), е подложил в Селидово стотици укрохряки под обстрела на руските касетъчни бомби – съответно със стотици убити и ранени.

За четящия само западна преса - да го изпреваря @Flashback - нали не се сърдиш, друже? А да и към тебе имам въпроси ако си забравил . И тебе ще те питам така като бъдито- виж колк хубаво му става,а?

https://www.reuters.com/world/europe/russia-relying-old-stocks-after-losing-3000-tanks-ukraine-leading-military-2024-02-13/

Някой попривършил хубавите нови танкове и ще трябва да кара до Ламанша със старите.

преди 30 минути, todor5787 написа:

Ти се отличаваш от останалите тъпанари, затова ти скачам.

Сините комсомолци винаги са забавни :)

Какво имаш предвид като като казваш комсомолец? На колко си години? Членувал ли си в ДКМС?

преди 30 минути, bioid написа:

То защото е много сложно да прецени човек колко ти е акъла, гражданино...

Защо? Твоето IQ колко е? Имаш ли IQ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.