Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Той се изразява некоректно, но със сигурност има предвид икономиката на Русия, която е малко по-голяма от тази на Италия.

Не им подсказвай, не е некоректно, ти как разбра ?

Чугуна и петолъчката му пречат на него. Знам му аз фашистките русофилски терористически възгледи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Чугуна е нещо благородно.

Талпи като тебе не могат да вникнат в металознанието.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз споменах само загубените и тази, дето завърши наравно. Щото отговарям на малоумния ти съотборник, ма ти не си проследил диалога и влезе като слон в стъкларски магазин.

Съотборник ли? Аз защо не знам? Казвайте ги по-рано тези работи! Каква игра ще играем и който спечели какво получава? Правилата какви са или само тези на форума?      И тук не си съвсем прав. САЩ не е капитулирал никога и не е губил територии, така че за загубил войни е трудно да се говори. По-точният израз е водил неуспешни за американския данъкоплатец войни. Всъщност от войната с Мексико досега май няма успешни войни в този аспект. Винаги обикновения американец плаща. И през ПСВ, и през ВСВ (тогава са били на купони), и през Корейската война и т.н., винаги той е прееВан.... Та каква е играта разкажи, че да се включа пълноценно. :)

преди 4 минути, kirko12 написа:

Порошенко и Залужни си стиснаха ръцете.

Е и ?

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Та каква е играта разкажи, че да се включа пълноценно.

Бе я у лево

преди 1 минута, Филипов написа:

Не споменаваш нещо Авдеевка. Що тъй ?

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Той се изразява некоректно, но със сигурност има предвид икономиката на Русия, която е малко по-голяма от тази на Италия.

Ооо,знам...опитва се да ме бутне в неговия коловоз...затова и отговора ми е такъв...

Човека не вижда от носа си по-далеч...изобщо не си дава сметка,че говорим за ядрена държава ...и за още няколко такива,които хич няма да се двуомят да си използват арсенала,ако САЩ  и НАТО си позволят дори един погрешен ход....Украйна е бита карта...беше жертвана още в началото...само оня залюхания не разбра...и си мисля,че ще е първия човек с опит да стигне Марс...щото неговите ще го пратят там....а той си и тренира пътешествията вече де....редовно...

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

БВП на Русия е колкото БВП на Италия.

За втори път покажи, че това е така....

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не споменаваш нещо Авдеевка. Що тъй ?

Авдеевка напълно официално вече е разделена на две и основния път за снабдяване е прерязан.

преди 6 минути, Proshark написа:

изобщо не си дава сметка,че говорим за ядрена държава

Историята не ти е силната страна.

От прима виста се сещам за 4 войни загубени от ядрени държави, едната от които се разпадна след загубата, щото беше тоталитарна комунистиаеска държава.

Същото ще стане сега с Русия, като загуби войната с Украйна.

Нямате силици да земете Авдеевка след 10 години атаки, тръгнали сте да се зъбите на Европа.

Третата Индокитайска война, Виетнамската война и двете Афганистански войни са войни между ядрена и неядрена държава, спечелени от неядрената държава.

Две победи за Виетнам и две за Афганистан.

Ся е ред за перемога на неядрена Украйна срещу ядрена Русия

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

Вече нито сме зависими от газа ви, нито сме зависими от нефта ви.

Нали щеше Германия да замръзне а ? Ко стана ? Русия замръзна.

Аман от олигофрени.

Вече не те знам кой визираш под "ние" и "вие", ама австрийската министърка на енергетиката в прав текст ти казва че те са зависими на 98% от руски газ: 

И на нея ли не може да се вярва? И тя ли е "ватенка"?

Аман от олигофрени :getout:

Всичко отива към логичен завършек. Авдеевка понеже много се напъваш може и този месец. А половината и за седмица до 23 - май беше някакъв празник.

️Разборы Рыбаря - Итоги дня | СОЛОВЬЁВLIVE | 13 февраля 2024 года

преди 6 минути, Филипов написа:

Авдеевка понеже много се напъваш

Ааа, моля моля, ти се напъваш. От пет месеца насам във всеки пост земаш Авдеевка. То не бяха зачистки, не бяха глупости...

Та затуй те питам, не я ли зе най накрая, че да се успокоиш.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Вече не те знам кой визираш под "ние" и "вие", ама австрийската министърка на енергетиката в прав текст ти казва че те са зависими на 98% от руски газ: 

И на нея ли не може да се вярва? И тя ли е "ватенка"?

Аман от олигофрени :getout:

Ти и други твои сподвижници ни предричахте миналата зима да мрем от студ. Помниш, надявам се. И как България, която е газифицирана на 27%, което включва основновно индустрията, ще се спомине.. И ти ми спореше как пенсионерите ще погинат в кофите. Ще почакам и тази година до пролетта, за да те попитам - защо не ни се случи прокобата?

преди 2 минути, parmobil написа:

Ти и други твои сподвижници ни предричахте миналата зима да мрем от студ. Помниш, надявам се. И как България, която е газифицирана на 27%, което включва основновно индустрията, ще се спомине.. И ти ми спореше как пенсионерите ще погинат в кофите. Ще почакам и тази година до пролетта, за да те попитам - защо не ни се случи прокобата?

Аз не му обръщам внимание на този малоумник. Той е патологичен лъжец. Може би затова вика за Русия и Путлер.

Той е лъжец и те са лъжци и се обичат.

Язък за насила мобилизираните. Генерал 200 - минус цяла бригада. Сипи си нещо дезинфекционно за отрезвяване.

Тошев готви таблицата 

Утре вечния въпрос на Реджепчо иЗгоре ...

Талпа - Сирски току що каза че минават към отбрана.

Та РФ бомби новата отбранителна линия след Авдеевка. Тоест пиши я бегала твоята крепост.

IMG_20240213_211938_382.jpg

IMG_20240213_214236_817.jpg

преди 14 минути, parmobil написа:

Може би си знаел, че Европа ще плюе на собствените си санкции и ще продължава да си купува газ и нефт от Русия и по тази причина няма да замръзнат? Значи ти си реалист, а аз съм бил заблуден от приказките за евроатлантическите ценности. 

Браво на теб :wors:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз не му обръщам внимание на този малоумник. Той е патологичен лъжец. Може би затова вика за Русия и Путлер.

Той е лъжец и те са лъжци и се обичат.

Аз само показах клипче с австийската министърка. Ако има някой лъжец, то в случая това е тя. Ти тази теза ли поддържаш? Че министърката лъже?

Тошев може Зельо да думне тръбата ... Много акъл не се иска

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Може би си знаел, че Европа ще плюе на собствените си санкции и ще продължава да си купува газ и нефт от Русия и по тази причина няма да замръзнат? Значи ти си реалист, а аз съм бил заблуден от приказките за евроатлантическите ценности. 

Браво на теб :wors:

Ебати интерпретацията! Питах какво се случи с предишните ти прокоби и борови иглички? Замръзнаха ли пенсионерите в градовете? Защото знаем всички, че в "прованса" са на твърдо гориво.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Тошев може Зельо да думне тръбата ... Много акъл не се иска

От него нищо не зависи. Ще думне ако му разрешат кукловодите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.