Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

сега видях - освен помоща за Украйна е одобрено и

https://www.reuters.com/world/us/us-house-vote-long-awaited-95-billion-ukraine-israel-aid-package-2024-04-20/

Офцата сега била видяла 🤡, нали това коментирахме досега с Вълчев, че в САЩ се намират едва 5% от замразените руски активи, които ще стигнат едва за заплати и пенсии за 3 месеца. Аз съм "ЗА" САЩ да ги окрадат тези резерви и без това влошената репутация на долара като световна резервна валута само ще се затвърди с тази кражба.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Ма нямаше ли ей сега Тръмп да спечели изборите и да спре войната? 

Пинко, пак нищо не си разбрал!

Простено ти е, четенето с разбиране е непосилно за теб!

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Да ви се чуди човек, що всичките ватенки сте на амбразурата, да обяснявате, как 60 милиарда с нищо няма да помогнат 

Разбира се, че ще помогнат - гробища ще има за всички хохли!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ще помогнат разбира се. Още утре руснаците ще вдигнат бялото знаме и ще се предадат, ама укрите няма да приемат капитулацията, ще превземат Москва и ще се отправят към Владивосток. До началото на лятото вече ще са там и едва тогава всичко ще приключи :)

Стара новина. Не знаеш ли, че още миналата година това се случи. Или поне Еленски така обеща на 1 януари 2023г. в новогодишна реч.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ще помогнат разбира се. Още утре руснаците ще вдигнат бялото знаме и ще се предадат, ама укрите няма да приемат капитулацията, ще превземат Москва и ще се отправят към Владивосток. До началото на лятото вече ще са там и едва тогава всичко ще приключи :)

Как е, Киев падна ли? 3 дни ли остават? Генерал Мили ко е казал, когато твоите герои взеха Бахмут, май те помня, че голямо ехиднечене имаше, колко километра превзеха от тогава? 

преди 2 минути, Flashback написа:

Офцата сега била видяла 🤡, нали това коментирахме досега с Вълчев, че в САЩ се намират едва 5% от замразените руски активи, които ще стигнат едва за заплати и пенсии за 3 месеца. Аз съм "ЗА" САЩ да ги окрадат тези резерви и без това влошената репутация на долара като световна резервна валута само ще се затвърди с тази кражба.

Пинко, пак нищо не си разбрал!

Простено ти е, четенето с разбиране е непосилно за теб!

Разбира се, че ще помогнат - гробища ще има за всички хохли!

За Матушката ти със сигурност има, огромна територия е

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Как е, Киев падна ли? 3 дни ли остават?

Генерал Мили ко е казал, когато твоите герои взеха Бахмут, май те помня, че голямо ехиднечене имаше, колко километра превзеха от тогава? 

За Киев - генерал Мили е капацитет. Казах ти да не ме въпросваш мен :angry:

Аз герои в този конфликт нямам

За Мариупол, Азовстал, Бахмут, Авдеевка... имаше ехиднечене, ама от страна на Реджеп. Живият живот обаче му тури к*ра и наш'то момче подви опашка :)

Ау

Леле майкоу :)

Откога те чакам да пуснеш таз помпозна боза.

А защо 3 месеца се правеше на детствен гоеорителя?

Чакам да видя как ще се справят с Си - направо тръпна :)

За аятолаха да не говорим :)

Тя демокрацията ще победи бееее. Нема начин.

преди 30 минути, kirko12 написа:

Ау

Леле майкоу :)

Откога те чакам да пуснеш таз помпозна боза.

А защо 3 месеца се правеше на детствен гоеорителя?

Чакам да видя как ще се справят с Си - направо тръпна :)

За аятолаха да не говорим :)

Тя демокрацията ще победи бееее. Нема начин.

Кой Си? Ония който забрани на банките си да търгуват със своя партьор от БРИКС ли ?

Европа започна да купува повече руски газ | Руска пролет

Въпреки санкциите всяка година Европа купува все повече руски газ, пише Yeni Safak.

Количеството природен газ, доставен от Русия за ЕС през първото тримесечие на тази година, се е увеличило с 23% в сравнение с първото тримесечие на 2023 г.

В същото време от началото на 2025 г. Украйна ще спре доставките от Русия за ЕС, тъй като изтича споразумението за транзит на газ между руския Газпром и украинския Нафтогаз. Киев не иска да поднови този договор по политически причини.

Други кандидати вече са готови да заемат мястото на една от ключовите транзитни страни. Очаква се през българския участък на „Турски поток“ да се осъществява директен транспорт на газ на запад, без да преминава през украинска територия.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Кой Си? Ония който забрани на банките си да търгуват със своя партьор от БРИКС ли ?

Е, хайде разберете се с Майк партньори ли са или не са.

преди 23 минути, M.Николов написа:

И в следващия момент Блумбърг пише как Русия изнася рекордни количества нефт като по-голямата част от него отива в Китай.  Това предполага и наличието на начин да се случва и разплащането му. Вероятно и целият стокооборот с Китай бие рекоди, но според пропагандата китайците явно не си плащат за това.

преди 30 минути, M.Николов написа:

Те още не могат да се разберат дали руснаците са слаби и не могат да победят укрите, или пък са супер силни и ще нападат Европа. 

В главите им е пълна заради противоречащите си една на друга опорки.

преди 20 минути, maxthon написа:

И в следващия момент Блумбърг пише как Русия изнася рекордни количества нефт като по-голямата част от него отива в Китай.  Това предполага и наличието на начин да се случва и разплащането му. Вероятно и целият стокооборот с Китай бие рекоди, но според пропагандата китайците явно не си плащат за това.

Мхмммм

GKzrKy_W4AAoLXK?format=jpg&name=medium

преди 11 минути, BANKATA написа:

Мхмммм

Прочете ли изобщо какво написах? Нерде нефт, нерде газ. Като стана дума за газ ще те насоча да четеш два поста нагоре от предишния ми пост. И там нещо се говори за рекорди.

П.С. Не мога да не попитам днес каква ще е причината кредитодателя да може да си върне инвестицията? Нали все пак всеки ден източника на възстановяване се сменя.

ВАНКАТА

газа през тръбата е заменен с втечнен - но това го преподават в 8 клас.

Това което ме кефи доста е че нападенията срещу нефтените инсталации вдигна цената на бензина в Крайна с 1/3 .

Случайно минаха на трафопостове - да ми обясниш защо ?

ПП

Нощес падна още една крепост.

IMG_20240421_100918_559.jpg

Кой ще е следващия президент на Украйна?

Путин или Тръмп.

преди 13 часа, maxthon написа:

Там всичко си пише къде отиват парите

Парите отиват за модерно ,технологично оръжие ,което ще може да защити цивилното население на Украйна и ще убива вповече руските убийци ,мародери и изнасилвачи ,които са в Украйна малко да пострелят за големи пари , мнооого от тях ще наторят украинската земя съвсем заслужено. Колко повече  руски тъпаци биват убити,толкова по-спокойно ще е в Европа и у нас в България,руски троле.

преди 12 часа, kirko12 написа:

Абе козяци

прочетохте ли внимателно текста :)

Всичко остава в USA с изключение на :

$13,77 млрд — по USAI, снаряди, ракети, патрони

$14,8 млрд — за военна подготовка и разузнавателни данни в Европа,  тоест всичко отива пак в USA

Значи Тръмп победи - 29 билки и се отървават от Украйна.  Израел е струвал до момента 40-50 билки.

Айде Вълчев пей ода за велика Америка. 

ПП

Миналата година имаше 2 месеца през които пращаха за по 12 билки джепане.

Какви сте ми котенца :) Тръмп управлява вече - всичко е заем - и внимание - чак 2026-27 може да се опрости някакъв процент.

А кой ще е големия бос тогава -  Вълчев - чакам отговор ? 

Абе ,крива лопато,ако дадат на украинците  парите те какво ще ги правят . На тях им трябва смъртоносно ТЕХНОЛОГИЧНО оръжие  за да изпълнят плана  за убити руски тъпаци  и да се защитат,така че да не си мислят повече тъпаците да водят война. Колко и да се плюнчите това е истината ,руски троле.

преди 12 часа, maxthon написа:

Подкрепяш хора кланящи се на нацист

Че по-голям НАЦИСТ от любимеца  ти путин,този масов убиец и крадец на деца има ли,руски троле?

Я кажи какво е това ТЕХГНОЛОГИЧНО оръжие :)

Леле какъв си балон ...я обясни сега за звездата на Смъртта :)

155мм снаряди ще им дадат - и ракети за NASAMS

Боклук за патриота има само в Европа - така че тая плява ще се изпрати от любимия ЕС.

Добър ден, второстепенна тълпа

Минавам само да ви кажа че отломките от свалените нептуни са голям проблем

преди 12 часа, Без умствен капацитет написа:

какво стана ти неудобно ли че пред Русия си избрал да си по на Запад:)

Ми flashback като уж е избрал Запад къв е ? Същият, ето го:

2024-04-21112232.thumb.png.847b7c819081b5641d3f47b46fd3fb15.png

преди 11 часа, N1K17Y написа:

Ма нямаше ли ей сега Тръмп да спечели изборите и да спре войната?

И да спечели изборите ,той вече обърна листото . Той  няма да тръгне срещу военно-промишления комплекс на САЩ ,а напротив може още повече да наложи САЩ срещу Китай и русия . Срещу Китай той тръгна през предишния си мандат с големите мита ,сега ако спечели ще натисне още по- силно.

на 13.12.2023 г. в 8:29, kirko12 написа:

Когато някой даде пари на Зельо тогава елате тука да дигате джангър.

Джангър-джангър.

Имаш много хубави изказвания по темата и смятам да ти ги припомням - но бавно и качествено. Сега отивам да гледам дрончета и какво да докарали при военния месар. Че като гледам от голфколичките какво месо излиза... Не е истина

на 26.02.2024 г. в 12:14, Киро Н. написа:

Понеже вече ми е скучно:

Косьо, Реджеп - намериха ли снаряди ? А ракети ?

Е като намерят - обадете се 

Дотогава РФ ще върви напред.

Скучно ми е и затова ти се обаждам и на другия акаунт. И тук имаш големи постижения. И тук ще трябва да напомням всекидневно.

Нищо и интересно няма при касапина. 3 година война, а още един турникет не можели да сложат като хората. Което ме подсеща за един дето си го слагаше на шията.

А за горящото корабче - викат че май е най-старото въобще - само от 1915 година. ( Не е е грешка)

Атака точно по ПЛАНА:

https://t.me/pidrozdilshadowoficial/472

преди 1 час, bigiadri написа:

Ми flashback като уж е избрал Запад къв е ?                                          

Аз наистина съм там, където съм и главата ми е трезва!

Въпросът е, ти защо не си или в някое специализирано психиатрично заведение, или в окопите в Бандеристан, оттам да врещиш "Слава Украине!"?!

С виртуално "трепане" на руснаци и просташки колажи - перемога няма да има!

P.S. Нямаш коментар без обидни квалификации към потребители, които не можеш да обориш с аргументи, изглеждаш жалък и безпомощен!

Това е в нарушение на правилата на форума!

преди 2 часа, bigiadri написа:

Парите отиват за модерно ,технологично оръжие ,което ще може да защити цивилното население на Украйна и ще убива вповече руските убийци ,мародери и изнасилвачи ,които са в Украйна малко да пострелят за големи пари , мнооого от тях ще наторят украинската земя съвсем заслужено. Колко повече  руски тъпаци биват убити,толкова по-спокойно ще е в Европа и у нас в България,руски троле.

Не е ясно какво лично на теб са ти направили казаците?   Заради хохлите обедняваш и дори си гарант на кредитите на режима в Киев.    Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви по повод одобрението от страна на Камарата на представителите на военната помощ за Украйна, че този закон ще направи САЩ още по-богати и същевременно "още повече ще съсипе" Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на прессекретаря на руския президент Владимир Путин пред ТАСС.

преди 4 часа, maxthon написа:

то там пише че Русия е спряла износа на рафинирани петролни продукти - заради чести бум в рафинериите и

преди 1 час, Flashback написа:

Аз наистина съм там, където съм и главата ми е трезва!

да фен на Запада:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.