Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

КРОВАВОЕ ЛЕТО 2024. КОНГРЕСС ОДОБРИЛ ПОМОЩЬ УКРАИНЕ. ЧТО БУДЕТ ДАЛЬШЕ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, В. Велев написа:

Защо трябва да ходим в Русия, като тя ще дойде пак при нас :) Дано тоя път да не ни остави на англосаксите...

Русия никога не е излизала от теб "българино"

преди 10 минути, В. Велев написа:

Защо трябва да ходим в Русия, като тя ще дойде пак при нас :) Дано тоя път да не ни остави на англосаксите...

тя и да дойде феновете на Русия отдавна са отишли още по на запад:)

преди 25 минути, BANKATA написа:

Русия никога не е излизала от теб "българино"

преди 25 минути, Без умствен капацитет написа:

тя и да дойде феновете на Русия отдавна са отишли още по на запад:)

Не мога да разбера, какво правите в България след като не я обичате и не сте и фенове?

Отивайте в процъфтяващите САЩ.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Не мога да разбера, какво правите в България след като не я обичате и не сте и фенове?

На мен си ми харесва. Ти си този който мрънка постоянно.

преди 42 минути, BANKATA написа:

С американски суровини чисти руски танкове са излезнали.

Имаш ли информация за това или само вятър правиш? Да не се окаже после, че СССР е произвеждал и повече суровини за армейско производство?

преди 2 минути, maxthon написа:

Имаш ли информация за това или само вятър правиш? Да не се окаже после, че СССР е произвеждал и повече суровини за армейско производство?

Не, аз съм Бъди и ми говорят звездите.

Преди 2-3 месеца ти давах линкове пак по този въпрос.

преди 15 минути, В. Велев написа:

5000 USD  месечно възнаграждение вече не го харесвали там и търсят повече.      А за по малко долари на месец военни в Русия и в Украйна сключват договори да воюват  и после взаимно се избиват...   Да се връща Тръмп и да въвежда ред първо в САЩ,  че нещо светът много се е видоизменил в лоша посока.

преди 15 минути, attj написа:

Да се връща Тръмп и да въвежда ред първо в САЩ,

Вече не съм сигурен дали е по-добре да дойде Тръмп. По-добре е да си остане БайДанчо и да довърши САЩ.

Същото важи и за фон дер и ЕС.

Не спряха да използват военна техника за да денацифицират последните дрончета значи.

преди 22 минути, maxthon написа:
преди 1 час, BANKATA написа:

С американски суровини чисти руски танкове са излезнали.

Industry-RU.png

;)

Храбър руZки войник научава новината за отпуснатата помощ от Щатите:

https://x.com/TOGAjano21/status/1782014180088066307

Със 150 км в час ДАИ може да спира всички нарушители със съветска техника:

Между другото имаше едни на една демонстрация дето вдигаха и повече. В цивилния живот ги ползваха да снимат колите на формула 1. Ама едва ли ще се появи кола на формула 1 тук де. Е естествено ако не пуснат Армата. Е тогава вече не знам

преди 11 минути, В. Велев написа:

Вече не съм сигурен дали е по-добре да дойде Тръмп. По-добре е да си остане БайДанчо и да довърши САЩ.

Същото важи и за фон дер и ЕС.

Тези сатанистки идиоти водят света към ядрен апокалипсис .   Тръмп  е наясно и ще го предотврати.    Всички знаят как - руските земи ще са за Русия.  Обаче дотогава може да не са останали живи бандеровци.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Industry-RU.png

;)

Прочете ли изобщо какво го питам, че му ставаш суфльор?

преди 10 минути, kosyo написа:

Храбър руZки войник научава новината за отпуснатата помощ от Щатите:

А дали е прочел в WSJ, че новата помощ надали ще измени коренно ситуацията на фронта?

преди 2 минути, maxthon написа:

Прочете ли изобщо какво го питам, че му ставаш суфльор?

Когато не можеш да обориш фактите се преместваш в друга плоскост. Отдавна си ясен на всички. 

преди 9 минути, БаалБек написа:

Когато не можеш да обориш фактите се преместваш в друга плоскост. Отдавна си ясен на всички. 

Пак да попитам прочете ли за какво се говори? Думата суровина (за производство на военна техника) по-специфично каква асоциация ти даде за да стигнеш до извода, че трябва да ми отговориш в същата плоскост чрез снимката, която пусна? Айде да не сме толкова плоски, че да използваме други плоскости и да обясняваме как някой друг е по-плосък от теб. И както вече е обяснявано тук СССР по години е произвеждал много повече техника от тази, която му е предоставена от вън. Това може да се провери когато и да е по видове основно въоръжение - самолети , танкове, артилерия и т.н.

преди 5 часа, Flashback написа:

Аз наистина съм там, където съм и главата ми е трезва!

Въпросът е, ти защо не си или в някое специализирано психиатрично заведение, или в окопите в Бандеристан, оттам да врещиш "Слава Украине!"?!

С виртуално "трепане" на руснаци и просташки колажи - перемога няма да има!

P.S. Нямаш коментар без обидни квалификации към потребители, които не можеш да обориш с аргументи, изглеждаш жалък и безпомощен!

Това е в нарушение на правилата на форума!

Нещо си ядосан.  Няма как да НЕ си. Кофти работа за твоите руснаци ,руски троле.  Тези пари на САЩ са смъртоносни за ватенките. Брой ефекта от тях на 100 хиляди убити и поне 300 хиляди сакати по гарите на просия. Това е бъдещето на тази отвратителна война ,което очерта твоя любимец путин ,масовия убиец ,крадец на украински деца ,руски троле. А ти се плюнчи колкото си искаш.Демокрация сме ,всеки си казва свободно мнението ,за разлика от твоята русия и нейния руски мир наложен от путин.

преди 5 часа, attj написа:

Не е ясно какво лично на теб са ти направили казаците?

Нямам нищо против никой МИРОЛЮБИВ народ. А твоите руснаци НЕ са такива и ако им се разреши да победят ЛЕКО те могат като хитлер да решат ,че могат да нападнат когото си искат. Аз искам да има мир в Европа за разлика от вас ,руските тролове . Този мир може да е възможен само с подкрепата на Украйна ,те в момента спират руските тъпаци и ги избиват за да НЕ си мислят .че всичко им е позволено.

преди 22 минути, maxthon написа:

А дали е прочел в WSJ, че новата помощ надали ще измени коренно ситуацията на фронта?

Трябваше да напиша че е прочел теб  - знаех си. Нищо - следващия път. Не съм забравил тъжното и отчаяното ти отричане, бъди. Никога няма и да го забравя - бъди спокоен. Но като чета назад кефи как бързо сменихте позицията от няма да има пари - на ще има ама няма да помогнат

преди 24 минути, bigiadri написа:

Нямам нищо против никой МИРОЛЮБИВ народ. А твоите руснаци НЕ са такива и ако им се разреши да победят ЛЕКО те могат като хитлер да решат ,че могат да нападнат когото си искат. Аз искам да има мир в Европа за разлика от вас ,руските тролове . Този мир може да е възможен само с подкрепата на Украйна ,те в момента спират руските тъпаци и ги избиват за да НЕ си мислят .че всичко им е позволено.

Кои те лъжат така?   Я се замисли.   Иначе казаците са като Маруся и не са мои.    Сега да не излезе, че всички фенове на Тръмп са путинисти и руски тролове?  Бандеровците едва ли ще издържат още 8-9 месеца за да дочакат връщането на Тръмп като президент на САЩ.    Може и други непредвидени неща да се случат.   

преди 1 час, В. Велев написа:

и аз немога да разбера какво правиш в България, след като не е обичаш

отивайте и процъфтявайте в Русия - защо се унижавате като безгръбначни и емигрирате доброволно на Запад

“Една от най-популярните фрази, които повтарят хиляди пъти Путин и Медведев и която е заимствана, между другото, от времената на Третия райх, това е фразата, че коленичила Русия ще се изправи ("встаёт с колен"). Русия ще се изправи...

Мислех, че това значи в Русия да няма бедни, да има добро здравеопазване, Русия най-после да започне да строи пътища. Знаете ли, наскоро ходих в Кострома и имах чувството, че ще ми пострада гръбнакът. Между другото, Кострома е само на 160 км от Москва. При това, имам нелош автомобил. Просто няма пътища... Между другото, за времето, в което Путин управлява, у нас пътищата са намаляли с 50 000 км поради негодност.

Да се изправи Русия на мен ми се струва, че трябва да значи да се намали корупцията, да няма издевателства в армията, да се изгради професионална армия, да започнат да ни уважават, а не да се боят от нас по света. На мен така ми се струва, че трябва да изглежда Русия да се изправи.

А за Путин това значи Русия да окупира съседни територии. Има такава традиция: трябва всичко наоколо да се завоюва, даже и да не ти трябва. Задайте на който и да било руски патриот, националист, въпроса "За какво ти е Абхазия? Абхазците ли обичаш? Защо ти е Осетия? Осетинците ли обичаш толкова много? За това, че на 100 км от Москва, в Рязанска област, няма пътища, не си ли мислил? Или за това, че в Русия мъжете живеят до 59 годишна възраст?" Продължителността на живота на мъжете в Русия е всичко 59 години!

"Мислил ли си, че населението на Русия всяка година намалява с 600 000 души?"

Защото в Русия здравеопазването е отвратително, защото алкохолизмът е масов - всеки руснак според статистиката потребява 15 л чист спирт годишно! 15 л чист спирт!!!

Може би с това трябва да се захванем.

Но не, ние ще завладяваме!

Тази традиция, че за да се изправим трябва да убиваме и да завладяваме територии непременно, това е катастрофа.

И това са реалностите на 21-ви век. Това се случва сега.

Вие казвате: империите останаха в 20-ти век. Всички, освен руската."

/Борис Немцов/

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

отивайте и процъфтявайте в Русия - защо се унижавате

И аз това се питам . Сега там е супер:

2024-04-21190403.thumb.png.37a0aee50a773d9e52dd6e92c955c8a0.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.