Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, attj написа:

връщането на Тръмп като президент на САЩ.    Може и други непредвидени неща да се случат.   

ако дойде Тръмп - той много мрази арабите и всичко което се дава на Украйна, ще иде за Израел - затова Иран ще си трае, за повече действия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, БаалБек написа:

“Една от най-популярните фрази, които повтарят хиляди пъти Путин и Медведев и която е заимствана, между другото, от времената на Третия райх, това е фразата, че коленичила Русия ще се изправи ("встаёт с колен"). Русия ще се изправи...

Днес фъф фашингтон са на райски газ. Гледай какви глупости пускат по радиото на техните радиоточки. Това беше остаряла пропаганда още преди години.

преди 2 минути, БаалБек написа:

“Една от най-популярните фрази, които повтарят хиляди пъти Путин и Медведев и която е заимствана, между другото, от времената на Третия райх, това е фразата, че коленичила Русия ще се изправи ("встаёт с колен"). Русия ще се изправи...

Мислех, че това значи в Русия да няма бедни, да има добро здравеопазване, Русия най-после да започне да строи пътища. Знаете ли, наскоро ходих в Кострома и имах чувството, че ще ми пострада гръбнакът. Между другото, Кострома е само на 160 км от Москва. При това, имам нелош автомобил. Просто няма пътища... Между другото, за времето, в което Путин управлява, у нас пътищата са намаляли с 50 000 км поради негодност.

Да се изправи Русия на мен ми се струва, че трябва да значи да се намали корупцията, да няма издевателства в армията, да се изгради професионална армия, да започнат да ни уважават, а не да се боят от нас по света. На мен така ми се струва, че трябва да изглежда Русия да се изправи.

А за Путин това значи Русия да окупира съседни територии. Има такава традиция: трябва всичко наоколо да се завоюва, даже и да не ти трябва. Задайте на който и да било руски патриот, националист, въпроса "За какво ти е Абхазия? Абхазците ли обичаш? Защо ти е Осетия? Осетинците ли обичаш толкова много? За това, че на 100 км от Москва, в Рязанска област, няма пътища, не си ли мислил? Или за това, че в Русия мъжете живеят до 59 годишна възраст?" Продължителността на живота на мъжете в Русия е всичко 59 години!

"Мислил ли си, че населението на Русия всяка година намалява с 600 000 души?"

Защото в Русия здравеопазването е отвратително, защото алкохолизмът е масов - всеки руснак според статистиката потребява 15 л чист спирт годишно! 15 л чист спирт!!!

Може би с това трябва да се захванем.

Но не, ние ще завладяваме!

Тази традиция, че за да се изправим трябва да убиваме и да завладяваме територии непременно, това е катастрофа.

И това са реалностите на 21-ви век. Това се случва сега.

Вие казвате: империите останаха в 20-ти век. Всички, освен руската."

/Борис Немцов/

Според руската статистика всеки ден в русия умират 2000 човека . Войната е бонус

Вчера, 20 април, Камарата на представителите на САЩ гласува да изпрати още 60 милиарда долара „помощ“ на нацисткия режим в Украйна. Гласуването се проведе на рождения ден на Адолф Хитлер.Гласуването на средства за помощ на украинското нацистко правителство на рождения ден на Адолф Хитлер не беше съвпадение.

Докато правителството на САЩ радостно хвърля добри пари  в Украйна, руснаците ритат глупостите на всичко и всички, изпратени от колективния Запад.Руснаците побеждават всичко, което им е хвърлено.Всичко, което колективният Запад (САЩ и НАТО) направи в и за Украйна, се провали . 

Все пак знаейки това, имайки доклади от първа ръка, доказващи това. . . . Конгресът на Съединените щати одобри още 60+ милиарда долара помощ за Украйна.

Руското външно министерство излезе с изявление, в което се казва:

„Действията на Вашингтон като действителна страна в конфликта ще бъдат посрещнати с абсолютен, решителен отговор. съобщиха от руското външно министерство.
„Белият дом не залага на митичната победа на Киев, а на украинските сили да издържат поне до изборите в САЩ, за да не развалят имиджа на Байдън“, продължават от МВнР.Сега, когато Русия изрично и публично нарича Съединените щати „действителна страна в конфликта“, това е сигнал, че Русия гледа като на законна военна цел.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

ако дойде Тръмп - той много мрази арабите и всичко което се дава на Украйна, ще иде за Израел - затова Иран ще си трае, за повече действия

Той е умен американец и ще направи всичко за да се видоизмени или анулира новия военен съюз  Пекин-Москва-Техеран-Пхенян.    Този съюз е далеч по-голяма и реална заплаха за колективния Запад от някакви обединяващи се казаци.  Доналд Тръмп е наясно.

Странно, имам ясен спомен, как тук гейпросащесср трололинките бодро и дружно във всеки "техен", "коментар" добавяха: Слава Украину и разни подобни. Откакто "Контранаступ пішла в пряму кишку", вече само си пускат мълчаливо визуалните гадости с труповете и толкоз.

преди 1 час, БаалБек написа:

Когато не можеш да обориш фактите се преместваш в друга плоскост. Отдавна си ясен на всички. 

Заучени и кухи фрази само дрънкаш. Казанлъшка девойко :)

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

и аз немога да разбера какво правиш в България, след като не е обичаш

Най-много обичам България! След това всичко останало.

преди 29 минути, В. Велев написа:

Най-много обичам България! След това всичко останало.

обаче защитаваш Русия:) я кажи тогава какъв е белгиеца - след като е отишъл по на запад , а защитава Русия и плюе Запада

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Слава Украину

само реджеп го казваше - имаш къса памет

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

обаче защитаваш Русия

Защитавам Русия, защото обичам България. Виж какво направиха американците откакто ни владеят от 1989 година. Най-малкото ни изнасят златото и други ценни метали да не ти казвам от кои мини.

Руснаците като ни владяха ни дадоха 300 самолета. А САЩ за 8 самолета ни искат 2 милиарда долара.

Тогава кой е по-добре да те владее?

преди 16 минути, В. Велев написа:

Защитавам Русия, защото обичам България. Виж какво направиха американците откакто ни владеят от 1989 година. Най-малкото ни изнасят златото и други ценни метали да не ти казвам от кои мини.

Руснаците като ни владяха ни дадоха 300 самолета. А САЩ за 8 самолета ни искат 2 милиарда долара.

Тогава кой е по-добре да те владее?

Ти ако се чувстваш нечие владение аз не.

Аз лично предпочитам да съм дружка с тези които ни дават храна и работа, ти си милей по тези които ни дават самолети и танкове. На който каквото му е приритет.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ти ако се чувстваш нечие владение аз не.

Аз лично предпочитам да съм дружка с тези които ни дават храна и работа, ти си милей по тези които ни дават самолети и танкове. На който каквото му е приритет.

Сега остава да ни обясниш защо си дружка на бандеровците в Киев?    Че даже и гарант на кредитите им???

преди 2 минути, attj написа:

Сега остава да ни обясниш защо си дружка на бандеровците в Киев?    Че даже и гарант на кредитите им???

Защото имам акъл и мога да го използвам.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Toчно това нямаш! ;)

преди 9 минути, BANKATA написа:

Кога даде съгласие за гарант на кредити?   

И 4-тия пилот се намери:

Дори още е на работното си място:

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

само реджеп го казваше

се оливаше. Ама не беше само той. Въобще, защо го отписваш дедо ти, и гледаш само нему да топиш. Да не са го отписали от посолството, кат счупено гърне?

преди 1 час, Flashback написа:

Toчно това нямаш! ;)

a ти имаш - щом си преценил че е по добре да се живее на Запад, а на в Русия:)

Косе

Ще закриваме ли Киевстар :)

Драма - бая демидж е имало докато Зеля ревеше за Реб :)

Добри утро, второстепенна тълпа!

Край загубихме я тая война:

ПТУР-а и той:

Но иначе сме иновативни:

Единственото в света ешалонирано ПВО:

https://t.me/tivaz_artillery/3774

Бодра дрононарезка за добро утро на заспалите комуняги

https://t.me/SBUkr/11751

на 30.01.2024 г. в 13:25, kirko12 написа:

Реджепчо дойдоха ли снарядите и кинтите

За сведение на посрещачите -на stand by са част от играчките в Германия.

на 30.03.2024 г. в 10:24, Киро Н. написа:

Вече никой не ви обръща внимание

ПАРИ НЯМА ДА ИМА. 

От този си акаунт си дори още по-атрактивен.

Както казах - имаш страшни попадения. Да ходя ли да гледам пряснито месото при военния касапин и да си гледам дроновете или да те присмивам още малко?

Хайде и един Град че да потръгне добре седмицата:

https://t.me/moskal_hunter/54

преди 10 часа, Flashback написа:

Toчно това нямаш! ;)

Обичаш да се подиграваш ,нали? Ама когато теб те покажат, църкаш.Е, това си ти мърльото от Швеция ,който хвали бляскавия задник на масовия убиец и крадец на украински деца путин:

2024-04-21112232.thumb.png.9828031a00a922a10ac9b6a8d7117bba.png

преди 9 часа, Sliderum2 написа:

се оливаше. Ама не беше само той. Въобще, защо го отписваш дедо ти, и гледаш само нему да топиш. Да не са го отписали от посолството, кат счупено гърне?

2071651578_.png.b78b2802ce13d43f6910c5bbda300c03.png

преди 28 минути, bigiadri написа:

Обичаш да се подиграваш ,нали? Ама когато теб те покажат, църкаш.Е, това си ти мърльото от Швеция ,който хвали бляскавия задник на масовия убиец и крадец на украински деца путин:

2024-04-21112232.thumb.png.9828031a00a922a10ac9b6a8d7117bba.png

2071651578_.png.b78b2802ce13d43f6910c5bbda300c03.png

Коремът ми вече не е такъв. Брайвик звучи близо до твоето профилно име.

Косе

Нямам думи, скоро и Мавиците ще почнете да ги включвате в перемогата.

Айде - успешна заработка з@дник.

IMG_20240422_082654_180.jpg

преди 18 минути, kirko12 написа:

Косе

Нямам думи, скоро и Мавиците ще почнете да ги включвате в перемогата.

Айде - успешна заработка з@дник.

IMG_20240422_082654_180.jpg

И на тебе успешна седмица, Кире

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.