Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мариупол се включи в инициативата за деня на Земята

Колко цола е тази гума че питат? Не си бил сменил гумите и от ДАИ го хванали

GLyqxjEWcAAFwiB?format=jpg&name=small

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Балони с изненада

Кефи как са минали от STM32 нa ESP32. Тия дни си играя точно с такива и батерии-енергоспестяващи са в deep sleep  режима.

Скучно порене:

Самотно топче си догаря тихо и спокойно:

Малко хоби електроника от 2-рата армия в света:

Хуавей бисквитка, raspberry zero  и кофти камера.

преди 7 часа, Flashback написа:

Такъв ще бъде резултатът благодарение на НАТО

Точно, ти и умрелия ти началник отново в калта

Може да бъде изображение с 1 човек

преди 10 часа, Flashback написа:

Такъв ще бъде резултатът благодарение на НАТО и войнолюбците като теб!

До последния хохол, както каза сенатор Линдзи Греъм. 

Сърдете се на себе си, че Русия ще се разшири поне с половин Украйна и целият достъп до Черно море. 

А всичко можеше да приключи още през април 2022 г. само с даване на пустата автономия на Донбас, отказ да се връща Крим с военни средства и отказ от НАТО. Сега Русия пак ще получи същото, плюс допълнителни територии, а остатъците на Бандеристан ще са затънали в дългове, нищета, мизерия, гробища, инвалиди и демографски колапс. 

След предрешеното гласуване на отдавна чаканата "помощ" наистина кръга от възможности много се стеснява, а след "мирната конференция" в швейцария съвсем ще изтънее, просто Русия няма да има друг избор освен да ликвидира 404 в сегашния и вид. А всеки опит да попречат страните от натото ще означава, че кръгът вече е затворен и краят настъпва. И не че това гласуване беше неочаквано, неочакван беше начина, развяването на някакви синьожълти парцали, изказвания на неграмотни (това е задължително условие изобщо за американец) сенатори и най-вече позицията на тръмп (вече с малка буква, ясно защо). Сега отново ли ще твърди, че може да прекрати войната за 24 часа, нещо не ми се вярва ... Москва слезам не верит. Оказа се, че което не може да се купи с пари, може да се купи с много пари, лобистите на този законопроект са похарчили 100 млн. $, явно много републиканци са се облажили, а тези като Марджъри бяха оплюти като ... е, арсеналът от термини на "свободните медии" е ограничен. Това е коз в ръцете на зеленяху и ще затегне положението, но като гледам руснаците как са ги подпукали, май няма много да помогне. Просто ония в другото измерение пренебрегват фактора Крокус Сити, защото никой в Русия не си прави илюзии, че това е работа на някаква ислямска държавица (то нейните ръководители май в лондон) и вече там има много хора, които искат да се разправят с ислямистите от 404. Отделно, че руската армия е задействана частично, отделно, че Русия все още смята това за специална военна операция, а когато реши, че трябва да обяви война, е тогава ще и се дръпне дънцето на лайнен. Лошото е, че много от тези ракети ще отидат по граждански обекти, каквато е практиката на терористите, изобщо нетаняху и зеленяху водят света към ... не война, това ще е краят на войните.

преди 7 часа, В. Велев написа:

Най-голямата измет на света си ти и такива като тебе, дето поддържате тия, които докараха страната ни до не знам коя поред национална катастрофа. В момента България умира. И в частност благодарение и на такива като теб. Жалки, неуки и неориентирани поддръжници на американските грабителски интереси по целия свят.

Тъпо парче, като всички от групата на русофобско-шизофреничната общност, аз отдавна ги резнах, а оня с дроновете дори не си спомням дали и една дума съм прочел от него, ей тъй по миризмата ги познавам и ги хвърлям в ... там.

Добро утро, второстепенна тълпа!

Лека дрононарезка за закуска:

Не съм пропуснал и буханката ( с последния дрон много ясно)

Важно е енергетиците да са живи и здрави:

https://t.me/ssternenko/27736

https://t.me/ssternenko/27745

Това благодарствено видео за получената буханка малко стана неочаквано молба за нова такава:

https://t.me/ssternenko/27754

2-рата армия в света проси по зле от онзи Зеленски помощ

Баба Яга пак е безчинствала нощес

на 4.04.2024 г. в 17:42, Киро Н. написа:

Я да питаме Вълчев къде е големия брат с Патриотите, ф16 и премии за присъствие на фронта :)

пари няма да има

IMG_20240404_173759_234.jpg

От рубриката - старо но златно.

Време ли е да питаме Кирето ще има ли пари или е още рано? За другото ще го питаме лятото, малко след като питаме за май месец. Stay tooned дето викат онези западняци.

на 30.01.2024 г. в 13:46, kirko12 написа:

Е дочаках свършването на парите.

Сега хубавите работи стават бавно.

А ти си представи да дадат на Зельо некви пари.

Безмислено е щото хората се умориха да спонсорират и да ги лъжат.

Да почетем и другия му акаунт:

Яко умора се усеща - ако вие не се усетите да ви кажа. И една лъжа се прокрадва - ама тънка такава, а Кире:)

Великобритания ще предостави на Украйна рекорден пакет военна помощ на стойност 500 милиона британски лири, заяви министър-председателят Риши Сунак.
Пакетът включва:
▪️60 лодки.
▪️над 1600 ударни и противовъздушни ракети, както и допълнителни ракети Storm Shadow.
▪️над 400 единици техника, включително 160 MRAP Husky, 162 бронирани машини и 78 високопроходими машини;
▪️почти 4 милиона боеприпаси за малки оръжия.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Великобритания ще предостави на Украйна рекорден пакет военна помощ на стойност 500 милиона британски лири, заяви министър-председателят Риши Сунак.
Пакетът включва:
▪️60 лодки.
▪️над 1600 ударни и противовъздушни ракети, както и допълнителни ракети Storm Shadow.
▪️над 400 единици техника, включително 160 MRAP Husky, 162 бронирани машини и 78 високопроходими машини;
▪️почти 4 милиона боеприпаси за малки оръжия.

И тия как са се уморили да спонсорират и да ги лъжат - не е истина просто..

преди 12 часа, В. Велев написа:

Най-голямата измет на света си ти и такива като тебе, дето поддържате тия, които докараха страната ни до не знам коя поред национална катастрофа. В момента България умира. И в частност благодарение и на такива като теб. Жалки, неуки и неориентирани поддръжници на американските грабителски интереси по целия свят.

Сульо, ние сме най зле и сме с най много соцносталгици, путинофили и русофили в ЕС. Такива като мен са съсипали държавата, не вие. Клоуни противни

Косе

Гледам пуснал си линк ама не си обяснил какво прави "хоби електрониката" :)

От тук нататък през големия украински телеком "Киевстар" ще се предават през Телеграм снимки от красива Украйна .

НАдявам се по свежите да ги пускат в нета че от твоя Мядар на всички им се драйфа.

Айде със здраве и докато получите голямата помощ фронта е пробит.

IMG_20240423_073029_936.jpg

преди 1 час, kirko12 написа:

Косе

Гледам пуснал си линк ама не си обяснил какво прави "хоби електрониката" :)

От тук нататък през големия украински телеком "Киевстар" ще се предават през Телеграм снимки от красива Украйна .

НАдявам се по свежите да ги пускат в нета че от твоя Мядар на всички им се драйфа.

Айде със здраве и докато получите голямата помощ фронта е пробит.

IMG_20240423_073029_936.jpg

Не ти се коментират твойте думи,а - срам ли те е Кире. Много те бива да ти кажа - много ги познаваш нещата.

Лучшие операторы дронов стали Героями России посмертно

https://www.mk.ru/politics/2024/04/22/luchshie-operatory-dronov-stali-geroyami-rossii-posmertno.html

Мадяр мрази конкуренцията край Кринки

Косе

Фронта е пробит .

Колко пъти да го напиша. Събирай дрони ега спрете руснаците.

Скоро твоя персонаж ще си обере крушите.

преди 12 минути, kirko12 написа:

Косе

Фронта е пробит .

Колко пъти да го напиша. Събирай дрони ега спрете руснаците.

Скоро твоя персонаж ще си обере крушите.

Ама колко пробит -  като изказванията ти за парите или повече?

Малко тъпо да се измъкнеш от едното тъпо изказване с друго още по-тъпо. Не мислиш ли че мога да ти се подигравам сега и за пробития фронт?

Ох, все забравям че не мислите..

преди 22 часа, Moriati написа:

Да , наемат се много чужденци на които им се плаща за работата,но не те строят лично заводите

Странно, но не си посочил за каква работа им се плаща на чужденците. Това само показва твоето невежество и безсилие.

А за общи работници нормално е местните да строят, тоест руснаците. Но ти си далеч от тези дълбоки разбирания, за повърхностен човек "добре" се справяш. Заслужи си копейките.

В СССР са наемали проектантски бюра от всякъде,дори Германия

Правилно. Там си трябва акъл. Общаци в СССР, колкото искаш. Много ми харесва, когато се самозатапиш.

Хаха, Борис Немцов който го няма между живите вече над 9 години

Личността Б.Немцов не ме интересува, но теб да, защото си безсилен пред фактите, които е казал. А това е важното.Ти нямаш никакъв аргумент, с който да обориш, казаното от вече мъртвия руснак.

Хайде постарай се повече, че няма да получиш копейки от Господарите ти.

Косе

До тук 2 села

Цяла бригада е избягала на "нова крепост"

Екстра. Освен това Киев бил посетен от новите Геранки.

Гледам оживили сте всичкото трол под знамената - ама помощта както знаем не идва веднага.

Трябва да се подготви, едни сенатори да разпишат, контейнеровоза да тръгне ... А какво станало - няма пристанище в Одеса ! Странно 4 дни не могат да го загасят.

Заслужих си 400000 копейки 

Айде с здраве Косьо, все така да получавате помощ.

ПП

Абонирах се за ВВС, някакви Туполеви прилетели - странно не ги ли повредихте на 2000 км ? Ще има киевски нощи с купон в метрото.

И да не забравя, Гугъл е без грешка - потопихте кораб пък той си седи на пристана. 

IMG_20240423_095305_175.jpg

преди 30 минути, kirko12 написа:

Косе

До тук 2 села

Цяла бригада е избягала на "нова крепост"

Екстра. Освен това Киев бил посетен от новите Геранки.

Гледам оживили сте всичкото трол под знамената - ама помощта както знаем не идва веднага.

Трябва да се подготви, едни сенатори да разпишат, контейнеровоза да тръгне ... А какво станало - няма пристанище в Одеса ! Странно 4 дни не могат да го загасят.

Заслужих си 400000 копейки 

Айде с здраве Косьо, все така да получавате помощ.

ПП

Абонирах се за ВВС, някакви Туполеви прилетели - странно не ги ли повредихте на 2000 км ? Ще има киевски нощи с купон в метрото.

И да не забравя, Гугъл е без грешка - потопихте кораб пък той си седи на пристана. 

IMG_20240423_095305_175.jpg

Кире, ти още ли държиш на думите си или вече се отказа от тях? Малко слънчоглед партия ми изглеждаш - едния месец едно , над другия месец - аз  все едно не съм казал такова нещо и хич даже няма да говорим за нег . А да и въобще не си от масовката - хич даже...

Защо посягате на най-свидното..

https://pbs.twimg.com/media/GL1t08sWwAA96Wn?format=jpg&name=medium

Точност по руZки

и каквото и да си говорим у дома е най-хубаво

Енергетицити и ВиК да са живи и здрави

Косе

винаги трябва да си на "всяка манджа мерудия"

Айде заминавай да чакаш видеа от FPV.

Аз пък чакам новини от Авдеевка. Докато дойде великата помощ - вече ще са минали 10км

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе

винаги трябва да си на "всяка манджа мерудия"

Айде заминавай да чакаш видеа от FPV.

Аз пък чакам новини от Авдеевка. Докато дойде великата помощ - вече ще са минали 10км

Кире, ми то фронта пробит, пари няма, ти не искаш да се напомня за това дето си го казал преди месец  - то какво очакваш..

Но ТАП-чето кърти - малко като чакало за гъски ми напомня. То какво да очакваш от 2-рата армия в света

Не се безпокой и утре ще ти напомня пак приказките ти от преди - няма да ми се нервиш сега. Да си мислил като ги казваш, а не да ми даваш повод сега за нови подигравки на жалките ти опити да се отречеш от тях.

Хайде и  малко дронобомбене . В края се вижда и малко от новата линия Мажино

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.