Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, Flashback написа:

Пинко, не всички хора са като като теб, Косьо и цялата ви дружинка, която изпитва душевни оргазми от кървища и трупове.

Отдавна сте ясни, че грам не ви пука за хохлите. То и на НАТО с главатар Чичо Сам не им пука.

При вас водеща е пещерната русофобия, която ви замъглява съзнанието да мислите разумно и човешки, пропагандата си свърши работатата. Ако поне малко ви дремеше за хохлите, щяхте да настоявате за ранен мир. 

Аз моето мнение отдавна съм го казал - според мен най-добрият вариант беше всичко да приключи още през април 2022 г. с Истанбулското споразумение и да се спести цялата тази касапница. И този мир беше много изгоден за Украйна, по същество да изпълни Минск 2, а Русия щеше да върне Херсон и Запорожие. Донбас получава автономия, Украйна получава гаранции за сигурност от Русия в замяна на нейния неутралитет, но има пълното право да се присъедини към ЕС. Сега Бандеристан може само да си мечтае за тези условия. 

Мхм, Бандеристан, хохли, във всеки коментар блика твоята загриженост за горките нацисти, които ще бъдат унищожени, а територията им ще се върне при Майка Русия :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Мхм, Бандеристан, хохли, във всеки коментар блика твоята загриженост за горките нацисти, които ще бъдат унищожени, а територията им ще се върне при Майка Русия.

Такъв ще бъде резултатът благодарение на НАТО и войнолюбците като теб!

До последния хохол, както каза сенатор Линдзи Греъм. 

Сърдете се на себе си, че Русия ще се разшири поне с половин Украйна и целият достъп до Черно море. 

А всичко можеше да приключи още през април 2022 г. само с даване на пустата автономия на Донбас, отказ да се връща Крим с военни средства и отказ от НАТО. Сега Русия пак ще получи същото, плюс допълнителни територии, а остатъците на Бандеристан ще са затънали в дългове, нищета, мизерия, гробища, инвалиди и демографски колапс. 

преди 1 час, maxthon написа:

Е нали раздаваше квалификации кой имал нещо в главата си (май акъл беше)? Също така се похвали, че твоят се използва доста интензивно. Сега го използвай по предназначение и сам стигни до извода дали не съм ти отговорил някъде из постовете като съм употребил думата "също".

Нали ми пишеш за човечност.

Явно щом ги подкрепяш за теб е нормално.

Нали ми пишеш за човечност.
Явно щом ги подкрепяш за теб е нормално.
Явно пак си използвал нещото по предназначение щом си стигнал до този извод. Всеки който мисли различно от теб е .... знаеш репертоара.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Я каква майка ватенка, не познава сина си, да не загуби ладата  :giggle1:

И нека доносите започнат сега. Калинка шест чете :giggle1:

преди 4 часа, Flashback написа:

Пинко, не всички хора са като като теб, Косьо и цялата ви дружинка, която изпитва душевни оргазми от кървища и трупове.

Отдавна сте ясни, че грам не ви пука за хохлите. То и на НАТО с главатар Чичо Сам не им пука.

При вас водеща е пещерната русофобия, която ви замъглява съзнанието да мислите разумно и човешки, пропагандата си свърши работатата. Ако поне малко ви дремеше за хохлите, щяхте да настоявате за ранен мир. 

Аз моето мнение отдавна съм го казал - според мен най-добрият вариант беше всичко да приключи още през април 2022 г. с Истанбулското споразумение и да се спести цялата тази касапница. И този мир беше много изгоден за Украйна, по същество да изпълни Минск 2, а Русия щеше да върне Херсон и Запорожие. Донбас получава автономия, Украйна получава гаранции за сигурност от Русия в замяна на нейния неутралитет, но има пълното право да се присъедини към ЕС. Сега Бандеристан може само да си мечтае за тези условия. 

След миризмата на напалм сутрин , на 2-ро място обичам да чувам писъка на разни ватенки от развоя на събитията.

Нещо не са розови нещата сред руZнаците тия дни - не виждам нужния оптимизъм нещо..

Поехали :

Нейде в калабалъка има и буханка - да ви е сладко

Единственото в света ешалонирано ПВО избухва от радост по случай годишнината от раждането на Ленин(основателя на Украйна - да не забравите ей, нищо че според другаря Пу може и да е Сталин)

току-що, В. Велев написа:

Най-голямата измет на света си ти и такива като тебе

Съветска бабо стига обиждала себе си и останалите баби. Знаем ви какви сте. На колко стограмки си досега 

Косе

Продължавай да пишеш глупости.

И направо линквай инсайдър.ua с тъпотиите които бълват.

Дрона убиец няма ли да пуснеш - айде давай.

ПП

Към нормалните участници.

Репке откри че руснаците са пробили фронта и напреднали 3км.

Веднага да доставят дрони на укрите. Това много ще помогне, днес 10 су-34 едновременно мятаха ФаБ-ове там.

току-що, kirko12 написа:

Косе

Продължавай да пишеш глупости.

И направо линквай инсайдър.ua с тъпотиите които бълват.

Дрона убиец няма ли да пуснеш - айде давай.

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Двама пишете един след друг за тоя скачащ дълг, опорката си я бива. И що при този дълг, винаги има желаещи да купуват дълг на САЩ с по ниска лихва, от тази на Русия дори и преди войната? 

Днес явно  шведският мърльо и кривата лопата са на смяна . Засилили са да  преизпълнат  плана руските тролове .

Лопатата прочете новините а те са огън-бий.

Гответе се момчета, трябва бързо да ви дойдат помощите :)

преди 6 часа, В. Велев написа:

Предполагаемата помощ Най-ме кефят ескалибур /100000 парчета/ ,което значи руските черупки няма да припарят на фронта .Много вата ще отиде на концерта на кобзон

2024-04-22184841.png.950ec5c5a50321c67c184b401d62b682.png

Мммм специалисте - ах как ги разбираш тия работи.

А в руските онлайн магазини американския народ помага на братските ватенки.

IMG_20240422_191624_170.jpg

преди 21 минути, В. Велев написа:

Най-голямата измет на света си ти и такива като тебе, дето поддържате тия, които докараха страната ни до не знам коя поред национална катастрофа. В момента България умира. И в частност благодарение и на такива като теб. Жалки, неуки и неориентирани поддръжници на американските грабителски интереси по целия свят.

1332392924_.png.5ab1a4e83d8277ee03fccc3f99ddbb90.png

screenshot-52.png

@bigiadri, как може да падаш толкова ниско с тия интереси, които претендираш да имаш:

• Град:Пазарджик
  • Интереси:изкуство,техника,компютри,фотография,психология,политика,музика,

...мдааа...

...за всяка сган, с евроатлантически ментални отклонения,бумагата е по-важна от реалноста...

...много по-важна...

преди 6 часа, Flashback написа:

Такъв ще бъде резултатът благодарение на НАТО и войнолюбците като теб!

До последния хохол, както каза сенатор Линдзи Греъм. 

Сърдете се на себе си, че Русия ще се разшири поне с половин Украйна и целият достъп до Черно море. 

А всичко можеше да приключи още през април 2022 г. само с даване на пустата автономия на Донбас, отказ да се връща Крим с военни средства и отказ от НАТО. Сега Русия пак ще получи същото, плюс допълнителни територии, а остатъците на Бандеристан ще са затънали в дългове, нищета, мизерия, гробища, инвалиди и демографски колапс. 

Пак те питам де, що не се радваш на всеки пакет помощ за бандеровците, след като това означава, ще Матушката ти ще спечели още повече :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.