Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kirko12 написа:

Екстра съм

Ти не си нормален

С твойте постоянни видеа вече си супердосаден

Ще се съглася с теб когато това го напишеш и на Филипов.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Писал съм го - два пъти поне

Тия безкрайни обяснения на някакви диктори са досадни.

Само че косьо си мисли че е голям дразнител 

По скоро е изкукал администратор

преди 3 минути, kirko12 написа:

Лъскай Косьо

Ще чакам да бутнете моста да видя цялата перемога за 2023

Лъс-лъс

преди 8 часа, Flashback написа:

По-точно едно малцинство от бандеровци, организирани, подстрекавани и спонсорирани от Чичко Сам свалиха Янукович с кървав преврат.

Кой ти ги подшушна  тези глупости?Ах да, ти си РУСКИ ТРОЛ. Бил ли си в Украйна за да ги пишеш? Украинците  от гладомора насам са мразили и мразят руснаците ,във всяко украинско семейство е имало умрели от глад и за това са посрещали немците като освободители, за това почитат Бандера,въпреки че той е спорна личност . Тази война украинците винаги както гладомора ще я помнят и никога няма да се примирят  руснаци да ги управляват.Това е причината украинците да искат да се присъединят към ЕС и да нямат нищо ОБЩО с руския мир.Те просто искат руснаците да са си в русия ,украинците в Украйна ,но великият император на всички времена беше решил ,че това НЕ може да стане. Мислеше си ,че Западът както през 2014 г ще си затворят очите ,но стана точно обратното на това ,което мислеше това човече. Сега Западът се обединява  ,превъоръжава се ,НАТО се увеличава ,а тъпаците ги избиват на фронта /около 20000 за април/ ,а още не се е включила напълно помощта на САЩ. Колкото до САЩ ,те единствено са заинтересовани русия да отслабва ,което колко и да повтаряте руската пропаганда си е ФАКТ,бомбите НЕ увеличават благосъстоянието на руснака  ,производството им НЕ е увеличение на БВП ,лъжлив разстеж на икономика ,с който се хвалят  тъпаците. Но на скоро имаше един предложен сценарий от тяхното министерство   на икономиката ,кой никак НЕ е розов.

bigiadri

изкърти мивката, абе направо срути банята :)

Производството на ракети , бомби и т.н. увеличава ли благосъстоянието на редовия американски бачкатор ?

Втори въпрос.

Саудитите отслабват ли продавайки нефт ?

Трети въпрос

Колко време е минало от "гладомора" ?

Пояснение

РФ не е СССР - това е друга икономика

Ще я сринете - ама друг път

Продължавай в тоя дух. Ей Косьо ми е направо симпатичен в сравнение с теб 

преди 3 минути, kirko12 написа:

bigiadri

изкърти мивката, абе направо срути банята :)

Производството на ракети , бомби и т.н. увеличава ли благосъстоянието на редовия американски бачкатор ?

Втори въпрос.

Саудитите отслабват ли продавайки нефт ?

Трети въпрос

Колко време е минало от "гладомора" ?

Пояснение

Титан - абре кире колко е печалбата на ГъZпром тая година - новината е от днес? Знаеш ми източниците - няма как да си я пропуснал

преди 7 минути, kirko12 написа:

Производството на ракети , бомби и т.н. увеличава ли благосъстоянието на редовия американски бачкатор

Ми те ги продават по целия свят след тази ПРЕКРАСНА за тях реклама ,като тази война.

преди 10 минути, kirko12 написа:

Пояснение

Само така ти си мислиш.

Кое продават бе Джиджи

Патриот, Хаймарс, АТАКМС или м777 ? Ф16 ?

Полша купи корейско, Турция купи корейско. всички ще купуват корейско. 

THAADS не се продава - 4 милиарда е множко с ракети по 5 милиона ? 

Сега са влезли в час - ще има евтния

преди 9 минути, kirko12 написа:

С тази разлика ,че те НЕ водят война и съвсем скоро ще сключат споразумение със САЩ  за доставка на въоръжение ,заводи и взаимопомощ  .Докато твоята русия, руски троле ,забива тъкла ,ето за първи път от 1995 г газпром отчита ЗАГУБА ,сещаш ли се какво става ,Кирчо?

ВАНКАТА 

Значи Путин трябва да стане главен секретар и да основе пак политическа полиция

Я пии едно кафе и се събуди

ПП

Джиджи 

прибраха им доларите. Как няма да са на загуба :)

Хората казаха - 6-7 години и то при безкрайно кофти положение с цените. Тогава може да се чака влошаване в РФ.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Кое продават бе Джиджи

Патриот, Хаймарс, АТАКМС или м777 ?

Полша купи корейско, Турция купи корейско

THAADS не се продава - 4 милиарда е множко с ракети по 5 милиона ? 

Сега са влезли в час - ще има евтиния

А Русия какво продаде?

Мислиш ли че някой скоро ще купи руаки танк, БМП или ЗРК?

И с ракетите им е много съмнителна и напудрена работа.

ВАНКАТА 

Значи Путин трябва да стане главен секретар и да основе пак политическа полиция

Я пии едно кафе и се събуди

Това дали е главен секретар, президент или цар няма ниаккво значение. Политическата полиция си я има от години.

Всичко е цена ВАНКАТА

НАшите отпадъци купуват ли ги ? Дето мангалите забравят да им сложат експлозива вътре :)

Значи викаш ракетите съмнителни.

А защо корейците го копират руското (даже и лиценз имат) и USA е поръчала 10000 за Украйна бе шебек :)

Купили са РД180, верба, с350 и Т80 цял батальон навремето

т

Патриот, Хаймарс, АТАКМС или м777

Точно редицата е голяма за покупка ,колкото до Полша тя ЗДРАВО се въоръжава и иска ЕВРОПЕЙСКА ТЕЖКА БРИГАДА за бързо реагиране да се избегне бюрокрацията на НАТО ,те имат 500 хамерса и към 50  патриота ,те увеличават 2,9% от бюджета за война . Ако искаш мир ,готви се за война.

КАкви Патриоти бе готин 

Хиляда гаубици и 500 танка корейски, ще се сглобяват в Полша

Ескадрила Ф50 и по късно корейски стелтове - че ф35 нещо го закъса в Конгреса

Всичко се поръчва в Корея защото хората позволяват да изнесеш сглобката. Турция и тя.

Освен това Корейско РЗСО - стреля и с руски и с американски ракети.

https://www.thedefensepost.com/2023/08/30/poland-first-chunmoo-launcher-korea/

Едно нещо за Русия, която ми се откроява, е, че те практикуват нечестиво количество сдържаност.

Гражданските жертви са минимални.

Израел показа на Русия, че можете просто да изравните плажната общност и да я преустроите изцяло, като изтласкате населението.

преди 1 минута, glen написа:

Едно нещо за Русия, която ми се откроява, е, че те практикуват нечестиво количество сдържаност.

Израел показа на Русия, че можете просто да изравните плажната общност и да я преустроите изцяло, като изтласкате населението.

Те просто НЕ могат, миналия месец са хвърлели 3200 управляеми бомби ,за ракети и дронове да не говорим ,повечето са свалени   ,но скоро и те ще бъдат коригирани  с АТАК ,всичко с времето

преди 9 минути, glen написа:

Би ли дал цифри да ги видим тези минимални количества?

Киев иска да види програмата F-16 да се  поразбърза.

А последното нещо, което САЩ искат, е видео на тези остарели самолети, които се превръщат в огнени топки над Украйна. Всички ще видим тези видеоклипове същата седмица, в която се доставят. Така и Китай ще гледа.

F16 вече катастрофира в базата в Аризона, където се обучават укронацистите.

преди 45 минути, bigiadri написа:

...Украинците от гладомора насам са мразили и мразят руснаците...

Mда, затова през 2010 год. болшинството украинци си избраха проруски президент, който Чичко Сам свали с кървав незаконен преврат. ;)

И Джиджи, всеки път като ти чета словесните диарии получавам този вайб:

преди 37 минути, glen написа:

а аз като гледам в темата няма фенове на Русия от Русия а само фенове на запада, които се страхуват от нас и искат да ходим по далече от тях

страхливи мишки нали - споят и се скрият в дупките и се страхуват - клавиатурен герой а както се пее а всъщност карикатура:)

преди 1 час, kirko12 написа:

Ей Косьо ми е направо симпатичен в сравнение с теб 

Що така бе Кирчо,руски троле ,защо НЕ ме харесваш? Ето едно парче от моето време "Харесвам_! " Я ,тази някога готина жена  как харесва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.