Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти проявяваш ли е да помогнеш на Пуьо

В Русия все още има доброволци, които доброволно се записват в армията и дори не е нужна втора частична мобилизация!

Но в Бандеристан от доста време насилствената мобилизация с кютек е ежедневие, а Зельо повече от две години държи границите затворени за всички мъже над 18 г.! Но на вас, козяшки трололинки, грам не ви пука за тези жалки хохли-заложници и няма да мирясате докато всички не бъдат могилизирани!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, andiay написа:

Мечо, неам нищо против да продължим тоа "задушевен разговор", но си избери друга тема в която да го прехвърлим....

Че ми писна да отговарям и на хора "мачкащи нещичкото в гащите си", без значение от пола им....

Изборът е твой....

Нямам възражения в коя тема ще бъде. Ако мога да науча нещо интересно, пък и ти да ме благослвяш с добро, че нещо си научил, какво значение има каква е темата?

Имат си хората нещичко, мачкат си го. :) 

преди 2 минути, Flashback написа:

В Русия все още има доброволци, които доброволно се записват в армията и дори не е нужна втора частична мобилизация!

Но в Бандеристан от доста време насилствената моблизация с кютек е ежедневие, а Зельо повече от две години държи границите затворени за всички мъже над 18 г.! Но на вас козяшки трололинки грам не ви пука за тези жалки хохли и няма да мирясате докато всички не бъдат могилизирани!

да не забравяме и това https://www.dw.com/bg/bagstvoto-na-rusnacite-zaso-izbirat-kazahstan/a-63240654

а и нали каза че си бил в Русия, - може ли да кажеш годината

преди 2 минути, Flashback написа:

Но в Бандеристан от доста време насилствената моблизация с кютек е ежедневие, а Зельо повече от две години държи границите затворени за всички мъже над 18 г.! Но на вас козяшки трололинки грам не ви пука за тези жалки хохли и няма да мирясате докато всички не бъдат могилизирани!

Ако си над 60 годишен, можеш да напуснеш Украйна. Ако не и си пълнолетен, заминавай на фронта да разбереш има ли живот след смъртта...Така е там...

преди 3 минути, Flashback написа:

Но в Бандеристан от доста време насилствената мобилизация с кютек е ежедневие, а Зельо повече от две години държи границите затворени за всички мъже над 18 г.! Но на вас, козяшки трололинки. грам не ви пука за тези жалки хохли-заложници и няма да мирясате докато всички не бъдат могилизирани!

Къде са тия доброволци платен беден трол

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

За разлика от руснаците, хохлите межди 18-60 г. могат само да си мечтаят свободно да напуснат границите на Бандеристан!

Позволено им е само да умрат за интересите на Чичко Сам!

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти проявяваш ли е тази смелост да помогнеш на Пуьо

Не знам кой е тоя "Пуьо", но РФ не търси помощ, още по-малко след като тя до момента натрива носовете на англосаксите.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не знам кой е тоя "Пуьо", но РФ не търси помощ, още по-малко след като тя до момента натрива носовете на англосаксите.

Цомке и тебе ли те пуснаха с новини от паралелната вселена, ама не смеещо да припари в русия мекерето

е

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

РФ не търси помощ,осаксите.

затова разчита на ирански дронове и бомби от северка Корея:)

преди 4 минути, Flashback написа:

За разлика от руснаците, хохлите межди 18-60 г. могат само да си мечтаят свободно да напуснат границите на Бандеристан!

Позволено им е само да умрат за интересите на Чичко Сам!

кога последно си бил в Русия

Добрый вечер, товарищи.

Сигурно българският русофил пали свещи и се кръсти пред портрета на Путин, но едва ли осъзнава факта, че в бъдеще Путин ще има най-голям принос за разпада на руската федерация. Фаталистично е в една мултинационална държава да сътвориш мизерия.

В това недоразумение наречено руска федерация има толкова много народи които не желаят да имат нещо общо с рашките. След някоя друга година ще започне да се разпада.

Ако не са Съединените Американски Щати света е обречен да се превърне в руска кочина! САЩ е държавата която има най-голям принос за опазване на световния мир!

преди 1 минута, Кутин написа:

Сигурно българският русофил пали свещи и се кръсти пред портрета на Путин, но едва ли осъзнава факта, че в бъдеще Путин ще има най-голям принос за разпада на руската федерация. Фаталистично е в една мултинационална държава да сътвориш мизерия.

В това недоразумение наречено руска федерация има толкова много народи които не желаят да имат нещо общо с рашките. След някоя друга година ще започне да се разпада.

Това не е добре, ако руската федерация се разпадне, не се знае, кои ще поемат контрола над ядрените оръжия. Възможно е част от тях да бъдат продадени на терористи. Не съм русофил, но това са фактите. Нямаме файда руската федерация да се разпада. 

Съюзниците ще победят Путлер, както победиха Хитлер навремето!

преди 1 минута, Кутин написа:

Съюзниците ще победят Путлер, както победиха Хитлер навремето!

Имаме ли файда да водим война с Русия? Щото да правиш нещо без да има файда е губене на средства и време. 

Както победихме Хитлер, така ще победим и Путлер! Жалкия диктатор вече го е страх, ходи със бронирана жилетка и носи брониран балтон. Знае какво го очаква.

преди 18 минути, Кутин написа:

Ако не са Съединените Американски Щати света е обречен да се превърне в руска кочина! САЩ е държавата която има най-голям принос за опазване на световния мир!

е нали затова шветчето си е взел булка от САЩ

преди 13 минути, Мечо Хубавеца написа:

Имаме ли файда да водим война с Русия? Щото да правиш нещо без да има файда е губене на средства и време. 

а имаме ли файда да си получаваш пенсията в рубли

преди 56 минути, Flashback написа:

Е, аз реших, че след като се мятате като Матросов на амбразурата във виртуална защита на Бандеристан, то най-накрая ще проявите малко смелост и реално ще помогнете на Зельо. Повече отвсякога Киев има нужда от пушечно месо, не се бавете, че накрая ще дочакате една сочна зрада. 

Кажи първо, ти кога ще спреш да финансираш НАТО, а ще заминеш за Москва, за която мечтаеш и там да си плащаш данъците за военната икономика ?

Или кажи поне, дали осъзнаваш абсурдността да защитаваш Кремъл, докато ползваш "матросов" за обида? За проекциите ти те разбрахме, едно да/не отговори  :) 

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Кажи първо...

РозАвко, стягай мешката и беж към фронта, аман от диванни войнолюбци!

преди 58 минути, Без умствен капацитет написа:

а имаме ли файда да си получаваш пенсията в рубли

Мислех, че водим сериозна дискусия. Имаме ли файда от войната или не? Ако имаме, кажи каква е? Продаваме оръжие примерно и държавата печели или ползваме евтина украинска работна ръка, правят ни кефа хубави украинки и т.н..

преди 7 часа, andiay написа:

Миними, въобще не изпитвам съмнение за данъците ти....

Напълно наясно съм какви данъци плащат в твоят сектор, още повече пък на село, още повече пък зареждащи от Илиенци....

Просто е нещо, което не ме касае, а и донякъде ви разбирам....

Твоите си пари можеш да харчиш толкова глупаво, колкото си прецениш....

Нямаш право да ползваш това обаче като аргумент за каквото и да било....

Нито пък да изискваш общите пари да бъдат харчени по твое усмотрение....

И отново доказваш неграмотността си и невъзможността да асимилираш, какво си прочел....

Мои лични пари не са отишли за подпомагане на Украйна или която и да е друга държава....

Все едно да кажеш, че твоите клиенти са подпомогнали бежанците, за които ти си дал, каквото си преценил....

По-опростено не мога да ти го обясня....

Всеки освен откровен дебил би требело да го схване...

И отново селското образование си казва думата....

Висше образование по какво имаш бре неграмотнико? (което говори категорично какво е нивото на образованието у нас)....

Опитваш се да сравняваш дърво с картоф Миними Донев....

Дипломата е лист хартия, особено диплома придобита у нас..

Явно на село критериите са изключително занижени.....

И ти личи, че си взел диплома без да се напъваш - останал си си тотално функционално неграмотен и необразован....

И ка реши, че аз не съм се реализирал?

Нема да вденеш, че и за врачка не ставаш - немаш дарба....

А за друго немаш акъл....

Да видим колко пъти ще е нужно да ти го повтарям, докато схванеш....

И не съди за другите по себе си - туй, че ти си озлобен, защото винаги са ти се подигравали (не само за външният вид), нсе означава, че и аз съм озлобен....

Туй, че са ти повтаряли многократно, че си гнусен (не само физически), не означава, че и аз съм като теб....

Желаното не е реално Миними, осъзнай го....

Тцъ, Айнщайн бих бил спрямо такъв като теб, но то всеки нормално умствено развит би бил Айнщайн спрямо такъв като теб....

Аз мога, но ти не можеш.....

Подсказка - не означава да копираш чужди мнения от фейса, нито да предлагаш линкове към статии, нито да обиждаш типично по селски всеки, който има различно мнение от теб, нито да смяташ, че твоето "мнение" и подобните му са единствено меродавните....

Още повече, когато ти липсват елементарни познания по политически дисциплини....

Темата не е, за да си "мачкаш нещичкото в гащите" в опит да си самовнушиш, че "Митко е мъж".....

Реално, много отдавна темата е "селска кръчма" и то благодарение на теб и подобните ти....

Затова и изгубих секакъв интерес към нея....

А отговарям само на това, което ми пишат....

А когато тази война приключи ще се кефя на това как наглите неграмотници като теб ще се върнат тихомълком в дупките си....

Както стана с Коронатемата, където пак такива неграмотници като теб ми обясняваха, че пиша глупости, а накрая се случи това, което бях написал в първия си пост в нея....

А се пак не съм учил за вирусолог...

Казах ти - не ме цитирайте, не ме коментирайте, не ме споменавайте и никакво внимание няма и да се сетя да ви обърна....

Ще ви напомня за себе си, едва когато войната приключи, какъвто и да е краят й....

Глупи, единственото съществено от плявата която за пореден път си написал. Линковете които давам, цитатите които отговарят на моето мнение( а не искам да представям за свои) и собствените ми разсъждения са точно и единствено по темата. И нищо от тях, ти и отбора към който очевадно се причисли, не можете да оспорите с разумни аргументи, освен Макстон. Но той очевадно е платен, обучен и ползва всички ресурси и опорки на пропагандата. Ти не пишеш по темата. Настрана че постоянно провокираш с обиди, ти активно я оспамваш, заради този факт  можеш да бъдеш квалифициран като трол или като глупак, не и като човек с експертиза.  Така, че в тази тема ти си точно никой, убеден съм че и на много други места, но това не е важно в случая. Парите които съм дал за бежанците, са били на моите клиенти, които по собствен избор са похарчили при мен и са станали мои. Парите от данъците са нашите, дадени на държавата  и това че нямаме контрол върху какво ще бъдат похарчени, не променя този факт. По просто от това, не мога да го обясня. Реално са парите на всички нас, похарчени от държавата.   "Дипломата е лист хартия", в твоя случай си доказателство. Е, то всеки се е реализирал някак, споко.  Нямал съм проблеми, нито комплекси с външния ми вид, радвам се че не съм твой тип, но на много жени съм бил, по скромно от това не мога. Очевадно за врачка не ставаш, с  елементарната логика също си тотал щета. Темата е селска кръчма, основно заради твоя отбор, всеки от вас с неговия номер ти с обиди, провокации и псевдоинтелектуални Нищонеказващи чаршафи, които дори цитираните на които отговаряш не четат. Ати с няколкото реплики за хохли и казаци, Макстон куклата неваляшка която на всеки факт пуска актуалната за случая опорка. Една камара с бодряшкото "на Берлин догодина", "Путин нарочно бави за да фалира запада", "путин просто се смили и остави Киев " , "Китай е безрезервно зад Русия ", "санкциите са и в полза" и още десетки подобни дебилизми. Има такива писания и от проукраинските фенове, но разликата е в пъти и може да се разглежда като отговор на вашето правене на по глупави отколкото сте реално, а не е да не сте. Нищо против нямам обидите ти, които само в твоите съзнание са рафинирани и интелектуални и ме засягат след първите ти няколко поста, в които се бях заблудил, че отсреща има интелигентен и нормален човек, рядко се заблуждавам толкова. Ясно е, че получаваш от същото. Но постовете които си разменяме, са тотално оспамване на темата и в друг форум щяхме да сме баннати отдавна. Дори се притеснявах, че другите потребители трябва да ни четат спама, докато се усетих че никой не го прави и поне за мен е загуба на време да те отразявам, но е част от избора ми да пиша в темата. Неизбежното зло, да отговарям на начетения шут, доказвайки му, че е такъв и всички са наясно с това, дори тези от отбора му. Запазвам си избора да ти пиша и отговарям на тези постове  и тази част от тях която преценя, което си е тотално губене на време, но поне няма да е на всяка написана от теб глупост Жмуньо. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.