Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Flashback написа:

Междувременно 3-ти ден в Бандеристан, вкл. в Киев има зверски режим на тока!

И пак междувременно по време на този режим дружеството отговарящо за снабдяването обяви търг за покупка на климатични системи.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Много са уплашени САЩ, можеш да си сигурен. Особено след като за повече от две години видяха, каква непобедима и безаналогова са руската армия и оръжията и. Моща , далекобойността и точността на които умело бяха прикривали преди СВО.

Особено и след като хванаха капитанът на шхуната да прави "демидж контрол" като показва стара снимка от палубата в уверение на това, че всичко е наред.

преди 11 минути, Киро Н. написа:

Косе

Голям го извадите а той взе че спъхна.

Някакви контра атаки  са се правили и пшшшшшшшш

Какво става при Харков - трябваше да настъпите ама нещо се обърка.

Айде Косе у лево. С малко закъснение ще ви обадят играта.

Абе ти не четеш ли Цензор :)

На истерия отива работата :)

Кире , отчета за май месец с обяснения защо не струваш те чака. Хайде да не ме изкарваш мене виновен че да не започна за добро утро да те цитирам,а?

Утре да си готов или ще  разширят поздрава... Истерията е ясна от кога - имаше един дето обещава разни работи ама не му се получиха нещата. Кире се вика.

Като пристигне киевския полицейски батальон в Харковска околия направо ще изгонят руснаците на руска територия.

До 15 трябва да са го направили 

А през това време ще се правят семинари за дроните и как трябва да помогнат :)

Косьо не си пуснал селфито на Мядар с Сирски :)

Косе - много дрон трябва да пуснеш до 16-ти 

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Чакайте сега 

Като пристигне киевския полицейски батальон в Харковска околия направо ще изгонят руснаците на руска територия.

До 15 трябва да са го направили 

А през това време ще се правят семинари за дроните и как трябва да помогнат :)

Косьо не си пуснал селфито на Мядар с Сирски :)

Кире не следиш темата - няма как да го пусна като ти го уби...

Само самолетоносача не си пуснал още ама се каниш според мен... Нямаш зъбки да хапеш , Кире . Гол охлюв си и още се ежиш.

преди 27 минути, kosyo написа:

Убеден съм че ти ще ми го разясниш..

Ако не си ходил в казарма,не са ти гърмяли с автомат до главата и не ти избухвала граната на 10 метра....изобщо няма какво да ти обяснявам....И не ви разбирам радостните възгласи,че някой умира....Да не споменавам,че виновника за това е на другия край на света...Освен да пускате пропагандни клипчета,как някой бива убит...без да осъзнавате цялата предистория...за друго май не ви бива....Не ми се иска да сте на мястото,което предлагате като ...нещо много велико....За едни пиратки по нова година ревнахте за животинките...ако ви гръмнат две ракети ще се наакате....ама сте големи натовци...когата сте далеч.....Абе...що не идете на място да снимате!? Аман от геймъри....

преди 13 минути, В. Велев написа:

Ти и това ли още не си разбрал? Капитализма рухна преди повече от 40 години. Сега е нео-леберално-гей-глобалистично управление.

Добре, че е Русия, за да има някаква надежда да се освободят народите.

Знам, че без да споменете гей, няма да успеете да заспите https://www.facebook.com/share/p/SoVoERzwYA3wYdr5/.  Нямам спомен в тези 40 години, а и предните, и по предните в Русия да се е живеело някога по добре . Нито по свободно, та да освобождава нещо Ватата. Клиника отвсякъде.

преди 5 минути, Proshark написа:

Ако не си ходил в казарма,не са ти гърмяли с автомат до главата и не ти избухвала граната на 10 метра....изобщо няма какво да ти обяснявам....И не ви разбирам радостните възгласи,че някой умира....Да не споменавам,че виновника за това е на другия край на света...Освен да пускате пропагандни клипчета,как някой бива убит...без да осъзнавате цялата предистория...за друго май не ви бива....Не ми се иска да сте на мястото,което предлагате като ...нещо много велико....За едни пиратки по нова година ревнахте за животинките...ако ви гръмнат две ракети ще се наакате....ама сте големи натовци...когата сте далеч.....Абе...що не идете на място да снимате!? Аман от геймъри....

Това всичко ли е виновно да го правя това... Не думай просто. Логиката е убийствена направо.

След енергетиците и ВиК дойде ред и на ЖП-то

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Знам, че без да споменете гей, няма да успеете да заспите https://www.facebook.com/share/p/SoVoERzwYA3wYdr5/.  Нямам спомен в тези 40 години, а и предните, и по предните в Русия да се е живеело някога по добре . Нито по свободно, та да освобождава нещо Ватата. Клиника отвсякъде.

3х40...баси спомените......ти си бил готов да напишеш Исторїѧ славѣноболгарскаѧ ѡ народѣ и ѡ цареи и ѡ стыхъ болгарскихъ и ѡ въсехъ деѧнїа ї битїа болгарскаѧ...ама Паисий те изпреварил....и слава богу...кой знае какво простотии щеше да съчиниш...точно както сега...почти готов за следващата евровизия...

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Нямам спомен в тези 40 години, а и предните, и по предните в Русия да се е живеело някога по добре.

Можеш само да си мечтаеш София да е като Москва!

преди 20 минути, Proshark написа:

И не ви разбирам радостните възгласи,че някой умира....Да не споменавам,че виновника за това е на другия край на света...Освен да пускате пропагандни клипчета,как някой бива убит...без да осъзнавате цялата предистория...за друго май не ви бива....Не ми се иска да сте на мястото,което предлагате като ...нещо много велико....

Ехх, ако и Путин мислеше като теб, нямаше да прати невинни войници да загиват по Украинската земя и да си оставят децата сираци.

преди 1 минута, Flashback написа:

Пак да напомня за Varlamov. Да знам че и на него не му хареса София, ама му хареса Швеция. Май дори няколко видеа направи там. Една лоша дума не каза тогава. Явно са я развалили Швеция- та вече....

Я се вземи в ръце и мини на западната преса и днес и а интересни статии.

Един чушкопек по- малко:

https://t.me/russianocontext/3394

И един ураган:

https://t.me/russianocontext/3395

преди 32 минути, Proshark написа:

3х40...баси спомените......ти си бил готов да напишеш Исторїѧ славѣноболгарскаѧ ѡ народѣ и ѡ цареи и ѡ стыхъ болгарскихъ и ѡ въсехъ деѧнїа ї битїа болгарскаѧ...ама Паисий те изпреварил....и слава богу...кой знае какво простотии щеше да съчиниш...точно както сега...почти готов за следващата евровизия...

Не бе, пич. Гледам факти и статистика. И посоката на емиграция. Няма статистически данни, СССР/ Русия някога да е била в четиридесетицата дори по качество на живот. Виж по брой произведени трактори са били. Но не и по изорани декари с тях, нито получена реколта.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Помогнал съм с лични средства жмуньо, колкото и както съм преценил.

Купил си и си изпратил оръжие, боеприпаси и т.н.?

Миними, това че си подхвърлил някакво подаяние в нечия благотворителна инициатива, без дори да си наясно за какво се използвани парите е нещо съвсем друго от това, което ти пиша аз....

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Помагам и с данъци точно като тебе

Кви данъци плащаш ти бре, Миними.....

Правилното е, че криеш данъци, а не че плащаш....

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Всеки български гражданин се ползва от благата и предимствата да е в ЕС и НАТО, също и с задълженията които произтичат от това.

А задълженията са?

А правата са?

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

В случая, нямам нищо против тези задължения и се радвам, че плевенския плазмодий също трябва да ги спазва.

Аз спазвам задълженията си да внасям 100% дължимото към хазната, с ясното съзнание, че те няма да бъдат използвани рационално и няма да имам някаква полза от това....

Няма как да влияя за какво и как ще бъде изразходвано събраното в държавния бюджет, което хич не е ОК, но аз съм възпитан да спазвам законите, дори и да не ги одобрявам напълно....

Нищо не очаквам от държавата....

Дали ще харчи тези пари за нещо безсмислено като "каузата Украйна", или ще потънат в поредния ремонт на ремонта на ремонта или друга подобна глупост, за мен е без значение....

Би имало значение да не се крадат, а да се влагат в наистина качествена инфраструктура или пък в инвестиция в човешки капитал, или реална инвестиция в здравеопазването, в западналите части на България и т.н.....

С плащането на данъци си купувам спокойствие на нищожна цена....

Се едно тези, които пазаруват от парцалките, които продаваш да ги е яд, че харчиш парите, които са ти дали за глупости....

преди 36 минути, Митко Вълчев написа:

Продължаваш да се вълнуваш от нещичкото в гащите ми, това че веднага ще го отречеш не променя фактите.

Явно требе да ти се повтаря до откат.....

Миними, до 30-на възраст успе ли да минеш средното или на село не са придиряли?

"Мачкане на нещичкото в гащите" = "самозадоволяване" = "помпане на самочувствие без грам покритие" = комплекси....

Това е фактът...

А другия факт е, че коги некой ти се подиграва, то ти го приемаш за интерескъм теб и то даже на сексуална основа....

Този факт доказва две неща: 

1. Бъркаш желаното с реално....

2. Имаш подтиснати и неудовлетворени въжделения....

преди 45 минути, Митко Вълчев написа:

Явно ще трябва да те търпим с всичките ти девиации,  наглост и парвенющина. 

Тцъ, на некои им се налага да те търпят на живо....

Искрено им съчувствам...

преди 46 минути, Митко Вълчев написа:

Като цяло, разбирам че според пропагандата за малоумници, на която ти си виден апологет но и жертва, щом не се записвам доброволец, нямам право да подкрепям Украйна. Колко прост и гнусен си едновременно Глупи.

Пак не си схванал Миними Донев....

Имаш право да подкрепяш каквото и когото си искаш....

Имаш право да постъпваш както прецениш за добре, стига да не нарушаваш закона....

Имаш право да харчиш собствените си пари за каквото си искаш....

Но....

Нямаш никакво право да изискваш и другите да постъпват като теб, а ако не споделят твоите убеждения да ги наричаш луди, глупаци и т.н....

Единственият доказано простеещ малоумник, който нито разбира какво чете, нито разбира какво пише си ти Донево чедо....

И разбираемо освен да повтаряш пропагандни клишета, които си приел поради тоталната си необразованост за "Светата Истина", друго не си в състояние да вършиш...

А Глупи е героиня от една книга, която е била наречена така, а накрая се установява, че интелектът й е много по-развит от този на хората....

Затова й ти казах преди време, че наричайки ме така всъщност ми правиш комплимент, естествено без да осъзнаваш....

Но... тъй става, кога копираш нещо, което не разбираш....

Като всичко останало при теб....

Верно, кой от тримата си?

преди 1 час, БаалБек написа:

Форума не го интересува....

Форума не го интересува..

Форума не го интересува...

Форума не го интересува....

Дали не си комплексар?

...А не...

...в грешка съм...

...извинявай...

..така ми се е сторило...

И от кога се изживяваш като форума?

Ако чуеш разговор между двама на площада, който разговор ти е безинтересен, то казваш ли им, че площада не го интересува разговорът им?

А че си в грешка не е новина....

И че никой не се интересува от теб - също....

Нищо, че "крещиш", че ти се интересуваш....

преди 1 час, БаалБек написа:

Фиуууу и кученцето Многонаписал Нищонеказал ще дотичка..Бау..бау...

Тцъ, просто някой казва "Млък" на пинчерчето дет се дере "Джаф - джаф - аф - аф -афффффф".....

Неспособно нищо друго да казва, горкото пинчерче....

Но... знае се, дребните породи компенсират със шум от страх...

А дано некой ги приеме на сериозно....

Ама надали....

преди 39 минути, maxthon написа:

И пак междувременно по време на този режим дружеството отговарящо за снабдяването обяви търг за покупка на климатични системи.

Особено и след като хванаха капитанът на шхуната да прави "демидж контрол" като показва стара снимка от палубата в уверение на това, че всичко е наред.

Капитана на шхуната какво общо има с това, че Русия и армията и е пълна пародия на това за което я представяте. В научно, технологично, икономическо, морално и военно отношение. Зад всеки епитет стои статистика.

преди 11 минути, Flashback написа:

Казва му се показуха. Стандарта на средният руснак е като на средния българин, аутсайдера на ЕС. Това при огромните им ресурси е жалка история. 

Капитана на шхуната какво общо има с това, че Русия и армията и е пълна пародия на това за което я представяте. В научно, технологично, икономическо, морално и военно отношение. Зад всеки епитет стои статистика.
Тя и шхуната няма нищо общо, но след като я намесиха ти изпита върхово чувство да си изразиш мнението за нея. Съответно получи и уточнението.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Столтенберг днес упрекна Китай за отказа да участва в ''мирната'' конференцията на пан Зельо в Швейцария. Според генералния секретар на НАТО Пекин уж подкрепил ''руската агресия'' с това си решение. Арогантността и нулевото самосъзнание на тези натовски клоуни е поразително. Междувременно Чичко Сам продължава да помпа оръжия в Тайван и да подготвя следващия прокси полигон. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.