Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, kosyo написа:

Рекламите са вече навсякъде

Пич...фитила е запален едновременно от двете страни...коя по-рано и коя след това....няма да никакво значение,ако станем като теракотената армия....не се изявявай като глупак,който не може да прецени последиците....Нали осъзнаваш(или поне се надявам)абсолютния дебилизъм ...в това което правиш?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 часа, БаалБек написа:

Ех, жалко. Поне сега да беше написал нещо различно, а то....пак претоплена манджа. Ползваш си определен набор от клишета и това си е.

Следващия път, когато преценя пак ще те повикам, понеже си ми вярно кученце ти ще се отзовеш веднага. Тогава дано напишеш нещо различно.

А дано, ама надали..

И ка реши, че съм ти кученце, бре душичке недокърпена?

Че си ми слабост - не отричам, малко са тези като теб, дето в опит да "блеснат" се поливат сами с кал...

Прочете ли поне "книгата" на Умберто Еко, готова ли си вече с историята на Русия, или требе да чакаме 40 години?

Нъл и за там твърдеше, че говоря глупости...

Още да изброявам ли?

Цитираш ме - отговарям....

Моята манджа ку е претоплена, твоята веч е прокисната отдавна....

Колкото и да твърдиш, че някой говори глупости или че много пишел, но нищо не казвал, то само с голо твърдение не става....

Аку цел ти е да се харесаш на отявлените форумни идиоти, то бих те разбрал....

Отдавна ти казах, че за разлика от тях имаш некъв суров потенциал, но от теб зависи ще го оползотвориш ли или ще си останеш рупорче, аплодирано от идиоти....

За първия вариант мое да помогна донекъде....

С втория само ще се забавлявам...

И двата не ме касаят пряко....

преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

Добре 

Добре какво бре Миними Донев?

Що участеваш в темата тогиз, като единствената експертиза, която притежаваш касае селските магазини....

преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

Няма стига. Щом не се мобилизирахме в началото, плащанье до второ нареждане.

И с това доказваш, че не разбираш не само, какво четеш, а и какво пишеш....

Второ нареждане от кого бре Миними?

И ние се "мобилизирахме" още преди другите.....

А ти си в пълното си право да се мобилизираш сам - било с жива сила, било със закупуване на оръжие, боеприпаси и т.н....

Това би било морален акт в защита на собствените ти убеждения и аз бих те аплодирал....

А не да искаш всеки български гражданин да плаща за защитата на твоите убеждения, без значение какви са неговите....

И то при условие, че съм убеден, че приносът ти към държавната хазна е повече от скромен....

Нъл "Митко - мъж", записвай се доброволец и докажи, че си мъж....

А не "мачкай нещичкото в гащите си" из нета, дори и за "виртуален мъж" нимой да минеш....

Ало отбор Козяк почна евакуация на селата точно срещу Донецк. Явно чакаме промяна в фронта.

Косьо чудесно е и че друг ти каза какъв си - хапчетата приятелче.

Ако си от "ония" надявам се доларите да са достатъчни. 

N1 - на снимката Екзосет в ръчно направен контейнер за пускане се товари на рибарски траулер.

Байдън реагира на сутрешното интервю на Путин.

Козяк - трябва да клепнете уши и да млъкнете.

FB_IMG_1717474283448.jpg

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Ало отбор Козяк почна евакуация на селата точно срещу Донецк. Явно чакаме промяна в фронта.

N1 - на снимката Екзосет в ръчно направен контейнер за пускане се товари на рибарски траулер.

FB_IMG_1717474283448.jpg

383439988_1056928289066281_3460637748827118325_n.jpg

преди 17 часа, andiay написа:

Братовчедка ми и мъжът й имат повече, отколкото могат да изхарчат и три поколения след тях, като със всяка година се увеличават....

Форума не го интересува....

Дъщеря им с мъжа си обаче решиха да не разчитат на семейните пари, а да спечелят свои - вече гонят родителите, ако не са ги и задминали....

Форума не го интересува..

Чичо ми (Бог да го прости) и семейството му се задоволиха с малък семеен бизнес, гарантиращ им място в горната средна класа....

Форума не го интересува...

Другият ми чичо (който забегна в края на 70-те) се задоволи да бъде работник във фирмата на мъжа на братовчедка ми и също бе доволен....

Дъщеря му обаче не бе доволна и направи кариера в туристическия бранш, после и собствена фирма и днес вече прескача едно ниво над средната класа....

Сина ми вече изкарва повече, отколкото аз бих изкарал тук за двойно по-дълъг период от време, все още не е доволен, но бъдещето е пред него....

Аз, ако бях останал там, щях със сигурност да изкарвам повече, отколкото тук, но това нямаше да ме направи по-доволен....

Тук имам значително повече свободно време и изкарвам напълно достатъчно, за да бъда доволен, като във всеки един момент мога да увелича приходите си при нужда....

Дали не си комплексар?

...А не...

...в грешка съм...

...извинявай...

..така ми се е сторило...

️ НАТО провежда поредното „отбранително” обучение на своите части на източния фланг

От 3 юни до 14 юни 2024 г. в Румъния и България се провежда учението Ramstein Legacy 2024 за разработване на тактика за интегрирана противовъздушна и противоракетна отбрана (IAMD).

fe78b59f-e35b-42bb-ac5a-fcdcaccb2590_128

Участват различни подразделения за противовъздушна отбрана/противоракетна отбрана (SBAMD) от България, Румъния, Чехия, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Италия, Литва, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Турция и Великобритания.

Приятелското НАТО е в разгара си, подготвяйки инфраструктурата и войските си за военни действия. Те вече не крият факта, че бързо се готвят за война с Русия https://t.me/dva_majors/44433

Фиуууу и кученцето Многонаписал Нищонеказал ще дотичка..Бау..бау...

преди 15 минути, andiay написа:

И ка реши, че съм ти кученце, бре душичке недокърпена?

Че си ми слабост - не отричам, малко са тези като теб, дето в опит да "блеснат" се поливат сами с кал...

Прочете ли поне "книгата" на Умберто Еко, готова ли си вече с историята на Русия, или требе да чакаме 40 години?

Нъл и за там твърдеше, че говоря глупости...

Още да изброявам ли?

Цитираш ме - отговарям....

Моята манджа ку е претоплена, твоята веч е прокисната отдавна....

Колкото и да твърдиш, че някой говори глупости или че много пишел, но нищо не казвал, то само с голо твърдение не става....

Аку цел ти е да се харесаш на отявлените форумни идиоти, то бих те разбрал....

Отдавна ти казах, че за разлика от тях имаш некъв суров потенциал, но от теб зависи ще го оползотвориш ли или ще си останеш рупорче, аплодирано от идиоти....

За първия вариант мое да помогна донекъде....

С втория само ще се забавлявам...

И двата не ме касаят пряко....

Добре какво бре Миними Донев?

Що участеваш в темата тогиз, като единствената експертиза, която притежаваш касае селските магазини....

И с това доказваш, че не разбираш не само, какво четеш, а и какво пишеш....

Второ нареждане от кого бре Миними?

И ние се "мобилизирахме" още преди другите.....

А ти си в пълното си право да се мобилизираш сам - било с жива сила, било със закупуване на оръжие, боеприпаси и т.н....

Това би било морален акт в защита на собствените ти убеждения и аз бих те аплодирал....

А не да искаш всеки български гражданин да плаща за защитата на твоите убеждения, без значение какви са неговите....

И то при условие, че съм убеден, че приносът ти към държавната хазна е повече от скромен....

Нъл "Митко - мъж", записвай се доброволец и докажи, че си мъж....

А не "мачкай нещичкото в гащите си" из нета, дори и за "виртуален мъж" нимой да минеш....

Помогнал съм с лични средства жмуньо, колкото и както съм преценил. Помагам и с данъци точно като тебе. Всеки български гражданин се ползва от благата и предимствата да е в ЕС и НАТО, също и с задълженията които произтичат от това. В случая, нямам нищо против тези задължения и се радвам, че плевенския плазмодий също трябва да ги спазва. Продължаваш да се вълнуваш от нещичкото в гащите ми, това че веднага ще го отречеш не променя фактите. Явно ще трябва да те търпим с всичките ти девиации,  наглост и парвенющина.  Като цяло, разбирам че според пропагандата за малоумници, на която ти си виден апологет но и жертва, щом не се записвам доброволец, нямам право да подкрепям Украйна. Колко прост и гнусен си едновременно Глупи.

преди 9 минути, glen написа:

...Те вече не крият факта, че бързо се готвят за война с Русия...

Европа (ЕС) вече загуби една война... Войната с Газпром...Сега всичко се разпада...Няма отопление, фабриките на работят и всичко се внася от Китай...Ама с какви пари?!?! А сетих се.. плаща се с българското злато, демек за наша (Българска) сметка...

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

То има, ама не се вижда бре... Какво имане е тва...

Имане, като имане....

Това, че ти, аз, втори, трети не го виждаме, нема никакво значение....

Който требе го вижда....

На гърците като им опростиха толкова милиарди, станаха ли послушни...

Въобще не са им опростени, а ги плащат и днес с лихвите....

Но... с тях ЕС допусна стратегическа грешка, но... това е друга тема....

И да, по-послушни станаха - немат избор....

В Украйна наливат, наливат, дали някога ще се върнат под каквато и да е форма, никой не знае...

Едни ще си ги върнат многократно, а други ще пием студена вода....

На обикновеният германец дали му дреме дали украинците ще са послушни.... Не е това начина да подчиниш една държава. Подчиняваш я, като подчиняваш политиците им. Контролираш ги без значение как и държавата е твоя без да я окупираш или й даваш кинти... 

Най-лесно се подчиняват политици с кинти....

Затуй САЩ са станали хегемон....

А за редовия гражданин на никой не му дреме....

Чак пък толкова малка...Какво като някоя наша фирма обере трохите някъде, що па да не стане... 

Да, може да обере трохите, останали неизкълвани от кокошките....

Имаме даже и подобен пример с други войни....

В България примерът ти с длъжника не е удачен. Той е свещена крава, а и от три години има абсолютна давност......

Пак приказваш наизуст малко, нищо че става въпрос за твоята сфера....

В България длъжникът е най-необлагодетелстван, но карай....

От жив длъжник има шанс да си върнеш парите, от мъртвия - не....

Какво като имаш много кинти, а нямаш време да ги харчиш...

И кой е казал, че нямат време да ги харчат?

Пак ще напишеш, че е въпрос на ....

И пак ще съм прав....

преди 13 минути, БаалБек написа:

Форума не го интересува..

Дали не си комплексар?

...А не...

...в грешка съм...

...извинявай...

..така ми се е сторило...

Тоя плиткоум, сигурно има хора във форума които му знаят номера и марката на обувките. Сред особено важните са вида уиски което пие, сапуна му, това че НИКОГА не мига, не се напъва( то оставаше и да се напъне). Бившата му жена, сина, внучето, сегашната му,  била и бивша . Това при положение, че не му чета постовете, освен тези към мене и то по диагонал . Невероятно голям компллексар е. Като цяло силата му е в извъртането и преливането от пусто в празно и цитати ни в клин, ни в ръкав . Забележи че няма никаква мисъл, която да казва нещо различно от общи приказки и да се задържи за съзнанието на човек.

преди 1 час, Proshark написа:

Пич...фитила е запален едновременно от двете страни...коя по-рано и коя след това....няма да никакво значение,ако станем като теракотената армия....не се изявявай като глупак,който не може да прецени последиците....Нали осъзнаваш(или поне се надявам)абсолютния дебилизъм ...в това което правиш?

Убеден съм че ти ще ми го разясниш..

преди 2 часа, BANKATA написа:

Руснаците какво го търсят в Сирия?

САЩ май заради Сирия им отмъщават с неумните бандеровци?   

преди 30 минути, Киро Н. написа:

FB_IMG_1717474283448.jpg

Самолетоносача дупе да му е яко.. 2-ри път тая седмица. Кире много си зле , ако не да ти го казвали да ти го кажа пак.

Това да го пиша ли в плана за юни?

Бензиностанцията от високо

Косе

Перемога ли е това драги :)

А кой прави евакуация на села ?

Нали ВСУ държеше фронта ?

Какво става Косе - къде са ударите с Атак ?

Нали щяхте всичкото су-34 да свалите ?

ПП

Айде млъквай Косе - НАИСТИНА е време. След 7 дена руските кораби са в Куба.

От днес отново-  мятане на камъни и бой с лопатка по дрона - не помага. Но опитите в самая болшая продължават

току-що, Киро Н. написа:

Косе

Перемога ли е това драги :)

А кой прави евакуация на села ?

Нали ВСУ държеше фронта ?

Какво става Косе - къде са ударите с Атак ?

Нали щяхте всичкото су-34 да свалите ?

ПП

Айде млъквай Косе - НАИСТИНА е време. След 7 дена руските кораби са в Куба.

Кире , аз пак не разбрах какво стана с отчета за провала ти за месец май? Къде са парите Кире?

От посолството питат настойчиво защо им излъга толкова жестоко надеждите? Какво да им кажа сега - че  утре или за 2025 се отлага големия провал?

Това за Куба ще ти го напомня -изглежда обещаващо ..

Между другото има прясно месо при военния месар...

Само тук неуспешен опит за изстрелване в близка околоземна орбита:

Тия дни ще има повторение.

Косе

Голям го извадите а той взе че спъхна.

Някакви контра атаки  са се правили и пшшшшшшшш

Какво става при Харков - трябваше да настъпите ама нещо се обърка.

Айде Косе у лево. С малко закъснение ще ви обадят играта.

Абе ти не четеш ли Цензор :)

На истерия отива работата :)

Реч на чичко Путин!

Тъй като Западът доставя на Украйна модерни оръжия за използване срещу руски цели, Русия може да доставя модерни оръжия на страни в конфликт със Запада.

Това може да обясни защо американският самолетоносач USS Dwight D. Eisenhower избяга от района на Йемен.

https://t.me/dimsmirnov175/72441

„ Смятаме, че ако някой смята за възможно да доставя такива оръжия в зона на бойни действия, за да нанася удари по наша територия и да ни създава проблеми, тогава защо ние нямаме право да доставяме нашите оръжия от същия клас в тези региони на света? къде ще се нанасят удари по чувствителни цели на тези страни, които правят това по отношение на Русия? Тоест отговорът може да е асиметричен. "

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Питам ги кога на Берлин, не отговарят. Те щото направо Вашингтон нападат.      https://www.facebook.com/share/v/XteYV5JrSch9WSqi/

Какво да правят при нас в Берлин?   Атидже ти се чуди.    Те с едни бандеровци вече 10 години не могат да се разберат.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Косе

Голям го извадите а той взе че спъхна.

Някакви контра атаки  са се правили и пшшшшшшшш

Какво става при Харков - трябваше да настъпите ама нещо се обърка.

Айде Косе у лево. С малко закъснение ще ви обадят играта.

Абе ти не четеш ли Цензор :)

На истерия отива работата :)

Новата перемога ще дойде с Мираж 2000.....

Украинското министерство на енергетиката обвини британското издание "Financial Time", че работи за Путин и разпространява дезинформация в интерес на Руската федерация.

Украинското министерство на енергетиката твърди, че статията във Financial Times, озаглавена "Русия унищожи повече от половината от енергийната индустрия на Украйна", "има отличителните белези на психологическа информационна операция, е манипулативна по природа и насърчава вражеските наративи".

Всичко, което не се харесва на Украйна е "руска пропаганда", а който си позволи да каже нещо различно от бандеровската пропаганда и дезинформация, е "агент на Кремъл"! 

Междувременно 3-ти ден в Бандеристан, вкл. в Киев има зверски режим на тока!

преди 5 минути, glen написа:

Реч на чичко Путин!

Тъй като Западът доставя на Украйна модерни оръжия за използване срещу руски цели, Русия може да доставя модерни оръжия на страни в конфликт със Запада.

Това може да обясни защо американският самолетоносач USS Dwight D. Eisenhower избяга от района на Йемен.

https://t.me/dimsmirnov175/72441

„ Смятаме, че ако някой смята за възможно да доставя такива оръжия в зона на бойни действия, за да нанася удари по наша територия и да ни създава проблеми, тогава защо ние нямаме право да доставяме нашите оръжия от същия клас в тези региони на света? къде ще се нанасят удари по чувствителни цели на тези страни, които правят това по отношение на Русия? Тоест отговорът може да е асиметричен. "

Много са уплашени САЩ, можеш да си сигурен. Особено след като за повече от две години видяха, каква непобедима и безаналогова са руската армия и оръжията и. Моща , далекобойността и точността на които умело бяха прикривали преди СВО.

преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Както писах вече по горе, клиника. Не се отчайвай, ако не внука ти, то неговият, МОЖЕ БИ, ще дочака рухването на гнилия капитализъм и хегемонията на Кремъл.

Ти и това ли още не си разбрал? Капитализма рухна преди повече от 40 години. Сега е нео-леберално-гей-глобалистично управление.

Добре, че е Русия, за да има някаква надежда да се освободят народите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.