Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Некой по горе пита "демокрация ли са?" Другарю, демокрацията не съществува! Практически, никога и никъде не е съществувала. Само наподобяващи някои от принципите ѝ действия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

На следващите електронни избори ще удари 99% 

На последните избори, имаш ли идея колко бяха външните наблюдатели и дали ги признаха за редовно проведени?

Гледах тия дни видео с танцово изпълнение на нашия герой Зеленски.С цяла група, значи...
Е, дами и господа путинисти! Няма как Зеленски да не спечели войната, защото е заложил (предвидливо и своевременно) на най-мощната наднационална прозападна съвременна организация...тази на ЛГБТ... Имаше моменти, в които се съмнявах, признавам си... но след това видео...
преди 1 час, absurt написа:

На тая опорка, не й ли мина времето, или винаги върви при хора, незапознати с близката история поне? 

Докато дрънкаш само общи приказки, вместо да ползваш аргументи, няма да ѝ мине времето. 

преди 50 минути, vpvelev написа:

Прави впечатление как са им поръчали постоянно да говорят и пишат навсякъде, че режима в Москва е фашистки и нацистки. Постоянно да сравняват Путин с Хитлер. И така след 100 пъти повтаряне се надяват лъжата да сработи. Излиза така, че тия, които се пишат за демократи използват нацистки похвати и се учат от Гьобелс.

Прави впечатление, че в Русия, протестиращи са арестувани за нищо, журналисти и политически опоненти биват заплашвани и дори убивани, а едни русороби хвалят колко е велика Русия и какъв миротворец е Путин, вместо фашист. 

преди 14 минути, absurt написа:

На последните избори, имаш ли идея колко бяха външните наблюдатели и дали ги признаха за редовно проведени?

дааа, онези клипчета от избори които ви постнах преди две-три седмици как се пълнят урните сигурно бяха от някоя друга държава.

В Русия хич не вкарват опозицията в затвора. Най-демократичната страна са както казах вече.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

колко е велика Русия и какъв миротворец е Путин, вместо фашист. 

Освободителната операция в Донбас от какво ги освобождава руснаците там!?  

преди 5 минути, BANKATA написа:

дааа, онези клипчета от избори които ви постнах преди две-три седмици как се пълнят урните сигурно бяха от някоя друга държава.

В Русия хич не вкарват опозицията в затвора. Най-демократичната страна са както казах вече.

Поне не са им забранени опозиционите партии по закон както при Укрите, и запада пак си затвори очите. Големите демократи.

преди 59 минути, symanbg написа:

Кажи ми държава която е истински демократична.

Такова животно няма и няма и да има никога никъде на тази планета Земя.
А като изгасне Слънцето тогава вече няма да има значение нищо, край!

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Докато дрънкаш само общи приказки, вместо да ползваш аргументи, няма да ѝ мине времето. 

Прави впечатление, че в Русия, протестиращи са арестувани за нищо, журналисти и политически опоненти биват заплашвани и дори убивани, а едни русороби хвалят колко е велика Русия и какъв миротворец е Путин, вместо фашист. 

Хи,хи! Ти, в този си пост, какво освен общи приказки, дрънкаш? Че и по тъпия си соросоиден модел, слагаш думи и изрази в устата на опонентите, които те никога не са изричали. 

преди 26 минути, N1K17Y написа:

От газовите находища ;) 

Те пак ще са си там, където са сега.  Няма да го има украинското владичество.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Прави впечатление, че в Русия, протестиращи са арестувани за нищо,

Айде, бе! Ептен за нищо?

журналисти и политически опоненти биват заплашвани и дори убивани,

Че то и тук в България ги има тия неща, а за демократичния запад да не говорим.

а едни русороби хвалят колко е велика Русия и какъв миротворец е Путин, вместо фашист. 

Специално и за момента ролята на Русия е по-особена. Само тя засега се противопоставя на "демократичния" и гейски запад. И най-важно - на глобалистите. Вярно е че не произвежда беемвета и мерцедеси, а лади. А за някои тук това било най-важното. А, и шоколади тоблерон и бонбони тик-так.

преди 13 минути, vpvelev написа:

Айде, бе! Ептен за нищо?

Че то и тук в България ги има тия неща, а за демократичния запад да не говорим.

Специално и за момента ролята на Русия е по-особена. Само тя засега се противопоставя на "демократичния" и гейски запад. И най-важно - на глобалистите. Вярно е че не произвежда беемвета и мерцедеси, а лади. А за някои тук това било най-важното. А, и шоколади тоблерон и бонбони тик-так.

И защо не си в Русия и да стоиш опазен от гейския запад, а си караш беемветата ? Мразят Запада, могат да го напуснат, цял живот живеят в него :lol6:

---------------

преди 36 минути, N1K17Y написа:

И защо не си в Русия и да стоиш опазен от гейския запад, а си караш беемветата ? Мразят Запада, могат да го напуснат, цял живот живеят в него :lol6:

Аз съм българин и си живея в България. Обичам си родината и не смятам да я напускам. Защо трябва да ходя да живея в Русия?

преди 39 минути, N1K17Y написа:

А, ти защо не си в големия град поне, та да спреш с тия селски питания? 

преди 1 минута, absurt написа:

А, ти защо не си в големия град поне, та да спреш с тия селски питания? 

А ти, защо не си гледаш работата, вместо да се буташ, като селска клюкарка пак ? :) Помниш ли като ме пита подобно нещо, госпожо двойни стандарти ? 

преди 4 минути, vpvelev написа:

Аз съм българин и си живея в България. Обичам си родината и не смятам да я напускам. Защо трябва да ходя да живея в Русия?

Ми заблудил съм се, не ми изглеждаше да ти харесва особено тук, а Русия ти била единствената държава, която не се подчинила на Гейропата. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

А ти, защо не си гледаш работата, вместо да се буташ, като селска клюкарка пак ? :) Помниш ли като ме пита подобно нещо, госпожо двойни стандарти ? 

А, сети се! KC9uW.gif.6c3193d7c38a5340a3f31f4f366ef914.gifКато те питах и като те призовавах да не вървиш подире ми и да се занимаваш с персоната ми, какво направи? Преследваше ме с разни тъпи въпроси, повтаряни пост след пост, докато ме баннаха заради теб. 

А, по същество- тъпо е да пращаш всеки, който не олайва Русия, да живее там. Защото, автоматично въпросът се обръща към теб. 

преди 6 минути, absurt написа:

А, сети се! KC9uW.gif.6c3193d7c38a5340a3f31f4f366ef914.gifКато те питах и като те призовавах да не вървиш подире ми и да се занимаваш с персоната ми, какво направи? Преследваше ме с разни тъпи въпроси, повтаряни пост след пост, докато ме баннаха заради теб. 

А, по същество- тъпо е да пращаш всеки, който не олайва Русия, да живее там. Защото, автоматично въпросът се обръща към теб. 

Баннаха те, щото само спамиш :giggle1:

А аз нямам страх да ми обръщат въпросите обратно, щото не съм скъсал с логиката. Чакам Копейката да спретне референдума за напускане на Нато и си стягам багажа. Само, че няма да се преместя в Русия, докато разправям колко е гадна Русия и колко е хубав Запада, за разлика от половината потребители тук.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Баннаха те, щото само спамиш :giggle1:

А аз нямам страх да ми обръщат въпросите обратно, щото не съм скъсал с логиката. Чакам Копейката да спретне референдума за напускане на Нато и си стягам багажа. Само, че няма да се преместя в Русия, докато разправям колко е гадна Русия и колко е хубав Запада, за разлика от половината потребители тук.

Пак си объркал/а яко.Както още,двама-трима.Темата е за войната.Не за живота.

преди 2 минути, The Rage написа:

Пак си объркал/а яко.Както още,двама-трима.Темата е за войната.Не за живота.

Че ти друго, освен да ме питаш жена ли съм, не си ми писал :lol6:

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Че ти друго, освен да ме питаш жена ли съм, не си ми писал :lol6:

Не бе-пак не ме разбра.Темата е за войната.

п.п.Кога съм те питал?Направо говоря.Как беше-Аглика?

преди 3 минути, The Rage написа:

Не бе-пак не ме разбра.Темата е за войната.

п.п.Кога съм те питал?Направо говоря.Как беше-Аглика?

Мъглика. На баба ми Мъгла. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.