Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, ivottoshev написа:

Не знам как става този номер. Явно някои потребители са с привилегии. Уж не могат да се редактират стари постове, а виж какво пише на неговият:

публикувано 31 март (редактирано) 

а най-отдолу пише:

Редактирано Петък в 00:28 от miro20 (преглед на промените)

Как става този номер? Даваш линк, който не си чел и написаното вътре не ти изнася и две седмици по-късно го редактираш

Казва се коректно цитиране. Видях че  съм допуснал неточност слагайки под цитиран текст линк с друго съдържание . И коректно го коригирах.

Проблем с коректността ли имаш нещо ?  Това като оня цитат  от "атлантическия съвет " дето пак зарадик оректно позоваване и цитиране от моя страна, взе да се гърчиш с простотии "това казвал ли сиго или не"  :) 

И заради тази коя коректност ,  ме наричаш  ВИП отрепка ?

:)

жалък си тошееееф...  жалък... чак се чудя колко безинтресни са за теб темите, и как ровиш като торен червей да изкарваш някакви абсолютно безсмислени спекулации  и СПАМ,  с единствена цел - заяжданици , вадене на думи от контекста и пак заяжданици :) Торния червей не вижда цветята, а само черната кал . И само я мята на гърба си . 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Поредните  зверства и масови гробове след отстъпващите рашистки изверги

"настоящее время" :

2 ч.  ·

Мать опознает тело сына, сброшенное в колодец в селе Бузовая Киевской области

току-що, miro20 написа:

Поредните  зверства и масови гробове след отстъпващите рашистки изверги

"настоящее время" :

2 ч.  ·

Мать опознает тело сына, сброшенное в колодец в селе Бузовая Киевской области

Путлеристите ще кажат, че злите украински наркомано-нацисти сами са ги избили...

преди 28 минути, WhiteHart написа:

Те щото такова нещо у Расия не са виждали, и са го помислили за някаква ракетна установка. Иначе имаше свидетелства на украински баби как великите руски солдати крадат яко, дори и тоалетни чинии. Кът са им явно... ☺️

хайде сега, да не си преговаряме приказката за гредата и сламката. Преди години в един селски двор още пазеха дървено корито за храна на свине, домъкнато от български войник от  сръбско село....

преди 28 минути, miro20 написа:

ти научи ли руския  език бре ,смешник. 

Я едно въпросче от първа година на обучение :

кое е вярното окончание - Я разговаривала с Саш.....

- ей

-ем

-ой

- ом

преди 35 минути, Филипов написа:

Неслучайно на Юрий Подоляка му бастисаха каналите с над 3 милиона абоната. Плюс хохлите са платили за физическата му ликвидация и е влязъл в програмата за защита. Също и за Михаил който е с над милион абоната. Направете си сметката че поне десеторно гледат без абонамент, вкл. аз. То и Саня флоридския е със стотици хиляди абонати.

Така че овцете си гледайте вашите фейкове и си вижте гледанията. Виждат се от всички. То и Реджеп оня ден твърдеше нещо, но така и си остана само с твърдението. Лъжите на солташака не заслужават търкането на клавиатурата. Добре че пня ден освиркахме предателите та се отказаха да изпратят нашите С300. Случкатаа със словашките не закъсня.

Та въпросът е какво има под Азовсталь че толкова се опитват да ги евакуират. Има непотвърдени слухове за наши "инструктори", френски офицери, разни VIP дошли да пострелят на "сафари". 

Та дали че прочистват из тунелите и да се сдобият с живи субекти с риск да загинат руски войници или ще погребат невеки всичко с ТУ22 и ФАБ3000 ?

Кофти че ви бастисаха 2 пропаганд канала, ама почвайте да свиквате. Вие се оляхте. И руските знамена дето ги веете, очаквайте скоро да се окажат в задниците ви. Няма кой да ви трае простотиите вечно. Демокрация, демокрация ама... вие взехте държавата за бащиния! Тук е България, не е Русия! Ако продължавате с идиотщините, ще го разберете по трудния начин.

преди 2 минути, Филипов написа:

Естествено няма да гледам поредните ти фейкове, просто ми направи впечатение  кадъра  от видеото и надписа... "Като чухме викове "алах акбар" ,ние се прекръстихме и си казхаме.. слава богу, руснаци... "

Човече, Осъзнаваш ли асбурдността на този израз ?

До какво те е докарала пропагандата и колко ти е изпрала мозъка за да  цитираш такива нонсенси ?

Все едно в Батак някоя женица скрита в някое мазе, след кланетата да чуе отвън "аллах акбар"  и да каже.. слава богу, турците са ....

Засрами се.

преди 2 минути, WhiteHart написа:

Путлеристите ще кажат, че злите украински наркомано-нацисти сами са ги избили...

Опитаха се да изкарат Буча инсценировка, но всеки ден излизат нови и нови масови гробове, нови и нови трупове в мазета със завързани ръце и дупки в тила.

Мащабите са невероятни. Буча е лек пикник в сравнение с това което откриват всеки ден.

това никой не може да инсцинира и фалшифицира.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

С подобни определения малко олекват експертния ти език и претенции...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Вие гледате на  Филипов клиповете ли :mistaken:

Преди година две се опитвах и всеки път ги опровергавах колко фейкове на килограм бълват.

После се отказах и не коментирам. Загуба на време. Оно не гледа опроверженията, а си продъжлава със спамерството . Това не е дискусия, а пропаганда, Рашистка безмозъчна пропаганда.

Сега просто ми направи впечатление кадъра от видеото. Не знам при другите далич точно този кадър излиза, но аз гоцитирах защото ми падна ш апката от тезиглупости .

"алах акбар"  и " слава богу, руснаците са... :shock11::angry::shock11:

преди 2 минути, WhiteHart написа:

С подобни определения малко олекват експертния ти език и претенции...

Мога и да го повторя без никакво притеснение. 

Понеже само синееше,четейки   форума, но се направи ,че влизаш от дълго време за пръв път не си наясно .....слонче

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Кофти че ви бастисаха 2 пропаганд канала, ама почвайте да свиквате. Вие се оляхте. И руските знамена дето ги веете, очаквайте скоро да се окажат в задниците ви. Няма кой да ви трае простотиите вечно. Демокрация, демокрация ама... вие взехте държавата за бащиния! Тук е България, не е Русия! Ако продължавате с идиотщините, ще го разберете по трудния начин.

Баф мааму, Ахилесов удари чашата в масата - Вий мен уважавате ли ме, а?

Президент!

преди 5 минути, miro20 написа:

.

Сега просто ми направи впечатление кадъра от видеото. Не знам при другите далич точно този кадър излиза, но аз гоцитирах защото ми падна ш апката от тезиглупости .

"алах акбар"  и " слава богу, руснаците са... :shock11::angry::shock11:

Случайно да дослуша  и обяснението или подобно на  Реджо,цитирате това което ви е изгодно ?!

апропо ..още ли не си наясно,че чеченците /примерно/наричат Русия, своя родина....и Чечения е една от съставните части на Руската федерация ?!

преди 9 минути, valkiria1 написа:

хайде сега, да не си преговаря приказката за гредата и сламката. Преди години в един селски двор още пазеха дървено корито за храна на свине, домъкнато от български войник от  сръбско село....

- ей

-ем

-ой

- ом

А я не смог разговаривать с Сашей...:cantbelieve:

преди 11 минути, BANKATA написа:

Вие гледате на  Филипов клиповете ли :mistaken:

Тоо па. Гледаме че пуска клипове с една и съща муцуна и разбираме, че ще трябва да мине на друга муцуна, което го накара да напише нещо, щото няма муцуна за момента.

преди 16 минути, valkiria1 написа:

- ей

-ем

-ой

- ом

Мисля че е  Сашей

преди 17 минути, miro20 написа:

Естествено няма да гледам поредните ти фейкове, просто ми направи впечатение  кадъра  от видеото и надписа... "Като чухме викове "алах акбар" ,ние се прекръстихме и си казхаме.. слава богу, руснаци... "

Човече, Осъзнаваш ли асбурдността на този израз ?

До какво те е докарала пропагандата и колко ти е изпрала мозъка за да  цитираш такива нонсенси ?

Все едно в Батак някоя женица скрита в някое мазе, след кланетата да чуе отвън "аллах акбар"  и да каже.. слава богу, турците са ....

Засрами се.

Да те питам-тези,които днес населяват в по -голямата част Лудогорието и Източните Родопи-българи,турци или български турци са ?

Руският външен министър Сергей Лавров в интервю за „Россия 24”: Операцията в Украйна слага край на доминацията на САЩ

Русия е една от онези държави, които никога няма да заемат подчинено положение, увери външният министър Сергей Лавров.

Припомни нарушенията на международното право в Косово и Ирак

Специалната операция на Русия в Украйна е призвана да сложи край на курса на САЩ и другите западни страни към безогледна доминация в света. Това заяви днес руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия „Россия 24”, предаде ТАСС.

„Нашата специална военна операция е призвана да сложи край на безогледното разширяване и беозгледния курс на пълна доминация на САЩ и след тях и на останалите западните страни на международната сцена”, обясни Лавров. И допълни, че тази доминация се упражнява чрез най-груби нарушения на международното право.

„В Косово без референдум може да бъде призната независимостта му, а в Крим, в резултат на референдум, който бе наблюдаван от стотици обективни представители на чужди държави, не може. В Ирак, на десетки хиляди километри от САЩ им се привидя заплаха за американската сигурност, бомбардираха го, не намериха никаква заплаха и дори не се извиниха. А когато до нас, буквално до границите ни отглеждат неонацисти и ултрарадикали, създават десетки биологични лаборатории съвместно с Пентагона, провеждат експерименти, преди всичко предназначени за създаване на биологично оръжие - намерени са документи, които не оставят никакви съмнения, то на тази заплаха до нашите граници, а не през океана, на нас не ни е позволено да реагираме”, обясни Лавров.

В същото време той посочи, че отношението на САЩ и техните съюзници към Русия се е променило. „Това е много сериозен обрат дори в политиката, която Европейският съюз и Западът като цяло под ръководството на САЩ започнаха да провеждат след началото на нашата специална военна операция, политика, която показва озлобление, в някои отношения дори настървеност”, заяви руският дипломат №1.

Той подчерта, че тази политика се определя не само от Украйна, а от факта, че от Украйна „започва да се прави трамплин за оказване на натиск върху Русия” и нейното подчинение на глобалната система, която Западът изгражда.

„Русия, разбира се, със своята история, със своите традиции е една от онези държави, които никога няма да заемат подчинено положение. Ние можем да бъдем членове на международната общност само при равни условия на сигурност”, добави Лавров.

Той коментира още, че Москва не се отказва от преговори с Киев за разрешаване на кризата. „Нашият президент (Владимир Путин) многократно е подчертавал, че предпочитаме преговори. Няма причини да не продължим преговорите с Киев, ние сме търпеливи хора”, посочи още Лавров.

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Мога и да го повторя без никакво притеснение. 

Понеже само синееше,четейки   форума, но се направи ,че влизаш от дълго време за пръв път не си наясно .....слонче

Хахах, наистина влизам за пръе пътнит много време. Синее ти не знам какво...

преди 6 минути, valkiria1 написа:

Случайно да дослуша 

Не съм го и пускал . коментирах кадъра  :hush:

преди 7 минути, valkiria1 написа:

апропо ..още ли не си наясно,че чеченците /примерно/наричат Русия, своя родина....и Чечения е една от съставните части на Руската федерация ?!

О а Чечня съм говорил 1001 пъти и мн добре са ми ясни .

Цитирал съм и Кадиров ,който в последните си изяви сам си призна че не може никакви инвестиции да привлече, нищо не произвеждат и  без РФ няма да просъществуват и няколко месеца.

От години съм повтарял че са на тотална "издръжка" от руския бюджет.

На тях независима държава не им трябва. Да си пиявица е далеч по изгодно. Ако си държава, трябва да правиш самостоятелен бюджет, да урпавляваш , да балансираш , да печелиш, да сиотговорен и най вече самостоятелен. А тоя мухльо кадиров си призна в прав текст че и месец не може да устиска без руски подаръци и издръжка.

Путлер , казано в прав текст, след две чеченски войни, когато ислямистите колеха същите тези русначета, с които сега колят православни украинци ЗАЕДНО,  сега просто си купи спокойствие.

- пари срещу подчиненост. Много пари, безотчетни пари. Спокойствие срещу пари, плюс позлатени дворци, и "субект от федерацията" в която обаче руските закони реално НЕ важат !

Нали и ти разбираш че ако парите секнат, кадиров от вярно куче ще стане отново главорез на руски главици.

Това е. Бюджета на пиявицата-наемник.

преди 3 минути, dimy написа:

Руският външен министър Сергей Лавров в интервю за „Россия 24”: Операцията в Украйна слага край на доминацията на САЩ

Русия е една от онези държави, които никога няма да заемат подчинено положение, увери външният министър Сергей Лавров.

Припомни нарушенията на международното право в Косово и Ирак

Специалната операция на Русия в Украйна е призвана да сложи край на курса на САЩ и другите западни страни към безогледна доминация в света. Това заяви днес руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия „Россия 24”, предаде ТАСС.

„Нашата специална военна операция е призвана да сложи край на безогледното разширяване и беозгледния курс на пълна доминация на САЩ и след тях и на останалите западните страни на международната сцена”, обясни Лавров. И допълни, че тази доминация се упражнява чрез най-груби нарушения на международното право.

„В Косово без референдум може да бъде призната независимостта му, а в Крим, в резултат на референдум, който бе наблюдаван от стотици обективни представители на чужди държави, не може. В Ирак, на десетки хиляди километри от САЩ им се привидя заплаха за американската сигурност, бомбардираха го, не намериха никаква заплаха и дори не се извиниха. А когато до нас, буквално до границите ни отглеждат неонацисти и ултрарадикали, създават десетки биологични лаборатории съвместно с Пентагона, провеждат експерименти, преди всичко предназначени за създаване на биологично оръжие - намерени са документи, които не оставят никакви съмнения, то на тази заплаха до нашите граници, а не през океана, на нас не ни е позволено да реагираме”, обясни Лавров.

В същото време той посочи, че отношението на САЩ и техните съюзници към Русия се е променило. „Това е много сериозен обрат дори в политиката, която Европейският съюз и Западът като цяло под ръководството на САЩ започнаха да провеждат след началото на нашата специална военна операция, политика, която показва озлобление, в някои отношения дори настървеност”, заяви руският дипломат №1.

Той подчерта, че тази политика се определя не само от Украйна, а от факта, че от Украйна „започва да се прави трамплин за оказване на натиск върху Русия” и нейното подчинение на глобалната система, която Западът изгражда.

„Русия, разбира се, със своята история, със своите традиции е една от онези държави, които никога няма да заемат подчинено положение. Ние можем да бъдем членове на международната общност само при равни условия на сигурност”, добави Лавров.

Той коментира още, че Москва не се отказва от преговори с Киев за разрешаване на кризата. „Нашият президент (Владимир Путин) многократно е подчертавал, че предпочитаме преговори. Няма причини да не продължим преговорите с Киев, ние сме търпеливи хора”, посочи още Лавров.

Днеска причината пак е НАТО :lol6:

Утре ще е заради нацистите сигурно.

Сряда е заради био оръжията. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.