Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Богатир написа:

Ти пък де изпълзя от нафталина бре?

Или от кокошарника?! :lol6:Много ви е страх от Русия!

Жители на Мариупол: Украйна разруши града ни, а казва на света, че Русия го прави (видео)

Що, нещо проблем ли имаш с изпълзяването ми? Иначе малоумната опорка, че Украйна сами си събарят градовете, за да обвинят великите асвабадители ат Расия, е нещо, в което само слепите путлер-фенчета може да повярват...

преди 7 минути, vpvelev написа:

Докъде стигнахте с войната?

Укротъпите тука вече празнуват победа, унищожили всичките танкове на РФ според тях, и половината руска армия , и уверено настъпват към Москва :wub:

преди 23 минути, lebel написа:

Както вече имах удоволствието да споделя (деликатно) с теб, старите ти белези не ме трогват, мила. Съжалявам.

Поздрави!

Хехе,къде заби и ти в нищото,мили  ...намекнах ти  деликатно ,че не ти приляга да се присъединяваш към тези,които редовно  обиждат едно момиче тук. Някакъв вид геройство ли те напъна точно това да бъде единственото ,което можа да кажеш по темата. Когато друг път се опиташ да кажеш нещо, недей забива в нищото, като си мислиш че казваш нещо....

И смени  чалгата.Нещо си се объркал. Аз посещавам друг вид места и събития.

Ето нещо от днес...някъде по света на някой остров.........понеже нямаме пари за Слънчев бряг, мизерстваме из Индийския океан.....

spacer.png

spacer.png

преди 38 минути, WhiteHart написа:

На тия рашки останаха ли им танкове? Нищо, тракторите и байрактарите дебнат... 😏

Дали ще им свършат ракетите?   

Киев регистрира продължаващо съсредоточаване на руски войски в Източна Украйна, включително войници, прехвърлени от Сибир и руския Далечен изток.

"Възможно е до няколко дни окупаторите да подновят офанзивата си", каза украинският Генерален щаб.

преди 47 минути, WhiteHart написа:

На тия рашки останаха ли им танкове?

Най-добре да гледаш на 9 май парада на Червения площад.

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Там най отдолу ще видиш цитат с конкретният пост на Лоботомирко с конкретният линк, който той е дал

Видях го цитата с линка веднага, но като цъкна да ме препрати към неговия пост излиза това!

За същото ли става дума?

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Хехе,къде заби и ти в нищото,мили  ...намекнах ти  деликатно ,че не ти приляга да се присъединяваш към тези,които редовно  обиждат едно момиче тук. Някакъв вид геройство ли те напъна точно това да бъде единственото ,което можа да кажеш по темата. Когато друг път се опиташ да кажеш нещо, недей забива в нищото, като си мислиш че казваш нещо....

И смени  чалгата.Нещо си се объркал. Аз посещавам друг вид места и събития.

Ето нещо от днес...някъде по света на някой остров.........понеже нямаме пари за Слънчев бряг, мизерстваме из Индийския океан.....

spacer.png

spacer.png

Малдивите?:inlove1:

Цитат

Немският производител Рейнметал ще доставя на Украйна танкове Лепоард. Външният министър на Германия заяви на среща на външните министри на ЕС в Люксембург, че Украйна се нуждае преди всичко тежки оръжия.  "Сега не е време за извинения, сега е време  за прагматизъм." Тя изрази и одобрението си за увеличаване на военната помощ от ЕС до 1,5 милиарда евро, както беше предложено от Жозеп Борел.

"Леопард" - ът, дето не става за нищо. Че и сложен. И инструкциите са на немски език!:lol6::lol6::lol6:

Германците да не объркаха война с ВСВ?:lol6::lol6::lol6:

Германските танкове имат сума ти скорости и сложни двигатели. Нещо да се обърка и край!:lol6:

преди 12 минути, Anneliese написа:

"Леопард" - ът, дето не става за нищо. Че и сложен. И инструкциите са на немски език!:lol6::lol6::lol6:

Германците да не объркаха война с ВСВ?:lol6::lol6::lol6:

Германските танкове имат сума ти скорости и сложни двигатели. Нещо да се обърка и край!:lol6:

Въх, принцесата от танкове разбира, руските на парада и на буксир не щат да вървят, пък и доста добре горят.

Дон-дон гондон, тик-ток дон-дон. Стана за смях пред цял свят.

преди 17 минути, БаалБек написа:

Видях го цитата с линка веднага, но като цъкна да ме препрати към неговия пост излиза това!

За същото ли става дума?

Не знам как става този номер. Явно някои потребители са с привилегии. Уж не могат да се редактират стари постове, а виж какво пише на неговият:

публикувано 31 март (редактирано) 

а най-отдолу пише:

Редактирано Петък в 00:28 от miro20 (преглед на промените)

Как става този номер? Даваш линк, който не си чел и написаното вътре не ти изнася и две седмици по-късно го редактираш

РуZия е държава, изостанала с векове от цивилизования свят. Манталитет на крепостни селяни, не познават и не искат демократично управление и граждански права. Чувстват се спокойни, когато начело е Вожда, Бащицата, Ръководителя - диктатор с твърда ръка, който да си измисли външна заплаха, с която да сплоти нацията. И тъй като там отделния индивид е нищо, те нямат и ярки индивидуалности. С някои редки изключения в литературата и музиката, руZнаците са сиви, скучни хора, без фантазия и креативност. Всичко им е copy-paste. Всичко. Бензиностанция с ракети - точно това са. 

преди 6 минути, WhiteHart написа:

Бензиностанция с ракети - точно това са. 

ПростоКиро-Харакиро не е наясно къде се намира -пък даже имал и последователи!?   Хайде вече стига шматки - няма накъде повече.  Народът ще вземе пак да върне Борисов...

преди 16 минути, nikssi написа:

n.jpg.378621bcab8b74b1c38c06cb320b134c.jpg

:wub:

затова, че цял свят дават оръжия на Украйна - страдат украинците - а и е все тая дали и ние ще дадем оръжия на Украйна, ние сме само малка част от света, какво може да дадем - 5 самолета, почти всяка седмица през нас минават камиони с танкове и други оръжия които идват от незнам си къде, за Украйна

Въх, шоуто тук май е по-сериозно отколкото на бойното поле. Админ vs глобален. Чудя се, модераторите получават ли наказания за тролене. Ей, навремето ми даваха с шепите, аз пък нали съм принципен и отказах. Сега щях да знам как...и дали въобще се дъвчат в скрития раздел. Или е само с цел наливане на бензин тук.

току-що, WhiteHart написа:

РуZия е държава, изостанала с векове от цивилизования свят. Манталитет на крепостни селяни, не познават и не искат демократично управление и граждански права. Чувстват се спокойни, когато начело е Вожда, Бащицата, Ръководителя - диктатор с твърда ръка, който да си измисли външна заплаха, с която да сплоти нацията. И тъй като там отделния индивид е нищо, те нямат и ярки индивидуалности. С някои редки изключения в литературата и музиката, руZнаците са сиви, скучни хора, без фантазия и креативност. Всичко им е copy-paste. Всичко. Бензиностанция с ракети - точно това са. 

Кажи сега две захаросани думи за Запада ,че половината форум да хване диабет. Ама нещо,което да те касае лично....

Иначе ,наистина не знам защо се хилиш като ти "казах " да броиш танковете  и ракетните установки на парада на Червения площад. След като питаш дали са останали-това е най-добрия начин да ги преброиш и после да споделиш...Преди време прочетох една много умна мисъл "Крокодила винаги се спотайва в тръстиките" И аз си мисля, че точно защото всички я гледат в момента, Русия много премерено не показва истинската си сила..защото не се знае,знае ли се..

https://en.wikipedia.org/wiki/VK_1602_Leopard

https://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_VIII_Maus

Германците имат готино чувство за хумор. Пращат точно най - неработещото и сложно нещо на украинците.:lol6:

Нищо чудно, че са загубили битката при Курск.:lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.