Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, kosyo написа:

Кире, видеото от април 2023 не мерна ли нейде в кристалната топка? Я си отпусни пак фантазията на 17 как ще се напусне Куба цялата флотилия. Ще пуснеш ли една сълза на прощаване?

Сектата на зелените любитеи на дървета се увеличи

https://x.com/ManiacMagic1/status/1801219405088526661

И тая баба яга си пропуснал да я свалиш

Теб не съм те питал. Имаш ли информация кога ще започне контранастъплението на украинската армия? Чакам го с нетърпение, за да приключи войната скоро. Ако бъде успешно, Украйна ще е свободна и войната ще свърши. Ако се провали, украинската армия ще понесе големи загуби и пак войната ще приключи. И двата варианта ме устройват.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Косе

Къде паднаха ударените тая нощ х101 :)

Стига с тия тъпи снимки. На съда е ясно :)

ВВС пък се занимава с утрепаните затворници по фронта.

Аз пък чух че палят микробуси на военните в Украйна - къде е бандеровския призив ?

преди 50 минути, attj написа:

Бившият началник на пресслужбата на украинските въоръжени сили полковник Владислав Селезньов назова числеността  на украинската армия.   По думите му доскоро са  служили  общо  1,3 милиона души.   Всички питат как и къде за 2 години някак са изчезнали около 800 000 от тях. Това е огромен проблем за обществото на хохлите.  Болна програма като геноцид се провежда лично от Зеленски. И ще продължават да губят територия.   Режимът в Киев се ръководи от психопати.      Чавдарчето Кокич какво разбира!?    

Teжко е да не си учил и да си слуга за десет лева препариран в леглото

преди 24 минути, andiay написа:

Кой казва истината и кой я манипулира,

Е все пак тук става дума за г-жа Чип от пералня. Не е трудно да се досети човек кой е манипулаторът тук.

току-що, Киро Н. написа:

Косе

Къде паднаха ударените тая нощ х101 :)

Стига с тия тъпи снимки. На съда е ясно :)

Кире още ли търсиш видеото от 2023 април? Ти си 2-рия дето не може да намери нещо дето го е гледал и иска да ми покаже някакъв интелект. Нещо върлува сред вашите среди и се разраства - надявам се да не се предава по полов път,а?

Лоша новина за собственика на камион с рег №9266EX76

току-що, maxthon написа:

Е все пак тук става дума за г-жа Чип от пералня. Не е трудно да се досети човек кой е манипулаторът тук.

Бъди не ми казвай че и от това не разбираш..

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косе

Как е ? Да не получиш възпаление на бузите ? По спокойно - едвам 14 е 

Bagpipe_bg.png

Кире, много ясно че аз съм виновен за твойте изказвания. Ще ме затапиш чак като извадиш видеото от април 2023. До тогава  мога единствено да ти се подигравам на потните фантазии и счупената ти кристална топка.. Виж бъдито как ме заобикаля - и ти ще станеш като него. Вие 2-мата имате ли нещо общо? Освен видния интелект който ръсите  и мрачните прогнози дето правите, ама не се сбъдват?

Вокално инструментална група "Сакам да строим" пак е имала турне

току-що, Киро Н. написа:

Косе

Почвам те като Кокич. Нямаш мозъчни гънки, жалко.

Bagpipe_bg.png.8be26a5be002a1f1f49afed31ad86a56.png

Кире , видеото от април 2023 иначе си прост фантазьор дето е със счупена кристална топка. Искаш ли да ти пускам видео на всеки опит да си измъкнеш . Тия дни е full house - видеа бол

Косе топката е наред

Видеа бол, ама политически дивиденти - нула.

Загина Свободна Украйна. Ще я поставят на командно дишане до 1 декември. Колко украинци ще измрат - все им е тая.

И това ако руснаците не пробият фронта :) щото едвам се крепи :)

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Косе топката е наред

Видеа бол, ама политически дивиденти - нула.

Загина Свободна Украйна. Ще я поставят на командно дишане до 1 декември. Колко украинци ще измрат - все им е тая.

И това ако руснаците не пробият фронта :) щото едвам се крепи :)

Виж сега аз от човек дето се изхвърля зверски и после като не се случи това дето го е обещал бяга от темата- съвет не искам. Просто си искам да ме завреш в ъгъла с видео от април а ти не можеш. Щото обичаш да си измисляш и катбо не ти се случи - бягаш от темата. Така че Кире - свикни в ролята на стирка.

Пряко попадение:

Косе

"Сгинела Украйна" - това е .

И никакви дрони и долари няма да я реанимират. Сега пък чакаме 50 милиарда за ток.

Ще бъде разорана от бомби и снаряди. Чакаме  конференцията "за споделяне на мнения"

ПП

Всеки ден показва ясно че украинците приключиха курса "бандера"

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Косе

"Сгинела Украйна" - това е .

И никакви дрони и долари няма да я реанимират. Сега пък чакаме 50 милиарда за ток.

Ще бъде разорана от бомби и снаряди. Чакаме сега конференцията "за споделяне на мнения"

Kире бре ти кое не разбра че си чакам видеото  и всяки опит да се измъкнеш ме натъжава все повече. Знам че ти бягат фактите ама поне това видео си го гледал нали не е от кристалната топка,а?

Порене:

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косьо учи апарата

Bagpipe_bg.png.8be26a5be002a1f1f49afed31ad86a56.png

Ати видеото от парил 2023 и тръкането на кристална топка. А и да и за 17 за изпращането от Куба. Макар че в твоя случай няма да се учудя ако го гледаш и на 16.

Нищо не става от тия дрончета:

преди 1 час, andiay написа:

Минимунчо пустоглавий, за разлика от неграмотник като теб, мен винаги ме интересува истината, а не кой казва кое е истина и кое е манипулация....

Затова и винаги становището ми се базира на факти, а не на това, което ми се иска да е факт както е при теб....

Което е напълно нормално с оглед на това, че си с КИ под 50 и съответно нямаш никаква възможност да прецениш кое е доказан и неоспорим факт и кое е манипулация....

Достатъчно ясно обосновах мнението си....

Ти смяташ, че то не се базира на факти, а на "факти" с цел манипулация....

Следователно ти оспорваш мнението ми, следователно ти трябва да обосновеш на каква база го оспорваш със съответните аргументи....

А не с "аргумента" - "Всичко казано от теб е манипулация, защото други казват друго, а аз им вярвам на тях, а не на теб"....

Кой в какво вярва няма никакво значение....

Ти вярваш, че сестра ми практикува най-древната професия, защото някой си с авторитет пред теб ти го бил казал....

На което ти отговарям, че това няма как да е истина, при условие, че аз нямам сестра....

И ти ми отвръщаш - "Докажи ми, че нямаш сестра, ти лъжеш и манипулираш, аз вярвам на човека, казал ми че твоята сестра практикува най-древната професия, та даже се е възползвал от услугите й"....

На неграмотния вярващ, нищо не може да се докаже, еманацио на човешката глупост.....

Което сам доказваш с това:

Какво доказва това, пустоглавий?

Предполагам, че лесно може да се изнамерят статии, където пък некой друг казва точно обратното на Урсула за шанса....

Е и?

Кой казва истината и кой я манипулира, Доньо Донево геройче материализирано...

Всъщност такива като теб по презумпция не могат да определят кое е реалност и кое е плод на техните желания за "реално"....

А защо тогава си тук?

Макар че, отново си в заблуда (нормално)....

Нито мое се излекуваш, нито мое да си помогнеш....

Нимой да пребориш природата, тя е решила да си тази пародия, която си....

Всеки се реализира според нивото си на образованост Минимунчо необразован....

Просто критериите за това що е то реализиран са различни и се дължат на същото това ниво на образованост....

За едни е да държат селски магазин, за други нещо друго....

Не се оплаквам от реализацията си....

Браво Жмуньо. Още няколко трудодни ненапъване и ще родиш мисъл. Грешна, но мисъл. Чешкаш ли чуждия, че не прочетох?

преди 1 час, kosyo написа:

Кире още ли търсиш видеото от 2023 април? Ти си 2-рия дето не може да намери нещо дето го е гледал и иска да ми покаже някакъв интелект. Нещо върлува сред вашите среди и се разраства - надявам се да не се предава по полов път,а?

Лоша новина за собственика на камион с рег №9266EX76

Бъди не ми казвай че и от това не разбираш..

Той си е по конспект. Нещата извън него не коментира.

Украинският президент Владимир Зеленски в речта си пред лидерите на срещата на върха на Г-7, организирана от Италия, поиска от лидерите да изготвят план, подобен на "плана Маршал" за развитието на Украйна.  Вообще не казва по какъв начин милионите украински казаци ще бъдат принудени и задължени да участват заедно с хохлите.     Та те продължават да се избиват взаимно и никой не говори за омиротворяване!?   И като свършат бандеровците - няма да могат нищо да възстановяват.  Това ли е целта на Запада?   

https://www.dodig.mil/In-the-Spotlight/Article/3806059/press-release-audit-of-the-dods-revaluation-of-the-support-provided-to-ukraine/ малка грешка на счетоводството. Плюс едни два милиарда за Украйна. Дано установят още такива грешчици и да ги поправят.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Плюс едни два милиарда за Украйна. Дано установят още такива грешчици и да ги поправят.

Корупция.    

преди 18 минути, attj написа:

Корупция.    

Четеш ти. Аз чета два милиарда повече за оръжие за Украйна. Иначе в индекса на корупция, Русия води пред САЩ с обиколки.

преди 21 минути, Киро Н. написа:

Смели украинци на границата ...

Дайте дрон, най добре 42

IMG_20240614_115154_625.jpg

Аз си викам че най-после видеото а то, пак бягаме от темата. Кире, според тебе колко няма да говорим за потните ти фантазии? Сега разбираемо да е с някоя мацка ами то с видеа от април месец... Не е на добре тая работа,ама ти продължавай - аз не съм те забравил какво обещаваше.

Изграждането на санитарна зона в Белгородска област върви по ПЛАНА

На карикатуре изображен солдат французского легиона, изрешечённый пулями и мини-загадка: холодный, воняет, с дырками, сделан во Франции, но не сыр...
19067339.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.