Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Още един дето не е чувал как се влиза в кръгово

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, Мечо Хубавеца написа:

Помага се на хора, които са във временно затруднение. Които са в постоянно, не се помага, защото няма смисъл. Пилеят се ресурси. 

Сигурен съм, че единствената причина да не помагаш на украинците е, че затруднението им не е временно. Иначе, охоо. Как само би помагал.

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Докъде ще стигнат тия милиарди? До никъде! Колко и много да са, ще свършат, а войната е яма без дъно. 

Не си мисли, че Русия няма да конфискува активи на Запада. Тия са помислили затова преди да започнат войната. 

Още на 22.02. 2022 г. се усетих, че ще има война когато призна ония две републики. Надявах се да греша, но уви...

Има повече, от колкото е необходима за да грохне русия и най-накрая да сменят това пробито ръждясало правителство със някакво демократично, което да се разбира със другите държави. 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Сигурен съм, че единствената причина да не помагаш на украинците е, че затруднението им не е временно. Иначе, охоо. Как само би помагал.

Ама разбира се. Веднага щях да пусна един смс за тях. Всяка година го правя за сираците, но те се очаква да пораснат. 

преди 3 минути, Звяра! написа:

Има повече, от колкото е необходима за да грохне русия и най-накрая да сменят това пробито ръждясало правителство със някакво демократично, което да се разбира със другите държави. 

Демек има 500 трилиона долара, че и повече?

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Ама разбира се. Веднага щях да пусна един смс за тях. Всяка година го правя за сираците, но те се очаква да пораснат. 

Написа ли биос-а или още го пишеш? :giggle1:

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да! За Украйна има!

Заколи ли прасето в банята? :lol6:

Още един случай в който онзи дето не лъже (щото е будист) лъже:

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Изядохте ли прасето дето беше пуснал тема, че ще го колиш в банята на апартамента? :lol6:

Браво. Голям си. Ако си истински, а не измислен платен Трол, явно не можеш да схванеш, колко много GSMu ще загубиш в този живот, в една реалност в която Русия ще е хегемон.

току-що, Митко Вълчев написа:

Браво. Голям си. Ако си истински, а не измислен платен Трол, явно не можеш да схванеш, колко много GSMu ще загубиш в този живот, в една реалност в която Русия ще е хегемон.

Голям съм и не ме е шубе от Русия. Ти що си такъв страхлив? :) 

Абе къде ги дават тия кинти? Само приказвате, а като попитам се спотайвате. 

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Жмуня пустопреливни, много плашиш. Ти мачкаш виртуалното ми нещичко, но сигнала за мен? Та колко беше успешно реализиран, спрямо свръхпретенциозното ти образование? Мунюню. Иначе си пред мене, грешни мисли бол си произвел . Глупи сигнализиращ.

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Само приказвате, а като попитам се спотайвате. 

Мен не си ме питал!

Аз не съм от тези, които се спотайват!

Рядко на някой обръщам внимание, така че питай, докато все още съм навит да ти отговоря! :)

току-що, Звяра! написа:

Мен не си ме питал!

Аз не съм от тези, които се спотайват!

Рядко на някой обръщам внимание, така че питай, докато все още съм навит да ти отговоря! :)

Айде, давай. Откъде текат кинти?

Някой да ти е казвал, че си Наполеон или Аполон? Ти ми помагаш, да ти помогна и аз. :) 

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Айде, давай. Откъде текат кинти?

Кой започна войната? 

преди 7 минути, andiay написа:

Хайде по същество. Ти си завършил магистратура по политически науки в топ 10 университет по специалността си. Това е в един факултет със социологията, не ли? Гледам Стойчев и Райчев са я завършили в софийския, който е извън топ 400. Ся колко да си се реализирал, когато реално си тотален анонимник. Без научна степен и публикации. Морално си на едно ниво с тях, но те облъчват стотици хиляди българи, а ти се правиш на шут тук. Губейки времето на по интелигентни и свестни от теб хора. Та колко се беше реализирал спрямо претенциите ти , че нещо не разбрах?

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Голям съм и не ме е шубе от Русия. Ти що си такъв страхлив? :) 

Абе къде ги дават тия кинти? Само приказвате, а като попитам се спотайвате. 

Ами щом не вземаш , значи си Полезен. Което е по достойно от платен, но още по глупаво .

A prominent US lawmaker has referred to Ukraine as a “gold mine”, insisting the West must maintain access to its estimated $12 trillion worth of critical minerals.

US Senator Lindsey Graham made these comments in a June 10 interview on the CBS program “Face the Nation”.

“They’re sitting on $10 to $12 trillion of critical minerals in Ukraine”, Graham said.

“They could be the richest country in all of Europe. I don’t want to give that money and those assets to Putin to share with China”, he added.

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Ами щом не вземаш , значи си Полезен. Което е по достойно от платен, но още по глупаво .

Полезен съм на някой, че си изказвам мнението, което аргументирам с факти. Добре, така да е.

Ти как да си полезен, като не се аргументираш и си голословен? Няма как. :)  Щяла Русия като прегази Украйна да нападне и НАТО. Що бе Митко? ми щото Митко има такова усещане и го е шубе да не дойдат руснаците...

Полезен съм на някой, че си изказвам мнението, което аргументирам с факти. Добре, така да е.

Ти как да си полезен, като не се аргументираш и си голословен? Няма как. :)  Щяла Русия като прегази Украйна да нападне и НАТО. Що бе Митко? ми щото Митко има такова усещане и го е шубе да не дойдат руснаците...

Ся, това че ти си с фактите, аз голословен е хубав виц сигурно (за мен е тъпизъм, но да кажем разкично чувство за хумор). Но нали уж тук пишем сериозно?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тя русия не може да прегази Украйна!

Вече три години гледаме как ВСУ ги мачкат по полетата в Украйна!

На адолф Хутин никой не му обръща внимание, неговите мисли, че запада се страхува рухнаха в покрайнините на Украйна. Молбите му за мир и условията, които поставя не се приемат от Украйна. До сега не бях видял някой по телевизията да моли за мир и да поставя условия при положение, че е нападнал. 

Мечтите на Хутин ще си останат там в калните окопи на покрайнините на Украйна! :D

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

И шесте самолета са били в хангара? Не само, че не са били в него, но не са били и на територията на летището.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.