Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 54 минути, maxthon написа:

Мхмммм, подобно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Gift написа:

Мечо-комуниста който не разбира от нищо. Кога пиянките ше я "смажете " 

Мечо е комунист колкото ти си гений....  Русия ще смаже Украйна, когато помощта от Запада спре. Това го знае всяко хлапе. :)

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Мечо е комунист колкото ти си гений....  Русия ще смаже Украйна, когато помощта от Запада спре. Това го знае всяко хлапе. :)

Комунисте с козите на баира ли си

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 3 минути, Gift написа:

Комунисте с козите на баира ли си

Ти да не си мислиш, че посещавам жена ти по баирите? Аз с такива шаврантии не се занимавам...

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Ти да не си мислиш, че посещавам жена ти по баирите? Аз с такива шаврантии не се занимавам...

:giggle1:

375875292_292532770190600_4405508805915806264_n.jpg

Вълчев ти сигурно си пропуснал външния министър на Чехия който каза че само 3 страни са дали пари така че - снарядите са няколко хиляди :)

Косе 

Обръщам ти специално внимание - гайдата се проби съвсем. Кинжала дезинтегрира подстанцията на електрическите жп линии в западната част на Крайна.

А на фронта - обичайното.

ПП

Давай дронове - по 70-80 не е достатъчно 200-300 ще трябват.

Чета злорадстването на групичката - да прочетат изказванията на "лидерите" в Швейцария.

IMG_20240615_122345_728.jpg

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, Минимунчо пустоглавий, по това какъв смисъл откриваш в една метафора, когато й отговаряш....

И при теб е повече от ясно....

Пак добре се описваш, но... не се надценявай....

Седми клас е много над твоите природни заложби....

Тцъ, ти надценяваш това, че притежаваш (евентуално) един лист хартия....

И определено се опитваш да се правиш на нещо, което не си и няма как да бъдеш ....

Няма как да не сме различни....

Се пак аз разбирам ко чета и ко пиша, а ти не.....

Природата е отредила да сме безкрайно различни....

Ако имаше представа как се влиза и как се дипломира някой в такъв род Университет, то щеше да знаеш, че си сътворил поредния си оксиморон....

Иначе ти си срам за всяко учебно завдение в което си бил, изключая началното училище с некои условности....

Тцъ, пустоглавчо, доказва единствено и само липсата на каквото и да е ниво при теб, след началното училище....

А това, че след толкова време, все още не си в състояние да се научиш как да цитираш извадка от мнение във форум, доказва и защо си останал на това ниво.....

Хайтов е казал на практика същото, което казвам и аз, но с други думи....

Но е нормално един индивид с КИ под 50 да не е в състояние да го разбере....

Ако наистина искаш да направиш нещо, но към момента не можеш да го постигнеш по една или друга причина, то ти ще направиш така, че да отстраниш пречките и вече да можеш....

По това си личи кой наистина иска и кой само заявява, че иска.....

Хайтов е базирал това свое велико изречение върху народната мъдрост:

"Когато човек иска да свърши една работа намира начин, когато не иска - намира оправдание"....

Да казваш, че искаш нещо, дори и да си вярваш, че го искаш и наистина да го искаш - това са много различни неща.....

Това казва Хайтов....

Тцъ, пустоглавий., това че някой смята, че иска нещо не означава, че НАИСТИНА го иска....

Всеки постига точно това, което НАИСТИНА иска....

"Не мога" е оправдание....

А убежденията ти разбираемо нямат нищо общо с реалността....

Защото ти НАИСТИНА си искал къс хартия, което по един или друг начин си постигнал (сиреч намерил си начина), но не си искал знания и не си ги постигнал....

Затуй и сичко при теб опира единствено и само до вяра......

Значи е искало всъщност да бъде шеф на санитарите, а не доктор и е учило напразно....

Ако е доволно от реализацията си, значи тя е добра за него....

Нищо, че я е постигнало по по-труден начин.....

Както обикновено - примерите ти са неадекватни....

Нимой да се преценява чужда реализация....

Нормално е материализираната еманация на героите на Доньо Донев, да провидят във всичко, което не са в състояние да разберат пустопреливане....

Дължи се на пустотата в тях самите....

Забавни са "изводите" на глупците.....

"Нормално е да си губиш времето...." - се отнасяше до теб бре МиниМунчо пустоглавий....

Защото за такива като теб времето е загубено още след раждането им....

"Само интелигентните хора никога не го правят...."  - вече не се отнася до теб и посочва защо за теб е нормално да заявиш :

за разлика от един интелигентен човек....

Казано като за такъв като теб - Нормалното за теб и нормалното за един поне средно интелигентен човек най-често са две противоположни неща....

"Сега ми се изясни" - казано от теб също е забавен оксиморон....

Желано и реалност са различни неща, пустоглавий.....

Както обикновено, всичко ти е ясно точно толкова, колкото е ясно на лутащ се в гъста мъгла на тотално непознато място...

И както казах - високомерие няма от моя страна.....

Но.... нормално е при "разговор" с някой като теб, поведението ми да бъде възприемано за високомерие...

Същото ще бъде, ако разговарях за Вселената с Хокинг примерно, само че с обратен знак....

А всеки твой опит да оценяваш причини, интелект, образование и покритие  на некой друг, доказва колко пародийно звучи Хомо Сапиенс приложено към индивид като теб....

Което евентуално би било жалко за теб, но мен пародиите ме забавляват....

Колко пъти да ти кажа, че не ми е нужно да се напъвам за каквото и да било....

А торта никогиш не съм искал да ставам....

Не проектирай собствените си фантазии върху мен....

Колкото и пъти да ти се повтаря нещо - полза никаква....

Всеки интелигентен човек може да лъже, дори казвайки привидно истината....

Но... и всеки интелигентен човек, може да го разобличи със същата тази истина....

А теб може да те лъже всеки дори и да използва откровени абсурди - достатъчно е да те накара да му вярваш, а това е най-лесната задача - достатъчно е в началото да ти каже това, което ти се иска да чуеш, за да можеш по-лесно да приемеш желаното за реалност....

Никой не се ражда лукав неграмотний....

И никога не съм казвал подобна глупост....

И лукавството, и манипулацията са сред първите умения, които всяко човешко същество (а и голяма част от по-интелигентните животни) усвоява още в невръстна бебешка възраст неосъзнато....

Което е много отдавна доказан научен факт....

Но... е напълно нормално за теб нито да го знаеш, нито да си в състояние да го осмислиш....

Защото:

"Има ли смисъл с теб да говоря?

О, не, не...."

Но пък е забавно....

А бре живо доказателство, че глупостта е заразна, що говориш от името на всички, след като още се възприемаш като умен?

А решението да има изобщо мои постове в тази вече безкрайно изтъпяла тема отдавна не е  мое....

Аз само отговарям на глупости адресирани лично към мен, както и в случая....

Дори и не чета останалите глупости....

А дали ми се смеят глупците никога не ме е вълнувало....

В горите ходя рядко, само когато са по пътя към основната ми цел.....

А твоят основен проблем е, че вече не си в състояние да правиш, каквото и да било смислено и затова почна да "пишеш върху картинки"....

Но... това е следствие от това, че глупостта е заразна....

Жмуньо Пустопреливач.Контрапродуктивен и неадекватен си по обсъжданата тема. Ако можеш да се погледнеш отстрани, щеще да  видиш каква карикатура си на всичко за което се представяш. Аз мога и се гледам( до болка са ми втръснали "оригиналните" ти отговори, на нискоинтелигентен седмокласник). Отдавна съм преодолял огромната част от комплексите си. Които при теб с възрастта предполагам че се усилват, но с уточнението, че не те знам преди, може да си бил и по зле. А да. Есе.

Летището в Миргород получи няколко ракети :)

Определено е по икономично от дронове 

Една касета срещу 30-40

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Жмуньо Пустопреливач.Контрапродуктивен и неадекватен си по обсъжданата тема

Минимунчо пустоглавий, какво "обсъждаме" задаваш ти....

Аз само ти отговарям, знаейки предварително, че ще бъде безсмислено, но пък забавно....

Иначе едва ли ще се намери тема по която би могъл да бъдеш адекватен....

Но... поне опитите ти ме забавляват....

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Ако можеш да се погледнеш отстрани, щеще да  видиш каква карикатура си на всичко за което се представяш.

Нормално е някой като теб да си създава такова впечатление.....

Дължи се на факта, че човек с КИ под 50 не е в състояние да прави разлика между желаното и реалното....

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Аз мога и се гледам( до болка са ми втръснали "оригиналните" ти отговори, на нискоинтелигентен седмокласник).

Бе гледаш, гледаш, ма нимой да виждаш....

Също нормално за такъв като теб....

А нимой  да отговаряш дори и като седмокласник, щото това е цял един етап над развитието което си постигнал....

Седмокласника дори и да не разбира нещо, то поне ще може да му се обясни и той да го осмисли, което е нещо надхвърлящо природните ти заложби....

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Отдавна съм преодолял огромната част от комплексите си.

Комплекси не е възможно да бъдат преодолени неграмотний.....

А че притежаваш огромни такива е повече от видно....

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Които при теб с възрастта предполагам, че се усилват, но с уточнението, че не те знам преди, може да си бил и по зле.

Предполагай си, щом си вярваш, че ставаш поне за врачка....

Но.... вярата ти нищо не доказва....

Истината е, че и за врачка не ставаш.....

преди 25 минути, Митко Вълчев написа:

А да. Есе.

Мхм, есе....

И ааа, да....

Нема смисъл, но е забавно да караш глупака сам да доказва глупостта си....

А аз обичам и да се забавлявам....

преди 1 час, BANKATA написа:

Мхмммм, подобно.

Е тук става дума за украинско пво. Но няма и значение. Както виждаш разрушенията са "същите" като тези от Шебекино.

преди 3 часа, bigiadri написа:

Абе ,гумаджия смотан -ВЕЛИК РУСКИ ТРОЛ със гомняна седалка,какви са тези аналогии,стига с тези съветски,комунистически ВКИСНАТИ опорки ? Ами през двете войни БГ беше против САЩ ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ , ФРАНЦИЯ и на края с Русия . СЕГА е със западния свят против руските примитиви .НАПЪНИ си изпиления мозък за да можеш поне от части да кажеш нещо по различно от това ,което до втръснало сме слушали през строящия комунизъм.

Адашчее, две световни войни сме били срещу руснаците и в резултат два пъти ядем хурката. ФАКТ!!!

Сега пак се напиняме да сме срещу тях. 

Един път русенската грешка на природата да е прав, а ти и това искаш да осереш :(

пп:  Впрочем разбрахте ли се с твоят идол - Лоботомиро Двайсти, кой от двама ви е НАСРАН ТРОЛ? Дали е този, който твърди че не може да има поражения от отломки от ракети, или е този който твърди че може?

"Приятелите" ни от РФ!

А на нашите червенотиквеничковчета лиги им текат по Мухонасранск....

Заместник-секретарят на руския Съвет за сигурност Медведев директно призовава руснаците да се мобилизират, за да нанесат максимална вреда на западните общества и инфраструктура. Медведев говори за вреди над гражданите, икономиките, институциите и правителствата на нашите държави. Обяснява нуждата да се открият слабите места на западните енергиен сектор, индустрия, транспорт, банкиране и социални услуги, както и да се засили информационната война. Заплашва, че ще превърнат животите ни “в пълен и безумен кошмар, в който да не могат да различат дивата измислица от реалностите на деня, адското зло от ежедневната рутина”.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Вълчев ти сигурно си пропуснал външния министър на Чехия който каза че само 3 страни са дали пари така че - снарядите са няколко хиляди :)

Косе 

Обръщам ти специално внимание - гайдата се проби съвсем. Кинжала дезинтегрира подстанцията на електрическите жп линии в западната част на Крайна.

А на фронта - обичайното.

ПП

Давай дронове - по 70-80 не е достатъчно 200-300 ще трябват.

Чета злорадстването на групичката - да прочетат изказванията на "лидерите" в Швейцария.

IMG_20240615_122345_728.jpg

Кире, обръщам ти СПЕЦИАЛНО внимание- чакам си видеото от април 2023 и искам да чуя последните ти гадания на кристалната топка. Не е честно просто толкова време да не ни ги споделяш. Преди беше по-дащен от сега. Нещо се пречупи в теб като затри държавата май месец и погреба онзи дето още пуска видеа.

Безаналогово порене:

Още малко (просто се кефя на самокопаващия се)

ВиК-то е на дневен ред:

РуZката техника трябва да се подгрява най-редовно

2 машини бонус за всички любители:

Една касета срещу 30-40

Косе

Как е с дроните - държите ли фронта ?

IMG_20240615_145445_479.jpg

преди 16 минути, Киро Н. написа:

Една касета срещу 30-40

Косе

Как е с дроните - държите ли фронта ?

IMG_20240615_145445_479.jpg

A видния експерт по празни приказки и обещания се появил.  Кире какво я мислим тая държава дето тия затри преди 15 дена вече? Колкото да мислиш за видеото от април 2023- няма смисъл просто - няма го вече няма тема за разтягане на празни приказки..

Дрон-разведчикнсе преквалифицира в щурмовик

Едно цъфнало лале:

Ей на от оня свят продължава да дразни ФСБ-то

преди 1 час, БаалБек написа:

"Приятелите" ни от РФ!

А на нашите червенотиквеничковчета лиги им текат по Мухонасранск....

Заместник-секретарят на руския Съвет за сигурност Медведев директно призовава руснаците да се мобилизират, за да нанесат максимална вреда на западните общества и инфраструктура. Медведев говори за вреди над гражданите, икономиките, институциите и правителствата на нашите държави. Обяснява нуждата да се открият слабите места на западните енергиен сектор, индустрия, транспорт, банкиране и социални услуги, както и да се засили информационната война. Заплашва, че ще превърнат животите ни “в пълен и безумен кошмар, в който да не могат да различат дивата измислица от реалностите на деня, адското зло от ежедневната рутина”.

Уикенд е , алкашата Димон пак се е напукал яко  с водка :) 

Но реториката е характерна и за него и за всички рашистонацисти . 

А украинците очевидно предприемат малко по различен акцент в атаките си , и това е унищожаване на рашисткото ПВО 

Тази тактика според мен е предястие за по широки въздушни и всякакви атаки в близко бъдеще по оголени рашистки позиции.

:yanim:

Леле майкоу...

Значи като утепаме цивилни в Белгород разреждаме Пво-то на Русия .

А като треснат ЖП тока в цяла Украйна какво правим ?

Същото - утрепваме бабичка с внук.

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Леле майкоу...

Значи като утепаме цивилни в Белгород разреждаме Пво-то на Русия .

А като треснат ЖП тока в цяла Украйна какво правим ?

Същото - утрепваме бабичка с внук.

Кире, какво казва кристалната ти топка за мойто видео от април 2023? Ще ли ги бъде или пак си буйствал и си фантазирал?

Добре де мийте ги тия крака като ви водят при военния касапин. То тая кал такива инфекции ще ви докара че ще се наложи ампутация. Никаква хигиена значи.

Саратов отбелязва нещо

И тук от няколко деня се пече нещо в този котел ама това никой не го забелязва. Най-накрая котел имаме и 0 внимание към него:

Тоя Волчанск дето го превземат от месеци, май се превърна в тотална  месорубка за рашистите :)

Както иостаналите градчета де....

И да изпреваря цитирания само западната преса, NYT са пуснали прословутите проекто-договори.

https://www.nytimes.com/interactive/2024/06/15/world/europe/ukraine-russia-ceasefire-deal.html

Нищо ново под слънцето поне за мен.

Обаче пък нещо няма да се хареса на повечето говорещи празни приказки за това.. Не се вързва нещо..

преди 2 часа, andiay написа:

Минимунчо пустоглавий, какво "обсъждаме" задаваш ти....

Аз само ти отговарям, знаейки предварително, че ще бъде безсмислено, но пък забавно....

Иначе едва ли ще се намери тема по която би могъл да бъдеш адекватен....

Но... поне опитите ти ме забавляват....

Нормално е някой като теб да си създава такова впечатление.....

Дължи се на факта, че човек с КИ под 50 не е в състояние да прави разлика между желаното и реалното....

Бе гледаш, гледаш, ма нимой да виждаш....

Също нормално за такъв като теб....

А нимой  да отговаряш дори и като седмокласник, щото това е цял един етап над развитието което си постигнал....

Седмокласника дори и да не разбира нещо, то поне ще може да му се обясни и той да го осмисли, което е нещо надхвърлящо природните ти заложби....

Комплекси не е възможно да бъдат преодолени неграмотний.....

А че притежаваш огромни такива е повече от видно....

Предполагай си, щом си вярваш, че ставаш поне за врачка....

Но.... вярата ти нищо не доказва....

Истината е, че и за врачка не ставаш.....

Мхм, есе....

И ааа, да....

Нема смисъл, но е забавно да караш глупака сам да доказва глупостта си....

А аз обичам и да се забавлявам....

Продължавай да се забавляваш тогава Жмуньо, другите от форума също. Или поне да разсмиваш. Нивото ти в темата е  между Aти и нискоинтелигентен седмокласник. Мисля, че си се доказал повече от достатъчно, като самовлюбен и с ценз глупак, но щом държиш, продължавай. Есе. Апокрифно.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Продължавай да се забавляваш тогава Жмуньо, другите от форума също. Или поне да разсмиваш. Нивото ти в темата е  между Aти и нискоинтелигентен седмокласник. Мисля, че си се доказал повече от достатъчно, като самовлюбен и с ценз глупак, но щом държиш, продължавай. Есе. Апокрифно

Туй и правя, Минимунчо пустоглавий.....

А забавлението не значи да се смееш....

Всеки глупак намира за смешно всяко нещо, което по презумпция не е в състояние да осмисли....

Стандартна защитна реакция, изучена и описана много отдавна....

От това и е произлязъл израза - "Хилиш се като глупак", който присъства под една или друга форма във всички езици и култури....

Няма как неграмотен индивид с КИ под 50 като теб да оценява чието и да е друго ниво по произволно избрана тема....

Просто защото ти липсва каквото и да е ниво по каквато и да е тема, което успешно доказваш със всеки свой пост....

Природата така е отредила....

А какво "мисли" един глупак, нема никаква стойност, защото природата го е лишила от тази способност....

Въобще не държа да продължавам "комуникацията" с глупак, но цитираш ли ме ще ти отговарям и ще се забавлявам с глупостта....

И нали знаеш....

преди 8 минути, andiay написа:

Туй и правя, Минимунчо пустоглавий.....

А забавлението не значи да се смееш....

Всеки глупак намира за смешно всяко нещо, което по презумпция не е в състояние да осмисли....

Стандартна защитна реакция, изучена и описана много отдавна....

От това и е произлязъл израза - "Хилиш се като глупак", който присъства под една или друга форма във всички езици и култури....

Няма как неграмотен индивид с КИ под 50 като теб да оценява чието и да е друго ниво по произволно избрана тема....

Просто защото ти липсва каквото и да е ниво по каквато и да е тема, което успешно доказваш със всеки свой пост....

Природата така е отредила....

А какво "мисли" един глупак, нема никаква стойност, защото природата го е лишила от тази способност....

Въобще не държа да продължавам "комуникацията" с глупак, но цитираш ли ме ще ти отговарям и ще се забавлявам с глупостта....

И нали знаеш....

Как това, че забавлението не означава САМО да се смееш, променя факта че човек може само да се надсмива над глупостите които пишеш на конвейер? Ако една десета от времето в което "не се напъваш" да спамиш в темата, бе употребил за да напишеш есе по някой казус( имайки една десета от възможностите които сам си приписваш). То би трябвало, да си написал нещо което ще стане бестселър в някоя медия с такава тематика. Но ти си способен да го направиш само в собствените ти фантазии. Както пиша многократно, абсолютна пародия на всичко за което се представяш. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.