Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косьо

Всички отричаха този договор и обясняваха че руснаците лъжат.

Ще ти кажа да си навреш дроните къде слънце не огрява.

Страната 404 е приключена - трябват 486 милиарда да се възстанови :)

Сега кажи че лъжа :)

ПП

.

Столтенберг заяви че плана 40 милиарда годишно още не е одобрен .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Как това, че забавлението не означава САМО да се смееш, променя факта че човек може само да се надсмива над глупостите които пишеш на конвейер?

Тофа, което изглежда факт за някой като теб и това, което е наистина факт, нямат нищо общо помежду си....

А фактът е, че един глупак, бидейки глупав по природа (защото някой може да е глупав по даден въпрос, но това да е преходен и преодолим период) възприема всичко, което не може да осмисли по презумпция, за глупост и му се присмива, надсмива или просто се хили....

Както казах, нормална защитна реакция, която е типична за всеки глупак, природата се е погрижила така той да не може да осъзнае собствената си глупост, защото иначе би успял да премине едно ниво на горе, но би бил обзет от суицидни мисли....

Природата има най-черното чувство за хумор.....

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Ако една десета от времето в което "не се напъваш" да спамиш в темата, бе употребил за да напишеш есе по някой казус( имайки една десета от възможностите които сам си приписваш). То би трябвало, да си написал нещо което ще стане бестселър в някоя медия с такава тематика.

Всъщност, фактът е, че отделям доста по-малко от една десета от времето си, за да се забавлявам и с някой глупак...

Есета съм писал коги ми е било нужно и са го изисквали от мен....

Днес не изпитвам такваз необходимост, а и никой не го изисква от мен....

Интерес за присъствие в публичното пространство също нямам...

За опровергавам, който и да е твой "аргумент", по който и да е въпрос" не ми е нужно да ползвам чак пък една десета нито от знанията натрупани през годините, нито от възможностите ми....

И то не защото моите знания или възможности са неограничени, а защото на теб ти липсват каквито и да е наченки на знания, а възможностите ти за придобиването им са ограничени до рамките на "санитарния минимум"....

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Но ти си способен да го направиш само в собствените ти фантазии.

Което представлява "факт" само в твоята фантазия....

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

Както пиша многократно, абсолютна пародия на всичко за което се представяш. 

Каквото и да напише един глупак, както и да го напише, колкото и пъти да го напише - все ще е нещо без никаква стойност....

Винаги ще отразява само желаното и никога реалното....

Защото не е в състояние да се аргументира с друго, освен с "Това са глупости".....

Но... това е защото:

преди 39 минути, Киро Н. написа:

Косьо

Всички отричаха този договор и обясняваха че руснаците лъжат.

Ще ти кажа да си навреш дроните къде слънце не огрява.

Страната 404 е приключена - трябват 486 милиарда да се възстанови :)

Сега кажи че лъжа :)

ПП

.

Столтенберг заяви че плана 40 милиарда годишно още не е одобрен .

Кире, от тебе чакам само видео от април 2023. Тотален провал си като гадател така че както казах ставаш единствено да се забърсва пода с тебе.

преди 8 минути, andiay написа:

Тофа, което изглежда факт за някой като теб и това, което е наистина факт, нямат нищо общо помежду си....

А фактът е, че един глупак, бидейки глупав по природа (защото някой може да е глупав по даден въпрос, но това да е преходен и преодолим период) възприема всичко, което не може да осмисли по презумпция, за глупост и му се присмива, надсмива или просто се хили....

Както казах, нормална защитна реакция, която е типична за всеки глупак, природата се е погрижила така той да не може да осъзнае собствената си глупост, защото иначе би успял да премине едно ниво на горе, но би бил обзет от суицидни мисли....

Всъщност, фактът е, че отделям доста по-малко от една десета от времето си, за да се забавлявам и с някой глупак...

За опровергавам, който и да е твой "аргумент", по който и да е въпрос" не ми е нужно да ползвам чак пък една десета нито от знанията натрупани през годините, нито от възможностите ми....

И то не защото моите знания или възможности са неограничени, а защото на теб ти липсват каквито и да е наченки на знания, а възможностите ти за придобиването им са ограничени до рамките на "санитарния минимум"....

Каквото и да напише един глупак, както и да го напише, колкото и пъти да го напише - все ще е нещо без никаква стойност....

Защото не е в състояние да се аргументира с друго, освен с "Това са глупости".....

Но... това е защото:

Митака е глупак и понеже ти си умен влизаш в безмислени за теб спорове с него.

К'во отговори преди за високомерието?

Или да питам за комолекси и его?

Удри:

Добре де признавам малко неточно но пък са все още в съветския норматив.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Митака е глупак и понеже ти си умен влизаш в безмислени за теб спорове с него

Спор нема бре....

Спор би бил безсмислен, но забавлението си е напълно смислено занимание....

А мен глупостта винаги ме забавлява....

преди 3 минути, BANKATA написа:

К'во отговори преди за високомерието?

Че високомерие няма....

Даже по-късно обясних и защо е невъзможно да има....

преди 5 минути, BANKATA написа:

Или да питам за комолекси и его?

Мое да питаш квот си искаш....

Имам комплекси като всеки нормален човек, но са в области които немат никаква връзка с който и да е в този форум....

И определено не се опитвам да ги избивам тук, най-малкото защото знам, че това е невъзможно...

Его всеки има, иначе нимой да бъде биде определен като личност....

Въпросът е, какво стои зад фасадата на това его....

Дали е подкрепено и защитено със знания и правилна преценка на възможностите, или като в случая с Минимунчо е плод на пълната си неосъзнатост....

Което пък не носи никви дивиденти на моето его....

Егото ми би било погъделичкано, ако можех да стоя поне равностойно в дебат с некой, който е доказано по-знаещ от мен....

Ако требе да ползвам опростена спортна терминология, то едно е да завършиш реми или да паднеш след 40 хода от световния шампион по шах, а съвсем друго е да биеш в три хода некой който дори не е наясно с правилата....

Първият вариант вдига осезаемо самочувствието, гъделичкайки така егото....

Вторият вариант не може, но се пак мое да те забавлява, еле па коги отсрещния са е взел за "природен талант", комуто не е нужно да знае правилата....

Други въпроси?

преди 1 час, andiay написа:

Няма как неграмотен индивид с КИ под 50 като теб да оценява чието и да е друго ниво по произволно избрана тема.

Нали се разбрахме, че е около или малко над 50? Още ли е оглупял?

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Е, явно съм бил обзет от алтруизъм....

По-надолу накъде бре?

Падне ли под 21 вече става тамагочи....

преди 57 минути, andiay написа:

Но... това е защото:

Това, как един псевдоинтелектуален глупак прелива многоколичествено от пусто в празно и словоблудства, няма нищо общо с реален интелект и мъдрост. Есета си писал, но нищо написано от теб не показва тук в темата, и една стотна от огромните ти претенции и неистови напъни да се представиш за какъвто и да е капацитет. Това което твърдиш, няма допирна точка с това което показваш. Интерес и да имаш, възможност нямаш. В противен случай, не би досадил на всеки във форума, който е сгрешил да прочете нещо писано от теб, с постоянните внушения колко си по по и най, а се показваш като пародия на всичко това. От чуждомачкането мина на песен, в която явно си главния герой. Давай, можеш още.  

"Каквото и да напише един глупак, както и да го напише, колкото и пъти да го напише - все ще е нещо без никаква стойност....

Винаги ще отразява само желаното и никога реалното...." явно се познаваш твърде добре.

преди 34 минути, andiay написа:

Спор нема бре....

Спор би бил безсмислен, но забавлението си е напълно смислено занимание....

А мен глупостта винаги ме забавлява....

Че високомерие няма....

Даже по-късно обясних и защо е невъзможно да има....

Мое да питаш квот си искаш....

Имам комплекси като всеки нормален човек, но са в области които немат никаква връзка с който и да е в този форум....

И определено не се опитвам да ги избивам тук, най-малкото защото знам, че това е невъзможно...

Его всеки има, иначе нимой да бъде биде определен като личност....

Въпросът е, какво стои зад фасадата на това его....

Дали е подкрепено и защитено със знания и правилна преценка на възможностите, или като в случая с Минимунчо е плод на пълната си неосъзнатост....

Което пък не носи никви дивиденти на моето его....

Егото ми би било погъделичкано, ако можех да стоя поне равностойно в дебат с некой, който е доказано по-знаещ от мен....

Ако требе да ползвам опростена спортна терминология, то едно е да завършиш реми или да паднеш след 40 хода от световния шампион по шах, а съвсем друго е да биеш в три хода некой който дори не е наясно с правилата....

Първият вариант вдига осезаемо самочувствието, гъделичкайки така егото....

Вторият вариант не може, но се пак мое да те забавлява, еле па коги отсрещния са е взел за "природен талант", комуто не е нужно да знае правилата....

Други въпроси?

Пустопреливник, хвален ли си някога от друг, на една стотна от това което се хвалиш сам? Според теб какъв е приносът ти конкретно в тази тема, освен да тролиш и да провокираш спам със малоумните си заяждания? Кой мислиш, че се интересува и вярва, на нещата които вярваш и пишеш за себе си?

преди 5 минути, andiay написа:

Е, явно съм бил обзет от алтруизъм....

По-надолу накъде бре?

Падне ли под 21 вече става тамагочи....

Брях как двете неутрални, не подкрепящи никого тролчета си подават удобно топката. Мунюню, толкова интелект и елитно образование, за да правиш това. Че той Ати се справя, по добре от теб. За Макстон да не говорим.

преди 15 минути, Мечо Хубавеца написа:

Мече, на фона на вас двамата с високообразования смешник Андиту, нямам никакви притеснения нито за интелекта, нито за нормалността си. 

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Това, как един псевдоинтелектуален глупак прелива многоколичествено от пусто в празно и словоблудства, няма нищо общо с реален интелект и мъдрост. Есета си писал, но нищо написано от теб не показва тук в темата, и една стотна от огромните ти претенции и неистови напъни да се представиш за какъвто и да е капацитет.

Преди време и аз така сбърках и му обръщах внимание, и стигнах до абсолютно същите изводи .

Човека си избива комплексите и си чеше егото с абсолютниглупости и словоблудства , описваки най вече себе си  и проблемите си .

Отказах се отдавна, не съм нито психолог, нито психиатър за да му помогна по някакъв начин.

:)

По темата :

:yanim:

преди 5 минути, miro20 написа:

Преди време и аз така сбърках и му обръщах внимание, и стигнах до абсолютно същите изводи .

Човека си избива комплексите и си чеше егото с абсолютниглупости и словоблудства , описваки най вече себе си  и проблемите си .

Отказах се отдавна, не съм нито психолог, нито психиатър за да му помогна по някакъв начин.

:)

По темата :

Виждам че има куп девиации. Гордее се, че пишейки някакъв абсурд, той става "истина" в обърканото му съзнание. 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Това, как един псевдоинтелектуален глупак прелива многоколичествено от пусто в празно и словоблудства, няма нищо общо с реален интелект и мъдрост.

И ка стигна до тоя "извод" като не си в състояние да разбереш кво ти се казва?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Есета си писал, но нищо написано от теб не показва тук в темата, и една стотна от огромните ти претенции и неистови напъни да се представиш за какъвто и да е капацитет

И смяташ така защото?

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Това което твърдиш, няма допирна точка с това което показваш.

Тцъ, ти няма как да прецениш, какво показва който и да е....

Показа и доказа го с "общочовешките ценности", които първо беа християнските божи заповеди, после станаха западните и т.н., после с твърдението ти, че "загубата на митнически такси създава по-голяма зависимост от загубата на собственост", после беа статистиките, после бе тренда и ка той бил по-маловажен от моментните стойности и т.н....

Сиреч пълен и тотален невежа....

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Интерес и да имаш, възможност нямаш.

Нема ка да преценяваш чужди възможности....

Щот си МиниМунчо....

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

В противен случай, не би досадил на всеки във форума, който е сгрешил да прочете нещо писано от теб, с постоянните внушения колко си по по и най, а се показваш като пародия на всичко това.

Само глупакът си позволява да "говори" от името на всички....

За разлика от теб, аз знам, че няма как да мина за нещо различно от това, което съм.....

Затова и не се опитвам, а и не ми е нужно....

А  е нормално пародиен представител на човешкия вид като теб да приема за пародия всичко, което не е по природните му заложби да осмисли....

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

От чуждомачкането мина на песен, в която явно си главния герой. Давай, можеш още.  

Чуждомачкането си е в твоето раздвоено инфантилно въображение.....

А че, продължаваш да "мачкаш нещичкото в гащичките си" е вън от всяко съмнение....

Но... какво си представяш докато вършиш тази дейност реално, само ти си знаеш, мен не ме интересува....

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

"Каквото и да напише един глупак, както и да го напише, колкото и пъти да го напише - все ще е нещо без никаква стойност....

Винаги ще отразява само желаното и никога реалното...."

явно се познаваш твърде добре.

Баси, а научи се да цитираш бре...

Не е наука....

Иначе тцъ....

Не описвам себе си, точно защото добре се познавам....

Но.... за разлика от неграмотник като теб притежавам достатъчно знания относно човешката природа....

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Виждам че има куп девиации. Гордее се, че пишейки някакъв абсурд, той става "истина" в обърканото му съзнание. 

Виждаш, виждаш, колкото и да гледаш, нищо не си в състояние да видиш.....

Цялото човешко познание е "абсурд" за индивид като теб....

Защото:

преди 12 минути, miro20 написа:

Мда, спираш да обръщаш внимание на всеки, който покаже и докаже, че освен пропагандни клишета в главата ти няма нищо....

Последно бе след РАНД Корпорейшън....

Путинска е, нъл тъй, Миме?

Иначе ме кефи ка глупците се подкрепят взаимно....

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Има известна разлика с Косово. Там албанската армия не е нахлула, а си е изцяло вътрешен конфликт.  Като си искат териториите да контранастъпват и не се ослушват за още кинти. 

И според международното право САЩ бомбардираха Белград???    Днес е точно  Видов ден.   Не могат хохлите да настъпват - противниците им вече са повече от тях  и имат превъзходство при всички видове оръжия.    След 8 години военна операция АТО  украинските казаци поискали руските казаци да се намесят и да им помогнат.    Нали според Зельо всичките казаци са украинци.      Значи пак е вътрешен спор.  Да му мислят   хохлите.   Нищо оптимистично не ги очаква.  Движат се пак към загуба на суверенитета си.   Също като в предните векове.    

преди 3 минути, attj написа:

Видов ден

Спасов ден ми докладваха, че е минал. :) 

преди 5 минути, andiay написа:

И смяташ така защото?

Показа и доказа го с "общочовешките ценности", които първо беа християнските божи заповеди, после станаха западните и т.н., после с твърдението ти, че "загубата на митнически такси създава по-голяма зависимост от загубата на собственост", после беа статистиките, после бе тренда и ка той бил по-маловажен от моментните стойности и т.н....

Щот си МиниМунчо....

За разлика от теб, аз знам, че няма как да мина за нещо различно от това, което съм.....

А  е нормално пародиен представител на човешкия вид като теб да приема за пародия всичко, което не е по природните му заложби да осмисли....

А че, продължаваш да "мачкаш нещичкото в гащичките си" е вън от всяко съмнение....

Но... какво си представяш докато вършиш тази дейност реално, само ти си знаеш, мен не ме интересува....

Не е наука....

Иначе тцъ....

Но.... за разлика от неграмотник като теб притежавам достатъчно знания относно човешката природа....

Защото:

Мда, спираш да обръщаш внимание на всеки, който покаже и докаже, че освен пропагандни клишета в главата ти няма нищо....

Прав си, няма как да минеш за нещо различно от това което си. Пустопреливащ ниско ниво трол, независимо от ценза, целта на който е да пречи на писането по същество в темата. Виждаш как се съгласявам с фактите. Други факти. Постовете ти са 80 процента самохвалство (издаващо ментални проблеми) и провокации към човека на който пишеш. Останалото общи приказки, примесени с абсурдни (шизо) твърдения, "всеки можел да стане милиардер, ако наистина го искал". То аз мислех да надмина  Паганини, но не го исках достатъчно, иначе проблем йок.

преди 13 минути, andiay написа:

И смяташ така защото?

Щот си МиниМунчо....

Не е наука....

Иначе тцъ....

Защото:

"Иначе ме кефи ка глупците се подкрепят взаимно...."  добре си подавахте топката с Николов, сега с Мечо, дето бил хубавеца. Та за пореден път, когато си прав, прав си. Знам, знам. Не мога да цитирам като хората, ма ти си умньо ще разбереш кво имам предвид.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

НАСРАН ТРОЛ

Тошев е насран РУСКИ ТРОЛ -2024-06-15172517.png.fd0700ea7dea29590d74b9fe6d440f7e.pngносител на НАЙ- ВЕЛИКАТА СЪВЕТСКА ЗНАЧКА

1076544821_.png.beebed4d15adff15bd67dde91e366fd1.png

2.thumb.png.06932e3d94eaa0de81c84fd63b3e6bb9.png

преди 3 часа, miro20 написа:

Тоя Волчанск дето го превземат от месеци, май се превърна в тотална  месорубка за рашистите :)

Както иостаналите градчета де....

Руските тъпаци са обградени в аграрния завод и постоянно ги бомбандират .Пълен леш.2024-06-15191334.thumb.png.1535941c4caffa479ce8fcd74f941415.png

2024-06-15191431.thumb.png.0094dce8ff382f193f67392f5dba5378.png

И бележитият РУСКИ трол ,който се мисли за НЕотразим хубавец:

мечо.png

преди 1 час, andiay написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Ето точно за това говоря ! :lol6:

преди 54 минути, attj написа:

И според международното право САЩ бомбардираха Белград???    Днес е точно  Видов ден.   Не могат хохлите да настъпват - противниците им вече са повече от тях  и имат превъзходство при всички видове оръжия.    След 8 години военна операция АТО  украинските казаци поискали руските казаци да се намесят и да им помогнат.    Нали според Зельо всичките казаци са украинци.      Значи пак е вътрешен спор.  Да му мислят   хохлите.   Нищо оптимистично не ги очаква.  Движат се пак към загуба на суверенитета си.   Също като в предните векове.    

Пак пропусна дребничкия ФАКТ за геноцида от сърбите , пропусна и че в Украйна, по конкретно в Крим , а после и в Донбас  ПЪРВО нахлуха рашистки окупационни войски , които със  всякакви спецназ и подразделения, превзеха и окупираха част от украинска територия. АТО е реакция на това рашистко нагло вторжение.

Така и не ми показа поне една жертва в Крим или в Донбас, ПРЕДИ това рашистко нахлуване, което да приемем че има оправдание да нахлуят за някаква "защита на рускоезични" .

Къде са тия притеснявани, угнетрявани, тормозени и избивани рускоезични ПРЕДИ да започне рашистката война февруари-март 2014 г ?

А ?

Опорките за НАТО , САЩ и т.н. ги измислихте  в последните години , когато фейк простотиите ви от 2014 г не хващат вече дикиш у никого .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Добре де нали костенурките бяха защитен вид, що ги бия и палят така..

Само да попитам РЕБ-а добре ли е?

Града и той малко му се запали главата:

Какъв катарзис, направо не е за вярване:

Христо Иванов: САЩ губят стратегическата инициатива, трябва да се оправяме сами

"Вашингтон вече не притежава стратегическата инициатива, която да задава някаква рамка. Америка губи стратегическата си инициатива, включително в целия регион на Черно море. Америка току-що изгуби Грузия, изгуби Северна Македония, Путин държи пръста си върху червеното копче на Босна и Херцеговина.

Идват тежки времена, ще трябва да се оправяме сами, досегашният еднополюсен модел модел вече се изчерпа. Сега, като политически пенсионер, вече мога да го кажа смело, да кажа истината такава, каквато е", казва бившият съпредседател на ДБ Христо Иванов в интервю за подкаста на "Правосъдие за всеки", дадено на 12 юни, посветено на мотивите му да подаде оставка от заеманите постове и да напусне политиката.

"Пеевски разбира, че след изборите в Америка може да му се налага много бързо да сменя камуфлажа. Разбира, че ако Америка продължава да изпуска стратегическата инициатива в региона, в Украйна, Путин ще дойде да си търси вересиите. Всякакви милиони и всякакви други вересии", каза в интервюто Христо Иванов. "Говорим за стара кредитна линия от времето на Андропов", разказва Иванов, визирайки ДПС. 

Големият разказ за непреодолимото историческо, съдбовно предимство на всичко европейско, което идва от Запада, свърши, казва още бившият десен депутат.

"Нещата се развиват със зашеметяваща скорост. Кой можеше да си представи, че ще има война в Украйна. Немислими неща се случват все по-често през последните години, това е тенденция, това е характеристика на факта, че се намираме в нова политическа епоха. Това е глобално положение. Америка губи стратегическа инициатива и вече нищо няма да е същото. Старите разкази, старите тенденции, старите закономерности почват да се чупят пред очите ни и няма връщане назад."

Миро не е съгласен - не били всички казаци украинци!?   Също като Кокич и Благой?   Зеленски тогава  лъже ли?   Евреинът иска те  да са бандеровци като хохлите и дори воюват за това.      Здраво им хлопа дъската.   

преди 3 минути, Flashback написа:

Христо Иванов: САЩ губят стратегическата инициатива, трябва да се оправяме сами

Класическо пеене в рашисткия хор.

Разбира се , нещата са точно обратното.

САЩ и партньорите от НАТО са все по обединени и категорични в оценките си спрямо рашисткия окупатор и режим.

"да се оправяме сами" е рашистки лайтмотив който повтарят ВСИЧКИ пропутински клакьори и слуги в чуждите страни .

Чуваме ги от Европа, чуваме ги и у  нас.

Тази тактика "сами да се оправяме" , да си "пазим оръжието"   и на децата е ясно че е пълен нонсенс и абсолютно грешно .

Както давах примера със Кубрат и снопа пръчки .

Защо забравяме този урок ?

Поотделно и САМИ нямаме шанс. Всяка страна ПООТДЕЛНО ще бъде пречупена от рашисткия режим.

Затова и пропагандата им е такава и у нас и в Европа.

Единствено като част от общ съюз имаме шанс да се противопоставим на рашистката месорубка и малоумен новофашистки  режим.

И никога смаостоятелно или поотделно !

Важното  е енергетиците да са живи и здрави:

Пряко от наказателния паркинг:

Да живее РЕБ-а !

Low battery aатакува и тя:

За къде с тия слаби батерии бе

Нощно порене:

преди 40 минути, miro20 написа:

Единствено като част от общ съюз имаме шанс да се противопоставим на рашистката месорубка и малоумен новофашистки  режим.

И никога смаостоятелно или поотделно !

Казваш под строй след хегемона САЩ?   Нали това правят бандеровските хохли!?   И защо са на път да си изгубят държавата?   Всъщност тя винаги е повече на казаци и пак така ще бъде.   За неразбралите -днес е Видов ден според традиции и поверия...

Помпене по завода с обкръжените:

Изненада и други хора имали ядрени куфарчета:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.