Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Макрон: Не искаме война с Русия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Прав е човека.

Европа трябва да се готви за война. Чии ли бяха тези думи.....

преди 1 минута, maxthon написа:

Европа трябва да се готви за война. Чии ли бяха тези думи.....

Макстъне прибра ли кокошките

Зехте ли Киев?   :impatience:

преди 6 минути, Gift написа:

Макстъне прибра ли кокошките

Виждам, че една е останала. Търси къде е изтървала питанката....

преди 5 минути, maxthon написа:

Виждам, че една е останала. Търси къде е изтървала питанката....

Гледай да не се загубиш покрай нея 

Между другото 1 долар се обменял за 450 рубли по ченчовете в русия. Кочината цъфти :giggle1:

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Прав си, няма как да минеш за нещо различно от това което си.

Ми най-често съм прав, защото за разлика от теб коментирам само неща от които разбирам и имам достатъчно знания....

Никой не може да мине за нещо различно от това, което е....

Естествено, само сред достатъчно интелигентни и ерудирани хора....

Теб няма никакъв проблем да те заблуди който и да е, достатъчно е само да ти казва това, което ти се иска да чуеш....

И вече му вярваш за всичко....

Пустопреливащ ниско ниво трол, независимо от ценза, целта на който е да пречи на писането по същество в темата.

И ка би разбрал ако някой започне да говори по същество в темата бре пустоглавий?

И за пореден път подчертавам, че отговарям само на това, което е адресирано към мен....

Към тая селска кръчма неам никакъв интерес....

Единственото, което ти пречи да пишеш по същество в която и да е тема е липсата на каквито и да било поне базови знания предопределено от интелектуалното ти ниво....

Виждаш как се съгласявам с фактите

Тцъ, просто привиждащ като "факт" собствените си фантазии....

Други факти. Постовете ти са 80 процента самохвалство (издаващо ментални проблеми) и провокации към човека на който пишеш.

Тцъ, да се хваля пред такъв като теб не би ми донесло нищо....

Никога не върша нещо, което за мен е безсмислено....

Провокации правя само когато искам да разбера нивото на отсрещната страна....

Твоето ниво отдавна е ясно, няма смисъл от провокации....

Ти и без тях сам достатъчно добре се справяш да доказваш глупостта си...

И проблемът ти определено е ментален, но е нелечим...

Пиша си с доста хора и с повечето нямаме никакъв проблем с комуникацията, дори и да сме на различно мнение по някои въпроси...

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Останалото общи приказки, примесени с абсурдни (шизо) твърдения, "всеки можел да стане милиардер, ако наистина го искал".

Абсурдно е точно ти да посочваш кое е абсурдно....

Обясних ти като за дете, какъв е принципа, от който следва това твърдение...

Този принцип отдавна е доказан във времето чисто емпирично, а по-късно е обяснен и теоретично...

Но... не съм и очаквал да го разбереш....

То аз мислех да надмина  Паганини, но не го исках достатъчно, иначе проблем йок.

Ти специално си надскочил себе си със селският магазин....

Иначе, ако имаш поне 1% музикална дарба за цигулар и още от най-ранна детска възраст си наблегнал да я развиваш и подобряваш, защото наистина искаш да надминеш Паганини, то проблем наистина йок....

Е, ще требе да отложиш всички удоволствия присъщи за всяко дете, а сетне и за всеки младеж, но това е цената да постигнеш това, което наистина искаш....

Знам, знам. Не мога да цитирам като хората, ма ти си умньо ще разбереш кво имам предвид.

Еж па ти, не личи да знаеш, но се пак е некъв напредък...

Картинки искаш ли, за да се научиш?

Както съм казвал многократно, разбирането на текст е функция на четящия, а не на пишещия....

Не ми е проблем да разбирам както и да пишеш, просто е тъпо при условие, че има по-прегледен и лесен начин предлаган от платформата на форума....

"Иначе ме кефи ка глупците се подкрепят взаимно...." 

добре си подавахте топката с Николов, сега с Мечо, дето бил хубавеца.

Тцъ, с Николов по някои въпроси сме били на едно мнение, по други на коренно противоположно - справка коронатемата....

Което не ни пречи да комуникираме нормално....

А с Мечо така се "подкрепяме", та чак одихме да "берем банани" (метафора за наказание) и двамата заради взаимната ни "подкрепа" един към друг в соцтемата.....

Единственото общо и между трима ни е мнението ни за твоето интелектуално ниво, което мнение винаги е подкрепено и с аргументи, а не с "аргумента" - "Мани го тоя, не вийш ли че говори глупости"....

Който "аргумент" е типичният ползван само от глупаците....

И да, кеф ми е да гледам ка глупаците се подкрепят взаимно с този "аргумент"....

преди 4 часа, Митко Вълчев написа:

Та за пореден път, когато си прав, прав си

Бе, че съм прав, прав съм....

Но... за пореден път - това което четеш и това, което си решил, че си прочел, нямат нищо общо помежду си....

Защото:

преди 3 часа, miro20 написа:

Ето точно за това говоря ! :lol6:

Че РАНД Корпорейшън са путинисти?

Верно е смешно....

преди 15 минути, Gift написа:

Между другото 1 долар се обменял за 450 рубли по ченчовете в русия.

Между другото лъжеш. Или пък не, но в такъв случай трябва да го покажеш....

току-що, maxthon написа:

Между другото лъжеш. Или пък не, но в такъв случай трябва да го покажеш....

Всеки ли лъже като неграмотен комунист 

20240615-231607.jpg

преди 30 минути, Gift написа:

Всеки ли лъже като неграмотен комунист 

20240615-231607.jpg

Интересна снимка. Последния курс е много интересен. Според него за всяка рубла, която оставя в това бюро ще ми дадат 4 рубли и 85 копейки ако наистина се намира в Русия. На далавера съм от всякъде не мислиш ли? Тъкмо се зарадвах и се оказа, че това е снимка от град Уралск в Казахстан (това обяснява и домейна .kz), а това са обменните курсове на тяхната парична единица тенге към долар, евро и руска рубла. Видео искаш ли? Какво ли те питам.... Заповядай и другия път по-малко с лъжите.

преди 2 минути, maxthon написа:

Интересна снимка. Последния курс е много интересен. Според него за всяка рубла, която оставя в това бюро ще ми дадат 4 рубли и 85 копейки. На далавера съм от всякъде не мислиш ли? Тъкмо се зарадвах и се оказа, че това е снимка от град Уралск в Казахстан, а това са обменните курсове на тяхната парична еденица към долар, евро и руска рубла. Видео искаш ли? Какво ли те питам.... Заповядай.....

Папагала нещо ти говори в чугуна

преди 5 часа, andiay написа:

Е, явно съм бил обзет от алтруизъм....

По-надолу накъде бре?

Падне ли под 21 вече става тамагочи....

Къв алтруизъм е тва да заблуждаваш човека?

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Зехте ли Киев? :drum2:

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Мече, на фона на вас двамата с високообразования смешник Андиту, нямам никакви притеснения нито за интелекта, нито за нормалността си. 

Така и трябва. Притесненията с нищо няма да ти помогнат, само ще ти навредят. :) 

Гледай си кефа и ако можеш да си го позволиш, ходи на море, но с придружител. Да не направиш някоя беля. 

преди 5 часа, attj написа:

И според международното право САЩ бомбардираха Белград???    Днес е точно  Видов ден.   Не могат хохлите да настъпват - противниците им вече са повече от тях  и имат превъзходство при всички видове оръжия.    След 8 години военна операция АТО  украинските казаци поискали руските казаци да се намесят и да им помогнат.    Нали според Зельо всичките казаци са украинци.      Значи пак е вътрешен спор.  Да му мислят   хохлите.   Нищо оптимистично не ги очаква.  Движат се пак към загуба на суверенитета си.   Също като в предните векове.    

Не според международното, а според правото на силата, заедно със съюзниците. Е, не могат, тогава защо им помагаме? Пари хвърлени на вятъра. 

Ами не е тъй. Руската армия нахлу в Украйна, а не руските казаци. Не е вътрешен спор. Щеше да е вътрешен, ако СССР не се беше разпаднал. 

Тласкат Русия и НАТО към война. Това не ми харесва. 

преди 15 минути, maxthon написа:

Интересна снимка. Последния курс е много интересен. Според него за всяка рубла, която оставя в това бюро ще ми дадат 4 рубли и 85 копейки ако наистина се намира в Русия. На далавера съм от всякъде не мислиш ли? Тъкмо се зарадвах и се оказа, че това е снимка от град Уралск в Казахстан (това обяснява и домейна .kz), а това са обменните курсове на тяхната парична единица тенге към долар, евро и руска рубла. Видео искаш ли? Какво ли те питам.... Заповядай и другия път по-малко с лъжите.

А дали е тъпо парче?

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Че накъде повече да се заблуждава?

П.С. Между другото разбра ли, че с теб сме били глупаци дет взаимно са се подкрепяли?

преди 2 минути, Звяра! написа:

Зехте ли Киев? :drum2:

Ба, ша ма накараш да го взема, нищо че  не ми требе....

https://www.alo.bg/retro-fotoaparat-kiev-3138448

току-що, M.Николов написа:

А дали е тъпо парче?

Защо не си учила

428442820_838955658037566_3897044320909568681_n.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.