Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 12.06.2024 г. в 22:23, Т.Христов написа:

Днес са минале на 50км. от Флорида.

Дори още по близо. Ама има една подробност.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Хайде по същество.

Глупостта е забавна...

П.С. Реализирал съм се точно толкова, колкото винаги съм искал....

"Политически науки" и "Социология" са различни профили, а системата на образование там, където съм учил, няма нищо общо с тази, за която си чувал, нищо че в "Политически науки" се изучава и неква част от социологията....

Там няма факултети Минимунчо пустоглавий....

Научните титли интересуват тези, които преследват научна кариера, а таквиз мераци никогиш не съм имал....

Интересуват и глупаците, за да се прехласват по тях....

Както и никъв мерак не съм имал да притежавам селски магазин....

Предпочитам да консултирам собственици на вериги от магазини и други подобни....

По-доходоносно и по-приятно е, а и поддържа ума ми постоянно в кондиция, защото постоянно требе да се образовам се повече и се повече....

А за да мога да върша това, ми е помогнало и образованието, което съм получил....

Не че си в състояние да разбереш....

Затова и си селски магазинер, което се пак си е постижение за индивид като теб....

Сиреч - успел си да се реализираш, спрямо безкрайно ограничените си природни дадености....

Но.... е безкрайно смешно да обсъждаш чужда реализация, камо ли пък да я оценяваш....

преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

Губейки времето на по интелигентни и свестни от теб хора.

Пак много сполучливо описваш, какво единствено ти се отдава....

Само да вметна - интелигентния човек никога не си губи времето....

Естествено ти няма ка да знаеш това....

Едва ли има нормален човек, който да не е по-интелигентен от теб....

Таквиз кът теб са горе-долу към 2% от световното население, но не е повод за гордост....

преди 12 минути, maxthon написа:

И шесте самолета са били в хангара? Не само, че не са били в него, но не са били и на територията на летището.

Дори в Русия не са били предполагам. Каквото напишеш вярвам ти. Като на плевенския Жмуньо.

преди 12 минути, Звяра! написа:

Вече три години гледаме как ВСУ ги мачкат по полетата в Украйна!

Като този пък се смята, че са цели 7%....

Баси мачкането се му са привижда....

Тъй мачкаа, мачкааа, та загубиа още повече територии в сравнение с април 2022....

За загубите в жива сила да не говорим....

Бе мачкат, ама каскета си....

И ще продължат да го мачкат се повече и повече....

преди 5 минути, andiay написа:

Глупостта е забавна...

"Политически науки" и "Социология" са различни профили, а системата на образование там, където съм учил, няма нищо общо с тази, за която си чувал, нищо че в "Политически науки" се изучава и неква част от социологията....

Научните титли интересуват тези, които преследват научна кариера, а таквиз мераци никогиш не съм имал....

Предпочитам да консултирам собственици на вериги от магазини и други подобни....

По-доходоносно и по-приятно е, а и поддържа ума ми постоянно в кондиция, защото постоянно требе да се образовам се повече и се повече....

А за да мога да върша това, ми е помогнало и образованието, което съм получил....

Затова и си селски магазинер, което се пак си е постижение за индивид като теб....

Сиреч - успел си да се реализираш, спрямо безкрайно ограничените си природни дадености....

Но.... е безкрайно смешно да обсъждаш чужда реализация, камо ли пък да я оценяваш....

Таквиз кът теб са горе-долу към 2% от световното население, но не е повод за гордост....

"Точно толкова колкото винаги съм искал " това беше репликата, която бях АБСОЛЮТНО убеден че ще напишеш. Колкото си успял, толкова си желал. Жалък измислен герой, карикатура на всичко за което се представя. Иначе да повторим, "супер елитно" образование, уникално посредствена реализация. Дълбай , дъно няма. И гледам, уморен си. Не си чешкал виртуално чуждо нещичко.

преди 2 минути, andiay написа:

Тъй мачкаа, мачкааа, та загубиа още повече територии в сравнение с април 2022....

Е то спомням си, как Украинските пропагандисти обясняваха, как ще направят блицкриг в Русия . Превземайки Москва за дни .

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

"Точно толкова колкото винаги съм искал " това беше репликата, която бях АБСОЛЮТНО убеден че ще напишеш. Колкото си успял, толкова си желал. Жалък измислен герой, карикатура на всичко за което се представя. Иначе да повторим, "супер елитно" образование, уникално посредствена реализация. Дълбай , дъно няма. И гледам, уморен си. Не си чешкал виртуално чуждо нещичко.

Комунистически трол под милионер няма :giggle1:

преди 4 минути, andiay написа:

Явно си фиксиран в пустото му ти мачкане. Пет пъти в един пост. И то не към мене. Мунюню

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Дори в Русия не са били предполагам. Каквото напишеш вярвам ти. Като на плевенския Жмуньо.

Е няма нужда да се пише. Може и да се гледа. Да се гледа това, което си пуснал. В този хангар няма как да влезнат шест такива самолета. Пък и вече написаха, че пак има случай на интернет перемога.

Момчета, да попитам, това добре ли е за Русия?    https://bnr.bg/horizont/post/102006382/centralnata-banka-na-rusia-borsoviat-kurs-uan-rubla-shte-zadava-traektoriata-i-za-drugite-valutni-dvoiki ясно, че е смърт за долара, но за рублата добре ли е? Хайде, обяснете.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е няма нужда да се пише. Може и да се гледа. Да се гледа това, което си пуснал. В този хангар няма как да влезнат шест такива самолета. Пък и вече написаха, че пак има случай на интернет перемога.

Всичко е по план. Разбрах. Както резултатите от ПМИФ.

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

"Точно толкова колкото винаги съм искал " това беше репликата, която бях АБСОЛЮТНО убеден че ще напишеш.

Колкото си успял, толкова си желал.

Ако не бе пустоглав Минимунчо, щеше да знаеш, че всеки се реализира точно дотокова, доколкото наистина е желал....

Останалото са фантазии....

Жалък измислен герой, карикатура на всичко за което се представя.

Твоите фантазии....

Но... на човешка пародия и фантазиите му са пародийни....

Иначе да повторим, "супер елитно" образование, уникално посредствена реализация.

И ка пустотата между ушите ти прецени, че реализацията ми е посредствена?

Дълбай , дъно няма.

Е, това ако бе във възможностите ти да го осъзнаеш - немаше да смееш да пишеш....

И гледам, уморен си. Не си чешкал виртуално чуждо нещичко.

Нимой си стимулираш реалното?

Казах ти бре, представяй си кот ти е на сърце и душа...

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Явно си фиксиран в пустото му ти мачкане. Пет пъти в един пост. И то не към мене. Мунюню

Това, което четеш и това, което си решил, че си прочелл, нямат нищо общо по между си....

Като секи път....

Всъщност и за теб, и за Украйн, дзверчето бе този, който вкара думата мачкане....

Ма то Минимунчо не читател, Минимунчо възприема желаното за реалност и напрао минава кам писател....

Да повторим....

" Ооооо, колко си .....

Има ли смисъл с теб да говоря?"

Смисъл нема, но пък е забавно....

Как е, готови ли сте за цирка на уродите, утре започва, предполагам най-уродите ще са първи на общата снимка - наркото от 404, лайнен, варел, стола на берга, мазняк шолц, микрона, може би руши бунак и де кой са успели да уловят за канарче, но сигурно е едно - успехът на това шоу е гарантиран от пропагандата, гарантиран за местните комплекси, начело селянина без колелото, който направо се изживява като съществително тук, нещо, което със сигурност не му се случва в живота. А Путин такъв им го заби с неговите предложения, че ония си намериха тема за приказка, но както каза @Flashback всяко следващо предложение ще е по-тежко от предишното, така че следващото може да включва и намек за капитулацийка. От друга страна не мисля, че войната ще свърши тази година, нито дори другата, освен ако фронтът на укрите не се срути, но засега това все още е далеч и горните все още ги подкрепят, всъщност изобщо не им пука за 404, но драпат да си запазят шибаната власт, която аха да стане вечна с любимия им ковид.

Очаквайте включвания на всички комплекси, като започнем селянина без колелото, минем през дрона, лицето или по-скоро другото с две бузи със сто акаунта и завършим с двамата тихи идиоти, и двамата безумствени, о, забравих и "подаръка", който е по-зле и от тях, и още други знайни и незнайни. Наслука колеги, не ви завиждам, чака ви голямо повръщане.

преди 29 минути, andiay написа:

Глупостта е забавна...

Погледни си отстрани първо високомерието!

преди 1 минута, andiay написа:

Ако не бе пустоглав Минимунчо, щеше да знаеш, че всеки се реализира точно дотокова, доколкото наистина е желал....

Останалото са фантазии....

Твоите фантазии....

Но... на чпвешка пародия и фантазиите му са пародийни....

И ка пустотата между ушите ти прецени, чежреализацията ми е посредствена?

Е, това ако бе във възможностите ти да го осъзнаеш - немаше да смееш да пишеш....

Нимой си стимулираш реалното?

Казах ти бре, представяй си кот ти е на сърце и душа...

Това, което четеш и това, което си решил, че си прочелл, нямат нищо общо по между си....

Като секи път....

Всъщност и за теб, и за Украйн, дзверчето бе този, който вкара думата мачкане....

Ма то Минимунчо не читател, Минимунчо възприема желаното за реалност и напрао минава кам писател....

Да повторим....

" Ооооо, колко си .....

Има ли смисъл с теб да говоря?"

Смисъл нема, но пък е забавно....

Аве мунюню, пет пъти си писал мачкане в цитирания пост. Но щом казваш, че не си фиксиран, кой съм аз с ЮЗУто да споря с някой от университет в топ 10? Иначе в началото ми се стори, че поне в УОТАБАУТИЗМА си добър. Пък ти си ниво дебила от седми клас, който е наизустил 20 думички. "Всеки се реализира точно доколкото наистина е желал" няма начин в това да няма смисъл, какъвто и да е. Жмуньо, СУПЕР НИСКА ЛЕТВА си. Пародия на всичко за което се представяш. Ше те чета и отговарям , когато имам време за губене с нещо като тебе. Но си тотал щета и това са фактите, не е заяждане , надговаряне и пустопреливане.

До последния украинец ли ще пращате оръжия бе, Запрянов?

https://glasove.com/novini/chitateli-na-glasove-do-posledniya-ukrainets-li-shte-prashtate-orazhiya-be-zapryanov
Цитат

Май цялата т.нар. българска армия е излишна, а най-излишни са т.нар. министър и министерство на отбраната. 🤣

Цитат

Предаваме цялото въоръжение и закриваме МО поради отпаднала необходимост.

Цитат

От началото на войната ние все излишно оръжие даряваме на Украйна. Оказва се че ние сме въоръжени само с излишно оръжие. И това ще продължи докато оберем и оръжията от музеите и стигнем до положение да се усетим, че трябва да се въоръжаваме с пластмасови пистолетчета от магазините за детски играчки.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Както резултатите от ПМИФ.

Двойно по-големи от миналата година. Разбрал си.

Момчета, да попитам, това добре ли е за Русия? 

Питай и Саудитска Арабия. Те пък ще ти обяснят какво значи да не продължиш 50 годишен договор.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Погледни си отстрани първо високомерието!

Тцъ, високомерие няма....

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Аве мунюню, пет пъти си писал мачкане в цитирания пост. Но щом казваш, че не си фиксиран, кой съм аз с ЮЗУто да споря с някой от университет в топ 10?

А бре Минимунчо пустоглавий....

Кога ще се научиш да четеш?

Ето, първо требе прочетеш това....

преди 58 минути, Звяра! написа:

Тя русия не може да прегази Украйна!

Вече три години гледаме как ВСУ ги мачкат по полетата в Украйна!

За разлика от неграмотник като теб, аз схващам метафорите и смисъла заложен в тях, а след това използвам същата метафора със същия смисъл в отговора на това, което съм цитирал.....

Това, че на теб ти се привижда друг смисъл в думата мачкане е изцяло плод на неграмотността ти и подтиснатите ти желания....

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Но щом казваш, че не си фиксиран, кой съм аз с ЮЗУто да споря с някой от университет в топ 10?

Ма ти от ЮЗУ ли си купи дипломата?

Ми що не стана като Пеевски?

Я виж, той бори Русия от екрана, реди правителства, реди парични потоци, а ти просто доказваш неграмотността си..

Университета ми е в топ 10 относно специалността ми....

По мое време бе №7, сега е мисля №5....

По други специалности е стигал и до №2, а при трети е извън топ 50....

И от цялата тая безсмислена, но забавна наша "комуникация" е кристално ясно, че има значение къде е завършил един човек....

Едно е да получиш образование в Университет от Ivy League, от чиито възпитаници има трима президента на САЩ, няколко държавни глави на други страни, над 80 нобелови лауреати и т.н., а съвсем друго е да си възпитани на Университет известен с лесното взимане на диплома и с най-виден възпитаник Пеевски....

Че аз не съм се реализирал могат да кажат онези, които са станали емблема на Университета, който аз съм завършил и ако се сравнявам с тях, това ще е факт...

Могат да го кажат преподавателите ми - че не съм реализирал възможностите си, и най-вероятно ще са прави....

Могат да го кажат състудентите ми, които са били много по-знаещи от мен и са ми били стимул да се опитвам да ги достигна, и най-вероятно биха били прави....

Но.... такива хора никога няма да кажат подобна глупост, защото са достатъчно умни, за да знаят, че всеки се реализира точно толкова, колкото истински желае и това е негов избор....

Дори само това, че мое есе върху даден казус и днес се ползва за провокиране на дебат от преподавателя ми там, да бях постигнал в живота, пак бих несравнимо по-реализирал се от теб, дори ти да си Пеевски, а не селския магазинер, който си е останал безк3райно неграмотен, но може би с лист хартия, която да му позволи да се самозалъгва, че не е така....

преди 59 минути, Митко Вълчев написа:

Иначе в началото ми се стори, че поне в УОТАБАУТИЗМА си добър.

Тцъ, стори ти се, че в АУТОБАТИЗМА съм бил добър....

Требеше да мине седмица, дорде успееш да научиш как се пише и произнася тая думичка....

Да осмислиш кво точно означава, нема ти стигне и вечността....

Щот за теб думите означават това, което на яйцето върху раменете ти му се е приискало да означава....

Пък ти си ниво дебила от седми клас, който е наизустил 20 думички.

Пак да попитам - как някой, чийто умствен капацитет и знания не надхвърлят тези присъщи за начално образование, определя чуждо ниво като 7-ми клас....

И ка некой видимо с КИ под 50, определя някой като дебил, при положение, че дебилите са с КИ над 50....

"Всеки се реализира точно доколкото наистина е желал"

няма начин в това да няма смисъл, какъвто и да е.

Нормално е да не разбираш смисъла.....

За да разбира смисъла на нещо, човек требе да е поне средно интелигентен...

А ти не си....

Ето, колко време пишеш вече в тая тема, а още нимой са научиш ка да цитираш част от чуждо мнение....

Но.... да се позабавляваме....

Всеки се реализира точно доколкото наистина е желал....

Къв е смисъла, обяснено като за седмокласник....

Има една сентенция....

Цитат

Ако един човек иска да свърши дадена работа - намира начин, ако не иска - намира оправдание.

Това е лемата от която се изхожда, за да се разбере смисъла на казаното от мен.....

Да пробваме с примери....

1. Аз искам да стана богат, като за мен богат значи минимум милиардер" - ако някой наистина иска това, а не го казва просто така, то той ще положи всички усилия и няма да се примири, докато не изнамери начин да го постигне...

Ако не успее да го постигне, значи не е търсил начина, а намира оправдания за неуспеха си, значи всъщност не го е искал наистина....

2. Ако едно дете желае да стане лекар, ама наистина го желае, то то още от рано ще набляга върху химията и биологията, все едно от това зависи живота му и в крайна сметка ще стане лекар, ако просто е някакво моментно хрумване, то ще си играе известно време на доктор и дотам..

3. За всяко нещо в живота това важи с пълна сила - който наистина иска нещо, в крайна сметка го постига.....

Разликата между интелигентните хора и таквиз кът теб е в това, че интелигентният човек е наясно с този безспорен факт и това му дава възможност правилно да прецени приоритетите си, спрямо възможностите си....

За разлика от такъв кът теб, който смята, че е възможно да се представи за нещо, което естествено няма как да бъде....

Но... със селския магазин вече си се надскочил и това е похвално....

Жмуньо, СУПЕР НИСКА ЛЕТВА си.

Казала отчупилата се треска.....

Пародия на всичко за което се представяш.

Е, ти си си пародия по природа....

И се представяш като пародия....

Ше те чета и отговарям , когато имам време за губене с нещо като тебе.

Нормално е да си губиш времето....

Само интелигентните хора никога не го правят....

Но си тотал щета и това са фактите, не е заяждане , надговаряне и пустопреливане.

Това, което индивид като теб приема за факт и това, което действително е факт, нямат нищо общо по между си....

И няма как да бъде другояче....

Роден Минимунчо пустоглав, цял живот Минимунчо пустоглав....

Природа....

И знаеш....

Няма смисъл да се "говори" с теб, но пък е забавно....

22.jpg.178eefe9162dd2f6098209faf96282c3.jpg

Медведев: Враговете на нашите врагове са наши приятели

Москва е готова да въоръжи враговете на САЩ в отговор на изпращането на оръжия от Вашингтон и съюзниците им в Украйна, заяви бившият руски президент Дмитрий Медведев.

Президентът Владимир Путин допусна, че Русия ще помисли за такъв „асиметричен“ отговор на среща с журналисти от чужди информационни агенции. Той обаче посочи, че тази ответна мярка е само в процес на разглеждане и че няма взето такова решение.

„Това е доста значителна промяна във външната ни политика“, написа Медведев в публикация в социалната мрежа X/Twitter. Неговите думи са значително по-остри и заплашителни за Запада, отколкото коментара на Путин.

„Досега те… се чувстваха упълномощени да изпращат всякакви оръжия в Украйна, да унищожат Русия „с всички възможни средства“, като същевременно заплашват всеки, който би предоставил на Москва оръжие или други материали за нейната отбрана, пише Медведев, използвайки обиден епитет за американските съюзници.

„Нека САЩ и техните съюзници изпитат от първа ръка директното използване на руски оръжия от трети страни“, пише в поста на Медведев. „Тези лица или региони умишлено са оставени неназовани, но може да са всички, които смятат Yankeeland & Co за свой враг, независимо от техните политически възгледи и международно признаване. Техният враг са САЩ, а това означава, че за нас те са приятели“, завършва публикацията.

Медведев често публикува много остри изказвания, използвайки груб език и директни заплахи, за разлика от дипломатическия тон на Кремъл, който е значително по-сдържан. Той не споменава локациите, които визира, но една от горещите точки, където и Русия, и САЩ имат военни бази, е Сирия. Американските войски там са подложени на чести атаки от въоръжени групи в Ирак, които са подкрепяни от Иран, както и на атаки от хутите в Йемен. Те също имат подкрепата на Иран.

Преди дни Русия покани афганистанска делегация в Москва, като министърът на икономиката беше допуснат в страната, въпреки че талибаните са забранени в Русия като терористична организация. Външният министър Сергей Лавров обяви, че движението може да бъде извадено от черния списък. Талибаните водиха война със САЩ повече от 20 г. През 2021  г. американските войски се изтеглиха от Афганистан, а талибаните обявиха деня на изтеглянето на САЩ за национален празник.

link

преди 5 часа, andiay написа:

За разлика от неграмотник като теб, аз схващам метафорите и смисъла заложен в тях, а след това използвам същата метафора със същия смисъл в отговора на това, което съм цитирал.....

Това, че на теб ти се привижда друг смисъл в думата мачкане е изцяло плод на неграмотността ти и подтиснатите ти желания....

Я виж, той бори Русия от екрана, реди правителства, реди парични потоци, а ти просто доказваш неграмотността си..

И от цялата тая безсмислена, но забавна наша "комуникация" е кристално ясно, че има значение къде е завършил един човек....

Едно е да получиш образование в Университет от Ivy League, от чиито възпитаници има трима президента на САЩ, няколко държавни глави на други страни, над 80 нобелови лауреати и т.н., а съвсем друго е да си възпитани на Университет известен с лесното взимане на диплома и с най-виден възпитаник Пеевски....

Че аз не съм се реализирал могат да кажат онези, които са станали емблема на Университета, който аз съм завършил и ако се сравнявам с тях, това ще е факт...

Могат да го кажат преподавателите ми - че не съм реализирал възможностите си, и най-вероятно ще са прави....

Могат да го кажат състудентите ми, които са били много по-знаещи от мен и са ми били стимул да се опитвам да ги достигна, и най-вероятно биха били прави....

Но.... такива хора никога няма да кажат подобна глупост, защото са достатъчно умни, за да знаят, че всеки се реализира точно толкова, колкото истински желае и това е негов избор....

Дори само това, че мое есе върху даден казус и днес се ползва за провокиране на дебат от преподавателя ми там, да бях постигнал в живота, пак бих несравнимо по-реализирал се от теб, дори ти да си Пеевски, а не селския магазинер, който си е останал безк3райно неграмотен, но може би с лист хартия, която да му позволи да се самозалъгва, че не е така....

Требеше да мине седмица, дорде успееш да научиш как се пише и произнася тая думичка....

Щот за теб думите означават това, което на яйцето върху раменете ти му се е приискало да означава....

Пак да попитам - как някой, чийто умствен капацитет и знания не надхвърлят тези присъщи за начално образование, определя чуждо ниво като 7-ми клас....

И ка некой видимо с КИ под 50, определя някой като дебил, при положение, че дебилите са с КИ над 50....

А ти не си....

Ето, колко време пишеш вече в тая тема, а още нимой са научиш ка да цитираш част от чуждо мнение....

Има една сентенция....

Това е лемата от която се изхожда, за да се разбере смисъла на казаното от мен.....

1. Аз искам да стана богат, като за мен богат значи минимум милиардер" - ако някой наистина иска това, а не го казва просто така, то той ще положи всички усилия и няма да се примири, докато не изнамери начин да го постигне...

Ако не успее да го постигне, значи не е търсил начина, а намира оправдания за неуспеха си, значи всъщност не го е искал наистина....

2. Ако едно дете желае да стане лекар, ама наистина го желае, то то още от рано ще набляга върху химията и биологията, все едно от това зависи живота му и в крайна сметка ще стане лекар, ако просто е някакво моментно хрумване, то ще си играе известно време на доктор и дотам..

3. За всяко нещо в живота това важи с пълна сила - който наистина иска нещо, в крайна сметка го постига.....

Разликата между интелигентните хора и таквиз кът теб е в това, че интелигентният човек е наясно с този безспорен факт и това му дава възможност правилно да прецени приоритетите си, спрямо възможностите си....

За разлика от такъв кът теб, който смята, че е възможно да се представи за нещо, което естествено няма как да бъде....

Това, което индивид като теб приема за факт и това, което действително е факт, нямат нищо общо по между си....

Природа....

И знаеш....

Жмунка, по метафорите ще те познае човек. Всичко което си написал, са отговори тип седмокласник, които могат да се използват от всеки към другия. Аз не надценявам дипломата си и не се правя на нещо което не съм. За разлика от теб. Топ 1 да стане университета ти, все така ти ще си срам за него. "Аз искам да стана богат, като за мен богат значи минимум милиардер" - ако някой наистина иска това, а не го казва просто така, то той ще положи всички усилия и няма да се примири, докато не изнамери начин да го постигне..."огромна, невероятна глупост, показваща нивото ти. "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто да го направиш" Хайтов . Хиляди са искали НАИСТИНА много неща, но не са можели, убеден съм че въпреки отричането ти, ти си пример за такъв човек. А когато детето е завършило за доктор, а работи шеф на санитарите, това добра реализация ли е?

"Нормално е да си губиш времето....

Само интелигентните хора никога не го правят...." смех, прочети се, толкова се оливаш у пустопреливането, че направо си пародия на пародията.  От горното твърдение се прави директния извод, че интелигентните хора не са нормални. Сега ми се изясниха много неща за тебе. Понеже се имаш за интелигентен, смяташ че не е проблем, че не си нормален. Ясно Глупи .

Още първия ти отговор в поста, към друг човек, е по въпроса за високомерието. И понеже при теб го има в огромни количества, а причини за него няма, това те прави невероятно жалка картинка. Иначе яко се не напъваш, но все така торта няма да станеш.

преди 6 часа, nikssi написа:

Алтернативата каква е ?

Терор и геноцид, какъвто видяхме на окупираните райони като Буча, Ирпень, Мариуполь ?

Защо не мир с Хитлер.... Защо да помагаме  срещу Хитлер, той не ни е нападнал.... Ленд-Лиз е Лост-Лайвс ... Даването на оръжие на Англия и др само удължават войната...

Да ти звучи познато ? - Лозунгите на червените активисти в САЩ юли 1941 г.

Цитирах от ютюба тези плакати и демонстранти.

По какво се различавате сега от тях ? Историята се повтаря, само че никой не си правипоука от предишните грешки .

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, по метафорите ще те познае човек. Всичко което си написал, са отговори тип седмокласник, които могат да се използват от всеки към другия.

Що се занимаваш с тоя дървен философ ? :)

Казаното от него е пълна нула, има стойност само за него да си чеше егото и комплексите с алабалистики

преди 8 часа, Митко Вълчев написа:
преди 8 часа, maxthon написа:

И шесте самолета са били в хангара? Не само, че не са били в него, но не са били и на територията на летището.

работата на макстонката и троловете зад ник-а и е да отрича всичко :)

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Мадяр в пълния си 16 мин блясък от онзи свят. @Киро Н. сега възкръснал ли е , клонинг ли има или нещо друго е станало ако може да каже кристалната ти топка че съм объркан

https://t.me/robert_magyar/877

Леко порно със садо-мазо елементи за закуска

Офицер "съдран задник" ( бившия "Космос" ) докладва за един ден 290 пъти минали над някаква позиция дрончета

https://t.me/rogozin_do/5920?single

Това е щото нищо не става от тях.

преди 11 минути, miro20 написа:

Алтернативата каква е ?

Терор и геноцид, какъвто видяхме на окупираните райони като Буча, Ирпень, Мариуполь ?

Защо не мир с Хитлер.... Защо да помагаме  срещу Хитлер, той не ни е нападнал.... Ленд-Лиз е Лост-Лайвс ... Даването на оръжие на Англия и др само удължават войната...

Да ти звучи познато ? - Лозунгите на червените активисти в САЩ юли 1941 г.

Цитирах от ютюба тези плакати и демонстранти.

По какво се различавате сега от тях ? Историята се повтаря, само че никой не си правипоука от предишните грешки .

Що се занимаваш с тоя дървен философ ? :)

Казаното от него е пълна нула, има стойност само за него да си чеше егото и комплексите с алабалистики

работата на макстонката и троловете зад ник-а и е да отрича всичко :)

Изключително гнусен човек. Гордее се, че може да лъже дори когато казва истината, смята че човек се ражда лукав и манипулирането е сред първите неща които човек усвоява. Цар на провокациите и пустопреливането. Наистина когато му отговарях абзац, по абзац ме разсейваше от темата по същество. Чета го по диагонал, той със сигурност "не се напъва " в пъти повече.

РуZката реклама е безмилостна

Мастеркил-а в края е единственото убийствено нещо в нея.

Онзи взрив в Шебекино бил от нашите:

Останките от една велика цивилизация

Лека дрононарезка

Върхова технология за доставка на пратки с дрон. Амазон пушат нервно и засрамено в ъгъла

Този щурм мина точно по ПЛАНА

преди 8 минути, M.Николов написа:

Николино пак ли те лъжат

преди 6 часа, andiay написа:

А ти не си....

Има една сентенция....

Природа....

И знаеш....

Андреа да не скъсахте с Николина че се заиграваш самотно и безцелно .. Работи ли още фотката Зенит или не ти я дават

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.