Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе

Следващ етап, снимки на утрепаните баби и дядовци с кратка биография.

Няма такива отпадъци като твойте източници.

Чакам с нетърпение опорката за ИГИЛ-овците в Ростов-на-Дон

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Косе

Следващ етап, снимки на утрепаните баби и дядовци с кратка биография.

Няма такива отпадъци като твойте източници.

Чакам с нетърпение опорката за ИГИЛ-овците в Ростов-на-Дон

Кире , както обикновено не искаш да говорим за твойте велики предсказания за ПОБЕДАТА. Знам че още търсиш из отпадъците на моите източници едно видео от май и едно от април ама явно нямаш желание...

преди 10 часа, andiay написа:

В неговия случай нимой.....

Веднъж щом са е заблудил, че е Хомо Сапиенс, то нема накъде повече....

А за глупостта грешиш....

Заразна е....

Тъй че, стига да искаш наистина, винаги мое да я прихванеш....

След това е вече въпрос на време....

Инкубационният период е среден, но симптомите се появяват почти незабележимо, а проявят ли се напълно и вече е късно...

Като лаймската болест....

Мой, мой....може да се е заблудил, че вечер е хомо сапиенс, а денем славей примерно...Винаги може повече...                                  Верно бе, така става с влюбените....

преди 1 час, andiay написа:

И го доказвам, пустоглавий....

Спомняш ли си, какво ти казах още в първия си пост към теб?

Точните ми думи бяха....

А те коментираха твърдението ти в твоя първи пост изобщо във форума....

Което пък резко контрастира с твърдението ти днес....

Нима имаш спомени още докат си бил зародиш?

Щото потребителя Митко Вълчев се е регистрирал в този форум на 23 януари 2023....

И на 25 януари е написал първия си пост в който изрично е подчертал, че е нов в този форум и в последващите си постове всячески защитаваше това свое твърдение...

А към тези дати аз вече не пишех в коронатемата....

Сега разбираш ли защо народа е казал, че на лъжата краката са къси?

Понеже в този си пост към мен си писал и по зададената тема, то и аз ще ти отговоря по нея, нищо че нито ти си казал нещо ново, нито че аз ще ти кажа нещо ново, нито че не съществува вариант да ме разбереш....

Но... в момента излизам защото отивам да си взема "порцията антидот" на Козя стена, ако имам късмет ще се насладя и на вече цъфнали еделвайси....

Тъй че, ще требе да се научиш да отложиш удоволствието да ме "разбиеш аргументирано"....

А ако имаш поне некъв остатък от достойнство, то на този ми пост ще отговориш единствено със кой ник ти е била старата регистрация в този форум, дори и тя също да е актуална към днешна дата....

Така мантрата ти "Митко - мъж" би получила поне малко смисъл....

Жмуня плиткоум , за короната писа "експертен пост" преди дни, пародийо. Не ми се налага да бъда лукав, не ме бъркай с теб, противно ми е. Понеже имаш притеснения да си ти, прати кака да дойде с мен на детектор на лъжата . Ако лъжа, плащам си гяволъка плюс спирам да пиша  в темата. Ако не, тя дава парите за проверката, а ти продължаваш да се излагаш тука. Когато мога и преценя , ще отговарям на тролежа ти  Никога преди това не съм имал ник в този форум. Няма причина да лъжа. Невероятно ниско ниво си. Остави, че не ставаш за врач, ами не ставаш за нормален дебат. И е смешно да говори за достойнство, човек който се гордее , че може да извърти всяка мисъл, което категорично не го прави умен. И че "не подкрепя никого ", но неутрално се излага на барикадата ясно в чия полза. Определено в поста си бях наблегнал, на други неща свързани с темата по същество, щото винаги си отговарял, на каквото са ти писали, лееекинко го пропусна. Тоест пак умело се направи на умрела лисица( единственото в което си наистина добър), избирайки да отидеш в посока несъществуващ проблем създаден от теб. 

Започна клоунада в Швейцария.

Пан Зельо каза, че ще представи своите "мирни" предложения на Русия след обсъждане с международната общност. Тогава на втората среща на върха ще бъде възможно да се прекрати конфликтът, а Русия ще "трябва" да приеме капитулацията и да се изтегли от всички територии на бившата Украйна. 🤡🤡🤡

Пан Зельо и западните идиоти живеят в някакъв свой собствен свят, в който Русия непрекъснато капитулира, плаща репарации, възстановява Украйна и накрая се разпада. 

Блажени са верующите!

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Мой, мой....може да се е заблудил, че вечер е хомо сапиенс, а денем славей примерно...Винаги може повече...                                  Верно бе, така става с влюбените....

Може, ето един мечок си вярва, че е хубавец. Та заблуди всякакви. Важното е, че жмуньо намери някой на нивото си, да си подават топката. Дерзай.

преди 10 минути, Flashback написа:

Пан Зельо каза, че ще представи своите "мирни" предложения на Русия след обсъждане с международната общност. Тогава на втората среща на върха ще бъде възможно да се прекрати конфликтът, а Русия ще "трябва" да приеме капитулацията и да се изтегли от всички територии на бившата Украйна. 🤡🤡🤡

Пан Зельо и западните идиоти живеят в някакъв свой собствен свят, в който Русия непрекъснато капитулира, плаща репарации, възстановява Украйна и накрая се разпада. 

Блажени са верующите!

Нещо такова е говорил и Гьобелс 1944, та да видим.

Флаш 

срещата свърши - Камалата запраши към Щатско

Зелката ще дръпне 3-та ли 4-та ли реч. Загубих им края.

Само едно запомних. Било чудесно да им дадат 286-те милиарда на РФ да си ги харчи :)

https://www.actualno.com/europe/duda-rusija-iska-da-prevyrne-ukraincite-v-robi-vojnata-j-e-kolonialna-news_2243659.html българите путинофили се надяват това да се случи и тука.
Повтаря си клишетата от 2022г. Непредизвикана агресия и т.н. Сякаш поляците не са експлоатирани в момента за кеф на инвеститора.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, maxthon написа:

Повтаря си клишетата от 2022г. Непредизвикана агресия и т.н. Сякаш поляците не са експлоатирани в момента за кеф на инвеститора.

И ги повтаря не само той. Но щом не ги казват Ким и Лукашенко, не са истина.

И ги повтаря не само той. Но щом не ги казват Ким и Лукашенко, не са истина.
Всеки на хранилка на инвеститора ще ги повтаря. Инвестицията ще секне.

току-що, maxthon написа:

Всеки на хранилка на инвеститора ще ги повтаря. Инвестицията ще секне.

А Максимиляна, доларчето 450 рубли в блатото русия и те боли болен троле

преди 3 часа, bigiadri написа:

На срещата в Швейцария Макрон се БЪЗИКА с тъпака путин , дойде с ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ .Така  де и други имат такива куфарчета                                                               2024-06-16081807.thumb.png.9ee55e061518b55d169f8a321cf52f9e.png

Верно е, че и други имат подобни!

На'шта торбичка обаче поне беше брандирана, а тая на Бабоеб Макарон кой знае от кой битак е купувана

Култът към найлоновата торбичка, или за "монтажите" на ...

преди 56 минути, Flashback написа:

Блажени са верующите!

Абре флаш ти като четеш само западната преса нещо не се вързва това дето го повтаряше непрекъснато тука за отстъпките и това дето излезе вчера в документите. Да не би да си чел неправилната западна преса ,а? Просто питам - знам че е тежък въпрос за тебе ама знаеш колко съм досаден в питането.

преди 45 минути, Киро Н. написа:

Флаш 

Само едно запомних. Било чудесно да им дадат 286-те милиарда на РФ да си ги харчи :)

Чакай сега бре друже, те нали свършиха май, сега и юни ли свършват.. е тия са ненаситни- всеки месец...

преди 27 минути, ivottoshev написа:

:lol6:Що така нямаш отговор на въпросчето ми? Това не е висша математика или пък ядрена физика, та да затрудни всепризнатата ти интелигентност. Ако не си забравил, питах те:

Ти ли си НАСРАН ТРОЛ, когато твърдиш че от отломки от ракети не може да има поражения

или

Идолът ти - Лоботомир Двайсти е НАСРАН ТРОЛ когато твърди че от отломки от ракети може да има поражения

Кви въпроси насран РУСКИ ТРОЛЕ ? Дръж здраво пропагандата на тъпака путин ,пречупена  през твоя НЕЗНАЧИТЕЛЕН  умствен ,напълно изтъркан от соцпетилетките ,багаж. Кръсти се всяка сутрин на светлия образ /икона на путин и носи с чест насраната  седалка ,тя е твоя символ .Не забравяй  и изтърканата значка, тя те прави велик,руски троле.Ето я престижната значка:

2024-06-15172629.png.4cb78da9a777c9768fc22369679937ac.png

Тоз пък напълно зареден, а може с безаналоговци да е било

Този е бил зареден обаче

преди 2 часа, Звяра! написа:

А ти като пишеш тук всеки ден , по цял ден спам какво мислиш, че ще промениш?

Какво да променя аз?  НАТО нищо няма да промени.  Казаците пак ще дотрепят хохлите.  Докато капитулират или поне да свършат бандеровците.   Благодарение и на Запада -заради предоставяните оръжия и пари.     И още отсега да отписват и да опрощават кредитите на режима в Киев.  Направо да ги забравят.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Този, който държи телефона ли е Коко1 (Gift)?

Нееее, Цоцко1 изглежда така (можеш да го познаеш по папагалчето на блузката)

EY6sh6gXgAEObzd.thumb.jpg.8fce2b7c1455f0aeb97996b77555b651.jpg

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Нееее, Цоцко1 изглежда така (можеш да го познаеш по папагалчето на блузката)

EY6sh6gXgAEObzd.thumb.jpg.8fce2b7c1455f0aeb97996b77555b651.jpg

Тук си отслабнала да не си била на диета

378824311_10159558511371709_7304885818386489267_n.jpg

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Верно е, че и други имат подобни!

На'шта торбичка обаче поне беше брандирана, а тая на Бабоеб Макарон кой знае от кой битак е купувана

Култът към найлоновата торбичка, или за "монтажите" на ...

Ти с твоя плосък мозък едва ли ще сханеш , че Макрон се присмива на руския тъпак ,който непрекъснато се фука  с някакво куфарче ,което разнася насам натам.Едно време и тук през соца , големите началници разнасяха разни  мукавени куфарчета ,правеха се на делови и значими ,сигурно и ти комунистическа утайка си го правил, а понеже русия  и такива като теб не е отцепила въобще от онова време , главният тъпак  за това го прави ,за да ви впечатлява,РУСКИ ТРОЛЕ.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Флаш 

Пан Зельо е казал, че "мирният" му план е да продължи войната поне 4 години, докато "Русия се оттегли от цялата територия на Украйна, плати репарации и бъде наказана за военните си престъпления".

"Ако не постигнем напредък тази година, тогава ще опитаме отново през следващата година", каза Зеленски лично на европейски колега, според европейски дипломат, който присъства на разговора. "И ако не постигнем напредък през следващата година, ще опитаме отново през по-следващата година и тази след това."

Зеленски е уверил западните съюзници, че ще осигури достатъчно пушечно месо, но НАТО трябва да осигури оръжия и пари за още 4 години до "пълна победа". 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.