Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Теневой флот России поразил ЦРУ и Ми-6

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Адашче, защо бягаш от въпросчето ми? Да не би нещо да си се оакал и да не можеш да се измъкнеш сух от собствените си фекалии :wub:

Чакай пак да те питам:

Ти ли си НАСРАН ТРОЛ, когато твърдиш че от отломки от ракети не може да има поражения

или

Идолът ти - Лоботомир Двайсти е НАСРАН ТРОЛ когато твърди че от отломки от ракети може да има поражения

Безпомощно подскачане на един НЕ можеш да мисли ,изкувял РУСКИ ТРОЛ!

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Закуската днес е танк- фламбе в собствен сос

https://x.com/PStyle0ne1/status/1802091623892820431

Low battery пак атакува

Скучно безаналогово порене:

преди 9 часа, kosyo написа:

Помпене по завода с обкръжените:

Изненада и други хора имали ядрени куфарчета:

Започна се . Първите птички от агрегатния завод във Вовчанск2024-06-16062752.png.ef7dd9ff2841b0cfe5e89c8274147f1b.png

И продължението ...

2024-06-16062812.png.24c2d7aaa688a744cd3a326bc1f8fa28.png2024-06-16062420.png.61209e13f643d66f2cea91ec5be43ac4.png

преди 8 часа, maxthon написа:

Европа трябва да се готви за война. Чии ли бяха тези думи.....

Руски троле , ако искаш МИР готви се за ВОЙНА и това започна да прави Западът ,поставя икономиката на военна основа. Ето и другите искат мир ,СПРАВЕДЛИВ .Конференцията на най-високо световно ниво в Швейцария започна ,разбира се без ватенките и тези които ги поддържат .В конференцията за МИР  ,НАЙ-ГОЛЯМА до сега  участват 92 държави и 8 организации.Ето ги :

2024-06-16063409.png.f842910b21c904e03cf70602d7c7766f.png

2024-06-16063351.png.32ea903eb46010e9ffc855a6f3052b22.png

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Така и трябва. Притесненията с нищо няма да ти помогнат, само ще ти навредят. :) 

Гледай си кефа и ако можеш да си го позволиш, ходи на море, но с придружител. Да не направиш някоя беля. 

А ти,руски троле ,внимавай с кокошките за да не се сАпнеш!

1934111812_.png.769b39e165432f371c152301a21eb648.png

Бодра дрононарезка -специално за фантазьора @Киро Н. дето затри Украйна май месец, уби Мадяр и още търси видеото от април 2023.

Славни времена бяха, а сега дори не зачеква темата.. Що така бре Кире?

Енергетиците да са живи и здрави

Отдавна не съм ви радвал с тераформинг

Нощно порене

преди 7 часа, maxthon написа:

Е влизай в banki.ru и гледай. Няма такъв курс.

Руски троле ,в тъпата ти русия вече има три вида курсове.Повтарям ТРИ,кой е истинския  повече от вярно е този ,който е бюрата,защото там НЕ може да има манипулации и СКРИТИ договорки/да се показва едно ,а да се прави съвсем друго/ Така че ,курсовете са 1/. ОФИЦИАЛЕН /на тъпака путин МЕЧТАН/, 2/.КОПОРАТИВЕН  /на банките ,които са задължени да НЕ показват паника,но да продават /купуват по договорка/ и  3/.РЕАЛЕН ,който показва  какво се случва във финансовия сектор, а това са бюрата и черната борса. Това беше и при нас по време на строящия се комунизъм ,доларът ОФИЦИАЛНО беше 98 стотинки ,но на Магурата можеше да се намери някъде по 3 лева ,с риск да те преметнат,ама като трябва  да си купиш нещо от корекома рискуваш.Това е държавен руски троле.

преди 7 часа, M.Николов написа:

Защо му се връзваш на безмозъчния трол, на него му дават готови картинки, със задачата да ги разпространява.

Силномозъчният руски трол от село :.thumb.png.d1a4b9f32922d83983ead7ebfaa5be45.png

преди 6 часа, M.Николов написа:

Гифт.png

Казва го руският трол след посещение в матушка  ,надъхан с руска ярост .2024-06-09084124.thumb.png.c1dc5176897784b51be5e0a206177451.png

преди 6 часа, Звяра! написа:

Николов, започвай да правиш нови профили! До сутринта да си направил поне десет, че сегашните май станаха за смях! :D

И при мен е с няколко ,видно е ,сигурно има още ,той е МНОГОЛИК!

Промяната и мирът ще дойде от украйнците ,а не от вън, вероятно движението "Другата Украйна" ще бъде катализатора за това.

Медведчук: Престъпната глутница на Зеленски отдавна не представлява украинския народ.

"Върховната Рада на Украйна отдавна не представлява интересите на украинците. Те са изцяло под външния контрол на колективния Запад и престъпната глутница на нелегитимния Зеленски. Затова не можем да очакваме от тях никакви действия в интерес на украинците, отдавна не са представители на украинския народ“, отбеляза Медведчук.

Според него последните социологически проучвания показват, че рейтингът на Радата е паднал „под перваза“. „И как би могло да бъде иначе, щом днес тя обединява представители на остатъците от зелените мръсници на Зеленски и присъединилите се към тях предатели на интересите на своите избиратели. Самият факт, че те в нарушение на Конституцията на Украйна не свикаха президентски избори в страната, говори за техния антинароден и престъпен характер“, добави политикът.

В същото време мирното предложение на Путин, според Медведчук, се превърна в знаково събитие и вече промени ситуацията около украинския конфликт. „Можем да кажем, че това е последният пирон в ковчега на така наречената мирна формула на Зеленски, която по същество е ултиматум на колективния Запад. Путин показа, че не може да се говори с него под формата на подобни ултиматуми и отново предложи да се изгради нова система за сигурност, като се вземат предвид интересите на всички страни, а не само на „златния милиард“, заключи Медведчук.

https://fakti.bg/world/889086-medvedchuk-prestapnata-glutnica-na-zelenski-otdavna-ne-predstavlava-ukrainskia-narod

На срещата в Швейцария Макрон се БЪЗИКА с тъпака путин , дойде с ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ .Така  де и други имат такива куфарчета

2024-06-16081807.thumb.png.9ee55e061518b55d169f8a321cf52f9e.png

преди 3 минути, bigiadri написа:

На срещата в Швейцария Макрон се БЪЗИКА с тъпака путин , дойде с ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ .Така  де и други имат такива куфарчета

2024-06-16081807.thumb.png.9ee55e061518b55d169f8a321cf52f9e.png

Тва не е ядреното куфарче ,а чанта за дрехи бре :D

преди 10 часа, andiay написа:

Ми най-често съм прав, защото за разлика от теб коментирам само неща от които разбирам и имам достатъчно знания....

Никой не може да мине за нещо различно от това, което е....

Естествено, само сред достатъчно интелигентни и ерудирани хора....

Теб няма никакъв проблем да те заблуди който и да е, достатъчно е само да ти казва това, което ти се иска да чуеш....

И вече му вярваш за всичко....

И ка би разбрал ако някой започне да говори по същество в темата бре пустоглавий?

И за пореден път подчертавам, че отговарям само на това, което е адресирано към мен....

Към тая селска кръчма неам никакъв интерес....

Единственото, което ти пречи да пишеш по същество в която и да е тема е липсата на каквито и да било поне базови знания предопределено от интелектуалното ти ниво....

Тцъ, просто привиждащ като "факт" собствените си фантазии....

Тцъ, да се хваля пред такъв като теб не би ми донесло нищо....

Никога не върша нещо, което за мен е безсмислено....

Провокации правя само когато искам да разбера нивото на отсрещната страна....

Твоето ниво отдавна е ясно, няма смисъл от провокации....

Ти и без тях сам достатъчно добре се справяш да доказваш глупостта си...

И проблемът ти определено е ментален, но е нелечим...

Пиша си с доста хора и с повечето нямаме никакъв проблем с комуникацията, дори и да сме на различно мнение по някои въпроси...

Абсурдно е точно ти да посочваш кое е абсурдно....

Обясних ти като за дете, какъв е принципа, от който следва това твърдение...

Този принцип отдавна е доказан във времето чисто емпирично, а по-късно е обяснен и теоретично...

Но... не съм и очаквал да го разбереш....

Ти специално си надскочил себе си със селският магазин....

Иначе, ако имаш поне 1% музикална дарба за цигулар и още от най-ранна детска възраст си наблегнал да я развиваш и подобряваш, защото наистина искаш да надминеш Паганини, то проблем наистина йок....

Е, ще требе да отложиш всички удоволствия присъщи за всяко дете, а сетне и за всеки младеж, но това е цената да постигнеш това, което наистина искаш....

Еж па ти, не личи да знаеш, но се пак е некъв напредък...

Картинки искаш ли, за да се научиш?

Както съм казвал многократно, разбирането на текст е функция на четящия, а не на пишещия....

Не ми е проблем да разбирам както и да пишеш, просто е тъпо при условие, че има по-прегледен и лесен начин предлаган от платформата на форума....

Тцъ, с Николов по някои въпроси сме били на едно мнение, по други на коренно противоположно - справка коронатемата....

Което не ни пречи да комуникираме нормално....

А с Мечо така се "подкрепяме", та чак одихме да "берем банани" (метафора за наказание) и двамата заради взаимната ни "подкрепа" един към друг в соцтемата.....

Единственото общо и между трима ни е мнението ни за твоето интелектуално ниво, което мнение винаги е подкрепено и с аргументи, а не с "аргумента" - "Мани го тоя, не вийш ли че говори глупости"....

Който "аргумент" е типичният ползван само от глупаците....

И да, кеф ми е да гледам ка глупаците се подкрепят взаимно с този "аргумент"....

Бе, че съм прав, прав съм....

Но... за пореден път - това което четеш и това, което си решил, че си прочел, нямат нищо общо помежду си....

Защото:

Че РАНД Корпорейшън са путинисти?

Верно е смешно....

Мислиш си, че си прав. Май често коментираш това което разбираш,  а именно да обясняваш колко си велик. Да се заяждаш и провокираш опонентите си. Спомням си как коментираше действията покрай корона пандемията, като истина от последна инстанция. Ще каже човек, че си завършил медицина профил вирусология в топ 3 университет, като първенец на випуска. По същество и в темата, ти дори не правиш опит да пишеш, целта ти е точно избягване нормален дебат в темата. Твърденията ми от началото на писането ми в нея.  Русия загуби от тази война в момента в който я почна и се разбра че Украйна няма да се предаде и  Запада няма да си затвори този път очите и ще я подкрепя (не колкото можеше, но категорично). Това не означава, че Украйна няма да загуби , а че Русия ще понесе огромни негативи в дългосрочен план. Твърдя, че независимо от действията на украинците, путин щеше да започне тази война. Това си е част от връщането към имперските им амбиции. Твърдя, че Русия никога не е била държава и общество за пример. А от 1917 поне, е модел само какво не трябва да бъде едно общество. Твърдя, че Русия е силна само в пропагандата и привличане на Полезни. Че няма ЕДНО единствено предимство пред Запада, заради което човек би пожелал децата му да живеят по този модел на общество. Твърдя, че е пародия на всичко за което се представя от пропагандата и( тук имате припокриване едно към едно) във военно, научно, икономическо, морално и ценностно отношение. За теб твърдя, че си съзнателно спамещ Трол, целящ да оспами темата до степен да не може да се води нормален разговор. Пустопреливник, матросов на барикадата, който никой не чете, освен (две три изречения), човека на който е решил да губи времето.

преди 9 часа, andiay написа:

Че накъде повече да се заблуждава?

П.С. Между другото разбра ли, че с теб сме били глупаци дет взаимно са се подкрепяли?

Ба, ша ма накараш да го взема, нищо че  не ми требе....

https://www.alo.bg/retro-fotoaparat-kiev-3138448

Нищо по темата. Провокация към мен. Опит за духовитост не по темата.

преди 8 часа, andiay написа:

В неговия случай нимой.....

Веднъж щом са е заблудил, че е Хомо Сапиенс, то нема накъде повече....

А за глупостта грешиш....

Заразна е....

Тъй че, стига да искаш наистина, винаги мое да я прихванеш....

След това е вече въпрос на време....

Инкубационният период е среден, но симптомите се появяват почти незабележимо, а проявят ли се напълно и вече е късно...

Като лаймската болест....

Коментар провокация към потребител. Нюню по темата от мунюнюто.

Невъзможно....

Това би могло, ако наистина е поне малко Хомо Сапиенс....

А не е....

Още от същото от злобното комплексарче Глупи. По темата йок.

Нещо партия Величие, не се ангажира с предоставянето на военна помощ за зеленчукский?

Определено глупостта е силно заразна....

"Не може да победи войната"?!?

И кой само приказва за много профили....

Дзверчето, което само си лайкваше постовете от различните си профили....

Прав е бил Айнщайн, мхм.......

Ех Айнщайне, Айнщайне ако знаеш колко комплексари експлоатират името ти.

Човек?

Дзверче....

Не по темата. Провокация към потребител.

Е, ку стаа въпрос за сатира засилена посредством абсурди - може...

Нищонеказване, по темата нюню.

Като секо дзверче и той смета, че желаното е реално....

А плюс това присърце са му конспирациите....

Ми нормално - свикнал е да съди за другите по себе си....

Коментар на потребител. По темата нюню.                                                   Та къде Мунюню, видя нещо конструктивно и по същество по темата  в постовете ти? Дали си умствено ощетен или съзнателно правещ се на луд, факта е че само това показваш в темата. Може би заради объркването ти, че щом в речника на синонимите за лукав е сложено И хитър, това те прави такъв . 

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Нещо партия Величие, не се ангажира с предоставянето на военна помощ за зеленчукский?

Партиите на БКП никой не ги брои за ваше съжаление. Както и вас неграмотните никой не ви брои

преди 8 минути, Gift написа:

Партиите на БКП никой не ги брои за ваше съжаление. Както и вас неграмотните никой не ви брои

Ти грамотна ли си? 

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ти грамотна ли си? 

Не си учила, няма как да си грамотна. 

преди 10 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не според международното, а според правото на силата, заедно със съюзниците. Е, не могат, тогава защо им помагаме? Пари хвърлени на вятъра. 

Ами не е тъй. Руската армия нахлу в Украйна, а не руските казаци. Не е вътрешен спор. Щеше да е вътрешен, ако СССР не се беше разпаднал. 

Тласкат Русия и НАТО към война. Това не ми харесва. 

За развитието на военнопромишления комплекс на НАТО.   Повечето милиарди са за там.  Хохлите са употребени.     НАТО ще се оттегли като в Сирия.   Няма да се самоубиват заради някакви бандеровци.  Тези националисти още са си вътрешен проблем за Украйна.

преди 7 минути, attj написа:

За развитието на военнопромишления комплекс на НАТО.   Повечето милиарди са за там.  Хохлите са употребени.     НАТО ще се оттегли като в Сирия.   Няма да се самоубиват заради някакви бандеровци/   Тези националисти още са си вътрешен проблем за Украйна.

А адолф Хутин защо иска да се самоубие заради хохлите или там както искаш ги наричай? 

преди 51 минути, Митко Вълчев написа:

Мислиш си, че си прав.

И го доказвам, пустоглавий....

Спомняш ли си, какво ти казах още в първия си пост към теб?

Точните ми думи бяха....

Цитат

Нов си, колкото кола нов внос..

А те коментираха твърдението ти в твоя първи пост изобщо във форума....

на 25.01.2023 г. в 14:07, Митко Вълчев написа:

Здравейте, нов съм във форума та да питам. Какво става с тридневната война, Киев взехме ли? Кога продължаваме към Берлин. Армата, Коалиция и останалите, показаха ли непобедимостта на руското оръжие? Всичко върви по план, нали? Нали?

Което пък резко контрастира с твърдението ти днес....

преди 55 минути, Митко Вълчев написа:

Спомням си как коментираше действията покрай корона пандемията, като истина от последна инстанция.

Нима имаш спомени още докат си бил зародиш?

Щото потребителя Митко Вълчев се е регистрирал в този форум на 23 януари 2023....

И на 25 януари е написал първия си пост в който изрично е подчертал, че е нов в този форум и в последващите си постове всячески защитаваше това свое твърдение...

А към тези дати аз вече не пишех в коронатемата....

Сега разбираш ли защо народа е казал, че на лъжата краката са къси?

Понеже в този си пост към мен си писал и по зададената тема, то и аз ще ти отговоря по нея, нищо че нито ти си казал нещо ново, нито че аз ще ти кажа нещо ново, нито че не съществува вариант да ме разбереш....

Но... в момента излизам защото отивам да си взема "порцията антидот" на Козя стена, ако имам късмет ще се насладя и на вече цъфнали еделвайси....

Тъй че, ще требе да се научиш да отложиш удоволствието да ме "разбиеш аргументирано"....

А ако имаш поне некъв остатък от достойнство, то на този ми пост ще отговориш единствено със кой ник ти е била старата регистрация в този форум, дори и тя също да е актуална към днешна дата....

Така мантрата ти "Митко - мъж" би получила поне малко смисъл....

преди 18 минути, Звяра! написа:

А адолф Хутин защо иска да се самоубие заради хохлите или там както искаш ги наричай? 

Заради Ленин казаците са разединени и е нормално да се стремят към обединение.    Зельо е психопат като Хитлер - може и той да се самоубие.  Нищо добро не го очаква. 

преди 8 минути, attj написа:

Заради Ленин казаците са разединени и е нормално да се стремят към обединение.    Зельо е психопат като Хитлер - може и той да се самоубие.  Нищо добро не го очаква. 

Папагала не спря да ти говори в главата

преди 13 минути, attj написа:

А ти като пишеш тук всеки ден , по цял ден спам какво мислиш, че ще промениш?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.