Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Гифт.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, maxthon написа:

Винаги може да се осведоми малко без гаранция, че ще има ефект разбира се

Невъзможно....

Това би могло, ако наистина е поне малко Хомо Сапиенс....

А не е....

преди 12 минути, BANKATA написа:

Ахаааа да го превземат и се предадоха

И понеже няма как да покажат белия флаг (трудна работа) една снимка на карта също върши работа. А междувременно нещата не се оказват точно така или поне според Deep State (станали са гадни ватенки). И логично. Все пак от 11:22 АМ до сега може да се случат доста неща.

Адолф Хутин започна войната, която не може да победи! Не знам на мен защо ми се сърдите, все едно аз съм ви виновен! :mad:

Сърдете се на него! 

И да ви напомня още нещо: Нужно е да сте по-активни, направете си по още пет профила за да изглеждате като цяла армия. И повече спам! Нужна е по-голяма активност защото със сегашната адолф губи войната дето я започна. 

Запада се обединява срещу него, тоест не само запада ами близо 100 държави, стягайте дупитата, че скоро ще се тресе в русията. Прогнозата предвижда земетресения в отделни райони и градове. Трусове ще има и в масква! :giggle1:

Абе кофти раута, и за всичко това се сърдете на мен, аз съм виновен!!! :lol6:

преди 5 минути, M.Николов написа:

Гифт.png

Много си страшна затва бягат 

преди 7 минути, M.Николов написа:

Гифт.png

Николов, знаем как изглеждаш! 

току-що, M.Николов написа:

Гифт1.png

Николов, започвай да правиш нови профили! До сутринта да си направил поне десет, че сегашните май станаха за смях! :D

Определено глупостта е силно заразна....

"Не може да победи войната"?!?

преди 3 минути, Звяра! написа:

Адолф Хутин започна войната, която не може да победи!

И кой само приказва за много профили....

Дзверчето, което само си лайкваше постовете от различните си профили....

Прав е бил Айнщайн, мхм.......

преди 1 минута, Звяра! написа:

Николов, започвай да правиш нови профили! До сутринта да си направил поне десет, че сегашните май станаха за смях! :D

Ти си човека с профилите.

😄

преди 1 минута, M.Николов написа:

😄

Човек?

Дзверче....

преди 13 минути, maxthon написа:

И понеже няма как да покажат белия флаг (трудна работа) една снимка на карта също върши работа. А междувременно нещата не се оказват точно така или поне според Deep State (станали са гадни ватенки). И логично. Все пак от 11:22 АМ до сега може да се случат доста неща.

Те се случват.

Нали ми пожела лека вечер и до утре (да не си помислиш че те наричам лъжец) само питам?

😄

Номера ти не минава! Моите скромни два-три профила отдавна съм ги изтрил! Можеш това да го провериш! :grimace:

От половин година, че и повече нямам втори профил, това вас не ви спира някой непознат профил като пише и да го нарочите за мой! Мислете каквото си искате, но вие отдавна ме надминахте със профили, абе важното е да си вярвате на измислиците. Също както вярвате, че адолф ще спечели. :dancing18:

Литературно

Е, ку стаа въпрос за сатира засилена посредством абсурди - може...

преди 2 минути, Звяра! написа:

Номера ти не минава! Моите скромни два-три профила отдавна съм ги изтрил! Можеш това да го провериш! :grimace:

От половин година, че и повече нямам втори профил, това вас не ви спира някой непознат профил като пише и да го нарочите за мой! Мислете каквото си искате, но вие отдавна ме надминахте със профили, абе важното е да си вярвате на измислиците. Също както вярвате, че адолф ще спечели. :dancing18:

Верваме ти!😄

току-що, andiay написа:

Е, ку стаа въпрос за сатира засилена посредством абсурди - може...

Е, виж го.....продължава да ме разсмива.😄

преди 6 минути, BANKATA написа:

Те се случват.

Нали ми пожела лека вечер и до утре (да не си помислиш че те наричам лъжец) само питам?

Двама държат целия завод? Големи терминатори ще да са били. Ахааа имало няколко стотин. Та дийп стейт тези ватенки ли ще да лъжат? Утре може да покажат и пробит коридор към завода. Тогава дали ще са една идея повече ватенки от днес?

преди 3 минути, M.Николов написа:

Е, виж го.....продължава да ме разсмива

Като секо дзверче и той смета, че желаното е реално....

А плюс това присърце са му конспирациите....

Ми нормално - свикнал е да съди за другите по себе си....

преди 25 минути, M.Николов написа:

Гифт1.png

Как няма да мечтаеш съветска бабо

преди 8 часа, bigiadri написа:

Адашче, защо бягаш от въпросчето ми? Да не би нещо да си се оакал и да не можеш да се измъкнеш сух от собствените си фекалии :wub:

Чакай пак да те питам:

Ти ли си НАСРАН ТРОЛ, когато твърдиш че от отломки от ракети не може да има поражения

или

Идолът ти - Лоботомир Двайсти е НАСРАН ТРОЛ когато твърди че от отломки от ракети може да има поражения

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.