Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, bigiadri написа:

Наистина си препил и то още от сабале,кой се точи за трета световна война ,руски троле?

И ти явно не си трезвен. :) 

Един военен конфликт не може да бъде решен по военен начин. Всеки който изпраща военна техника или личен състав, то е да има бойни действия. 

ООН в момента бездейства. Защо не прати миротворци, за да се спрат бойните действия?

Ситуацията е критична. Не е разумно (трезво) да ползваш личната си антипатия към Путин, като аргумент, че само и единствено твоята аргументация е вярната, а всяко друго е плод на "руски тролове'. :)

п.п. Не знаех, че този раздел сте го превърнали в "празни приказки". 

Конфликта в Украйна е сериозен световен проблем. Той пряко касае и нашата национална сигурност. Поради близостта си с региона, то трябва да сме неутрални, а не щото сме в НАТО и ... трябва да сме против Русия. 

Което означава, че самото НАТО е компрометирано и не може тя да е организацията която да ползва ООН и то защото именно НАТО праща оръжия на украинците. До колко главнокомандващите на НАТО са безпристрастни и ще командват стрелба както по руснаци, а така и към украинци?

Сам трябва да се досетиш, че този конфликт не е като между Иран и Ирак от миналия век, където бойните действия не довеждаха до голям брой жертви. 

Какво предвижда НАТО?! Сибирска или Европейска буря ли? В "Сръбската буря" имаха успех, но с Русия ... няма как да стане! 

Употребил алкохол или не, то имаш някакви усещания, но по твоята логика май ти си злоупотребил с психоактивни вещества американски или анадолски троле. :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Пряко включване от тренировките за олимпиадата по мятане на куполи:

Тава СВО придобива все повече елементи на сексуална революция

https://www.mk.ru/amp/politics/2024/06/13/v-gosdume-predlozhili-atakovat-vsu-s-bombardirovshhika-rezinovymi-pisyunami.html

В Госдумата предложили на съберат дилдата от сексшоповете и да ги мятат по Украйна.

Малка подробност е че Украинците го започнаха това още преди повече от година. На някои руZнаци това определно им хареса.

Останките от една велика цивилизация са още топли

ПВО то е единственото в света ешалонирано.

https://www.actualno.com/europe/fon-der-lajen-g-7-izprati-signal-na-putin-che-njama-da-specheli-vojnata-news_2242302.html Урсула за шанса путин да спечели. Боли , а?

преди 9 часа, andiay написа:

Минимунчо анимиран, я посочи кое от написаното е глупост, не е доказан научен факт, а е съчинено, и кое по-точно е конспирация....

А ма ако може с аргументи базирани на факти, а не на "аргумента", че видиш ли неграмотния Минимунчо смята така, щот вярва на нещо друго....

Интелигентните и образовани хора не вярват бре Донево геройченце, а най-много не вярва на себе си и са най-критични към себе си....

Защото са наясно, че прекалено много неща не знаят и те са винаги повече от тези неща, които знаят....

Затова и образованието им продължава докато са живи....

За разлика от Доневите герои като теб, които си избират некой "авторитет" и от там насетне безрезервно и безкритично му вярват, без да имат и грам възможност да проверят кога им казва истина, кога полуистина и кога откровенна лъжа....

Доказано неграмотен, необразован и природно "надарен" с изключително нисък интелект индивид, пред който и едно прасе мое да мине за гений (да ма прощават живутинк7ите за туй унижаващо ги сравнение, се пак прасетата са сред десетте най-интелигентни жувотни), да определя кой е адекватен по дадена тема е като нещо  излязло от главата на великият Бунюел - сюрреализъм....

Освен миш-маш от копирани пропагандни клишета на които си повярвал, то други "аргументи" нимой да предложиш по каквато и да е тема....

И  затова само псуваш като каруцар (да ма извиняват и каруцарите) и типично за твоя вид повтаряш - "Това е глупост, ти си малоумен, ти си неадекватен"....

Не е достатъчно да заявиш нещо - требе и да си в състояние да го докажеш, а това ваобще не ти е вав вазможностите....

Защото освен сляпа вяра и арогантна посредственост, други качества не притежаваш, а и няма как да притежаваш....

Природата тъй е отредила....

А кой те кара да вярвш бре неграмотниче?

Всеки средно интелигентен и образован човек може да "лъже, дори когато казва истината"....

Но.... не може да излъже друг средно интелигентен и образован човек...

А само такива като теб - изключително ниско интелифентни, изключително необразовани и изключително неграмотни, които вярват на всичко, стига да се връзва с желанията им и стига да го казва некой комуто веднъж вече са повярвали....

Ако съм искал да те "лъжа казвайки истината", сега на всеки мой пост щеше да удряш палчета и да копираш мненията ми....

Защото баламурници кът теб са най-лесните за манипулиране....

Ти си нон стоп лъган от некой, който привидно казва истината, както многократно се установи.....

Но... този некой не съм аз...

Защото нямам никакъв интерес от това в нета  - дали неграмотния и крайно простоват екземпляр като теб ще ме одобрява или не, въобще не ми пука, нито пък ме засяга...

В нета всеки е никой, неграмотний, аз не правя изключение и не изпитвам никаква заблуда....

Но.... ясно си личи кой е никой в реалността като теб....

Жмуньо пустопреливни. Я посочи кое не е "факт " с цел манипулация и кога последно те е вълнувало кое е истина. Създаваш и защитаваш собствена реалност, спор, теза които отдавна не си губя времето да следя. Тук не е място за оказване  на специализирана помощ, не и ако сам не си признаеш проблема и не се опиташ да се лекуваш. Реализирано според нивото на образованието си мунюню.

Ново гробище на домашни любимци

Тази атака протече точно по ПЛАНА

Оъня за нестинарките е почти готов

Някакъв мазеляк

Баба Яга пак е безчинствала

Отбор путинка, кога според вас ще свършат 300те милиарда, след изчерпването на които Запада ще спре напълно и безусловно помощта за Украйна и ще я остави на милостта на путин?      https://www.actualno.com/europe/oficialno-sasht-i-ukrajna-podpisaha-10-godishno-sporazumenie-za-sigurnost-video-news_2242272.html САЩ. Япония https://x.com/ZelenskyyUa/status/1801268384182526460?t=I8ODZZc4iEZ-zB6UEYtBmw&s=19.  Всъщност подписани договори със 17 държави, сред които всички от G7. Разбира се могъщи държави като Сирия, Беларус, северна Корея,  Еритрея и Иран ги няма в списъка. Те ще помагат на Русия. Вярно срещу заплащане на завишени цени, но ще помагат.

Косьо Гайдара надува инструмента.

Косе какво стана в крепостта Волочанск ?

А около крепостта Авдеевка.

Стабилитета нещо се продъни.

Айде на паша ...

ПП

Вълчев нема кой да харчи 300-те милиарда драги.

Пий един айран и отивай на работа.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Косьо Гайдара надува инструмента.

Косе какво стана в крепостта Волочанск ?

А около крепостта Авдеевка.

Стабилитета нещо се продъни.

Айде на паша ...

ПП

Вълчев нема кой да харчи 300-те милиарда драги.

Пий един айран и отивай на работа.

Кире, а видеото от април 2023?

Но добре че днес не ме забрави че ако знаеш как се нервят в такива случаи.

Но пък още си чакам видеото с което ще ме навреш в на кучето задника, пък ти си фантазирай междувременно колкото искаш- сам се излагаш.

След неуспешния опит от преди няколко дни пак атакуван с дрончета от които нищо не става

Нищо не разбрах но гръмна добре

За сметка на това голфаджиите го отнесоха

И защо никой не говори за Белгород? Вчера пак е и амало инцидент с журналя:

преди 9 часа, Тoни написа:

Вместо да се смееш, иди помогни на фронта. С писане по форумите няма да стане, брато. Нито ми е любима русия, нито ми дрема, ама такива подчовеци и чуждопоклонници, като теб ме отвращават. Стягай си дебелия, дътрт гъз и пали за фронта, интернет нинджа.

Айде ,тончо .вземи  се събуди  и телепортирай тлъстото си шкембе към матушка. Там те чакат ,дават много рубли.

2024-06-14075621.png.e82dc3af829a3d9ea0751c63da521c1a.png

преди 3 часа, dioib написа:

Един военен конфликт не може да бъде решен по военен начин. Всеки който изпраща военна техника или личен състав, то е да има бойни действия

Ми кажи го на твоите братушки,те нападнаха Украйна  .Да се приберат в руската кочина и войната ще свърши. За сведения ,аз почти НЕ пия, освен ако нямам хубава компания и повод и никога НЕ прекалявам ,беше това едно време!

Русия завършва формирането на резерви за използването им в решителния етап на настъплението. Това заяви бившият заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко.

Според него може да се говори за 14 дивизии и 16 бригади, с обща численост още 400 хиляди войници.   Настъплението по целия фронт щяло да продължи.   А Зеленски продължава нищо да не говори за военния конфликт на хохлите с казаците.   Въпреки, че хохлите го започнаха с тяхната АТО.   7  милиона казаци ги изненадаха, като вместо да станат бандеровнци,  предпочетоха да избягат - за да се спасяват в РФ.

преди 1 минута, attj написа:

Русия завършва формирането на резерви за използването им в решителния етап на настъплението. Това заяви бившият заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Игор Романенко.

Според него може да се говори за 14 дивизии и 16 бригади, с обща численост още 400 хиляди войници.   Настъплението по целия фронт щяло да продължи.   А Зеленски продължава нищо да не говори за военния конфликт на хохлите с казаците.   Въпреки, че хохлите го започнаха с тяхната АТО.   7  милиона казаци ги изненадаха, като вместо да станат бандеровнци,  предпочетоха да избягат - за да се спасяват в РФ.

Почна болната програма, за изкарването на десете лева. Бахти интернатната соц трагедия

преди 3 минути, attj написа:

А моторетки и колички голф за всички тях подсигуриха ли? Щото ако не са, къде са тръгнали.

преди 13 минути, Gift написа:

Почна болната програма, за изкарването на десете лева. Бахти интернатната соц трагедия

Бившият началник на пресслужбата на украинските въоръжени сили полковник Владислав Селезньов назова числеността  на украинската армия.   По думите му доскоро са  служили  общо  1,3 милиона души.   Всички питат как и къде за 2 години някак са изчезнали около 800 000 от тях. Това е огромен проблем за обществото на хохлите.  Болна програма като геноцид се провежда лично от Зеленски. И ще продължават да губят територия.   Режимът в Киев се ръководи от психопати.      Чавдарчето Кокич какво разбира!?    

Англичаните и на тях им омръзнало да ги лъжат и да дават и затова решили да дадат още малко:

UK's Sunak to announce about $310 mln Ukraine aid in G7 summit

https://www.reuters.com/world/uk/uks-sunak-announce-about-310-mln-ukraine-aid-g7-summit-2024-06-12/

Идеално мятане 10/10 просто

Все едно въобще  липсва военния конфликт на хохлите с казаците... Предните ми постове показват мнения на видни украинци.     Ето Ви за съпоставка лъжлива пропаганда на НАТО      https://www.vesti.bg/sviat/lojd-ostin-obiavi-zagubite-na-rusiia-v-ukrajna-6201192

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Жмуньо пустопреливни. Я посочи кое не е "факт " с цел манипулация и кога последно те е вълнувало кое е истина.

Минимунчо пустоглавий, за разлика от неграмотник като теб, мен винаги ме интересува истината, а не кой казва кое е истина и кое е манипулация....

Затова и винаги становището ми се базира на факти, а не на това, което ми се иска да е факт както е при теб....

Което е напълно нормално с оглед на това, че си с КИ под 50 и съответно нямаш никаква възможност да прецениш кое е доказан и неоспорим факт и кое е манипулация....

Достатъчно ясно обосновах мнението си....

Ти смяташ, че то не се базира на факти, а на "факти" с цел манипулация....

Следователно ти оспорваш мнението ми, следователно ти трябва да обосновеш на каква база го оспорваш със съответните аргументи....

А не с "аргумента" - "Всичко казано от теб е манипулация, защото други казват друго, а аз им вярвам на тях, а не на теб"....

Кой в какво вярва няма никакво значение....

Ти вярваш, че сестра ми практикува най-древната професия, защото някой си с авторитет пред теб ти го бил казал....

На което ти отговарям, че това няма как да е истина, при условие, че аз нямам сестра....

И ти ми отвръщаш - "Докажи ми, че нямаш сестра, ти лъжеш и манипулираш, аз вярвам на човека, казал ми че твоята сестра практикува най-древната професия, та даже се е възползвал от услугите й"....

На неграмотния вярващ, нищо не може да се докаже, еманацио на човешката глупост.....

Което сам доказваш с това:

Какво доказва това, пустоглавий?

Предполагам, че лесно може да се изнамерят статии, където пък некой друг казва точно обратното на Урсула за шанса....

Е и?

Кой казва истината и кой я манипулира, Доньо Донево геройче материализирано...

Създаваш и защитаваш собствена реалност, спор, теза които отдавна не си губя времето да следя

Всъщност такива като теб по презумпция не могат да определят кое е реалност и кое е плод на техните желания за "реално"....

Тук не е място за оказване  на специализирана помощ, не и ако сам не си признаеш проблема и не се опиташ да се лекуваш

А защо тогава си тук?

Макар че, отново си в заблуда (нормално)....

Нито мое се излекуваш, нито мое да си помогнеш....

Нимой да пребориш природата, тя е решила да си тази пародия, която си....

Реализирано според нивото на образованието си мунюню

Всеки се реализира според нивото си на образованост Минимунчо необразован....

Просто критериите за това що е то реализиран са различни и се дължат на същото това ниво на образованост....

За едни е да държат селски магазин, за други нещо друго....

Не се оплаквам от реализацията си....

Всички в НАТО са като слепи и нарочно не забелязват военния конфликт на хохли с казаци.  Този вътрешноукраински конфликт касае милиони хора.    НАТО осигурява пари и оръжия за хохлите  -  по този начин се насърчава смъртта на много хора там.    Нищо в повече.   Хохлите привършват.   Не всички са загинали и изчезнали, милиони от тях също  нанякъде са избягали. Най-много са в Полша и в Германия -там се чудят какво да правят с тях.   Непоканени многобройни пришълци.   И дезертьори от ВСУ.

Тъпан бие , гайда ручи

Косе, пенсията те зове драги.

Песента "Украйна ще победи" почва да звучи все по тихо, та се наложи да извадим "Путин ще падне"

Това е златна класика. Но чувам фрегата до Маями хич не е зарадвала населението.

ПП

Такива елитни тикви като група Козяк могат да израстват само в български слънчеви условия

преди 1 час, bigiadri написа:

Айде ,тончо .вземи  се събуди  и телепортирай тлъстото си шкембе към матушка. Там те чакат ,дават много рубли.

2024-06-14075621.png.e82dc3af829a3d9ea0751c63da521c1a.png

Ми кажи го на твоите братушки,те нападнаха Украйна  .Да се приберат в руската кочина и войната ще свърши. За сведения ,аз почти НЕ пия, освен ако нямам хубава компания и повод и никога НЕ прекалявам ,беше това едно време!

Какви братушки виждаш? И руснаци и украинци са ми братовчеди? 

Ти, явно си свикнал само и единствено бастуна на твоя Он башкия да лъскаш и да клякаш и/или покланяш на пророка му! 

току-що, Киро Н. написа:

Тъпан бие , гайда ручи

Косе, пенсията те зове драги.

Песента "Украйна ще победи" почва да звучи все по тихо, та се наложи да извадим "Путин ще падне"

Това е златна класика. Но чувам фрегата до Маями хич не е зарадвала населението.

ПП

Такива елитни тикви като група Козяк могат да израстват само в български слънчеви условия

Кире, видеото от април 2023 не мерна ли нейде в кристалната топка? Я си отпусни пак фантазията на 17 как ще се напусне Куба цялата флотилия. Ще пуснеш ли една сълза на прощаване?

Сектата на зелените любитеи на дървета се увеличи

https://x.com/ManiacMagic1/status/1801219405088526661

И тая баба яга си пропуснал да я свалиш

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.