Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Изчакай превода на пари и тогава говори за самозалъгване и нивото му. Както казах вече на куково лято.....

Чакй сега искаш да кажеш че най-справедливата държава няма да си изпълни каквото пише в договора... Бъди , то бива отчаяние ама твойно никъде го няма.

Запомни си мисълта и гледай да си смениш акаунта като се случи това.. Е тогава няма да се трая и ще ме блокираш наистина. А аз ще ти го повтарям всеки божи ден. Знаеш как ги умея тия работи.

Видеото от април 2023:)

Буханката днес е леко прегоряла:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

Купувай йод. Може и рИкия.

Айде отивай да свириш на гайда.

Screenshot_2024-06-12-20-08-30-51_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Кире , тоа е видеото от 10 - не може да ме излъжеш - аз чакам от април 2023 ако не си разбрал да ти кажа..

Лъскаш ли между другото - имам го и с по-добро качество ако искаш това?

Косе

Току що казаха на Украйна че трябва да победи за да влезе в НАТО.

Ясно ли ти какво се случва ?

Screenshot_2024-06-12-20-13-26-40_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

Току що казаха на Украйна че трябва да победи за да влезе в НАТО.

Ясно ли ти какво се случва ?

Аз пък знам за един дето каза че имал видео от април 2023 ама излъга:)

Аз пък ти казвам да си затвориш зурлата.

Е стана 12 дни по късно - но стана.

НАТО ще си мери пушката с Путин - да видим как ще се развие работата.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Аз пък ти казвам да си затвориш зурлата.

Е стана 12 дни по късно - но стана.

НАТО ще си мери пушката с Путин - да видим как ще се развие работата.

Значи затварям я като видя видеото дето го имаш - до тогава ще си говорим така.

Айде Кире, покажи го не ме дръж така в напрежение сега..

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Косе дай снимки от Киевска околия

Ще ти викам вече Косьо Неуромансъра

Кире видеото че както казах нямам търпение да ти се подигравам на полюциите

Москва не е уведомила Вашингтон за плановете си за присъствието на руски носители на  циркони на 250 километра от бреговете на Флорида и кара САЩ да се замислят.     Пентагонът вече обяви, че ще следи отблизо маневрите и дори изпрати няколко кораба за това.
Фрегатата "Адмирал Горшков" и подводницата "Казан" ще останат в Куба до 17 юни, след което ще отпътуват за Венецуела.     Двете са с предназначение да боравят с ядрени бойни заряди.      Изглежда припомнят на САЩ за кубинската криза.     Да не се самозабравят.

Столтенберг заяви че предаването на оръжие за Украйна става задължително

Тоест - данък Украйна.

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Тоест - данък Украйна.

И видеото от април 2023 е задължително - иначе ставаш да забърсвам с тебе пода. Кире чудя се ти или бъдито сте по-зле с ненаучната фантастика.

Ще ли ми помогнеш да взема обосновано мнение.

преди 6 часа, Митко Вълчев написа:

Гледам пустопреливник, дълго си се наслаждавал, ей така с две изречения на място, направо си ме размазал. Отдавна съм забелязал, че колкото по дълги словоблудства пишеш, толкова по явно прикриваш неадекватността на твърденията си.

Колкото и подробно да ти пише човек - се тая....

Не се опитвам да те размазвам бре Миниминче анимирано....

Глупостта никой нимой я размаже...

Тя сама се омазва....

На нормално интелигентните хора, мога да кажа и с две думи това, което на такива като теб не мога да кажа и с 2 000....

Не аз нищо не казвам, а ти нищо не разбираш....

"Някъде това бе правено с цел, някъде бе правено от глупост, а някъде бе правено просто като копиране...."

някъде, някъде, а някъде - безсмислен пълнеж, безкраен тролеж

Искаш ли верно да ти обясня с картинки ка се цитира пасаж от коментар, че е очеизвадно, че по друг начин нема да успееш?

Искаш поименно да ти изброя за къде кое някъде се отнася?

Нема проблем, нормално е да не ти е ясно....

Първото някъде 'с цел" - Китай, САЩ, Русия.... да продължавам ли?

Второто някъде "от глупост" - Почти целият ЕС, Канада, а най-вече Австралия.... има и още - да продължавам ли?

Третото някъде "копиране", съчетано и с глупост и паника - всички страни като България, плюс Индия, Великобритания и подобни на тях....

Още да продължавам ли?

"Но... доброволната замяна на основни свободи в името на имагинерна сигурност бе факт при доста хора...."

и ниско ниво троле, коя основна свобода бе отнета.

Правото на придвижване, правото да излизаш без разрешение от дома си, правото на медицинска помощ (за неща несвързани с ковида), правото на нормален образователен процес, правото да упражняваш професията си, правото да имаш всички права като всеки гражданин, ако откажеш ваксиниране, в Австралия даже бяха изградени лагери за принудително настаняване на отказали ваксинация.... има и още....

Да продължавам ли?

Имаше сериозен проблем с непознат вирус и доказано действията в западните държави, осигуриха по адекватна защита, разбира се че не беше по съвършен начин, беше по най добрия.

Нормално е за теб да напишеш подобна глупост...

Нито една от тези мерки по никакъв начин не може да спре разпространението на вирус, който има дълъг инкубационен период, а на всичкото отгоре над 97% от прихваналите го или нямат никакви симптоми, или имат слабоизразени симптоми, характерни за който и да е респираторен вирус...

Ти си типичният пример за неграмотник, който по всяко време ще е готов да замени, която и да е своя свобода срещу имагинерна сигурност...

А още много отдавна, един от бащите на САЩ е казал "Който е готов да замени свободи за сигурност, той не заслужава нито свобода, нито сигурност"...

Ако не бе рухнал комунизма ти щеше да си в челните редици на екзалтирано скандиращите "КПСС - БКП"....

Швеция постъпи мъдро, а не Запада като цяло....

От другия "лагер" мъдро, макар и с някои условности, постъпи Беларус...

Единствените работещи мерки бяха спазването на дистанция и да няма струпване в затворени пространства....

Всички останали мерки бяха напълно безполезни, а някои даже вредни...

Вируса затихна не поради "адекватните" мерки, а поради биологичните закони - постепенно мутира към все по-безвредни форми, а и човешката популация постепенно се адаптира към него....

Както се е случвало милион пъти назад в историята на човечеството....

Всеки вирус, който днес смятаме за почти безвреден, някога е бил непознат и много опасен за човека....

К-19 в никакъв случай не най-страшното нещо, с което сме се сблъсквали...

Грипният при появата си е бил в пъти по-смъртоносен и е атакувал предимно деца и млади хора....

В много страни и тогава са наложили подобни рестрикции и ползата е била нулева....

Но... необразовано пародийно недоразумение като теб е нормално да приема на доверие, че някой го защитава....

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Да припомня, путин който ти "не подкрепяш" както на всички е ясно, направи единствено в Русия задължително ваксинирането. А Китай който е другата алтернатива на Запада, слагаше карантини на цели градове.

Минимунчо, Русия и Китай бяха сред тези, които налагаха мерките с цел, както посочих по-горе....

Като първоизточника на всички мерки бе Китай, даже от там се копираха злощастните протоколи за лечение....

Карантинираха градове из цяла Европа бе неграмотний....

Та дори и в България - Банско, при това без нито един болен, а както се установи последствие и без нито един заразен...

Всички копираха от Китай....

Предполагам си ми го мачкал, някъде по натам в клавиатурната ти полюция.

Предполагай си, щом ти върши работа....

Чешкай, чешкай то квото и да напишеш все това ти е капацитета. Дали клавиатурата си, дали чуждо нещичко при теб все тая

Чешкането си е твоя фикция, не моя....

Чешкане от или на друг мъж пък съвсем...

И имаш пълното право да ползваш сека своя фантазия, която те стимулира....

Пита се в задачата защо бе Глупи, защо ти трябваше образованието ти, като седми клас ти стига за 99 процента от нещата с които заливаш темата?

Явно и за това не си в състояние 100 % да схванеш кво ти се пише, говори и т.н....

Щот го имаш за нещо казано от седмокласник....

А твоето развитие е спряло още в началното.....

Затуй и митата са по-ввжни от собствеността, тренда нема никво значение, низнайш ко е социална група, имало "обществено значими и обществено незначими професии", "фашизма е нещо, което е отречено от фашизма" и  още, и още...

Материализирана пародийна еманация на героите на Доньо Донев....

И на тримата...

Па ча си тръгнал да преценяш кое образование става....

В каквато и тема да участваш освен глупости, които дори не схващаш, друго нимой да предложиш....

Поради природата, дарила те с КИ под 50....

преди 10 минути, Киро Н. написа:

И задължително пак няма да участва Нато. Колективна отбрана на интересите на инвеститора. Как го каза сенаторчето.... имало 10-12 трилиона долара в Украйна и трябва да ги приберем при нас на принципа "добри търговски партньори".

преди 4 минути, andiay написа:

Да продължавам ли?

Недей. Щом не го е видял всичкото изброено в Бяла Слатина и по пътя за китайския магазин значи не се е случило.

преди 1 минута, maxthon написа:

Недей. Щом не го е видял всичкото изброено в Бяла Слатина и по пътя за китайския магазин значи не се е случило.

Тцъ, щом не му го е казал и некой, който той вярва, че е авторитет, то и в дома си да види нещо, пак нема да се е случило....

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Маями

Хората на плажа са шашнати...

https://t.me/divannyevoini/6591

И аз съм шашнат как так още от 10 са шашнати. а и за април 2023 съм шашнат ама ти си мислиш че ще ти се размине още

Слушай Косе 

НАТО тръгна с рогата напред. Твойте дрони заминават някъде в военните престъпления.

Сега ще почне сериозна ескалация. Затвори зурлата най-накрая.

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Слушай Косе 

Няма какво да те слушаме! Косьо е прав! :)

преди 2 часа, kosyo написа:

Самозалъгването при тебе е на доста голямо ниво. Почти колкото отчаяното ти отричане.

Ей @Киро Н. още на 10 го гледа това. Чак сега ли стигна това до медиите?

Днес са минале на 50км. от Флорида.

преди 12 часа, andiay написа:

Лека поправка, ако позволиш.....

Не страхът, а паниката....

Страхът е нещо полезно и се дължи на натрупани къде по собствен емпиричен път, къде по унаследен такъв...

Страхът е този, който ни предпазва да не вършим редица глупости и е в основата на инстинкта за самосъхранение, като ни помага да открием правилния вариант за измъкване от дадена ситуация....

Докато паниката е хиперболизиран безпочвен страх, непочиващ на никакви сериозни основи и върши точно обратното....

И безстрашието и паникьосването са признак на глупост....

Паниката породена от страх. Само идиотите са безстрашни...Така е. Дори може да не е напълно безпочвен. 

Интересното е, че понякога страхът се противопоставя на алчността и авантюризма и може да бъде полезен. 

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Ся негативното към путин, как се превърна в положително към каузата на Украйна гледайки ти постовете, хич не става ясно. Или викаш- бе да побеждават или да мрат , по принцип ги подкрепям, но мен да не ме закачат и да не давам пари?

Ха, най-после схвана, албаски реотане.  :) По принцип ги подкрепям, но не ми пука за тях, а и съм човек, който трудно се разделя с парите си.  :) 

Ако хвалех Путин щеше да ме допуснат до онзи сайт. Не ми стана ясно как са разбрали какво е отношението ми към Путин и СВО. Имаш ли някаква идея? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.