Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

То остава и да напишеш, че ми го чешкаш в прав текст. Това не е в стила на Глупи Хлъзгача. Ти просто го правиш, перманентно. Бих се притеснил преди време, но се убедих отдавна, че девиациите ти са безобидни и ефекта им е само разводняване на темата. Охоо, даже си го чешкал по продължително. Това като завършил политически науки, в един от топ университетите. Представям си как би бил, ако си беше останал един прост плевенски гьон без елитно образование, а не такъв но с диплома.

Това, което съм написал и това, което ти си решил, че съм написал, нямат нищо общо помежду си....

Всичките ти интерпретации за чешкането  са изцяло плод на бълбукащите в теб вътрешни драми относно сексуалната ти принадлежност....

И си личи все повече и повече....

Което естествено си е единствено и само твой проблем....

А по всеки друг въпрос, стимулът който те кара да кментираш дори неща от които нямаш и грам понятие, т.е. почти всичко, е  "мачкането на нещичкото в гащите ти"....

За бележи, казвам го в прав текст - ти мачкаш твоето нещичко в твоите гащи....

А ти си го приемай както решиш, според собствените си нужди....

Мен това по никакъв начин не ме касае....

Дори да бях завършил каквото и да е, където и да е, то па нема вариант да стана нещо подобно на теб с КИ под 50....

Просто природата е отредила друго....

Дори и да се бях родил в белослатинско село....

Не мястото на раждане е причина да си това, което си....

Където и да си се бил родил, ти пак щеше да станеш индивид, пред който дори Вазовият Мунчо би минал за Айнщайн....

преди 27 минути, Мечо Хубавеца написа:

Страхът, както и алчността винаги са били много лоши съветници

Лека поправка, ако позволиш.....

Не страхът, а паниката....

Страхът е нещо полезно и се дължи на натрупани къде по собствен емпиричен път, къде по унаследен такъв...

Страхът е този, който ни предпазва да не вършим редица глупости и е в основата на инстинкта за самосъхранение, като ни помага да открием правилния вариант за измъкване от дадена ситуация....

Докато паниката е хиперболизиран безпочвен страх, непочиващ на никакви сериозни основи и върши точно обратното....

И безстрашието и паникьосването са признак на глупост....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, maxthon написа:

Потвърждава го без да си чел какво пише? А то пише, че има двойно повече подписани договори от миналата година. Търсил, но не намерил. И разбира се прав.

Е снощи пак всичко е свалено, а горят ли разни работ? Включително насред Киев. Върши работа.....

Тоест потвърждение, на явно платен трол, има доказателствена стойност независимо, че не дава никакъв източник за твърденията си, както прави винаги когато има дори недостоверен такъв? Много пада нивото, ти поне лъжеше адекватно с пропагандни ресурси и полуистини, не като Жмуньо с пустопреливане.

преди 2 часа, maxthon написа:

Потвърждава го без да си чел какво пише? А то пише, че има двойно повече подписани договори от миналата година. Търсил, но не намерил. И разбира се прав.

Е снощи пак всичко е свалено, а горят ли разни работ? Включително насред Киев. Върши работа.....

Тоест потвърждение, на явно платен трол, има доказателствена стойност независимо, че не дава никакъв източник за твърденията си, както прави винаги когато има дори недостоверен такъв? Много пада нивото, ти поне лъжеше адекватно с пропагандни ресурси и полуистини, не като Жмуньо с пустопреливане. Ми да им дават още пейтриъти. Така и така не възпрепятстват безаналоговите, както санкциите само ги правят по силни. Както се вижда от фактите които посочи за ПМИФ.

Тоест потвърждение, на явно платен трол, има доказателствена стойност независимо, че не дава никакъв източник за твърденията си, както прави винаги когато има дори недостоверен такъв? Много пада нивото, ти поне лъжеше адекватно с пропагандни ресурси и полуистини, не като Жмуньо с пустопреливане.
Е как да не давам? Посочих ти изрично къде пише информацията. Да дойда да ти сдъвча и обяда след малко понеже и там сигурно те мързи? Включително ти предложих и най-сигурнен вариант за догодина да се запишеш за участие и да видиш от първо лице.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Щом фактите се опитват да те обидят, какво да дискутираме... Пак ще го напиша. Преди около година не ме допуснаха да се регистрирам в руски сайт поради негативно отношение към СВО и Путин...

И от това следва, че си адекватен по темата, дори когато пишеш абсурди? Ся негативното към путин, как се превърна в положително към каузата на Украйна гледайки ти постовете, хич не става ясно. Или викаш- бе да побеждават или да мрат , по принцип ги подкрепям, но мен да не ме закачат и да не давам пари?

преди 22 минути, maxthon написа:

Е как да не давам? Посочих ти изрично къде пише информацията. Да дойда да ти сдъвча и обяда след малко понеже и там сигурно те мързи? Включително ти предложих и най-сигурнен вариант за догодина да се запишеш за участие и да видиш от първо лице.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Линк платени, каквито си давал стотици, може и хиляди. Ся кво те затруднява?

Е може ли такива работи !? Къде е оня с раздвоенията и деменцията както и Кирката козаря да спасяват безаналоговите оръжия на РФ

HIMARS превърна в пепел руския зенитно-ракетен комплекс "Панцир-С1" за 15 милиона долара

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Страхът, както и алчността винаги са били много лоши съветници. Много хора са се провалили заради тях, но заради тези два порока стои глупостта. През 1944 г. сме били на губещата страна и е нямало какво да се направи, освен да се напусне страната, което и много хора са направили. Сега някой ни плаши с Русия, като в същото време ни тласка към война с нея, която може да бъде и ядрена...    П.п. Украйна не ни е съюзник и да се оправя сама. 

"Украйна не ни е съюзник и да се оправя сама." Това като негативно настроен към сво и путин явно го пишеш? Не е лесна и вашата, от твойто ниво до многочелия Глупи от Плевен, все един дол дренки.

преди 32 минути, Митко Вълчев написа:

Линк платени, каквито си давал стотици, може и хиляди. Ся кво те затруднява?

Ех тоз линк. Всичко е написано там. Брой участници. Обща сума на сключени договори. Всичко. А мързела е голямо нещо.

преди 29 минути, Gift написа:

HIMARS превърна в пепел руския зенитно-ракетен комплекс "Панцир-С1" за 15 милиона долара

Само остана да уточниш Камаз ли виждаме или нещо друго?

преди 9 минути, maxthon написа:

Ех тоз линк. Всичко е написано там. Брой участници. Обща сума на сключени договори. Всичко. А мързела е голямо нещо.

Все по отчаян в отричането.... На зле са работите.

Иначе самоубийствата в окопите са все по-скучни и като изпълнение и като бройка

Смях в залата:

Запали ракетния двигател и се изнесе:

преди 17 минути, maxthon написа:

Никъде не е написано че видеото е за неграмотни копейки

преди 24 минути, Gift написа:

Никъде не е написано че видеото е за неграмотни копейки

Панцир е качен на камион Камаз (информативно за грамотните). Никъде във видеото не виждаме такъв. Но гръмкото твърдение е налице.

преди 3 часа, andiay написа:

Миними анимационно, голям кеф ми е да пия сутрешното си кафе и да чета хумореските ти....

Се едно гледам нови епизоди от поредицата на Доньо Донев....

А е много добре денят да започва с усмивка....

2020-а с маски ли я свързваш?

Иначе, в този слоган на Милен Цветков (мир на праха му) има много истина, но не е във възможностите на такива като теб да я асимилират....

Маските бяха първото и наглед най-безобидното и затова лесно приемливо нещо, проправящо пътя към цяла поредица от нарастващи рестрикции за ограничаване на базови човешки свободи, налагани от властта с мотива, че така гарантират сигурността ни....

Някъде това бе правено с цел, някъде бе правено от глупост, а някъде бе правено просто като копиране....

Общият мотив за всеки един от тези случаи бе - "За да гарантираме вашата сигурност се налага да се разделите с част от вашите базови свободи"....

Естествено, това няма как да работи вечно....

И също така естествено, няма как да работи навсякъде....

Затова и приключи относително бързо....

Но... доброволната замяна на основни свободи в името на имагинерна сигурност бе факт при доста хора....

И някои от тях започнаха да се съпротивляват едва когато бе заложено на карта личното им оцеляване, заплашено вече не от някакъв вирус, а от самите рестрикции....

За разлика от онзи строй, където срещу доброволното приемане на отнемане на базови свободи се предлагаше гарантирано лично оцеляване за всеки спазващ правилата....

Затова и този строй падна тогава, когато властта вече започна да изпитва проблем с гарантирането, което е следствие пък от сбора на различни обстоятелства - както проистичащи от самата власт, така и от такива, провокирани извън нея....

Това ти "убеждение" се дължи изцяло на кухата яйчена черупка върху раменете ти...

Както и всяко едно твое друго "убеждение"....

И твърдящите, че Земята е плоска са убедени, че са прави, а другите са с дефицит между ушите....

Въпрос на знания и КИ....

Не в моя случай Миними, а в твоя....

Защото на теб ти е ясно само това, което ти кажат, че е достатъчно....

Карантината има смисъл, когато се налага върху доказани заразоносители, като те се отделят от останалите, а не налагана върху всички с мотива, че може би са заразоносители....

При вирусни инфекции по този начин е невъзможно да бъде спряно разпространението на вируса и това стана повече от ясно....

Особено пък при вирус с дълъг инкубационен период и при който болшинството от хората дори и не разбират дали е попаднал в тях....

Нещо повече, страни без никакви сериозни рестрикции преодоляха тази криза много по-сполучливо и с по-малко жертви, отколкото там, където имаше сериозни рестриции....

Но... няма как индивид с КИ под 50 да осмисли това...

Колко пъти да ти се казва, че не ставаш и за врачка?

Ка яйцето реши, че не ми се е било получило?

Днес бера плодовете на това, заради което отидох на Запад...

И не се оплаквам....

А ти говориш какво е на Запад, без никога да си бил там....

Иначе си "убеден", че си наясно, какво е там...

Също като "плоскоземците"....

Не ползвай думи, чийто смисъл ти е непонятен бре 3 в 1...

Не те правят да изглеждаш по-умен, а само доказваш, че имаш КИ под 50....

Не аз съм последна инстанция и въобще нямам таквиз претенции....

Просто моето мнение почива на знания, докато твоето на "убеждения"....

Дори и идиот би бил Айнщайн, ако бъде сравнен с теб и би ти звучал като претендиращ, че е последна инстанция...

Колко пъти да ти се каже нещо та поне малко да мое да го схванеш?

Единствено статистиката може да лъже, дори когато казва истината....

При това може да лъже само таквиз кът теб, които няма как сами да установят, кое е истина и кое не е....

Защото самостоятелното установяване на истината изисква некъв минимум от знания, какъвто минимум при теб очеизвадно липсва....

Затова и вярваш, че истина е това, което ти казват, че е истина и отговаря на "убежденията" ти....

Точно като "плоскоземците"....

Тцъ, за разлика от теб, аз мога да преценя кое е екскремент и кое е торта, както и да посоча за какво  екскремента е полезен и за какво тортата....

И двете неща имат както полезни приложения, така и вредни....

Докато, ти вярваш, че ядеш торта, стига да ти го каже някой, който си приел за "авторитет", който отговаря на "убежденията" ти, които не се базират на никакви знания....

И ще се кефиш, че ядеш най-вкусната торта, дори когато всъщност ядеш екскремент....

И всеки, който ти заяви - "как може с такова удоволствие да ядеш екскременти" веднага приемаш за луд, подъл или лукав, който се опитва да те подлъже да оставиш "тортата", за да я вземе той.....

Пак се дължи на КИ....

Миними недорисувано, колко пъти да ти се каже, че "по-добре" и "по-зле" не са измерими категории, а чисто субективно емоционални....

Но... всички от социалната група "живеещи под линията на бедността" са с по-нисък жизнен стандарт от тогава, защото на карта е заложено базовото им физическо оцеляване.- невъзможност да покрият базовите си нужди (требе ли да ти се изброяват кои са тези нужди)...

Болшинството от тях биха определили днешното си положение субективно като по-зле, но ще има и такива, които ще смятат, че днешното им състояние е по-добре.....

Това се отнася и до всяка една останала социална група....

Няма унифицирани критерии за "по-добре" или "по-зле"....

Желаното от теб не е реалност бре пустиняче....

Ти нямаш никаква възможност да прецениш кое е реално и кое не е....

А коя професия няма "реален принос за обществото" бре материализирана проекция на Доневите герои?

Не ползвай думи и изрази, чийто смисъл не разбираш, просто защото си чул / прочел да ги казва някой, който ти си решил, че е умен....

И си решил, че копирай ги и ти ще можеш да минеш за умен....

Не можеш...

Даже доказваш сам още повече глупостта си....

Това, че някой ти казва, че нещо е "торта" и ти вярвайки му започваш да нагъваш с апетит, та дори да се прехласваш колко е вкусно, не променя факта, че "тортата" всъщност е кравешки екскремент....

Но.... така се получава, коги некой разполага единствено с вяра, за да изгради "убежденията" си....

Което за индивид като теб е неизбежно...

Природа....

Гледам пустопреливник, дълго си се наслаждавал, ей така с две изречения на място, направо си ме размазал. Отдавна съм забелязал, че колкото по дълги словоблудства пишеш, толкова по явно прикриваш неадекватността на твърденията си. "Някъде това бе правено с цел, някъде бе правено от глупост, а някъде бе правено просто като копиране...." някъде, някъде, а някъде - безсмислен пълнеж, безкраен тролеж. "Но... доброволната замяна на основни свободи в името на имагинерна сигурност бе факт при доста хора...." и ниско ниво троле, коя основна свобода бе отнета. Имаше сериозен проблем с непознат вирус и доказано действията в западните държави, осигуриха по адекватна защита, разбира се че не беше по съвършен начин, беше по най добрия. Да припомня, путин който ти "не подкрепяш" както на всички е ясно, направи единствено в Русия задължително ваксинирането. А Китай който е другата алтернатива на Запада, слагаше карантини на цели градове.  Предполагам си ми го мачкал, някъде по натам в клавиатурната ти полюция.

преди 2 часа, andiay написа:

Това, което съм написал и това, което ти си решил, че съм написал, нямат нищо общо помежду си....

Всичките ти интерпретации за чешкането  са изцяло плод на бълбукащите в теб вътрешни драми относно сексуалната ти принадлежност....

И си личи все повече и повече....

Което естествено си е единствено и само твой проблем....

А по всеки друг въпрос, стимулът който те кара да кментираш дори неща от които нямаш и грам понятие, т.е. почти всичко, е  "мачкането на нещичкото в гащите ти"....

За бележи, казвам го в прав текст - ти мачкаш твоето нещичко в твоите гащи....

А ти си го приемай както решиш, според собствените си нужди....

Мен това по никакъв начин не ме касае....

Дори да бях завършил каквото и да е, където и да е, то па нема вариант да стана нещо подобно на теб с КИ под 50....

Просто природата е отредила друго....

Дори и да се бях родил в белослатинско село....

Не мястото на раждане е причина да си това, което си....

Където и да си се бил родил, ти пак щеше да станеш индивид, пред който дори Вазовият Мунчо би минал за Айнщайн....

Лека поправка, ако позволиш.....

Не страхът, а паниката....

Страхът е нещо полезно и се дължи на натрупани къде по собствен емпиричен път, къде по унаследен такъв...

Страхът е този, който ни предпазва да не вършим редица глупости и е в основата на инстинкта за самосъхранение, като ни помага да открием правилния вариант за измъкване от дадена ситуация....

Докато паниката е хиперболизиран безпочвен страх, непочиващ на никакви сериозни основи и върши точно обратното....

И безстрашието и паникьосването са признак на глупост....

Чешкай, чешкай то квото и да напишеш все това ти е капацитета. Дали клавиатурата си, дали чуждо нещичко при теб все тая. Пита се в задачата защо бе Глупи, защо ти трябваше образованието ти, като седми клас ти стига за 99 процента от нещата с които заливаш темата?

Косе

Пак стари лаври.

Я да видим това (10.6.24) как става.

https://t.me/insiderUKR/76541?single

Орлан на 150км от фронта предава видео (доста компресирано) но добре се вижда размазаното по пистата)

Кога ще видим видео от Севастопол в реално време? Къде е великата Западна техника ?

То дрони, посейдони, сателити, старлинк - ама разчитате на снимки от шосетата в Крим.

Та оня хвалба с картинките по с300 изгоре - от пиене на енергийни напитки е човек.

ПП

Казам ти пак - Украйна яде бой и Унгария отказа да участва в простотията - гледай новините.

Вълчев и ти. Изгониха Унгария щото им пречела - да видим какво ще направят.

На снимката - касетъчни бомби от предградие на Киев.

IMG_20240612_133939_717.jpg

преди 11 минути, Киро Н. написа:

Косе

Пак стари лаври.

Я да видим това (10.6.24) как става.

https://t.me/insiderUKR/76541?single

Орлан на 150км от фронта предава видео (доста компресирано) но добре се вижда размазаното по пистата)

Кога ще видим видео от Севастопол в реално време? Къде е великата Западна техника ?

То дрони, посейдони, сателити, старлинк - ама разчитате на снимки от шосетата в Крим.

Та оня хвалба с картинките по с300 изгоре - от пиене на енергийни напитки е човек.

ПП

Казам ти пак - Украйна яде бой и Унгария отказа да участва в простотията - гледай новините.

Вълчев и ти. Изгониха Унгария щото им пречела - да видим какво ще направят.

кире, сега май е момента да попитам за видеото от април 2023. Знам че ще забравиш за него но аз си имам едно напомняне. Чакам да си покажеш фантазиите

Докато не получа видеото не смятам да спра и защо мислиш че не съм го видял? Както ти казвам неведнъж - ако чакам ти да ми покажеш нещо... ( освен видеото от април 2023)  съм загубен.

Че чакам . Между другото благодаря ти - винаги има с какво да ме учудиш. Тъкмо се чудя вече не ми ли стана скучно да те бъзикам за нещо и то веднага скачаш веднага с нова тема.. Неизчерпаема мина за простотии без покритие си.

Руската армия развива настъпление по цялата дължина на линията на съприкосновение – от Харковска до Запорожка област. Най-горещата зона остава Донбас, където командването на украинските въоръжени сили трескаво изгражда нови рубежи на отбрана, а подразделенията на ВСУ изоставят позиции.     Въпреки бруталната мобилизация, не разполагат с достатъчно хора, а доставките от Запад не могат да компенсират настъпилите загуби в личен състав,  в техниката и в оборудването. Ако тенденцията се запази, руските войски ще  пробият фронта в някой от секторите.  Това е съставено в прав текст като за Кокончо Кокич - за да не го лъжат отново. 

Косе

В момента се леее рев в Киев.

Как можело да се пускат касети - това било противозаконно.

Оставям ти да си провериш какво е имало тук.

Правиха се на интересни - сега реват.

Е дадоха им ПВО да видим колко ще помогне.

IMG_20240612_134133_969.jpg

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Косе

В момента се леее рев в Киев.

Как можело да се пускат касети - това било противозаконно.

Оставям ти да си провериш какво е имало тук.

Правиха се на интересни - сега реват.

Е дадоха им ПВО да видим колко ще помогне.

IMG_20240612_134133_969.jpg

Кире, не се отклонявай от въпроса за април 2023. Знаеш че не си помагаш с отбягването на темата нали? Това е щото чеп за зеле не става от тебе и само празни приказки може да се очаква от тебе.

Хайде бре рибо - кажи сега за април, нали ти го каза това - не съм аз...

преди 57 минути, maxthon написа:

Панцир е качен на камион Камаз (информативно за грамотните). Никъде във видеото не виждаме такъв. Но гръмкото твърдение е налице.

Защо се натискаш да покажеш колко зависима и неграмотна платена копейка си 

току-що, Gift написа:

Защо се натискаш да покажеш колко зависима и неграмотна платена копейка си 

А от Камаз дали съм получил също пари? Няма да е трудно да се открие къде на това, което пусна се намира камиончето. Но зора е голям. Търсите и нищо не намирате.

току-що, maxthon написа:

А от Камаз дали съм получил също пари? Няма да е трудно да се открие къде на това, което пусна се намира камиончето. Но зора е голям. Търсите и нищо не намирате.

Мъка ти е че не си учил и няма как да заблудиш никой като всяка друга платена копейка. Затова сте в Мосейково да ни забавлявате Макстънчо

преди 1 минута, Gift написа:

Мъка ти е че не си учил

Каква специалност трябва да имам за да мога да разпозная на конкретния клип къде е Камаза? След това следва да покажеш, че я имаш. Понеже все пак някъде си го видял.

току-що, maxthon написа:

Каква специалност трябва да имам за да мога да разпозная на конкретния клип къде е Камаза? След това следва да покажеш, че я имаш. Понеже все пак някъде си го видял.

Ти си просто болен бот от интерната с една единствена мисия да опитваш да заблуждаваш за да те нахранят.  Неграмотни не сте учили с малки пенсии едвам връзвате двата края и длъжни на партията до гроб. Жалко меме си

278764569_5752969211384228_809704105174199917_n.jpg.9d27e880aa67d78136953354cc98ae3e.jpg

преди 3 минути, Gift написа:

Ти си просто болен бот

Ю тоже:

току-що, dioib написа:

Ю тоже:

Другаря Подполковник с илюзията че е полковник. Комунягите сте доота болни

току-що, Gift написа:

Другаря Подполковник с илюзията че е полковник. Комунягите сте доота болни

И на тебе БД ти е плитка. :) 

Не ми е другар, нито приятел, но ще ви онони вси без значение пол, възраст и мироглед! :) 

Подгответе се за казарма!!! Вашето голямо Д ще го ... тъковат! Свиквайте и с аналната работа, а не само с оралната!!! :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.