Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, andiay написа:

Аз отговарям единствено и само на това, което е адресирано до мен....

Коментирам това, което е написано към мен....

Ауу..  какво самопризнание, че си кученцето Многонаписал Нищонеказал.

Припкаш с изплезено езиче - джаф - аф -аф -аффффф....и пишеш толкова неща, които ама никои не го интересува.

Хайде драсни нещо и за мен. Нали те повиках. Само когато аз пожелая, тогава се отзоваваш....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Това било мястото дето избомбили със самолет за сефте

Само да кажа че е в РуZия и се сещам за някакви червени линии.

Ама явно не е важно чак толкова и операцията по преместването в другия крачол може да започне сега.

Пак гори нещо безаналогово:

Скучно порене на танк:

https://x.com/front_ukrainian/status/1800152103022981245

преди 10 часа, attj написа:

Да не забравят Кокончо Кокич,  Благой и Миро...

Ще ви се зашиметени руски тролове ,ама ццццц.Тук ще бъдем за да ви се смеем на глупавата ви руска пропаганда.  А на теб ще ти кажа ,че ти ствойте казаци си МНОГО съмнителна.Сигурно те НЕ подбират.

2024-06-11223041.thumb.png.618b21d5b46f2b869efd8fdc52d3b99b.png

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

то победа в днешно време се тълкува по по различен начин - тази война ще се помни от Европа доста поколения

Какви поколения при възможен ядрен апокалипсис...     

току-що, attj написа:

Време ли е за хапчетата вече?

Момент само да подготвя сармите с мините:

На изхода ще е експлозивно

След сърмите има и десерт. Вчера имаше видео как го режат това. Мисля че мернах някъде и готови резултат. Направо за Мастер-шеф е готово.

преди 20 минути, andiay написа:

Ми в поста, който си цитирал съм го казал бре....

Говорехме за режийни и ти казах, какъв е % им от дохода....

Посочих ти и за храна....

Посочих ти и че тогава на всички е бил гарантиран един сигурен базов стандарт....

Кое с кое искаш да сравняваме с днес?

Защото днес социалните разлики са много по-големи, и групирането на домакинствата по доход е доста по-широко....

От друга страна, днес възможностите за харчене са много повече....

Както казах и в темата за соца, където всъщност е мястото на този ни диалог - тъпо е да сравняват по жизнен стандарт две коренно различни политически системи....

За едни социални групи тогава жизненият стандарт е бил по-висок от днес, за други е същият, за трети днес е малко по-висок, за четвърти пък днес е неизмеримо по-висок....

Освен това, понятието жизнен стандарт е много разтегливо за различните социални групи, защото потребностите им са различни, а преминавайки в друга социална група, то старите им потребности също се променят - това в днешните условия....

Някога общо взето всички социални групи имаха приблизително един и същ жизнен стандарт с приблизително едни и същи потребности....

Това достатъчно ясно ли ти е или още не е?

И нека водим този диалог в темата, за която е предназначен...

Че па ще ривете, че аз съм генерирал спама в тази, в която почти нищо освен спам нема...

"Бензина не е бил някакъв особен разход тогава за всяко едно домакинство, поради ред причини - относително малък брой домакинства имаха коли, навиците за ползване на автомобил бяха съвсем различни и т.н...." то щото хората са нямали коли, защото не са можели да си ги позволят, нито свободно да ги купят.  Не са можели да си позволят да шофират много километри, защото са можели да купят много по малко бензин, а руските котори гълтат като хали, от това следва че хората са били добре материално осигурени и са нямали материални притеснения.          

"Въобще, тогава възможностите да харчиш бяха силно ограничени, просто нямаше за какво....

Бяха задоволени базовите нужди за оцеляване на хората, което доказано води до едно спокойствие и пълна липса на стремеж към постигане на нещо повече...." Отдавна е ясно, че имаш дефицити, но не пречи да го потвърждаваш периодично.    "Замяна на свободи срещу сигурност - нещо, което отново наблюдаваме и днес...." Сравняваш телените мрежи по границата и концлагерите с коя отнета базова свобода от Запада?    

"За едни социални групи тогава жизненият стандарт е бил по-висок от днес, за други е същият, за трети днес е малко по-висок, за четвърти пък днес е неизмеримо по-висок....

Освен това, понятието жизнен стандарт е много разтегливо за различните социални групи, защото потребностите им са различни, а преминавайки в друга социална група, то старите им потребности също се променят - това в днешните условия...." За едни, за други, за трети, за четвърти. Ако искате да се научите как нищо да не казвате, но с напоителни безсмислени постове да твърдите че сте умен и прав, чичко ви Анди е човека. Ся ако ви се присмиват и не приемат сериозно, риск.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, на теб може да са дали, аз съм го изкарал. Без да се напъвам, но по принцип го правя

Личи си...

Ма само ако става въпрос за началното....

И па не е сигурно, че не са ти го дали по милост....

А там, където съм завършил аз не става с даване, нито с изкарване....

А с учене и знания....

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Без да се напъвам, но по принцип го правя.

И това си личи....

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Като цяло ти си евтин спамещ трол нищоказвач, образованието ти не променя факта, че в случая си евтин.

Казала лисицата за гроздето...

Да ме извиняват лисиците за сравнението им с теб....

Те не са сред най-глупавите жувотни....

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Разчиташ на количество умствена импотентност, качество нюню

Щото в яйцето върху раменете ти няма и нюню от нюнюнюту....

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Нямаш и наченки на каквато и да е мисъл извън пустопреливането.

Щото в яйцето върху раменете ти е пусто....

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Не видях дали ми го чешкаш още, то щото и не ме касае.

Това, че си решил, че ти го чешкам е 1000%-во потвърждение на това, че имаш дълбоко подтисната, но силна и затова излизаща на повърхността сексуална ориентация....

Нещо, което мнооого отдавна стана ясно....

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Но ти не се предавай. Виртуално си много добър.

Баси, то ще излезе, че аз казвам метафора, а ти наистина я превръщаш в нещо буквално и не само "мачкаш нещичко в гащите си", ами и наистина реално почваш да го мачкаш, внушавайки си, че аз го правя виртуално....

Та даже и достигаш до желания резултат, щом казваш, че съм бил добър....

Нема да ти благодаря за комплимента, защото аз неам никъв принос за този резултат....

Но... не ме бърка да ме прайш кот си искаш във фантазиите си....

Се пак и такива като теб имат право на щастие....

Както съм цитирал Волтер в подписа си - "Тържеството на разума се състои в това,  да живееш в мир с тези, които нямат разум."....

Добре поне, че реалното мачкане ти се отдава, нищо че са ти нужни виртуални стимулиращи образи....

Защото виртуалното "мачкане на нещичкото в гащите ти" въобще не ти се отдава....

П.П. Поне разбра ли ко е туй тренд материализирана еманация на Доневите герои.... и на тримата....

преди 23 минути, БаалБек написа:

Припкаш с изплезено езиче - джаф - аф -аф -аффффф....и пишеш толкова неща, които ама никои не го интересува.

Хайде драсни нещо и за мен. Нали те повиках. Само когато аз пожелая, тогава се отзоваваш....

Нищонеказвач пустопреливач, евтин трол изместващ спора по всякакъв начин, постоянно обиждащ на интелект, сексуална ориентация , външен вид, тип малоумника в седми клас. Очевадно бъкан с неудачи и комплекси, които избива задклавиатурно. 

преди 8 минути, andiay написа:

Личи си...

Ма само ако става въпрос за началното....

И па не е сигурно, че не са ти го дали по милост....

А там, където съм завършил аз не става с даване, нито с изкарване....

А с учене и знания....

И това си личи....

Казала лисицата за гроздето...

Да ме извиняват лисиците за сравнението им с теб....

Те не са сред най-глупавите жувотни....

Щото в яйцето върху раменете ти няма и нюню от нюнюнюту....

Щото в яйцето върху раменете ти е пусто....

Това, че си решил, че ти го чешкам е 1000%-во потвърждение на това, че имаш дълбоко подтисната, но силна и затова излизаща на повърхността сексуална ориентация....

Нещо, което мнооого отдавна стана ясно....

Баси, то ще излезе, че аз казвам метафора, а ти наистина я превръщаш в нещо буквално и не само "мачкаш нещичко в гащите си", ами и наистина реално почваш да го мачкаш, внушавайки си, че аз го правя виртуално....

Та даже и достигаш до желания резултат, щом казваш, че съм бил добър....

Нема да ти благодаря за комплимента, защото аз неам никъв принос за този резултат....

Но... не ме бърка да ме прайш кот си искаш във фантазиите си....

Се пак и такива като теб имат право на щастие....

Както съм цитирал Волтер в подписа си - "Тържеството на разума се състои в това,  да живееш в мир с тези, които нямат разум."....

Добре поне, че реалното мачкане ти се отдава, нищо че са ти нужни виртуални стимулиращи образи....

Защото виртуалното "мачкане на нещичкото в гащите ти" въобще не ти се отдава....

П.П. Поне разбра ли ко е туй тренд материализирана еманация на Доневите герои.... и на тримата....

"Това, че си решил, че ти го чешкам е 1000%-во потвърждение на това, че имаш дълбоко подтисната, но силна и затова излизаща на повърхността сексуална ориентация....

Нещо, което мнооого отдавна стана ясно..." Написал съм "виртуално " Глупи, това че го правиш във всеки твой пост (чешкането) от много време, но го отричаш въпреки че очевадно го правиш, показва че се срамуваш от същността си, но не можеш да я преодолееш. Пак ти казах, не мога да те спра да го правиш виртуално, но мисля, че не е нормално. Никак.

Кадировци решили да нападнат едно село Рижовка ,като поставят мини  и да се оттеглят самодоволно ,да отчетат и те някаква дейност пред славния си командир ,не само да стоят в тила и да стрелят по отстъпващи руснаци. Да ама им се случи случка.За радост на Кобзон ,че ще има още публика на близо имало някакъв заспал  украински снайперист и те взели ,че го ядосали , защото с шумните си молитви   го събудили  Резултатът е ясен. 

преди 51 минути, Митко Вълчев написа:

Това с двойно по голямата стойност, пропагандата го пуска само на ниво оперативен трол. Щото не открих такава информация дори в никой от обслужващите ви парцали водещи се медии. Би ли посочил връзка към нещо което може да мине за медия, не за пропаганден рупор?

Ще се наложи да потърсиш по-добре. Като гледам последно време пускаш линкове само от един сайт. Явно очакваш там да го напишат, че да се похвалиш с намирането на информацията. Всичко си пише на сайта на форума. Само да има кой да чете.

images?q=tbn:ANd9GcRnQvNMwlME3K3YQvzxUPC

Самолетите които се събират да бомбят Украйна в момента срещат ракетите които отиват да бомбят Крим.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

"Бензина не е бил някакъв особен разход тогава за всяко едно домакинство, поради ред причини - относително малък брой домакинства имаха коли, навиците за ползване на автомобил бяха съвсем различни и т.н...."

то щото хората са нямали коли, защото не са можели да си ги позволят, нито свободно да ги купят.  Не са можели да си позволят да шофират много километри, защото са можели да купят много по малко бензин, а руските котори гълтат като хали, от това следва че хората са били добре материално осигурени и са нямали материални притеснения.          

Научи се да цитираш откъси бре Миними, че така като го правиш е тъпо....

Не е ядрена физика, нито отнема повече време, даже става по-бързо...

Какво е решило празното яйце върху раменете ти, че следва от написаното от мен, това си е лично твое въображение....

Да поамнайстим:

Това което съм казал и това, което ти си решил, че съм казал, нямат нищо общо.....

В цитираното от теб мое изречение обяснявам защо бензина има малка относителна роля в режийните тогава, за разлика от днес, когато горивата имат голяма тежест не само за режийните, а и за голяма част от другите разходи....

Добре / зле не са категории които използвам....

Това са емоционално-субективни категории....

Изрично казах, че тогава бе гарантиран базовият жизнен минимум....

И за този си минимум хората нямаха никакви притеснения - не е имало гладни, не е имало хора, които да не могат да си покрият режийните, не е имало хора, които да не могат да си позволят стоматологични или други базови медицински услуги, не е имало хора, които да не могат да си позволят образование и т.н....

Жизнен минимум....

За някои това е достатъчно и те го приемат емоционално за по-добро....

Аз не го приемам за достатъчно.....

Нито тогава (за разлика от повечето от вас тогава), нито днес....

преди 46 минути, Митко Вълчев написа:

"Въобще, тогава възможностите да харчиш бяха силно ограничени, просто нямаше за какво....

Бяха задоволени базовите нужди за оцеляване на хората, което доказано води до едно спокойствие и пълна липса на стремеж към постигане на нещо повече...."

Отдавна е ясно, че имаш дефицити, но не пречи да го потвърждаваш периодично.

Единствения дефицит е в гените ти....

Затова и нимойш осмисли нещо толкова елементарно....

Провери за експеримента във Финландия, със гарантирания базов минимален доход....

За да разбереш резултатите от него.....

Жокер - прекъснаха го преди крайният му срок....

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

"Замяна на свободи срещу сигурност - нещо, което отново наблюдаваме и днес...."

Сравняваш телените мрежи по границата и концлагерите с коя отнета базова свобода от Запада? 

Достатъчно е дори да спомена само 2020-а....

Иначе, първо отиди на Запад, поживей малко там и може и да разбереш....

Макар, че се съмнявам....

преди 56 минути, Митко Вълчев написа:

За едни социални групи тогава жизненият стандарт е бил по-висок от днес, за други е същият, за трети днес е малко по-висок, за четвърти пък днес е неизмеримо по-висок....

Освен това, понятието жизнен стандарт е много разтегливо за различните социални групи, защото потребностите им са различни, а преминавайки в друга социална група, то старите им потребности също се променят - това в днешните условия...."

За едни, за други, за трети, за четвърти. Ако искате да се научите как нищо да не казвате, но с напоителни безсмислени постове да твърдите че сте умен и прав, чичко ви Анди е човека. Ся ако ви се присмиват и не приемат сериозно, риск.

Миними, това че яйцето върху раменете ти не разбира нещо прочетено, то не означава, че е нищо написано и нищо не е казано с него.....

Това, че яйцето върху раменете ти не открива смисъл е защото в него няма мисъл, защото е просто куха черупка....

Колко са социалните групи днес и какви са разликите в жизненият им стандарт, според едно яйце?

А колко са били социалните групи някога и какви са били разликите в жизнения стандарт между тях, според същото кухо яйце?

Различните социални групи еднакви потребности ли имат днес,. според същото яйце?

Различните социални групи някога имаха ли осезаеми разлики в потребностите, според яйцето?

Или яйцето дори не разбира що е туй социална група и ка се определя и затуй всичко му се струва безсмислено и смешно....

Най-големият риск, който стои пред човек решил да осинови некое бебе е - да не му се падне някое с твоите генетични заложби....

Те винаги се разкриват последствие..

преди 1 час, attj написа:

дедо - човека е най приспособимото същество - оцеляваме в постоянна атака на вируси, оцеляваме в всеки край на света независимо дали е студ или жега

хлебарките остояват на 8 пъти над радиацията която държи човек - така че живота ще оцелее, - с нас или без нас

преди 23 минути, Т.Христов написа:

image.png.1511859ffa4370c2e5cfb1cce6e88b5a.png

glasove

но нямат ядрени бомби:) учение е - мислиш ли че американците не са ги сканирали през някой спътник

преди 1 час, БаалБек написа:

Здравей душице....

Ако не бе те цитирал 3 в 1, то сред неговия неспирен лай, като нищо щех да пропусна твоето немощно джафкане....

А не бих искал....

Слабост си ми, а и първото куче, което имах бе един женски "сърнешки" пинчер и той джавкаше също като теб, макар и не по мен....

Даже ми се струва, че и причините, които я караха да джафка са същите като твоите....

Даже и също като теб изджавка, изджавка па се обърне и побегне

Но... това джафкане е безвредно....

Второто ми куче бе боксер....

Той никога не джафкаше и много рядко лаеше.....

Но... лае ли срещу някой, то значи този някой е загазил....

Та.... има нещо верно в това, че куче което много лае не хапе....

Иначе, както написах и ти си цитирала - джафка ли некой мъник към мен, то аз му отговарям, защото обърнеш ли му пренебрежително гръб, то мъника решава, че те е уплашил и джафка още повече, та дори мое се опита да та ухапе....

Е, и сред мъниците има по-интелигентни, които постъпват като пинчерчето ми и теб, но има и много тъпи, които смятат, че колкото повече имитират лай, толкова повече ще минат за питбул....

Аз обичам живутинките и само се забавлявам с тях, но... има и такива дет направо ги ритат така, че я джафнат повече, я не....

Затова и се отзовавам на всяко джафкане, а не само на твоето....

И е нормално ти да поискаш да изджафкаш първо и едва тогава да те забележа и да ти обърна внимание....

А, и то кученцата си джафкат не защото се интересуват от това, което ще им каже някой....

А и няма ка да се интересуват, щот и не разбират кво им се казва - реагират на тона с който са изговорени думите, а не на самите думи....

Ако можеха да говорят, също като теб биха казали - Нищо не казваш....

Не може да се казва нищо, всеки казва нещо, въпрос на грамотност е да разбереш, какво ти казва....

До нови срещи....

Коги решиш изджафкай и ще ти обърна внимание....

Не ме бърка и да смяташ, че е обратното....

Все пак нимой очаквам чудеса ни от пинчера, ни от теб...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Нищонеказвач пустопреливач, евтин трол изместващ спора по всякакъв начин, постоянно обиждащ на интелект, сексуална ориентация , външен вид, тип малоумника в седми клас. Очевадно бъкан с неудачи и комплекси, които избива задклавиатурно. 

Баси....

Не бих могъл да те опиша по-добре....

Бравус, най-накрая успя да ме изненадаш....

Но...7-ми клас?

Не се надценявай чак толкова...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

"Това, че си решил, че ти го чешкам е 1000%-во потвърждение на това, че имаш дълбоко подтисната, но силна и затова излизаща на повърхността сексуална ориентация....

Нещо, което мнооого отдавна стана ясно..."

Написал съм "виртуално " Глупи, това че го правиш във всеки твой пост (чешкането) от много време, но го отричаш въпреки че очевадно го правиш, показва че се срамуваш от същността си, но не можеш да я преодолееш. Пак ти казах, не мога да те спра да го правиш виртуално, но мисля, че не е нормално. Никак.

Още ли нимой се научиш ка се цитира пасаж от текст?

Требе ли ти обяснение с картинки?

Че аз да не съм писал, че си казал, че ти го чешкам реално бре Миними....

Нито пък когато и да било съм писал изобщо, че ти го чешкам, нито че имам подобни мераци....

Което не пречи ти отново да заявиш - " това че го правиш във всеки твой пост (чешкането) от много време, но го отричаш въпреки че очевадно го правиш, показва че се срамуваш от същността си, но не можеш да я преодолееш."....

Хайде цитирай поне един мой пост, където съм казал или подсказал, или дори намекнал, че ти го чешкам....

Нъл е във всеки мой пост, значи не представлява трудност дори и за теб....

Истината е, че това си е лично твоя въображаема интерпретация, която 1000% потвърждава думите ми, че имаш сериозен сблъсък със сексуалната си ориентация....

Аз просто констатирам този безпорен и очеизваден факт....

Желаното от теб не е реалност....

Та даже и заяви, че съм бил добър във виртуалното чешкане на нещичкото ти.....

Доколкото ми е известно, за да се определи, че некой е добър в чешкането на друг, то този друг требе да е изпитал удовлетворяващ резултат....

Което (поне предпполагам) нема ка да са случи виртуално....

Което ще рече, че ти сам си го чешкаш, представяйки си, че аз ти го чешкам, стигаш до удовлетворяващия резултат и заявяваш, че аз съм бил добър....

За целият този процес аз неам никакъв принос....

Всичко е единствено и само плод на въображението ти.....

А причините въображението ти да е такова са кристално ясни още от времето когато заяви, че съм те свалял, докато ти постоянно ме канеше за среща на живо и ми подхвърляше номера на телефона си, при условие, че ти заявих категорично, че не се валнувам от това.....

Личиш си като муха на вар.....

Затуй и си толкоз агресивен.....

Е, не само затуй, но и затуй....

Останалото е плод на твоят КИ....

И двете са плод на гените ти....

Те пък са плод на природата...

А природата нимойш да пребориш....

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

@Киро Н. още една баба Яга е пропусната..

Мадяр, след като го уби, пуснал видео от онзи свят и вика че добре се справя и като умрял (+100 цели за 10 дена):

https://t.me/robert_magyar/872

Това борбата с духове е сложна работа. Не знам ФСБ-то има ли правомощия да убива и на онзи свят.

преди 7 часа, maxthon написа:

Ще се наложи да потърсиш по-добре. Като гледам последно време пускаш линкове само от един сайт. Явно очакваш там да го напишат, че да се похвалиш с намирането на информацията. Всичко си пише на сайта на форума. Само да има кой да чете.

Отговора потвърждава, че съм прав. Търсих. ПМИФ е тотален провал.

Може би най-скъпото оборудване унищожено с дрон:

Сигурно не са знаели че гаси всичко наоколо...

Гадни хора, вече посегнаха на най-свидното - на консервите:

преди 6 часа, andiay написа:

Научи се да цитираш откъси бре Миними, че така като го правиш е тъпо....

Не е ядрена физика, нито отнема повече време, даже става по-бързо...

Какво е решило празното яйце върху раменете ти, че следва от написаното от мен, това си е лично твое въображение....

Да поамнайстим:

Това което съм казал и това, което ти си решил, че съм казал, нямат нищо общо.....

В цитираното от теб мое изречение обяснявам защо бензина има малка относителна роля в режийните тогава, за разлика от днес, когато горивата имат голяма тежест не само за режийните, а и за голяма част от другите разходи....

Добре / зле не са категории които използвам....

Това са емоционално-субективни категории....

Изрично казах, че тогава бе гарантиран базовият жизнен минимум....

И за този си минимум хората нямаха никакви притеснения - не е имало гладни, не е имало хора, които да не могат да си покрият режийните, не е имало хора, които да не могат да си позволят стоматологични или други базови медицински услуги, не е имало хора, които да не могат да си позволят образование и т.н....

Жизнен минимум....

За някои това е достатъчно и те го приемат емоционално за по-добро....

Аз не го приемам за достатъчно.....

Нито тогава (за разлика от повечето от вас тогава), нито днес....

Единствения дефицит е в гените ти....

Затова и нимойш осмисли нещо толкова елементарно....

Провери за експеримента във Финландия, със гарантирания базов минимален доход....

За да разбереш резултатите от него.....

Жокер - прекъснаха го преди крайният му срок....

Достатъчно е дори да спомена само 2020-а....

Иначе, първо отиди на Запад, поживей малко там и може и да разбереш....

Макар, че се съмнявам....

Миними, това че яйцето върху раменете ти не разбира нещо прочетено, то не означава, че е нищо написано и нищо не е казано с него.....

Това, че яйцето върху раменете ти не открива смисъл е защото в него няма мисъл, защото е просто куха черупка....

Колко са социалните групи днес и какви са разликите в жизненият им стандарт, според едно яйце?

А колко са били социалните групи някога и какви са били разликите в жизнения стандарт между тях, според същото кухо яйце?

Различните социални групи еднакви потребности ли имат днес,. според същото яйце?

Различните социални групи някога имаха ли осезаеми разлики в потребностите, според яйцето?

Или яйцето дори не разбира що е туй социална група и ка се определя и затуй всичко му се струва безсмислено и смешно....

Най-големият риск, който стои пред човек решил да осинови некое бебе е - да не му се падне някое с твоите генетични заложби....

Те винаги се разкриват последствие..

Жмуня, какво 2020? Маските бяха да ни пречат да говорим? Все повече се убеждавам колко голям е дефицита между ушите ти. Кое от думата карантина не ти е ясно или по точно, кое в твоя случай ти е ясно? Ти отиде на Запад, не ти се получи. Сега може да ръсиш девиациите си като последна инстанция, както правиш за всичко. И като за всичко, все са си девиации, на човек гордеещ се, че може да лъже дори когато казва истината. Патология при която умението да изкараш екскремента торта и обратно, го кара сам да си вярва, че те стават такива. Глупи , да посочиш една социална група, която сега е категорично по зле от тогава? Реално, не в реалността на междуушното ти пространство. Или професия с реален принос за обществото?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.