Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинский фронт - тероборона разбежалась. Открытие Сумского фронта. 6 июня 2024

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Жмуня, казал съм че ще спра да те цитирам? Няколко пъти при това? Това като писък за милост ли да го приемам или като поредната създадена в твоята реалност истина в която няма нищо вярно? Знам, знам ти никога не пискаш и не искаш милост, мога да напиша 99 процента от нещата които ще ми отговориш в момента на написването от мене. Толкова си влементарен и безинтересен, че не е истина. Писал съм че ми ми противен, че си тотално неадекватен и г-н никой в темата с оглед участието ти в нея, където само я разводняваш, оспамваш и провокираш участниците пречейки им да пишат по същество. Че ще отговарям ако, когато и колкото искам . Не като преди точка по точка, губейки време с Трол Нищонеказвач като тебе.       "  Факта, че свързваш изрази като "Пич, или каквото там си" и "Мачкаш нещичкото в гащите си" с някъв сексуален интерес към себе си пък говори съвсем ясно, че изпитваш сериозна дисхармония със сексуалната си същност...." Фактите за тебе нямат значение, защото ти можеш да лъжеш дори когато казваш истината Глупи, имащ се за хитър, а бидейки само подъл. Но факт е, че обръщение каквото ти написа във първи или втори пост към мене и десетки пъти споменаващ "мачкането на нещичкото ми" са си доказателство за мозъчна импотентност и особени интереси. Комплекси и проблеми с който и да е аспект от мъжествеността си нямам. Твоите не вълнуват никой в темата и форума.

Не, разбирай че Украйна загуби ли, се увеличава шанса нещата да се влошат . Включително и да излезем от ЕС, не е длъжен да търпи възрожденици и величийни. Има си достатъчно.

Демек ще се ядосат, че са паднали и ще ни изритат с шутове от ЕС....Разбрах те...

преди 4 часа, andiay написа:

Може да ми припомниш заблудите си, които съм отричал....

А не реални проблеми....

Като този, че комунистите не са разрешили на майка ти да следва, заради дядо ти, който бил враг на народа....

Ако е било през периода 1945 - 1952-3, има макар и минимален шанс да се е случило....

Но се съмнявам да е било тогава....

След това вече е невъзможно.....

Могло е да й забранят заради нещо направено от самата нея, но не и заради нещо направено от баща й....

Но... хората си падат да създават собствени митове и легенди и да вярват в тях, и да ги предават на поколението си....

Пак от същото. Щом ти или твой роднина не се е сблъсквал с проблема, не е имало проблем. 

Вашите режийни били ниски, значи на всички са били ниски.

преди 19 минути, Мечо Хубавеца написа:

Демек ще се ядосат, че са паднали и ще ни изритат с шутове от ЕС....Разбрах те...

Няма да схванеш каквото и да ти обяснявам. Но сигурно се мислиш за много готин и интересен , правейки се на по глупав отколкото си в действителност. Спокойно, повечето от отбора ти го правят това , от тотални илитерати до многочели малоумници.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Косенце 

Криха я до последно сводката на Украинската Банка ама вече е в нета.

Та укро- населението май месец е купило 2.2 милиарда долари при курс който премина 40 гривни и вече е 40.55 - непостижим за 2022 и 23 рекорд.

Всеки ден от юни месец населението е купувало 350милиона $ НА ДЕН.

Понеже си спомням ясно Виденовия Майдан усещам накъде върви :)

Като добавим бягащите полицай от Одеса (със служебните коли 

защото ги пращат на фронта)

положението се подобрява буквално с дни.

Намалели са с порядък даренията за ВСУ, останали са предимно големите фирми които си плащат данък "спокойствие".

Изобщо перемогата се засилва с бодро темпо. 

ПП

Давайте отрицателни новини за РФ, само че войни се печелят с кинти, планини от кинти.

Вълчев и на теб пламенен комсомолски привет .

Изобщо - плякайте а аз всеки ден ще.съобщавам курса на гривната - защото може да изпуснем важния момент :)

Кире,значи не разбирам какво я говорим тая държава дето лично ти я затри преди 10 дена.

Като добавим това че и гледаш нещо дето още не се е случило..

И като добавим това че ти уби и моя идол, като добавим че днес писа че било Himars нещо дето са го писали Ураган..

Бе ти си много напред с материала и просто нямаш стигане. И както ти казах с тези си изказвания заслужаваш почетното второ място в класацията по измислици- премислици. Дори и за първото място не можа да издрапаш.. Прави сметката колко си зле.

Тука е имало игра с публиката:

Дано да е останала доволна

Къде отиде гостоприемството на турците..

Тука нещо е ставало ама не е много ясно..

И тука така:

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Няма да схванеш каквото и да ти обяснявам. Но сигурно се мислиш за много готин и интересен , правейки се на по глупав отколкото си в действителност. Спокойно, повечето от отбора ти го правят това , от тотални илитерати до многочели малоумници.

Тъй, тъй няма да схвана, всички няма как да са умници като теб с КИ около 50, но ти обясни на другите как яко ще загазим, ако Украйна загуби...Даже си мисля, че и от НАТО ще ни изхвърлят и после Турция ще ни окупира за една седмица...Така че паднат ли украинците, спукана ни е работата...

https://www.actualno.com/europe/ukrajna-chisti-ruska-pvo-v-krim-s-300-s-400-i-radari-ima-i-ruski-danni-news_2239632.html брилянтен план. Русия и путин след тази война, ще са по силни , велики, непобедими и полюс в световната политика след тази война. Вервайте .

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тъй, тъй няма да схвана, всички няма как да са умници като теб с КИ около 50, но ти обясни на другите как яко ще загазим, ако Украйна загуби...Даже си мисля, че и от НАТО ще ни изхвърлят и после Турция ще ни окупира за една седмица...Така че паднат ли украинците, спукана ни е работата...

Мече, IQто ми как го изчисли. С помощта на главния мозък на вас неутралните ли? В момента в който Русия спечели, малко вероятно но се случват и малко вероятни неща. Това ще даде кураж на тези от твоя вид и колебаещите се, нищо че НОРМАЛЕН човек обичащ децата си, не би искал да помирисва руЗки Мир и да се стигне до излизане от ЕС. След което ще бъдем сравнително лесна жертва на Ватата, след доброволно отказване от ЕС и НАТО. Теб те интересуваше само пряката полза, ами няма да си на печалба от такова развитие вярвай ми. 

преди 6 минути, BANKATA написа:

Пак от същото. Щом ти или твой роднина не се е сблъсквал с проблема, не е имало проблем. 

Вашите режийни били ниски, значи на всички са били ниски.

Не опира до какво съм се сблъсквал аз бре....

Просто подобна репресия е нямало....

За да кандидатстваш за висше требеше да имаш минимале бал, ако се не лъжа от 13.5 при два изпитни предмета, като този бал се съставяше от общата оценка на дипломата плюс оценките в нея на предметите по които ще държиш изпит, после към този бал се добавяха оценките от изпитите, като имаше и един зачот "политически изпит", който ако издържиш запазваш целият си бал, ако не издържиш ти се смъква една единица от бала, голяма тъпня, но требеше да си мноо кух, за да не го вземеш....

Не бе нужно одобрение от никакъв партиен или държавен орган.....

Само не помня дали не бе задължително и да си член на комсомола, но по-скоро не....

Режийните по онова време беха ниски за всички.....

Затова се топлеха през зимата с акумулиращи печки + още няколко с реотани или на нафта....

На дърва поне в градовете никой не се топлеше....

А най-облагодетелствани беха тези на централно парно.....

С водата хората не само поливаха градините си и миеха колите си (които имаха такива) ами и по цял ден лятото пръскаха дворовете си, за да разхлаждат и напояват....

Такъв разгул на режийни днес би бил немислим....

Бяхме тричленно семейство и сме плащали за вода от 3 до 5 лв., което си сметни сам колко кубика прави - десеттки....

Телефони не всички имаха, а и можеше да говориш и 10 часа без прекъсване, ако абонатите са  в рамките на едно и също населено място....

На Миро и на Кокич изглежда им са по-интересни гей-парадите в Киев.     Тези съфорумци кога ще осмислят, че хърватката не е сръбка?   Те затова не се ориентират в проблемите на хохлите с казаците     

32 нови украински войници пресичат унгарската граница, за да избягат от военна мобилизация

Вчера украински камион ГАЗ-66 с "военни" номера е преминал незаконно границата с Унгария от Закарпатска област на Украйна. Местните граничари откриха камиона и задържаха 32 украински граждани.

Оказа се, че камионът е пълен с нови "новобранци" от украинската армия - мъже, които са били насилствено грабнати от улиците в Украйна, държани три дни, получили са им униформи и са изпратени на фронтовата линия да умрат.

Мъжете взеха военен камион през поле в Закарпатия, влязоха в Унгария и се предадоха на полицията в Унгария.

Правителството на Унгария е предоставило на мъжете убежище.

Робската държава Украйна е най-лошото място в света без абсолютно никакви човешки права.

Тези хора са преследвани от армейски ловци на роби и изпратени на фронта, за да бъдат унищожени.

Най-лошият враг на средностатистическия украинец са военнопрестъпниците в Киев и военнопрестъпниците от НАТО, които финансират и улесняват тяхното робство и изтребление, докато се преструват, че Украйна е свободна демокрация, а не единствената причина за протичащия конфликт.

преди 29 минути, andiay написа:

Не опира до какво съм се сблъсквал аз бре....

Просто подобна репресия е нямало....

За да кандидатстваш за висше требеше да имаш минимале бал, ако се не лъжа от 13.5 при два изпитни предмета, като този бал се съставяше от общата оценка на дипломата плюс оценките в нея на предметите по които ще държиш изпит, после към този бал се добавяха оценките от изпитите, като имаше и един зачот "политически изпит", който ако издържиш запазваш целият си бал, ако не издържиш ти се смъква една единица от бала, голяма тъпня, но требеше да си мноо кух, за да не го вземеш....

Не бе нужно одобрение от никакъв партиен или държавен орган.....

Само не помня дали не бе задължително и да си член на комсомола, но по-скоро не....

Режийните по онова време беха ниски за всички.....

Затова се топлеха през зимата с акумулиращи печки + още няколко с реотани или на нафта....

На дърва поне в градовете никой не се топлеше....

А най-облагодетелствани беха тези на централно парно.....

С водата хората не само поливаха градините си и миеха колите си (които имаха такива) ами и по цял ден лятото пръскаха дворовете си, за да разхлаждат и напояват....

Такъв разгул на режийни днес би бил немислим....

Бяхме тричленно семейство и сме плащали за вода от 3 до 5 лв., което си сметни сам колко кубика прави - десеттки....

Телефони не всички имаха, а и можеше да говориш и 10 часа без прекъсване, ако абонатите са  в рамките на едно и също населено място....

И пак продължаваш да съдиш за всеобщото положение по себе си.

Центристките партии в Европа губят, десните и популистите печелят от евроизборите и прогнозите са да се преустановят парите и оръжията  за режима в Киев.      Особено голяма е политическата промяна в Париж и в Берлин.  Зеленски е в стрес преди безсмислената среща в Швейцария.

Онзи дето не лъже(щото е будист)

малко е забравил какво го пишеше за това самия той..

https://t.me/fighter_bomber/17008

Като някой тука - пазете се явно е заразно.

Чистим канали ефективно и бързо:

Имаме добра и лоша новина..

Rapid unscheduled dissembly:

Абсолютно вярно и точно по партийната линия:

GPrCZHdWYAAY6UZ?format=jpg&name=medium

Преди да ме изпреварил четящия само западна преса:

GPoh4JzWAAAiyjc?format=jpg&name=small

Никакво уважение към героите от СВО.. Този направо го убили:

преди 3 минути, BANKATA написа:

И пак продължаваш да съдиш за всеобщото положение по себе си.

Има статиски бре...

Има все още живи от онова време....

Не немотията бе причина онзи строй да бъде отвратителен....

А именно липсата на немотия направи възможно да се задържи толкова дълго.....

Базовото оцеляване бе гарантирано....

"Хляб и зрелища" в действие....

Хляб имаше достатъчно, но зрелищата беха малко постни, но сепак ги имаше....

Що се отнася до кандидатстването за висше, то това, което ти написах се отнасяше до всички, а не само за мен....

Ако искаха да ти правят нещо сечено, то беше след приемането или след завършването, а не преди кандидатстването....

Или те караха да сключиш договор с некое предприятие забутано на майнята си, или след завършването ти те пращаха "по разпределение" в подобно....

И на тях им требеха подготвени кадри.....

Повтарям ти - след 1952-3-а, такива рестрикции е нямало и това е факт, а не нещо свързано с моето битие...

А ти си мисли кото ти е на душа....

Мисля, че нема смисъл да продължаваме тоя разговор, еле па в тая "сакрална" за много тема...

Приятна вечер.....

Иди обяснявай на Кокич и на Миро,  че хърватите и сърбите са различни      

Също така са различни хохли и казаци  - трябва да им помогнем и да ги разграничим,   за да не се трепят взаимно като за последно.    

преди 40 минути, andiay написа:

Има статиски бре...

Къде бре?

Предният път ме прати за зелен хайвер да търся нещо където го нямаше в онези документи (за режийните разходи).

Дай я тази статистика да видим колко хора какви заплати са взимали едно врвме. Колко са взимали мин. пенсия, колко мин. и средна заплата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.