Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Разбира се путин унищожава Украйна, само и единствено заради доброто на двата народа. И добрал се до ресурсите, той ще ги използва по разумно и ще ги заплаща по справедливо от някоя Западна корпорация. Мамини русофилистични боклуци, измета и утайката на човечеството.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Вълчев, да те попитам каква работа има Чичо Сам от другия край на света в историческа Новорусия, защото находищата на тези критични минерали са точно в руския Донбас?!

преди 3 минути, Flashback написа:

Вълчев, да те попитам каква работа има Чичо Сам от другия край на света в историческа Новорусия, защото находищата на тези критични минерали са точно в руския Донбас?!

а какво работи един фен на запада, като теб - който гледа да е по далеч от Русия

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Разбира се путин унищожава Украйна, само и единствено заради доброто на двата народа. И добрал се до ресурсите, той ще ги използва по разумно и ще ги заплаща по справедливо от някоя Западна корпорация. Мамини русофилистични боклуци, измета и утайката на човечеството.

Добре де, всички псуват Путин и с право, дори и аз го ругая, но защо никой не критикува руския народ, който го е избрал? Същото важи за всички народи, избрали лоши управници...

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Добре де, всички псуват Путин и с право, дори и аз го ругая, но защо никой не критикува руския народ, който го е избрал? Същото важи за всички народи, избрали лоши управници...

държи ги с лъжи - както на държаха червените - 80-те дали можеше така свободно да идеш в Швеция

току-що, Без умствен капацитет написа:

държи ги с лъжи - както на държаха червените - като бе 80-те дали можеше така свободно да идеш в Швеция

Хайде сега държи ги с лъжи....Никой не може да лъже постоянно около 80% от народа, не на мене тия. На руснака си му харесва това управление, това е истината. Не го интересува как живее, а Русия да е голяма и силна. Не го интересува дори дали синът му ще загине на фронта, щом ще защитава родината дори извън границите й...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Хайде сега държи ги с лъжи....Никой не може да лъже постоянно около 80% от народа, не на мене тия. На руснака си му харесва това управление, това е истината. Не го интересува как живее, а Русия да е голяма и силна. Не го интересува дори дали синът му ще загине на фронта, щом ще защитава родината дори извън границите й...

то и нас 80-те са ни казвали че живеем в рая на земята - а имаше банани само на нова година - а то можело да ги има целогодишно - така е било за много неща

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

то и нас 80-те са ни казвали че живеем в рая на земята - а имаше банани само на нова година - а то можело да ги има целогодишно - така е било за много неща

То са ни казвали, но ние не вярвахме...Аз не бях доволен от живота тогава.

преди 38 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, не знаех че ти пишеш речник на синонимите. Предполагам и никой друг не го е разбрал, в проверените от мен двете думи не са синоними. Няма да установяваме в коя област си илитерат, просто е ясно, че си доказан малоумник в темата.

Миними анимационно, проблемът не е в речниците, а в кухото яйце което ползваш за глава....

Обясних ти го като за дете....

Щом не можеш да схванеш, значи съм те надценил, КИ при теб явно е под 50....

Относно теб със сигурност и двете думи са синоними....

Затова и всичко приемаш буквално....

Щот си еманацията 3 в 1 (по Донев)....

При теб отдавна е установено, че си илитерат във всяка произволна област....

Предопределено от природата....

Затова и относно теб - малоумник и илитерат са синоними....

преди 47 минути, Митко Вълчев написа:

Би ли показал мой  цитат "по ВСИЧКИ изброени показатели САЩ има В ПЪТИ по-добър резултат от Русия"...."?

Това бе твърдението на авторите на статията пасквил, която ти използва....

Ако постна тук линкове от целият ни "разговор" тогава и излезе, че е така както казвам, ще си наложиш ли сам бан поне за година?

Стиска ли ти аниме недорисувано?

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

Щото си мисля, че ще стане както че съм твърдял , че си малоумен илитерат, пък съм визирал само първото.

"Щото си мисля" казано от теб е забавен оксиморон....

Малоумен илитерат е тафтология, при това крайно тъповата...

"Ти си избрал да подражаваш на малоумниците илитерати от отбора ви, просто  си челия такъв." е изключително тъповато построено изречение....

"Подражаваш на малоумниците илитерати" - сиреч те са и двете....

"просто си челият такъв" - сиреч аз съм челият малоумен илитерат, защото им подражавам на малоумниците илитерати....

В случая визираш и двете думи, сиреч създаваш оксиморона "челият малоумник илитерат"....

Но.... дори яйцето върху раменете ти да е смятало да каже "челият малоумник", но да не е знаело как да построи изречението, то "челият малоумник" отново е оксиморон....

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Ти си цар на пусто преливането, само и единствено. И това, че сам си избрал да бъдеш клоун, не променя факта че си такъв.

Тцъ, за теб всяко преливане е пусто, щото си лейка без дъно....

И не си го избрал сам, а природата така е решила....

И да, смешен си, но без да си клоун....

Клоунът задължително требе да притежава нещо, което при теб липсва по природа - интелект....

Смешен си щото глупостта е смешна....

"По някои показатели Русия има по-добър резултат, по други САЩ, като разликите са нищожни и пренебрежимо малки от статистическа гледна точка, сиреч са сходни...." по някои, по други, разликите са нищожни, пренебрежимо малки , сиреч сходни. Общи приказки, ню ню конкретика, пореден пост който обясняваш за тези пренебрежимо малки разлики без да ги посочваш.

Ех, Доньо, ех Донев, отде да знаеш, че и тримата ти герои ще се материализират в един единствен индивид.....

Нали ти ги посочвах един по един бре Смешко нефункционална....

Ако ти ги посоча пак ще напишеш ли в подписа си "Аз съм просто ... неграмотник и съм тук, за да "мачкам нещичкото в гащите си"?

Но то щом си лукав, почваш да си вярваш че си хитър, пък си само смешен и жалък. Продължавай с чешкането, ако може на собственото нещичко

Всъщност с предното се пробваш да бъдеш хитър и лукав, макар нормално да не ти се получава....

Не за друго, а защото глупостта не може да бъде дори и това....

Иначе си смешен (пак поради същата причина) и смешножалък (пак поради същата причина)....

Моето нещичко си го мачкам и сам понекогиш, ама реално...

Но... предпочитам жена ми да го прави, а и тя предпочита....

Та.... мнооого рядко ми се налага, требе жената да отсъства....

Чуждите "нещичко" никогиш не са ме валнували...

Не съди за другите по себе си, мъжленце или каквото и да си или да ти се иска да си.....

Ако приемаш предложените облози - пиши....

Ако не ти стиска - не ме занимавай повече с посредствената си персона и с безполезното си "мачкане на нещичкото", било твое или чуждо....

"Комуникацията" ни вече стана прекалено дълга и требе да внимавам или да си взема антидот....

Защото глупостта е заразна, а ти си биологична бомба заредена с таз зараза.....

преди 12 минути, andiay написа:

Миними анимационно, проблемът не е в речниците, а в кухото яйце което ползваш за глава....

Ако му е под 50 той няма да може да пише във форума бре!? Значи е човек със средна умствна изостаналост! 

преди 13 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ако му е под 50 той няма да може да пише във форума бре!? Значи е човек със средна умствна изостаналост! 

Бе за 50 години се е научил да чете и пише, но до там....

Нито разбира какво чете, нито разбира, какво пише, както се вижда ясно....

Па знам ли, мое и да диктува на някой...

Хм, и ти му прайш комплимент - надценяваш го....

Само средна?

преди 2 минути, andiay написа:

Бе за 50 години се е научил да чете и пише, но до там....

Нито разбира какво чете, нито разбира, какво пише, както се вижда ясно....

Па знам ли, мое и да диктува на някой...

Хм, и ти му прайш комплимент - надценяваш го....

Само средна?

Ами ако не е много под 50 е средна. 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Ами ако не е много под 50 е средна. 

Знае ли некой....

Се ми са струва, че е много....

Ма от 21 до  50 се е възможно да се грижат сами за себе си....

Но... хайде, от мен да мине, ще приема, че е около 50 + - 5....

Ей ги ватниците доброволци от сънищата на съветските тролове:giggle1:

В редица региони на Русия са започнали масово да изпращат на фронта мобилизираните, които отказват да воюват, пише изданието "Верстка". Към тези, които се съпротивяват, се прилага насилие - побои, връзване и натоварване на самолети под дулата на автомати, за да стигнат до фронта. Сред принудително изпратените в района на бойните действия има дезертьори, на които по съдебен път е наложена забрана да напускат местожителството си, както и ранени, отказали да се върнат на война след отпуската си.

https://novini.bg/sviat/rusia/849048

Добро утро

В любимата ми Крайна от понеделник започват редовните спирания на тока.

Значи чакаме нов удар.

ПП

Миро, соросоидката в Киев редовно плаща проучвания на обществените нагласи. А те са такива че иска съд и пандела за група от около 30 човека.

Ах как са заобичали Зеленски хохлите . Направо непостижим рейтинг има :)

Освен това се оказа че Путин като заяви че не е легитимен се е бил съветвал с юристи.

В момента Зеля се прави на Хетман, военен ръководител ама трябвало да свърши малко писмена работа - която естествено не свършена.

Да си диктаторче трябва интуиция и да ти щрака акъла.

IMG_20240610_063416_908.jpg

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Не ги псувам руснаците, все пак те са ни освободили, братя са ни и всеки от тях е готов да се жертва за нас. Само постоянно подчертавам, че от 1917 там се извършва обратна селекция и резултата е явен. И тяхното общество може да бъде за пример, какви никога не трябва да бъдем. А има шанс да станем, гледайки резултатите от изборите, ако ни изкарат от ЕС след някоя година. Тогава ще ти стане ясно, защо всеки лев за Украйна е бил супер инвестиция, но ще бъде късно.

Само да кажеш нещо против путин или нещо против войната в Украйна в русия ,веднага ставаш ЧУЖДЕСТРАНЕН агент и търпиш последиците от това ,а те са жестоки вкл.и колония за години ,дори убийство,какво се правиш на уж неутрален ,руски троле.

преди 7 часа, Flashback написа:

Донбас е на Украйна и това е от абсолютно безспорните факти и според международното право. Както факта, че не може да си умен, нормален и свестен и да си фен на путин. Поне две от нещата липсват, обикновено и трите.

Хайде сега държи ги с лъжи....Никой не може да лъже постоянно около 80% от народа, не на мене тия. 

Може ако са идиоти.

Тука си прав за голямата част от онзи народ. Спомням си интервю с уж опозиция на Путин, казваха " не трябваше да почва тази война, но щом я е започнал трябва да продължим до победа" в манталитета им е.

преди 6 часа, andiay написа:

Ако постна тук линкове от целият ни "разговор" тогава и излезе, че е така както казвам, ще си наложиш ли сам бан поне за година?

"Ти си избрал да подражаваш на малоумниците илитерати от отбора ви, просто  си челия такъв." е изключително тъповато построено изречение....

"просто си челият такъв" - сиреч аз съм челият малоумен илитерат, защото им подражавам на малоумниците илитерати....

В случая визираш и двете думи, сиреч създаваш оксиморона "челият малоумник илитерат"....

Но.... дори яйцето върху раменете ти да е смятало да каже "челият малоумник", но да не е знаело как да построи изречението, то "челият малоумник" отново е оксиморон....

Клоунът задължително требе да притежава нещо, което при теб липсва по природа - интелект....

Ех, Доньо, ех Донев, отде да знаеш, че и тримата ти герои ще се материализират в един единствен индивид.....

Ако ти ги посоча пак ще напишеш ли в подписа си "Аз съм просто ... неграмотник и съм тук, за да "мачкам нещичкото в гащите си"?

Всъщност с предното се пробваш да бъдеш хитър и лукав, макар нормално да не ти се получава....

Иначе си смешен (пак поради същата причина) и смешножалък (пак поради същата причина)....

Не съди за другите по себе си, мъжленце или каквото и да си или да ти се иска да си.....

Ако не ти стиска - не ме занимавай повече с посредствената си персона и с безполезното си "мачкане на нещичкото", било твое или чуждо....

"Комуникацията" ни вече стана прекалено дълга и требе да внимавам или да си взема антидот....

Жмунка, избора да си клоун си е лично твой. Мачкай си чуждите със здраве и пробвай с по дълги постове Нищонеказвачо. Аз ще пиша по темата тук. Обиди и квалификации ако желаеш на лични, много учил а останал супер евтинджос Трол. Не те вълнували, пък ги мачкаш над десет поста което си тролеж нисък левъл, за който ти е стигал шести клас, не е имало нужда да се мориш повече.

преди 6 часа, andiay написа:

Така кажи бе Жмунка, че целта ти е да не пиша тука. То все едно, че не ми е пределно ясно от първия пост с който влезе с бутонките, заяждайки се на лична основа, стараейки се да отговарям на девиациите ти и да не пиша по същество.Евтино тролче мъчещо се да бъде Трола, аре у лево . Аз твърдя, стократно , че след бързо сравнение на показателите на САЩ или ЕС с тези  на Русия, само умствено увреден може да говори за каквото и да е нейно предимство, ти си копай, дъно няма . Това в период на повече от век и тренда не променя този факт, щото с тази война ще са дъното и пак ще чакат на тренда.

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Мече, ти нали си вярваш, че си хубав. Сега си внуши и че си умен ли, та помагаш на Глупи да ми го чешка виртуално?

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, избора да си клоун си е лично твой. Мачкай си чуждите със здраве и пробвай с по дълги постове Нищонеказвачо. Аз ще пиша по темата тук. Обиди и квалификации ако желаеш на лични, много учил а останал супер евтинджос Трол. Не те вълнували, пък ги мачкаш над десет поста което си тролеж нисък левъл, за който ти е стигал шести клас, не е имало нужда да се мориш повече.

Миними анимационно, това което си чел и това, което смяташ  че си прочел нямат нищо общо помежду си....

Дежа ву, а?

И естествено - не ти стиска, "мъжо" или за кот там се възприемаш....

Ето, че па си си въобразил, че някой се интересува от пародия като теб, че чак и мачкал нищото ти....

Казах ти - вътрешните ти терзания и подтиснати въжделения винаги искачат на повърхността....

По темата само ще си въобразяваш, че ще пишеш....

Индивид стигнал в развитието си само до начално образование, при това получено по милостиня в селското училище, няма как да пише по която и да е тема....

100 пъти ти казвах, че никакъв вид лични срещи, било те виртуални или реални, не представляват интерес за мен....

Намери си друг обект, за да погасяваш въжделенията си....

100 пъти ти казах, че щом ме цитираш, ще отговарям и дали тази досадна за мен "комуникация" ще продължи, зависи само и единствено от твоя избор....

Надявам се, че най-накрая яйцето на раменете ти е взело правилният избор....

А дано, ма надали....

Щот си материализираната еманация на героите на Донев - 3 в 1....

преди 53 минути, Митко Вълчев написа:

всеки лев за Украйна е бил супер инвестиция

Глупаво е да подкрепяш хохли против казаци,  защото това е вътрешноукраински проблем.  Предстои да видим провала на странния  замисъл на Володимир Зеленски за смазващо притискане на Русия в Швейцария от целокупната международна общност?!   Зельо е превъртял.       И Байдън отказа да присъства.   Хохли и казаци следваше да са преговаряли и да са се разбрали още през 2014 година.   Без военни операции.  

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Добро утро

В любимата ми Крайна от понеделник започват редовните спирания на тока.

Значи чакаме нов удар.

ПП

Миро, соросоидката в Киев редовно плаща проучвания на обществените нагласи. А те са такива че иска съд и пандела за група от около 30 човека.

Ах как са заобичали Зеленски хохлите . Направо непостижим рейтинг има :)

Освен това се оказа че Путин като заяви че не е легитимен се е бил съветвал с юристи.

В момента Зеля се прави на Хетман, военен ръководител ама трябвало да свърши малко писмена работа - която естествено не свършена.

Да си диктаторче трябва интуиция и да ти щрака акъла.

IMG_20240610_063416_908.jpg

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел.

Кире , душе защо си ме пропуснал в сутрешния си бълвоч? Нали знаеш че аз няма да пропусна да те питам как смяташ да почетем 40-те на тая държава дето я няма вече , ама ти още бълнуваш за нея?

Поради липса на по-големи кораби - онези конвой още обикаля дойде ред и на малките гемии

Фойерверките от посрещането на освободителите са добри:

Пак разни замърсители на въздуха:

Снощи над Крим пак е било шумно но не говорете затова че това е така дебела черена линия и ей сега някой ще натисне копчето

Косе

изключителни доказателства както винаги . Къде са снимките на надупчения су-57 ? И другите 3 цели :)

Оказа се че в Ахтубинск не ползват WhatsApp защото случайно са секретни :) Отделно армейски самолети там няма,  завода Сухой тества там.

Най интересното за последните 2-3 дена е британската идея за атентати в руски училища за да предизвикат Путин към нещо. 

Британците както винаги къртят мивки.

Търси перемогата драги мой

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.