Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Жмунка, пустопреливкай си. Отделих повече от допустимото време, за нещо със специални потребности. Пък за чуждомачкач да не говорим. Разтягай си всяка създадена от теб реалност до безкрай, с малоумната вяра че ще стане истина. Твърде отдавна си се доказал като абсолютен неадекватник не само в тази тема. Уменията да удавяш в шизофренични извъртания всичко, според болното ти съзнание е висш интелектуален пилотаж. Смехурко. За мъжествеността,  не знам защо точно ти я вкарваш в темата, дето при теб е само в пръстите  и клавиатурата ти? 

Миними анимирано, каза вече неколко пъти, че ще спреш да ме цитираш....

Но... както казах - А дано, ма надали....

Казах ти и да не съдиш по себе си за другите....

Това, че ти си се родил със "специални потребности", с оглед природно заложените ти ментални способности,  не означава, че всеки е такъв....

Това, че поради същите тези способности всяко непонятно нещо (т.е. почти всичко извън крайно ограничените ти познания) привиждаш като малоумие или шизофрения, не ги прави такива, а достатъчно ясно говори за теб....

Поне да бе шизофреник, там днешната химия донекъде помага и коригира....

За такива като теб обаче медицината винаги ще бъде безсилна...

Природата така е решила....

Факта, че свързваш изрази като "Пич, или каквото там си" и "Мачкаш нещичкото в гащите си" с някъв сексуален интерес към себе си пък говори съвсем ясно, че изпитваш сериозна дисхармония със сексуалната си същност....

Мъж никога не си бил, не си и никога няма да бъдеш, колкото и да се опитваш да го играеш такъв....

Винаги си бил, си и ще продължиш да бъдеш карикатура - материализирала се еманация на героите на Донев , трима в един....

Ку ти стиска - приеми облога, ку не ти стиска не ме занимавай повече с пародийната си личност....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 39 минути, Gift написа:

Те не искат развитие, те искат да са робовладелци, както едно време. Искат пак само за тях да има Кореком и да колят и да бесят. 

Кокончо Кокич защо не се заглежда в красиви хърватки?   Защо му са по-интересни интерната в Мосейково и гей-парада в Киев!?    А ние го питаме на 72 години дали той си  има внуци ....    И  се чудим пионерче ли е или вече е чавдарче?  Елбрусът му се бил видоизменял...    

преди 54 минути, Митко Вълчев написа:

Виж, бих ти обяснил лесно какво е общото между загуба на Украйна и евентуалното ни излизане от ЕС и тръгване надолу по пързалката, но явно или наистина си толкова зле и нямяш капацитета или съзнателно се правиш че не схващаш, та няма да губя време.

Да разбирам ли, че Украйна загуби ли, излизаме от ЕС? Поне това сподели? То е ясно, че нямаш аргументи да защитиш това твърдение, но поне го изрази ясно. Ако Украйна капитулира, няма да сме в ЕС защото ще се разпадне или по друга причина.

Дори лично  Байдън преповтаря с пропагандата на НАТО, че след Украйна щяла Европа да бъдела атакувана от РФ.     По този начин те обосновават предоставяните  пари и оръжия за режима в Киев.   Това е просто лъжа без доказателства.   Обединението на казаците е заплаха единствено за хохлите.     Не ми е ясно защо те умират - след като нямат сили това да го предотвратят.   

току-що, BANKATA написа:

И ти не малко пъти си го правил.

Тцъ, никога не го правя....

За всеки съдя само според поведението му (не само към мен, дори към мен е най-маловажно) и знанията му....

Както и по умението да ги коригира....

преди 1 минута, andiay написа:

Тцъ, никога не го правя....

За всеки съдя само според поведението му (не само към мен, дори към мен е най-маловажно) и знанията му....

Както и по умението да ги коригира....

Да ти припомня ли кой неколкократно е отричал проблеми понеже видиш ли не се е сблъсквал с тях.

преди 17 минути, BANKATA написа:

Да ти припомня ли кой неколкократно е отричал проблеми понеже видиш ли не се е сблъсквал с тях.

Може да ми припомниш заблудите си, които съм отричал....

А не реални проблеми....

Като този, че комунистите не са разрешили на майка ти да следва, заради дядо ти, който бил враг на народа....

Ако е било през периода 1945 - 1952-3, има макар и минимален шанс да се е случило....

Но се съмнявам да е било тогава....

След това вече е невъзможно.....

Могло е да й забранят заради нещо направено от самата нея, но не и заради нещо направено от баща й....

Но... хората си падат да създават собствени митове и легенди и да вярват в тях, и да ги предават на поколението си....

преди 1 час, attj написа:

Кокончо Кокич защо не се заглежда в красиви хърватки?   Защо му са по-интересни интерната в Мосейково и гей-парада в Киев!?    А ние го питаме на 72 години дали той си  има внуци ....    И  се чудим пионерче ли е или вече е чавдарче?  Елбрусът му се бил видоизменял...    

Болния препариран бот се мъчи нещо

преди 4 минути, Gift написа:

Болния препариран бот се мъчи нещо

Към сутрешните часове на деня във водите на Черно и Азовско море Русия разполага с общо  девет плавателни съда, четири от които са носители на ракети "Калибър“. Това се казва в съобщение на ВМС на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ).

В Черно море има още един руски кораб-носител на "Калибър“ с общ залп до четири единици. Руските кораби в Азовско море са осем, три от които са оборудвани с "Калибър“ с общ залп до 24 ракети.

В Средиземно море има други два руски ракетоносеца с общ залп до 12 ракети.  Има още други и в Каспийско море.    Оттам обстрелваха цели в Сирия с полет над Турция (без разрешение).    Уж ги бяха потопили или прогонили.   Кокич да каже тези малоумни военни операции докога ще продължават?   Да му припомним каква е темата,  че пак е забравил.  Като Байдън.  Кога ще им се завърне акъла на бандеровските хохли?   

преди 1 минута, attj написа:

Към сутрешните часове на деня във водите на Черно и Азовско море Русия разполага с общо  девет плавателни съда, четири от които са носители на ракети "Калибър“. Това се казва в съобщение на ВМС на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ).

В Черно море има още един руски кораб-носител на "Калибър“ с общ залп до четири единици. Руските кораби в Азовско море са осем, три от които са оборудвани с "Калибър“ с общ залп до 24 ракети.

В Средиземно море има други два руски ракетоносеца с общ залп до 12 ракети.  Има още други и в Каспийско море.    Оттам обстрелваха цели в Сирия с полет над Турция (без разрешение).    Уж ги бяха потопили или прогонили.   Кокич да каже тези малоумни военни операции докога ще продължават?   Да му припомним каква е темата,  че пак е забравил.  Като Байдън.  Кога ще им се завърне акъла на бандеровските хохли?   

Защо си препариран в леглото

преди 15 минути, В. Велев написа:

Пак ли те лъжат 

преди 2 минути, Gift написа:

Защо си препариран в леглото

Не отговаряш и ме мислиш за тебеподобен?   Защо тези в Киев предпочитат да умират в невъзможна война с руските казаци?   Защо трябва хората в Бандеристан така много да намаляват и да привършват? Няма да ги пожалят и да спрат.    Или и  на Кокич пак му е блокирал Елбруса!?   

преди 2 часа, andiay написа:

Миними анимирано, каза вече неколко пъти, че ще спреш да ме цитираш....

Но... както казах - А дано, ма надали....

Казах ти и да не съдиш по себе си за другите....

Това, че ти си се родил със "специални потребности", с оглед природно заложените ти ментални способности,  не означава, че всеки е такъв....

Това, че поради същите тези способности всяко непонятно нещо (т.е. почти всичко извън крайно ограничените ти познания) привиждаш като малоумие или шизофрения, не ги прави такива, а достатъчно ясно говори за теб....

Поне да бе шизофреник, там днешната химия донекъде помага и коригира....

За такива като теб обаче медицината винаги ще бъде безсилна...

Природата така е решила....

Факта, че свързваш изрази като "Пич, или каквото там си" и "Мачкаш нещичкото в гащите си" с някъв сексуален интерес към себе си пък говори съвсем ясно, че изпитваш сериозна дисхармония със сексуалната си същност....

Мъж никога не си бил, не си и никога няма да бъдеш, колкото и да се опитваш да го играеш такъв....

Винаги си бил, си и ще продължиш да бъдеш карикатура - материализирала се еманация на героите на Донев , трима в един....

Ку ти стиска - приеми облога, ку не ти стиска не ме занимавай повече с пародийната си личност....

Жмуня, казал съм че ще спра да те цитирам? Няколко пъти при това? Това като писък за милост ли да го приемам или като поредната създадена в твоята реалност истина в която няма нищо вярно? Знам, знам ти никога не пискаш и не искаш милост, мога да напиша 99 процента от нещата които ще ми отговориш в момента на написването от мене. Толкова си влементарен и безинтересен, че не е истина. Писал съм че ми ми противен, че си тотално неадекватен и г-н никой в темата с оглед участието ти в нея, където само я разводняваш, оспамваш и провокираш участниците пречейки им да пишат по същество. Че ще отговарям ако, когато и колкото искам . Не като преди точка по точка, губейки време с Трол Нищонеказвач като тебе.       "  Факта, че свързваш изрази като "Пич, или каквото там си" и "Мачкаш нещичкото в гащите си" с някъв сексуален интерес към себе си пък говори съвсем ясно, че изпитваш сериозна дисхармония със сексуалната си същност...." Фактите за тебе нямат значение, защото ти можеш да лъжеш дори когато казваш истината Глупи, имащ се за хитър, а бидейки само подъл. Но факт е, че обръщение каквото ти написа във първи или втори пост към мене и десетки пъти споменаващ "мачкането на нещичкото ми" са си доказателство за мозъчна импотентност и особени интереси. Комплекси и проблеми с който и да е аспект от мъжествеността си нямам. Твоите не вълнуват никой в темата и форума.

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Да разбирам ли, че Украйна загуби ли, излизаме от ЕС? Поне това сподели? То е ясно, че нямаш аргументи да защитиш това твърдение, но поне го изрази ясно. Ако Украйна капитулира, няма да сме в ЕС защото ще се разпадне или по друга причина.

Не, разбирай че Украйна загуби ли, се увеличава шанса нещата да се влошат . Включително и да излезем от ЕС, не е длъжен да търпи възрожденици и величийни. Има си достатъчно.

преди 3 часа, Flashback написа:

Само дето болшинството население в Донбас се смятат за руснаци, така са се определили и по време на последното официално преброяване на населението в бившата Украйна.  Тяхното желание след преврата на Майдана е да са под крилото на майка Русия, барабар с териториите, които са населявали от векове. 

След като според международното право косовари имат право да се отделят от Сърбия, то защо донбасци и кримчани да нямат същото право?!

Вълчев, имаш ли обяснение за потресаващия двоен аршин на Чичко Сам и защо аджеба веднъж подкрепя сепаратистите в Косово, а в следващия момент с неговите американски оръжия се избиват сапаратистите в Бандеристан?

Защо според Чичко Сам териториалната цялост на Украйна е толкова важна, а междувременно териториалната цялост на Сърбия да върви по дяволите?!

Абсолютна лъжа.

Колко пъти да ви повтарям това което е публично известно до сега

- при нахлуването в Крим и Донбас, руския терорист и военен министър на недоносчетата ЛДНР се оплаква че от 4.5 млн население никой не подкрепя сепаратистката кауза , а дузината които се записват, като видят фронта после бягали .

- единствения до сега вот бе 1991 г когато над 80% от населението на Донбас се определи да е отделно от РФ.

Дори в Крим процента бе над 50%  !

Нещо повече, цитирам почти през ден на АТЖ документалния филм от '90 г когато много от сегашната руска територия се определят не за руснаци , а за "хохли" .

Крим и Донбас  нямат нищо общо със Косово .

1001 пъти съм цитирал и повтарял колко огромни разлики имат :

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/961/#comment-5221902

https://www.kaldata.com/forums/topic/245290-украйна-киев-майдан-и-тн/page/68/#comment-3289482

и т.н. и т.н..

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Жмуня, казал съм че ще спра да те цитирам? Няколко пъти при това?

Образно казано бре Миними анимирано....

Неколко пъти каза, че спираш да се занимаваш с мен и ще си пишеш само по "темата"....

Не че имаш представа от темата....

Аз ти казах многократно, че докато ме цитираш или споменаваш, ще ти отговарям....

Колкото и да е безпредметна "комуникацията" с такъв неграмотник като теб....

Но... аз умея да се забавлявам дори и с на пръв поглед досадни неща....

А ти определено ме забавляваш....

Глупостта винаги е и забавна....

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Това като писък за милост ли да го приемам или като поредната създадена в твоята реалност истина в която няма нищо вярно?

Приемай го като каквото ти изнася, както правиш с всичко....

По природа ти е....

Да приемаш желаното за реалност....

А това мен няма ка да ме касае....

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Знам, знам ти никога не пискаш и не искаш милост, мога да напиша 99 процента от нещата които ще ми отговориш в момента на написването от мене. Толкова си влементарен и безинтересен, че не е истина. Писал съм че ми ми противен, че си тотално неадекватен и г-н никой в темата с оглед участието ти в нея, където само я разводняваш, оспамваш и провокираш участниците пречейки им да пишат по същество.

И естествено не знаеш, че нищо не знаеш.....

А аз ти писах, че само отговарям на това, което е насочено към мен....

Сиреч, няма как аз да провокирам спама.....

Просто отговарям на това, което е адресирано към мен....

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Че ще отговарям ако, когато и колкото искам . Не като преди точка по точка, губейки време с Трол Нищонеказвач като тебе.

И ще получаваш отговор точка по точка от мен....

Избора си е твой.....

Мен не ме бърка....

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

"  Факта, че свързваш изрази като "Пич, или каквото там си" и "Мачкаш нещичкото в гащите си" с някъв сексуален интерес към себе си пък говори съвсем ясно, че изпитваш сериозна дисхармония със сексуалната си същност...." Фактите за тебе нямат значение, защото ти можеш да лъжеш дори когато казваш истината Глупи, имащ се за хитър, а бидейки само подъл.

Тцъ, да лъже казвайки истината може статистиката.....

А ти дори не моеш разбра кое е истина и кое лъжа....

Защото си тотално неграмотен....

Затуй и не прайш разлика между факт и това, което ти се иска да е факт...

От КИ-то ти е....

В случая с цитата ми определено посочвам един истински факт, който при желание мога да подкрепя и с още твои изказвания, ясно доказващи правотата му....

И не съм хитър, нито подъл....

Приемаш го така, защото глупавите индивиди лесно се оплитат в собствената си глупост и винаги обвиняват друг за това....

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

Но факт е, че обръщение каквото ти написа във първи или втори пост към мене и десетки пъти споменаващ "мачкането на нещичкото ми" са си доказателство за мозъчна импотентност и особени интереси. Комплекси и проблеми с който и да е аспект от мъжествеността си нямам. Твоите не вълнуват никой в темата и форума.

Тдъ, факт е, че неграмотността ти ти пречи да възприемаш нещата правилно и единственото обяснение, което можеш да изведеш е нещо, което е близко до твоята същност....

В случая - "особени интереси" и "мозъчна импотентност".....

Да поамнайстим като за нещо с по-нисък КИ от дебил-  "мачкаш нещичкото в гащите си (ти го мачкаш, твоето си, а не чуждо) - метафора, означава "самозадоволяване" - също метафора, означаваща "избиваш си комплексите" - също метафора (човек не може да си избие комплексите), означаваща опит да се представяш за нещо, което не си, но страшно ти се иска да те възприемат, чрез обиди и арогантно до крайност поведение ....

Пълен си с комплекси, но те са породени от проблемите ти, а те ваобще не са малко....

Но... основният е един, пораждащ всичко останало - че си материализирана еманация на героите на Доньо Донев....

И на тримата...

преди 1 час, attj написа:

Не отговаряш и ме мислиш за тебеподобен?   Защо тези в Киев предпочитат да умират в невъзможна война с руските казаци?   Защо трябва хората в Бандеристан така много да намаляват и да привършват? Няма да ги пожалят и да спрат.    Или и  на Кокич пак му е блокирал Елбруса!?   

Защо си прикован към леглото бот

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Флаш

Нещата се връщат в миналия век.

Който се бори с USA получава калашници, гаубици, ракети а вече и дронове Геран, Ланцет, Орлан.

А НАТО  замислили да произвеждат евтино оръжие ...

След 20-25 години може.

Ама за целта трябва населението да бъде наплашено качествено :)

Кире, акостира ли кораба вече или още опъват въжетата?

2-рата армия в света:

Този път на видео - учудващо дори върви . Очаквам го с нетърпение в черната хроника

Тук дори един него колега е влязал в тази хроника:

преди 3 часа, BANKATA написа:

Кирето хептен превъртя след като свърши май месец и сега е зает да пришвартова кораба дето ще се появи чак на 12 в Куба.

Както той каза в момента го гледа.. Въобще взе сериозно да гори масло и затова става вече единствено да се пени напразно и да го бъзикам много ясно, а аз си обичам тия работи. Ако забелязваш днес пак пропусна да ме спомене в сутрешния поздрав. А аз няма да направя тая грешка утре :)

Но да интересно четиво за ПВО-то на ЛАОС.. Добре се справя тия дни...

преди 1 час, Gift написа:

Защо си прикован към леглото бот

Още хърватки за радост на окото на Кокич     

току-що, attj написа:

Още хърватки за радост на окото на Кокич     

И белгиеца и гледка като тебе, ама ти си прикован за леглото в соц стаята

преди 2 минути, Gift написа:

И белгиеца и гледка като тебе, ама ти си прикован за леглото в соц стаята

Това пак  в Мосейково ли е?

преди 1 час, miro20 написа:

Крим и Донбас  нямат нищо общо със Косово .

Нима хърватите още трябваше да са сръбска провинция?   Хайде вече да се взимаш в ръце...

Косенце 

Криха я до последно сводката на Украинската Банка ама вече е в нета.

Та укро- населението май месец е купило 2.2 милиарда долари при курс който премина 40 гривни и вече е 40.55 - непостижим за 2022 и 23 рекорд.

Всеки ден от юни месец населението е купувало 350милиона $ НА ДЕН.

Понеже си спомням ясно Виденовия Майдан усещам накъде върви :)

Като добавим бягащите полицай от Одеса (със служебните коли 

защото ги пращат на фронта)

положението се подобрява буквално с дни.

Намалели са с порядък даренията за ВСУ, останали са предимно големите фирми които си плащат данък "спокойствие".

Изобщо перемогата се засилва с бодро темпо. 

ПП

Давайте отрицателни новини за РФ, само че войни се печелят с кинти, планини от кинти.

Вълчев и на теб пламенен комсомолски привет .

Изобщо - плякайте а аз всеки ден ще.съобщавам курса на гривната - защото може да изпуснем важния момент :)

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Косенце 

Криха я до последно сводката на Украинската Банка ама вече е в нета.

Та укро- населението май месец е купило 2.2 милиарда долари при курс който премина 40 гривни и вече е 40.55 - непостижим за 2022 и 23 рекорд.

Всеки ден от юни месец населението е купувало 350милиона $ НА ДЕН.

Понеже си спомням ясно Виденовия Майдан усещам накъде върви :)

Като добавим бягащите полицай от Одеса (със служебните коли 

защото ги пращат на фронта)

положението се подобрява буквално с дни.

Намалели са с порядък даренията за ВСУ, останали са предимно големите фирми които си плащат данък "спокойствие".

Изобщо перемогата се засилва с бодро темпо. 

ПП

Давайте отрицателни новини за РФ, само че войни се печелят с кинти, планини от кинти.

Вълчев и на теб пламенен комсомолски привет .

Изобщо - плякайте а аз всеки ден ще.съобщавам курса на гривната - защото може да изпуснем важния момент :)

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.