Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, Киро Н. написа:

Казах ти Косе

отивай да пасеш. Може и Вълчев да вземеш.

Ще надувате гайдите чудно.

Искам и аз!

К'ва е тази дискриминация?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, В. Велев написа:

Какъв е този фейк защо пак те излъгаха !? Защо не си учила

преди 30 минути, Киро Н. написа:

Ти ще прочетеш тази статия с Гугъл транслейт

https://tsn.ua/groshi/ukrayina-vtrachaye-milyardi-griven-na-chornomu-eksporti-zerna-zastupnik-genprokurora-verbickiy-2597748.html

В Одеса кипи мощен бизнес - нали Косе ?

Кире, за умрелия или добро или нищо? Това сега добро ли е че не ми се чете - предпочитам видния експерт по краварска политика да ми го разясни.

Този с пушката не помогна много:

Добре че само безаналогостта им беше накърнена.

преди 4 минути, kosyo написа:

Кире, за умрелия или добро или нищо? Това сега добро ли е че не ми се чете - предпочитам видния експерт по краварска политика да ми го разясни.

Този с пушката не помогна много:

Добре че само безаналогостта им беше накърнена.

Косьо още не си се излекувал. Тия "руски" войници говорят на перфектен руски език :)

преди 1 минута, В. Велев написа:

Косьо още не си се излекувал. Тия "руски" войници говорят на перфектен руски език :)

Велке какво прави подполковник Марков дет лъже че е полковник

преди 6 минути, В. Велев написа:

Така става като се викат разни рукожопи арабели и разни станци да се бият за православието..

Няма ограничения вече в използването на американско оръжие от Азов. Нека качественото унищожение на допълнителнохромозомците започне сега!

Днес добре са се справили Въздушно-космическите сили.. Спокойно - не говоря за падналия самолет:)

Някакви дрончета от които нищо не става летят над Дегестан

я

преди 22 часа, Митко Вълчев написа:

https://www.actualno.com/europe/ukrajna-chisti-ruska-pvo-v-krim-s-300-s-400-i-radari-ima-i-ruski-danni-news_2239632.html брилянтен план. Русия и путин след тази война, ще са по силни , велики, непобедими и полюс в световната политика след тази война. Вервайте .

Мече, IQто ми как го изчисли. С помощта на главния мозък на вас неутралните ли? В момента в който Русия спечели, малко вероятно но се случват и малко вероятни неща. Това ще даде кураж на тези от твоя вид и колебаещите се, нищо че НОРМАЛЕН човек обичащ децата си, не би искал да помирисва руЗки Мир и да се стигне до излизане от ЕС. След което ще бъдем сравнително лесна жертва на Ватата, след доброволно отказване от ЕС и НАТО. Теб те интересуваше само пряката полза, ами няма да си на печалба от такова развитие вярвай ми. 

Може и повече да е, а да се правиш на алтав, не споря...Значи Русия печели войната и отбор юнаци решават да излезем от НАТО и ЕС. После руснаците ще ни окупират, щот сме много умни...Такъв сън ли си сънувал?

https://www.actualno.com/europe/ukrajna-chisti-ruska-pvo-v-krim-s-300-s-400-i-radari-ima-i-ruski-danni-news_2239632.html брилянтен план. Русия и путин след тази война, ще са по силни , велики, непобедими и полюс в световната политика след тази война. Вервайте .

Мече, IQто ми как го изчисли. С помощта на главния мозък на вас неутралните ли? В момента в който Русия спечели, малко вероятно но се случват и малко вероятни неща. Това ще даде кураж на тези от твоя вид и колебаещите се, нищо че НОРМАЛЕН човек обичащ децата си, не би искал да помирисва руЗки Мир и да се стигне до излизане от ЕС. След което ще бъдем сравнително лесна жертва на Ватата, след доброволно отказване от ЕС и НАТО. Теб те интересуваше само пряката полза, ами няма да си на печалба от такова развитие вярвай ми. 

Може и повече да е, а да се правиш на алтав, не споря...Значи Русия печели войната и отбор юнаци решават да излезем от НАТО и ЕС. После руснаците ще ни окупират, щот сме много умни...Такъв сън ли си сънувал?

Русия се намеси единствено заради самоопределението на казаците за обединението им.    НАТО са с някакви халюцинации...   Отделно са си повярвали,  че руски проблемен въпрос въобще зависи от тях.     Скоро или ще им се завърне акъла или ще има ядрен апокалипсис.       Тези въпроси са му напълно ясни на Доналд Тръмп.     На никой не са му притрябвали бандеровци за многогодишни милиардни финансирания.     

Преди 20 минути. Флорида.

Чакаме ту-160 да видим.

Посейдоните станаха 3

ПП

Впрочем в Одеса днес бягат санитарите и шофьорите на линейки.

От утре без цивилна  бърза помощ.

Събитието беше отбелязано с тотален кютек пред една от болниците.

IMG_20240611_200320_219.jpg

преди 17 минути, Киро Н. написа:

Чакаме ту-160 да видим.

Посейдоните станаха 3

ПП

Чак там ли отидоха да се крият от украинските ракети

Между другото....

Цитат

В Куба пристигна най-новата фрегата на руските военноморски сили „Адмирал Горшков“. След фрегатата близо до острова ще се появи атомната подводница „Казан“ с управляемо ракетно оръжие, само на 66 мили от Флорида.

Както пише Cuba Debate, до 12 юни в рамките на официалното посещение ще пристигнат още два руски кораба. Кубинското правителство по-рано официално потвърди, че руски военноморски отряд от три кораба и атомна подводница ще посети пристанището на Хавана.

В изявление кубинското външно министерство обяви, че „посещението е в съответствие с историческите приятелски отношения между Куба и Руската федерация и международните правила“.

„Нито един от корабите не носи ядрено оръжие, така че тяхното присъствие в страната ни не представлява заплаха за региона“, подчертава кубинското дипломатическо ведомство.

„Нито един от корабите не носи ядрено оръжие, така че тяхното присъствие в страната ни не представлява заплаха за региона“...-това не пречи да напълните памперсите....а и не е много сигурно,кой ,какво носи....може да носи,може и да не носи....зависи какво сте си поръчали.....в Украйна......66 мили са около 106 км....Та..оня с памперса...да внимава какво и къде разрешава.....да не му се върне тъпкано...на два ката....и то преди да си е помислил,че може да му се случи.....

преди 21 часа, andiay написа:

Посочих ти точното място където се намират режийните средно на домакинство за година....

В раздел "Жизнено равнище на населението", т. 21, графата е "Жилище" - това са режийните....

Цените бяха в друг документ бре...

Като процент режийните ще требе сам да си ги сметаш, спрямо общия среден годишен доход на домакинство, който е посочен неколко страници по-рано...

Предполагам, че нема да се затрудниш....

По спомен май се падаше около 7%, това за 1987-а, като това включва всичките разходи по едно жилище....

Ако прибавиш различните данъци и такси на едно домакинство за година, то всички режийни + всички данъци и такси са около 14-15%....

Най-голям е дела на разходите за храна, както е и днес, тогава са били към 30-35% в зависимост от категорията на домакинството - работници, интелигенция и служещи, селскостопански или други....

Можеш да казваш, каквото си искаш....

Което не значи, че е истина....

Давам ти факти, които просто кореспондират с думите ми за моето битие, някога....

Което дори е било по-долу от средното такова.....

Тъй че, няма как да съдя по себе си за другите....

Това, че ти не искаш, или не можеш да провериш тези статистически данни - аз вина нямам....

Ако сме пред един комп с удоволствие ще ти ги покажа....

Но... виртуално освен да ти посоча точно къде да гледаш, което направих вече два пъти, друго не мога да направя....

А и май и ти не искаш....

По-лесно е да ме "обвиняваш", ако не си проверил....

Самозалъгването понякога е спасителен пояс и не всеки желае да се раздели с илюзите си....

И какви изводи си вадиш от тази статистика?

Хайде съпостави го със сега и обясни на мен невежият.

Screenshot_20240611_203629.thumb.jpg.69d8430383869de480bf382887d8946e.jpg

Screenshot_20240611_205349.jpg

Screenshot_20240611_205812.jpg

Кокич се е умълчал и Маруся се чуди дали пак не са го прибрали в Мосейково и дали отново не е вързан на болничната койка?  Навремето хърватите бяха като подчинени на сърбите,  а сега доста са ги изпреварили.    САЩ и НАТО как са одобрили такъв сепаратизъм     

преди 4 часа, maxthon написа:

Ех колко навързано го съобщават. През Times of Israel, че през Reuters и накрая да отвориш Риа, която уж цитират и да прочетеш как текста за всеобхватното споразумение е съгласуван. А единственото нещо, която го забавя са изборите за президент в Иран.

Нещо ново за ПМИФ ли беше, Пиф ли? Знам, че не са длъжни когато е пълен провала да дават отчет. Но да питам.

Всеки месец били изчезвали 20-30 хиляди  бойци от ВСУ?     Коконякът да каже още колко време биха издържали?   В РФ  ежемесечно мобилизират с договор над 30 хиляди и след обучение ги пращат на бойната линия.     Как режимът в Киев да попълва резерви във ВСУ?    13 милиона души са избягали извън държавата им.      Бандеровските хохли са заблудени в русофобията си и са скъсали с реалностите.  Кои да го бранят режима в Киев?    

преди 1 час, Киро Н. написа:

Чакаме ту-160 да видим.

Посейдоните станаха 3

ПП

Кире , какво стана с подводницата? Да не е потънала нейде - следиш ли я , лъскаш ли на нея?

Гадни хакери - не може да гледаш какво е казал другаря Пу

И как бият наред най вече

Косе надувай гайдата

Дадоха ви еврейските патриоти - стига ви толкова.

Сега ще свалите всичките Кинжали ( за един ден)

Гадни отломки - пак са паднали където не трябва след като са свалили ракетата:

току-що, Киро Н. написа:

Косе надувай гайдата

Дадоха ви еврейските патриоти - стига ви толкова.

Сега ще свалите всичките Кинжали ( за един ден)

Ужас , просто... Как ще дават нали няма държава вече и им омръзна да ги лъжат и да дават. Кире, ти превъртя играта с тия чести смени на мненията си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.